3167
-
#2325 Andras -
almostsaint #2324 IV. Stygian Shadows Fesztivál
Időpont: 2008.06.28. (szombat)
Fellépők: Domhring, Gholgoth, Drünken Bastards, Mörbid Carnage, Tremor, Nebulosus Fatum, Funebre, Almost Saint, Seol, Catalepsy
Helyszín: Blue/Red Hell - Budapest III., Fényes Adolf u. 28.
Kezdés: 18:00
Belépő: 1000 Ft
www.yuk.hu
www.almostsaint.hu -
#2323 ajjj
csak a 4. hadjárat hangzása ne lenne oly trágya
Warmaster -
#2322 Igazad van, a World Demise is odab*sz. Azzal bezárólag minden cuccuk jó volt. Kiváncsian várom a folytatást. -
#2321 Bolt Thrower, ha valaki nem ismerné... -
#2320 A Slowly ...atyaég...mekkora
de nekem a Cause of Death jobban bejön , sőt imádom a World Demise-t is mert az olyan súlyos hogy csak na -
#2319 Egyetértek. Nadir-ékat (anno Dark Clouds) személyesen is ismerem. Nagy kedvencük a Bolt Thrower, ahogy az enyém is, de ők átmentek már rég amolyan HC-s death-es középtempós döngölésbe, ellentétben a BT középtempós "tankcsata-őrlésével", amit viszont olyan zsenialitásra emeltek, hogy ihaj. A Bolt Thrower doom-death ikon. A Nadir meg valahol leült középen. A koncertjeik attól függetlenül nagyot ütnek, de nem hallgatnám őket lemezen.
Az öreg Tardy pedig egy hatalmas monolit, aki előtt mindenkinek fejet kellene hajtania! :P
A Slowly We Rot-ot soha semmi nem fogja felülmúlni. Pont. -
#2318 annyit hozzá , hogy meg sem közelíti az ördögi Tardyt , nekem a tiszta death metalról mások az elképzeléseim , ez inkább metalcore-os keménykedés , bár tökön rúg az biztos
de ha death kell : Grave -
#2317 igen -
#2316 ismeritek? -
#2315 Mourning Beloveth (IRL) - A Disease for the Ages (2008)
qrvajóa -
#2314 ezt is imádtam , van is belőle
-
#2313 egy példa arra , hogy milyen zenén nőttem fel:
SUBJECT : zöldre nyomj -
#2312 ezt kuksizd meg -
#2311 :) nagyon beleszerettem ebbe az első számba. -
#2310 azért a sötét metal oldalnak van egy nagy előnye : időt álló! -
#2309 Hát, máshol most kezdték el hallgatni. azt hittem, hogy azért, mert csak most jött ki. mindegy. -
#2308 pwned
btw de elszoktam a truetol! ayay! -
#2307 semmi gond kisbarátom , ez már egy éves cucc :)
végig horzsol az tuti
kritika -
#2306 Új Tymah (Loquitur Cum Alqo Sathanas) kint van. Most hallgatom az első számot és korrekt. Nem olyan horzsoló hangzás, mint volt, szerintem nagyon belőtték ezt az újat. -
#2305 nemsokára érkezik az 1. lemez , addig a többi szám letölthető az oldalról -
#2304 Nemrég találkoztam vele egy orosz oldalon, igazán nemrossz:) -
#2303 itt egy erős hazai -
#2302 egy kis folk:) -
#2301 nesztek extrém: Teräsbetoni, csak finnül nyomják:) -
Braveheart #2300 Ehhez annyit tennék hozzá, hogy ez az "alsóbbrendű rabszolgafaj" minden viszontagságot túlélt eddig, ami nem kevés... -
#2299 leszarom az ideológiáit , zenét írni és eljátszani tud -
#2298 Ez a tribute érdekes annak tükrében, hogy Vikernes nem egyszer elküldte a picsába a magyarokat mint alsóbbrendű rabszolgafajt... -
#2297 ezt hallgatom most
Hungaryan Records-nál rendeltem 3 cd-t 5000ért , ez az egyik a másik a Teurgia lemeze , még a 3. a Funebre albuma lészen -
#2296 nagyon kásás egyes részek , viszont amikor kitisztulnak az odabasz
hallgassd meg a májszpészen a zúj Keep of Kalessin nótát , be fox fozsni :P -
#2295 pár hete néztem őket, nem rosszak -
#2294 jahes az uj Moonspell Night Eternal uj albuma meg mindig feltorli velem a padlot^^ elso szama valami gigamegabrutaluberfeeling
[mondta mar, tudja] -
#2293 Skacok!
Uj kedvencem vanik^^
chthonic
(nesztek májszpész :p)
Taiwani Melodic black... UBERRULZAS!4!!!4444444444444negz -
#2292 kuzs :p -
#2291 Grave nem nagy szám, Unleashed annál inkább, ajánlom még a Demiurgot, Kataklysmot, meg a Hypocrisy újrafelvett Catch 22-ját -
#2290 érkezni fog új Unleashed album a hagyományok útján
aztán új Grave , ős és modern svédizmus :D
aztán az új holland üdvöske Hail of Bullets is hamarosan
mindtől van fönn a myspacen szám akit érdekel keressen rájuk , kivéve Lammert :D
Neki Vérzivatar-t ajánlom és Teurgia-t -
#2289 ÉV ALBUMA -
#2288 új Kataklysm, Septic Flesh rulez -
#2287 Na! sokadik hallgtas utan ez az uj moonspell fákin jo! kiallok erte :D -
#2286 ez is mostani