Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerdán jössz a meccsre?

Sheva
hát jah de az a 2 rúgott gól még jól jöhet... én még bízom a csapatban!!!

HAJRÁ LOKI!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Hát jó nagyon szoptunk tegnap<#szomoru1>

Sheva
hát neked se sok IQ-d van az beztos...

te kezdted faxopó!

De minek???????<#nemtudom><#zavart2><#levele><#boxer>

Az Újpest elleni edzõmeccs második félidejében pályára lépett a bajnokcsapatban a legutóbb Sopronban szereplõ - így Magyar Kupa-gyõztes - középpályás, Szabó Ottó. A balszélsõvel a klub tulajdonosa, Szima Gábor már megegyezett, így a ballábas játékos a következõ idényben a bajnokcsapat keretét erõsíti.
Egy másik lehetséges erõsítés szintén ezen a mérkõzésen mutatkozott be a Lokiban: a szerb Radovanovic 30 percnyi lehetõséget kapott. A "jobbfutóként" bevethetõ szerb szerdán érkezett, és egy edzés után kapott fél óra lehetõséget Supka Attilától. Radovanovic szombatig készül a Debrecennel, addig eldõl, hogy a bajnokcsapat játékosa lesz-e, vagy sem.

NB1.HU

gabber_saviola
ehh 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#banplz>

dodgecharger
ízelítõt kaptam a színvonalból:-)
Pont mint a magyar foci!

See Your Local Dodge Dealer

JackDaniels
Mi a fax közöd van hozzá, hülyegyerek? Ha nem tudsz normálisat írni akkor kussolj!

\"Never say never!\" W Churchill

dodgecharger
Ki az aki még él-hal ezért a szar magyar labdarúgásért?

See Your Local Dodge Dealer

gabber_saviola
<#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
A szerdai edzõmeccsek közül kiemelkedett a Debrecen újpesti vendégjátéka, amelynek során a bajnokcsapat 3-1-re nyert és a mezõny legjobbja a két gólt szerzõ debreceni csatár Igor Bogdanovic lett. A szerb légiós a mérkõzés után elmondta: ugyan nem sikerült megszereznie harmadik gólját is, mégsem csalódott: számára a csapat a legfontosabb.
- Volt egy harmadik nagy lehetõségem is, de kimaradt, a lényeg azonban az, hogy a csapat gyõzni tudott - mondta Bogdanovic, aki kitért a Szuperkupa döntõjére is. - Szombaton megyünk Sopronba, ahol mindenképpen nyerni szeretnénk, sõt, aztán a visszavágón szerdán is gyõzelmet kell aratnunk. A felkészülés eddig rendben van, ha így megy tovább, akkor remek szezon elé nézünk.

Sheva
de Madar Csaba kiakasztott...
kihagyott 2 100%-os ziccert...

Sheva
Ma este a Debrecen "kettõs rangadón" vett részt a fõvárosban, elõbb a B-csapat játszott a REAC ellen, majd a "nagyok" meccseltek a Megyeri úton.
Az elsõ 20 percben gyengécske iramot diktáltak a csapatok, mígnem a 23. percben az újpesti újonc, Tóth Balázs csúsztatott a felsõ sarokba, megadva ezzel az alaphangot a folytatásra.
Igaz, a "hangadást" csak a vendégek hallották meg, mert zsinórban hármat rámoltak be a liláknak. A Loki gyõzelme mellett még egy balszerencsés Illyés-megmozdulás tette "emlékezetessé" a mérkõzést: a hazaiak fiatal kapusa egy balszerencsés mozdulat következtében megsérült, így annak a Vlaszáknak kellett visszaállnia a háló elé, aki már átöltözve, a lelátóról nézte a találkozót.

Sheva
hát csak 5 percig vezettek 😄DDDD

utána kaptam hármat...szal az újpest mehet a levesbe 😄DDDD

3-1 lett mester!<#mf2><#hehe>

forza milan
gabber_saviola
vezet azujpest 😄DDDDDDDDDDDD

Sheva
A szavazók szerint idén méltó helyre kerül a Szuperkupa

2005. 07. 12. 16:10

A Szuperkupáról tartott voksolás ismét mozgósította a Loki-szimpatizánsokat.

Mint ismeretes - a klub történetében elõször - szombat este Szuperkupa-meccset vív a DVSC-AVE Ásványvíz együttese. Az ellenfél a Magyar Kupa-gyõztes Sopron lesz (a visszavágót jövõ szerdán rendezik Debrecenben). Megkérdeztük honlapunk olvasóit, mi a véleményük a Szuperkupáról. A többség szerint (31%) a Szuperkupa egy rangos trófea, mely ez évben méltó helyre fog kerülni. A szavazók 21 százaléka arra voksolt, hogy a két tétmérkõzés nagyon jól jön majd mindkét csapatnak. Akadtak olyanok is (20%), akik nem sok jelentõséget tulajdonítanak a kupának, de talán két "felkészülési" meccsnek ez is megteszi. A véleménynyilvánítók 18 százaléka úgy tartja, hogy két igazán jó összecsapásnak örülhetünk majd, feltéve, ha a csapatok komolyan veszik a meccseket. Végül a legkevesebben (9%) úgy vélekednek, hogy a mostani oda-visszavágós forma sokkal izgalmasabbá teszi ezt a viszonylag lekezelt kupát.
Akárhogy alakul is a mérkõzés, abban szinte biztosak lehetünk, hogy itthon telt ház elõtt játszik majd csapatunk, és szurkolóink ismét "kitesznek magukért".

Sheva
Komlósi: Szerencsés esetben hétvégén már játszhatok

2005. 07. 12. 13:20

Komlósi Ádám a Baktalórántháza elleni edzõmérkõzés elõtti bemelegítésnél sérülést szenvedett. Védõnk szerencsés esetben akár már a hétvégi Szuperkupa-döntõn is pályára léphet.

Az elmúlt héten, szerdán a Baktalórántháza elleni edzõmérkõzésen több játékosunk is megsérült. Komlósi Ádám, a DVSC-AVE Ásványvíz együttesének védõje mindössze négy percet tölthetett a pályán.
- A találkozó elõtti bemelegítés során rosszul találtam el a labdát, aminek következtében kisebb bokaszalag és porcsérülést szenvedtem – nyilatkozta honlapunknak a védõjátékos. - Egyelõre a labdás edzéseket nem látogathatom, és futni sem tudok, így a felsõ testem erõsítésére fektetek hangsúlyt. Természetesen szeretnék minél hamarabb pályára lépni, ennek érdekében a napokban Budapesten jártam, ahol egy háromnapos speciális kezelésen vettem részt. A fizikoterapeuta azzal kecsegtetett, hogy szerencsés esetben már a hétvégi, Sopron elleni Szuperkupa-döntõn is pályára léphetek.

Sheva
Nikolov: gyomorrontás

2005. 07. 12. 12:00

Vírus és nem egy játékos "döntötte le" a lábáról a DVSC-AVE Ásványvíz védõjét.

Szombat este felkészülési meccset játszott a DVSC-AVE Ásványvíz és a DVTK együttese. A kezdõcsapatban szerepelt Nikolov Balázs, a Loki védõje, aki viszont nem lehetett sokáig a pályán. A kilátogató szurkolók láthatták, amint Nikolov cserét kért, így joggal aggódhattak érte.
A játékos honlapunk elmondta, hogy nem sérülés miatt kellett lecserélni, hanem egy komoly gyomorfájdalmakat okozó vírus támadta meg, ezért nem tudta végigjátszani a találkozót. Nikolov azóta kiheverte a gyomorbántalmakat, és tegnap már a csapattal együtt edzett, sõt reméli, hogy holnap már pályára is léphet.

Sheva
ilyenkor sajnálom h messze lakok Debrecentõl 😞((

Sheva
THX... igyekeztem 😄DDDD

Megvettem ma a bérletem:

Jó lett a banner Sheva, grat!

Sheva
és miért?

ték

gabber_saviola

😄DDDDD

Köszi, majd eldõl.

gabber_saviola
Sok sikert az új foci idényben a Debrecennek.....bár szerintem a címvédés nem fog sikerülni

1. nap 2000 bérlet fogyott!

Én holnap fogok venni😄

Sheva
oké szia ne gyere máskor is!!!

Hú de sokan vagytok itt.
Sztem így nem sok értelme van az egésznek, de mindegy.
Amúgy meg csak azért jöttem ide, mert csodálkoztam hogy vannak (ilyen hülyék) akik nyitnak ilyen topicot.

HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Sheva
Bükre utazik a csapat

2005. 07. 11. 13:10

Szombaton játssza elsõ tétmérkõzését a DVSC-AVE Ásványvíz gárdája. A Szuperkupa elsõ találkozóján Sopronban lépnek pályára Dombiék.

Nehéz hét elõtt áll csapatunk, amely ma délután egy edzéssel folytatja a felkészülést. Holnap két tréning vár játékosainkra, majd a szerdai edzés után Budapestre utazik a társaság, ahol 17.45-kor a REAC együttesével, 20 órakor pedig az Újpesttel játszik felkészülési mérkõzést. Utóbbi találkozót a Sport1 élõben közvetíti. Ezt követõen ismét buszra ül együttesünk és meg sem áll Bükig, ahol néhány napot eltölt majd. Innen utazik majd a Loki Sopronba, ahol szombaton a Szuperkupában lesz érdekelt.

Sheva

Tolongás a bérletekért

2005. 07. 11. 11:20

Hatalmas érdeklõdés kíséri az idei bajnoki szezonra szóló állandó belépõk árusítását.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, reggel 9 órakor "menetrendszerûen" megkezdõdött a 2005/2006-os idényre szóló bérletek árusítása. Úgy tûnik, mindenki hamar le akarja tudni a vásárlást, ugyanis a szurkolók jelenleg is "tömött sorokban" várnak belépõikre. A leglelkesebbek már reggel 8 órakor a VIP helyiség bejáratánál várakoztak, és ez várhatóan a következõ napokban sem lesz másként.
A belépõket – amelyek egyébként sokkal szebbek és tartósabbak mint a korábbiak - két héten keresztül lehet megvásárolni. A tavalyi bérlettulajdonosok helyeit a klub jövõ hétfõig tartja fenn. Azokat a helyeket, amelyekre nem tartanak igényt, a szervezõk keddtõl kiadják "jövendõbeli" tulajdonosaiknak.

Sheva
Lapszemle: Sérülések tizedelik a bajnokot

2005. 07. 11. 10:05

Hiába közeledtek ijesztõen az esõfelhõk, s hiába jeleztek égszakadást a meteorológusok, a debreceni futballbarátokat szombat este semmi sem tarthatta otthon.

A DVSC-AVE Ásványvíz ugyanis a Diósgyõrt fogadta, és - ez már alighanem a közelgõ évadkezdés jele - a felkészülési mérkõzésre is háromezren voltak kíváncsiak. A bajnokegyüttest egyébként sérüléssorozat tizedeli: a válogatott Kerekes Zsombor például a legutóbbi edzésen egy lövésnél szenvedett combizomhúzódást. S a pechsorozat folytatódott, hiszen a DVTK-val vívott találkozó második félidejében Nikolov Balázst kellett lecserélni. Mindezek fényében különösképpen érdekes lehet, milyen a hangulat az aranyérmes háza táján, miként készülnek a piros-fehérek az újabb feladatokra.
- Nem aggódik? Hamarosan kezdõdik az idény, s egyre többen dõlnek ki a sorból.

- Bízom benne, hogy mielõbb rendbe jönnek a játékosok - mondta Supka Attila vezetõedzõ. - Úgy tûnik, Sándor Tamás hétfõtõl ismét bekapcsolódhat a munkába, s remélem, Kerekes Zsombornak sem kell sokat kihagynia. Szerdán dõl el, hogy Komlósi Ádámra meddig nem számíthatok, míg Böõr Zoltán, Dragan Vukmir és Virág Béla csak hetek múlva lesz harcképes.

- Az egyik új szerzemény, a szenegáli Ibrahim Sidibe sem sok idõt töltött együtt a csapattal, azaz nincs könnyû helyzetben.

- Az afrikai csatárt - néhány edzéstõl eltekintve - csak egy félidõ erejéig láttam, ugyanis amióta szerzõdést kötött vele a klub, a papírjait intézi. Pedig vérbeli támadókra nagy szükségünk lenne. Ibrahim Sidibének remek a fejjátéka, és magasságához képest elég gyors is, viszont ha nem készül velünk, nehéz lesz beépíteni a csapatba. A másik új szerzemény, Mészáros Norbert beilleszkedése sem zökkenõmentes.

- A vezetõk ígérete szerint még egy külföldi csatárral bõvülhet a keret.

- Tudom, hogy több kiszemelttel tárgyalnak - annak örülnék a legjobban, ha minél elõbb csatlakozhatna hozzánk a kiválasztott labdarúgó…

- Lényegében ugyanazokra számíthat, akikkel bajnokságot nyert, no meg a saját nevelésû, tehetséges fiatalokra.

- Számos ifjú labdarúgó bizonyíthatott az elmúlt elõkészületi mérkõzéseken. Közülük leginkább Dzsudzsák Balázs produkciója emelkedett ki. Jó érzékkel szervezi a játékot a középpályán, és emellett gólveszélyes is. A Baktalórántháza és a DVTK ellen szép gólokat lõtt távolról. Ha ilyen tempóban fejlõdik, hamarosan helyet követelhet magának a kezdõcsapatban. Az bizonyos, hogy az õsszel több játéklehetõséget adok neki, mint amennyit tavasszal kapott. A Diósgyõrbõl visszatérõ védõ, Máté Péter is meggyõzõ teljesítményt produkált, bár az összeszokottság hiánya miatt még becsúszik nála egy-egy hiba. Mindenesetre megnyugtató, hogy számíthatok rá, ha Komlósi Ádám hosszabb idõre kidõlne a sorból.

- Elég sûrû a program a hónap hátralevõ részében. Szerdán Újpesten vendégeskednek, szombaton következik az elsõ tétmérkõzés Sopronban, majd négy napra rá a viszszavágó a Szuperkupáért. Július huszonhetedikén Bajnokok Ligája-selejtezõ a horvát Hajduk Split ellen Debrecenben, aztán harmincadikán - ugyancsak hazai környezetben - a Zalaegerszeget fogadják a bajnoki nyitányon. Tudnak majd figyelni valamennyi feladatra?

- A játékosaim és én is megtanultuk, hogy mindig az adott meccsre kell koncentrálnunk. Most sem lesz ez másképpen. Vagyis leginkább az foglalkoztat bennünket, hogy megnyerjük a Szuperkupát.

- A soproniak a napokban rendkívül nehéz anyagi helyzetbe kerültek, így elképzelhetõ, hogy egy kevéssé acélos gárdával lesznek kénytelenek kiállni. Ennek ismeretében, a Debrecen talán azt is megengedhetné magának, hogy néhány kulcsjátékosát pihentesse a Hajduk elleni összecsapásokra.

- Ilyesmin nem gondolkodom, sõt azt a csapatot kívánom pályára küldeni a Szuperkupa-meccseken, amelyiket a BL-selejtezõben is szerepeltetek. Ennyiben tehát elõre is tekintünk.

- Mi hír a horvát bajnokról?

- Herczeg András kollégám már "kémkedett", és a napokban még két találkozón megnézzük a splitieket. A helyszínen szerzett információk hasznosabbak lehetnek, mint a korábbi videofelvételek - fõleg, hogy azok még el sem jutottak hozzánk -, ugyanis köztudott, hogy edzõváltás volt leendõ ellenfelüknél. S bár a játékoskerete lényegesen nem változott, más felfogásban, más rendszerben játszik majd a Hajduk az új tréner, Ciro Blazevic irányításával.

- Bár a szurkolók többsége máris BL-lázban ég, hamarosan rajtol a bajnokság is. Többen úgy vélik, a DVSC ismételhet, hiszen alaposan meggyengült a mezõny.

- Nem hiszem, hogy az elõttünk álló évadban könnyebb dolgunk lenne, mint korábban. Valószínûleg nem a Ferencváros lesz a legfõbb vetélytársunk, de a Gyõr és az Újpest mellett a Vasas is ütõképesebb lett, sõt a Fehérvár, a Pécs és a Diósgyõr sem lesz lebecsülendõ ellenfél.
Kiripolszky Tamás

Sheva
Pápán zárjuk az õszi idényt

2005. 07. 08. 15:40

Az MTK és a Gyõr elleni mérkõzésünket is közvetíti az RTL Klub.

Ma délelõtt megtartották a bajnokság õszi menetrendjének sorsolását. Csapatunk az elsõ fordulóban a Zalaegerszeg együttesét fogadja, majd Kaposvárra látogat. Ezt követõen az MTK utazik a cívisvárosba. A rangadóra a délelõtti órában kerül sor, mivel az RTL Klub élõben közvetíti, mint ahogy a rákövetkezõ, Gyõr elleni mérkõzésünk is képernyõre kerül.
1. forduló: DVSC – ZTE 07.30 19.00.
2. forduló: Kaposvár – DVSC 08.06 19.00.
3. forduló DVSC – MTK (RTL Klub) 08.21. 11.30.
4. forduló: Gyõr – DVSC (RTL Klub) 08.28. 11.30.
5. forduló: DVSC – Újpest 09.17.
6. forduló: DVTK – DVSC 09.24.
7. forduló: DVSC – Vasas 10.01.
8. forduló: REAC – DVSC 10.15
9. forduló: DVSC-Pécs 10.22.
10. forduló: DVSC – Fehérvár 10.29.
11. forduló: Tatabánya – DVSC 11.05.
12.forduló: DVSC - FC Sopron
13. forduló: FTC – DVSC
14. forduló: DVSC – Honvéd
15. forduló: Lombard Pápa - DVSC

Sheva
Dzsudzsák-gól döntött

2005. 07. 09. 22:30

A Loki mai második felkészülési mérkõzésén 1-0-ra verte a Diósgyõr együttesét.

Az Oláh Gábor utcai stadionban mintegy háromezer nézõ gyûlt össze, hogy megnézze a DVSC és a nyáron megerõsödött DVTK összecsapását. Nagy elánnal kezdett a Loki, Dzsudzsák Balázs már a 8. percben egy távoli bombagóllal megszerezte a vezetést, majd Bogdanovics lõtt egy bõdületes kapufát. A hazaiak állandó nyomás alatt tartották Kövesfalvi kapuját, de nem sikerült kihasználni a helyzeteket. A félidõ derekára leült a mérkõzés, és a csapatok a folytatásra sem tudták felrázni magukat. Nem látszott meg a Diósgyõr együttesén, hogy erõsített a nyáron, ugyanis alig veszélyeztették Tiszáék a debreceni kaput. Bár helyzeteink akadtak a második félidõben is, több gól már nem született.
DVSC-AVE Ásványvíz – Diósgyõr 1-0 (1-0)

Oláh Gábor utca, 3000 nézõ. Vezette: Orosz
DVSC: Csernyánszki – Nikolov (Jeremiás), Éger, Máté, Halmosi – Dombi, Habi, Dzsudzsák, Madar (Szatmári) – Bogdanovics, Mészáros
DVTK: Kövesfalvi – Mogyorósi, Vámosi, Tamási, Mogyoródi – Pintér (Halgas), Katona, Sipeki, Vitelki – Simunic (Horváth), Tisza (Binder)
Gólszerzõ: Ddzsudzsák

Sheva
Hajduk: egy gyõzelem, egy döntetlen

2005. 07. 11. 09:00

Múlt héten két felkészülési mérkõzést játszottak a horvátok.

A Hajuk Split gárdája csütörtökön a szlovén Malecnikkel játszott felkészülési mérkõzést és Jelavic, Biscevic, Munhoz, Cacic és Nesic góljaival 5-1-re diadalmaskodott BL-ellenfelünk. Ezen a találkozón Jelavic megsérült, és bár nem súlyosan, ezért a másnapi edzõmeccset kihagyta. Pénteken tehát ismét pályára lépett a Ciro-legénység, hogy a szintén szlovén Mariborral összemérje erejét. Ez a mérkõzés egyben a sokszoros szlovén válogatott Stipe Balajic búcsúmeccse is volt. A Hajduk Krajncar szögletét követõn a 77. percben szerezte meg a vezetést Munhoz révén, ám a 88. percben Eterovic egyenlíteni tudott, így 1-1 lett a vége. A horvát lapok szerint igazságtalan az eredmény, mert a Hajduknak volt 7-8 százszázalékos gólhelyzete, amit azonban rendre elpuskázott.

Sheva

Sheva
hát szerintem van esély...

HAJRÁ LOKI!!!

2005. 06. 24. 12:15

Az egyik legnehezebb ellenfelet kapta csapatunk a BL-selejtezõ második fordulójában.

Ma délben a svájci Nyonban tartották a Bajnokok Ligája elsõ és második selejtezõcsoportjának párosítását. A magyar bajnok DVSC-AVE Ásványvíz csapata kiemeltként a második körben volt érdekelt és fortuna nem volt kegyes hozzánk, hiszen a sorsolás eredményeként a horvát Hajduk Split csapatával kell majd megküzdeni a továbbjutásért. Az elsõ mérkõzésre Debrecenben kerül sor július 26-án vagy 27-én, a visszavágót augusztus 2-3-án rendezik.

2005. 06. 24. 13:35

Csapatunk horvát hálóõre jól ismeri a Hajduk Split gárdáját, hiszen játszott is ellenük.

Mint arról beszámoltunk, a DVSC-AVE Ásványvíz csapata a Hajduk Splittel került össze a BL-selejtezõ második körében. A Loki horvát kapusa, Sandro Tomic ötven százalék esélyt lát a továbbjutásra.
- Miután kiderült, hogy a Hajdukkal játsszunk a selejtezõben, rögtön az volt az elsõ reakcióm, hogy kaphattunk volna gyengébb ellenfelet is – mondta honlapunknak Tomic. – A Split tipikusan mediterrán focit játszik, rengeteget támadnak, fõleg otthon veszélyesek, hiszen sokszor negyvenezer ember elõtt lépnek pályára. De nem csak a publikum fantasztikus az ellenfelünknél, hanem a csapat is. Nemrég állapodtak meg a korábbi szövetségi kapitánnyal, Blazeviccsel, aki a szakmai munkát irányítja. Nagyon sok függ az elsõ mérkõzéstõl, úgy kell nyernünk, hogy nem szabad gólt kapnunk. Ha ez sikerül, van esélyünk a továbbjutásra, mert jobb, egységesebb csapat vagyunk, mint a Hajduk.

2005. 06. 24. 14:20

A DVSC-AVE Ásványvíz labdarúgócsapatának vezetõedzõje szerint mindenképpen ki kell harcolni a továbbjutást.

A horvát bajnok Hajduk Split ellen játssza történelme elsõ Bajnokok Ligája selejtezõjét a Loki. Csapatunk edzõje szerint elõny és hátrány is lehet, hogy itthon kezdünk.
- Kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, de a sorsolás szeszélye folytán így alakult – nyilatkozta honlapunknak Supka Attila. – Úgy kell felkészülnünk, hogy pozitívan tudjuk zárni ezt a két mérkõzést. Az, hogy itthon kezdünk lehet elõny és hátrány egyaránt, hiszen ha olyan eredményt érünk el az Oláh Gábor utcai stadionban, amivel be tudjuk biztosítani a továbbjutásunkat, akkor kedvezõ, hogy itthon kezdünk. De függetlenül attól, hogy hol játsszuk az elsõ összecsapást, a továbbjutást mindenképpen ki kell harcolni – véli a szakvezetõ, aki elmondta még, hogy a keret megerõsödése érdekében bízik benne, hogy a játékosjelöltekkel minél elõbb sikerül megállapodni. Mindemellett természetesen elengedhetetlen az ellenfél feltérképezése is.
- Próbálunk videokazettát beszerezni a Hajduk Split mérkõzéseirõl, valamint információkat kell begyûjtenünk, hogy hol játszanak felkészülési meccseket, hogy közelrõl is szemügyre vegyük játékukat.

2005. 06. 24. 15:40

Az egykori szövetségi kapitány a Varteks edzõjeként már járt Debrecenben.

Bizonyára sokak fülében ismerõsen cseng a Hajduk Split edzõjének, Miroslav Blazevicnek a neve. Nemcsak azért, mert a horvát válogatottat 1998-ban VB-bronzéremig vezette, hanem mert a Loki 2003-as UEFA-kupa ellenfele, a Varteks edzõjeként már járt Debrecenben. Jó emlékei nem lehetnek az Oláh Gábor utcáról, hiszen csapatát itt búcsúztatták Sándor Tamásék a további küzdelmektõl, miután a kinti 3-1-es debreceni gyõzelmet követõen itthon 3-2-re nyert a piros-fehér gárda.
Igor Stimac, a Hajduk sportigazgatója három hete jelentette be, hogy eredeti szándékainak megfelelõen, a bajnoki cím dacára lemondott vezetõedzõi tisztségérõl, egyúttal Miroslav Blazevic gondjaira bízta a spliti együttest.
- Életem egyik nagy álma teljesült a kinevezéssel. Örülök, hogy ilyen jó közönség elõtt vezethetem majd a csapatot. Ha bejutunk a Bajnokok Ligájába, még azok is megbékélnek velem, akik most a szerzõdtetésem ellen voltak - mondta a horvát lapoknak székfoglalójában Blazevic.

2005. 06. 24. 17:00

A klub vezetõi úgy próbálnak erõsíteni, hogy minél tovább állva maradjunk a nemzetközi porondon.

Az európai szövetség svájci központjában, Nyonban tartott mai sorsoláson nemcsak az derült ki, hogy a legerõsebb ellenféllel kell megküzdenünk, hanem az is: az elsõ mérkõzés Debrecenben lesz. Ennek ellenére a klub elnök-tulajdonosa bizakodva tekint a selejtezõ elé.
– Sajnos Fortuna nem volt mellettünk a sorsolás alkalmával, ugyanis a lehetõ legnehezebb ellenfelet kaptuk, a horvátoknál erõsebb gárdát nem lehetett fellelni az esetleges riválisok között – mondta a Naplónak Szima Gábor, a DVSC többségi tulajdonosa. – Azok közül a csapatok közül, akiket kaphattunk volna, három együttes emelkedett ki, a svéd, a svájci és a horvát bajnok, ráadásul a megítélésem szerint még ebbõl a trióból is kiemelkedik a Hajduk Split. Tovább nehezíti a dolgunkat, hogy az elsõ összecsapásra Debrecenben kerül sor, véleményem szerint szerencsésebb lett volna, ha Horvátországban találkozik elõször a két alakulat. Az, hogy ilyen erõs csapattal kerültünk szembe, nem változtatja meg a DVSC átigazolási terveit, eddig is úgy próbáltunk erõsíteni, hogy minél tovább állva maradjunk a nemzetközi porondon, így továbbra is a továbbjutásban gondolkodunk.

Forrás: dvsc.hu

Köszi egy õsfradistától<#circling>

JackDaniels
Ehh, ez kissé húúzósnak tûnik, de azé' hajrá Loki!😊

\"Never say never!\" W Churchill

Rudee
Most legalább lehet bizonyítani.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hát mit mondjak?<#szomoru1>
Jöhetett volna könnyebb ellenfél is.....