3167
-
#1522 Kint az új Marduk, de még nem tudom hol. -
#1521 thx, cseppet visszatértek a régi témákhoz, de bejövős -
#1520 Itten. -
#1519 Kijött az új Watain is. -
#1518 ez a Dimmu egyenes folytatása az előzőeknek
HellHammer istendobos -
#1517 -
#1516 Mayhem - Ordo Ad Chao 23.04.2007
-
#1515 Szerintem sincs gond vele, csak ez már nagyon nem black metal, sokkal inkább keverik a death-et és thrash-t....nekem a Cradle jutott eszembe róla, nem tudom miért. -
#1514 LÁL TELLEG :DDDD
namajd kesobb meg tesztelem-e!? :Ð -
#1513 nem rajongok a stilusert annyira, de eleg kellemes lett az uj
Fear My Thoughts - Vulcanus
kicsit dogosebb deathesebb(kicsit modern death'n'roll erzesem van de mondom kellemes), mint a hasonszoru zenekarok, szerintem!
interju magyarul: KATT -
#1512 lossless vagy eredetiig beerem ezzel is...
-
#1511 nekem nagyon kéne -
#1510 Párszor már meghallgattam az új Dimmut, kicsit nehezebben csúszik, mint a Death Cult Armageddon, de jó, csak tudni kell asszimiláln. -
#1509 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa
:D -
#1508 Az első szám eleje totál star wars -
#1507 Kint van az új Dimmu Borgir! -
#1506 na ez a pagan , oyeahhhhhhh -
#1505 true -
#1504 nem rossz -
#1503 kúrvagyöngesajnos -
#1502 próba -
#1501 Barbarian Warriors in Search of Wisdom-Paganheart
brazil pagan, ezt muszáj meghallgatni, márcsak érdekességből is -
#1500 ének nélküli , de kiba agyas brutális -
#1499 DHG - Supervillain Outcast
érdekes megoldásokkal, váltásokkal teli -
#1498 hála. -
#1497 1. -
#1496 Bathory-t melyik albummal kéne kezdeni hallgatni? ez a metál alapvetés valamiért kimaradt nálam. :(
[szégyenli magát] -
#1495 Az új albumuk nem jött be, túlon túl heavys -
#1494 Battlelore -
#1493 és ez az ed2k hogy is műxik? sose használtam ilyesmit -
#1492 huhúúú! lossless ráadásul! köszönet! -
Jackson #1491 Sziasztok!
Nem tudtok valami jó oldalt ahol az összes metal zenekar albumok jövőbeni megjelenési dátuma megtalálható? -
#1490 siman itt vannak az uj releasek listazva... lossless rulez!!44
jon a cuccz, nem kell aggodni -
#1489 nálam kis asztali szaron egész jól szól, mondjuk tiszta Dimmu - Enthtrone-Puritanical az alapja, folkos beütésekkel -
#1488 nem hiszem....öngyilkosság lett volna ugyanolyan anyagot összehozni mint eddig...itt röfiznek a gityók , a szintit hátrébb tették és efrénekkel operálnak -
#1487 Ilyen még sosem fordult elő velem, talán kijön majd egy jobb verzió, addig meg mp3-on hallgatom. -
#1486 Ma bevittem melóhelyre, hogy majd ott is hallgassam, de úgy másfél perc után pánikszerűen kikapcsoltam. Csak valami kásás ütemes valami jött ki a hangszórókból, amiben a gitár meg az ének még felismerhető volt, de a háttérhangok totál hiányoztak / nagyon halkak voltak - hasonló lehetett, mint nálad. A különbség az itthoni, meg a céges gépem között elég jelentős: alaplapi integrált hang (valami ALC-s), plusz egy közepesen rossz Logitech 2.0-ás asztali hangszórópár, itthon meg egy Audigy2 és egy sokkal minőségibb 2.1-es Logitech Z3e. Ennyit számítana?
-
#1485 hibátlan album -
#1484 Beraktam mp3-ba, tényleg sokkal jobban szól, de valami drámai a különbség...mocskosul mély itt a gépen, amott meg olyan, mint kéne neki. Több ez mint 4/10 jóval.
Várok egy normális release-re. -
#1483 Én egy "sima" 2.1-es Z3e-n hallgattam, nálam megvolt minden hang. A keverést nem tudom megítélni, nem értek hozzá.