3167
-
#2606 Van az Old Man's Child-hez hasonló, ám izgalmasabb banda. -
#2605 Nagelfar disco plíz!!!!! -
gedvacska #2604 sziasztok!
tudnátok nekem segíteni?
ezt keresem: medievil resurrection ost Hiltom Mausoleum - Prágai Orhestre zenekar
nem ismeri senki, köztük én sem egy számot hallottam de nagyon jó volt. orgonán játszottak tiszta misztikus volt. mintha egy templomba lennél csak nem olyan lehangoló.
megköszönöm ha valaki tud segíteni -
#2603 Úgy értettem én is, hogy egy arctalan tucat lemez lett sajna.....
A GD határozottan jobb, de nem űber, se nem Amon Amarth. -
#2602 csak sajnos nem a saját sablonjaikra gyúrtak rá, így az "ill" nyomába sem érhetnek, a God D. talán jobb lett, de az se bejövős nekem annyira -
#2601 Jahh és fiMgod siMcseM az Ahrimanról :D -
#2600 Akkor ferdulj felM!:D -
#2599 ket okbol...
1. magyarazkodas -> Engem soxor neveznek(tek) turboMagyarnak megminden4, de valahogy a Magyar baMdakat nem nagyon szeressem... ritka az olyan formacio amely technikailag es minosegileg is fel tud zarkozni a skandi/german vonalhoz (copypaste+szar studiominoseg)... (amerikait meg direkt nem irok, mert szamomra az amerikai black es death kultura egy nagy adag LOL!)
2. a ket liMkelt baMda meg igazabol nem az en izlesvilagom! najo konkretan az Ahriman meg elmenne, ha manapsag is gerjednek a tekerosebb Blackre... a masik meg total borzadaly :D
:C -
#2598 Miért nem veszel inkább magyar bandák lemezeit?
Van Ahriman cd, amin 3-4 korábbi demó lelehető fel, vagy van brutál Malediction cd 999 forintért. -
#2597 Racsekkoltam az albumra!
b@ssza mek, ezt is meg kell veMMeN! :C
(igy elsore jobban tetszik mint a Vermin, ofkorsz a regiek nyomaba sem erhet) -
#2596 Az új Beherit nagyon jó!
Az új God Dethroned szintén jobb mint az OMC. -
#2595 SabloMos. -
#2594 :OOOO van uj????,,,,
pont par napja hallgattam meg ujra* a regi 'Ill natured' igencsak zsenialis alkotasukat... felek ez SEM lesz a regi :C
(bar amekkora BaMda fan vagyok ezt IZS meg fogom veMMi, mint a Vermint :C)
*ha a vinyo azon resze el tudna kopni, akkor bizony ott badsector lenne... eredeti CD csak ezert nem kopott meg el, mert ezeket egybol losslessbe tolom fel vinyora, kocsiba meg megy egy irhatora a backup ^^ -
#2593 új Old man's childról vélemény? -
#2592 Megvolt, nemtudom. Több/vastagabb gitárt vártam. -
msstz #2591 ugyan nem szorosan tartozik ide, de mivel jó:
hallgassátok az új mastodont (crack the skye). -
#2590 seNNi kuloMos :p -
#2589 Na NivaM faszikáiNm? :d
laNNer?:D
-
#2588 Felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban.... -
#2587 Leledzik Engram néven új Beherit, egész kellemes, sőt meglepően jónak találom! -
#2586 kinn van!! -
#2585 Napokon belül új Pestilenceeeeeeeeee!!
-
#2584 Nincs valakinek Bethlehem kőccsön? -
#2583 Valamely stílusú (árkád) PC game zenének el tudnám képzelni. -
Narusco #2582 nos... írtam egy számot: ezt
semmi képzés vagy ilyesmi, csak elkezdtem játszani valami ilyesmit gitáron, és ugy gondoltam lejegyzem. kérnék véleményeket, de ha lehet építő kritikát és nem "mennyagecibe ez szar-t". nem találtam jobb topikot, a saját számok topikba inkább nem akartam ,az más stílus... :) -
msstz #2581 bizony, manes egészen kult -
#2580 Régen kőblekket játszott egy kéttagú horda, a Manes. Majd az énekes kiválása után teljes zenekar képződött és az új albumon a Solve et Coagula-n akkor post-elektro-avantgard blacket nyomnak, hogy beszarás:
Ízelítő az első szám!
Hasonlóan karakteres zenét nyomat a brit A Forest of Star -
1. Steering For Paradise 06:08
2. After Thy Thought 04:32
3. Dusk to Dawn 03:44
4. Outlet For Conscience 04:59
5. Disquieting Beliefs 04:10
6. The Horror Within 03:38
7. Arrive Into Death Soon 05:27
8. Wrapped In Roses 03:26
9. Shaped Images Of Disincarnate Spirits 04:38 -
#2578 Ma túrtam a szutiban a régi kazettáim között és volt egy űberbrutáll death metal album: Loudblast - Disincarnate 1991 -
#2577 Őket keresem:Mencea -
#2576 Akkora riffektől hemzseg,hogy befostam! Ilyen debütöt kihozni csak a legnagyobbak tudnak, ráadásul saját zsebből, kiadó nélkül!
Anyám:P -
msstz #2575 és dobgépes, de hihetetlen :)
msstz -> massatz -> sztamas (becses nevem :P) -
#2574 Mi az a msstz? -
msstz #2573 -
#2572 Nesztek! -
#2571 -
#2570 Pofi lapos -.-
Úgy is letöltöd:P -
#2569 failed... szavakat nem kezdunk kicserelve... :pppppp
btw: no warez bro' :p -
#2568 Örömmel tudatom mindazokkal akik ismerik és szeretik, hogy április 14-én új albummal jön ki a BRUTAL TRUTH!!! -
#2567 MenSOKKára feltöltöN ézs akkor fokd ézs fuzzs:D