3167
-
#1562 passzolom -
#1561 Magyarok, már nincsenek -
#1560 Rebellion -
#1559 románok? -
#1558 ehh:D
itt is jó:P -
#1557 Ater Tenebrae-ről mit gondoltok? -
#1556 #1463 -
#1555 Glittertind -
#1554 Hordak -
#1553 Draupnir -
#1552 itte -
#1551 Folkearth -
#1550 SWALLOW THE SUN
en most ismerkedtem meg eme ZSENIALIS FINN death/doom bandaval...
engem totalisan elvarazsoltak a gyonyoru zenejukkel(inkabb mondanam Doomnak amugy, deathes behatassal ofkorsz)... igaz csak a 2007es uj albumot volt alkalmam meghallgatni, de az egyszeruen genialisan beszt! -
#1549 nekem teccik -
#1548 omg ez nagyon jó! köszi! -
#1547 Valószínű legalább is O.C azt mondta-, hogy idén, az év második felében új Keep of Kalessin is jön. -
#1546 Sear Bliss - The Arcane Odyssey 2007 -
#1545 jaja , unikum -
#1544 Legalább is úgy tűnik..de még nem találom -
#1543 Egyik kedvenc zenekarom, váá! És kijött az új cuccuk, fú. -
#1542 japcsi terror -
#1541 zsír -
Jackson #1540 Értem! Köszi a segítséget! -
#1539 Winds -
#1538 te nem olvasod el sosemnem a szabalyzatot egy honlapon???
Edonkey kliens(peldaul emule) kell neki, es akkor johet turelemjatek, mert nem 1 nap lesz mig lejonnek a stuffok... en altalaban otthagyom penteken delutan a gepet es hazajovok hetfo reggel mar lehet be is fejezte... varakozas, cserebe fullos lossless anyagok... (nyamm)
(hint! minnel tobbet logsz a halozaton, annal tobb sanszod lesz arra, hogy hamarabb sorbakerulj, masoknal "bevagodsz" IP es/vagy nev alapjan, hogy toltottek(ha szerencsed van kasz +extraslotot, mint DC++nal hasonloan majdnem) rolad stb... en ezert sosemnem torlom a lejott cuccokat, igy mindenki meg boven tud tolteni tolem.
privatot ne irj plz, mert rohadtul lusta vagyok valaszolni ra, szal inkabb most megelozom, remelem boldogulsz! GL) -
Jackson #1537 Szóval majd a Metal Madnessel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni mert nem egészen tiszta mit kell csinálni. Kérem aki tudja írja meg, hogy lehet letölteni ,jöhet mailban is. Előre is köszi! -
#1536 egy true jellegű minőségi banda : Mord -
#1535 ez -
#1534 Fasza Immortal klip :DDDD -
Jackson #1533 Sikerült! Bocs a láma kérdésért de innen ,hogy lehet letölteni? (ha lehet egyáltalán) -
Jackson #1532 Azt, hogy lehet? -
#1531 es akkor nem aktivizaltad... -
Jackson #1530 Valamiért nem enged bejelentkezni pedig minden ok volt regisztrációnál és a mailt is megküldték. -
#1529 csak simán be kell regelni és már be is jelentkezhetsz a egadott emilcímre meg elküldik a reg adataidat -
Jackson #1528 Szia! Mit kell tenni, hogy aktív legyen az accountom a metal madness-en? -
#1527 Na, megszereztem, nem tudom Mortuusnak szokása-e ez a szenvedős hörgés, de az első számban előadja párszor -
#1526 Elnézve az elvileg új promóképüket, már egyáltalán nem fiatalok, és most volt dobosváltás is. :o
*magában beszél* -
#1525 Morgan bandája ez és nem tűri a lazítást....Legion pedig elég laza volt , bár jól károgott -
#1524 Csak miért kellett kirúgni Legiont??? Mortuus szar. :( -
#1523 akkor az orkok megint tankon jönnek:D