4278
-
#4038 küldözgeti nekem a privátokat :D -
karajjj #4037 szegény barnuska :( -
#4036 Főleg ezzel a kiállítással...nagyon megtömik a lokit ma...is...azért kár, mert szurkoltam nekik... -
#4035 ennyit a pontszerzésről :D -
#4034 az oldalamon találsz.
egyébként én bízom a Debrecen mai (legalább) pontszerzésében. -
karajjj #4033 a StoryTV-n lesz -
#4032 Adja valamelyik csatorna a meccset?Gondolom nem miért is adnák. -
#4031 Valaki tud valami jó streamet? -
#4030 Ma MECCCCS:D
ki jön?:D -
#4029 ja inkább ott mint a digin
off: kár hogy ezt a barnuska gyereket kitiltották, olyan jókat szórakoztam rajta a másik topikban :-) -
#4028 inkább ott legyen, mint a digisporton :) -
#4027 jó lenne legalább 1 pontot szerezni legalább a Harkov ellen... -
#4026 le vagyok maradva :-o -
karajjj #4025 miért? már egy éve adnak EL meccseket, nem vetted még észre? -
#4024 dvsc.hu
Európa Liga 1. forduló
DVSC-TEVA FC Metalist Harkiv
2010.09.16. 21:05 Puskás-stadion (StoryTV)
StoryTv - ez valami vicc ? -
#4023 hajrá Loki -
#4022 O.o -
#4021 biztos lesznek nézők körülötted,ha rájuk gondolsz! ha másnem,székek tuti lesznek! :D -
#4020 na megvannak a jegyek
P bal 30. sor:D
lesz valaki a közelben?:D -
#4019 na holnap megyek debrecenbe venni egy kisebb bérletköteget,remélem a jobb helyekre lesz még jegy:D -
#4018 Egyetertek, nem szanalmas ez. Az lett volna szanalmas, nem probalnak meg mindent. -
#4017 minden csapat megtette volna, hülyék lettek volna nem fellebezni.. megpróbálták, nem jött be -
Dean Winchester #4016 pénz...
szted a debrecen nem tette volna meg ellenkező esetben? -
#4015 Liteksz utcsó probálkozása..szánalmasok... -
#4014 direkt akarsz hergelni, vagy tényleg ilyen sokmindent érdemlek?:D -
#4013 hátjó...
meg is érdemled -
#4012 annyit nekem nem ér se a debrecen se a többi hogy mégegyszer annyit ráköltsek utiköltségre mint amennyiért a jegyeket venném meg.:) -
#4011 hát ha nem tudsz lemenni akkor meg is érdemled -
#4010 és pesten nem lehet megvenni a 4500-as kategoriát, szal asszem idén kimaradnak a nemzetközi kupameccsek:) -
#4009 na én elrohanok Debrecenbe a jegyekért szerdán:D -
Dean Winchester #4008 persze hát úgy azt én is rohadtul érdekesnek tartottam.
de lehet azért mert az A szektor mellett egyből ott vannak a vendégdrukkerek ? :D
bár fura...hiszen tkp tükörképe az egyik a másiknak -
#4007 szerintem mindkettő szar kategória,mivel kapu mögött van,ergó látványilag nulla... -
#4006 barátiak?
arra azért kiváncsi lennék hogy,hogy A-E szektorok mitöl jobbak az O-U szektoroknál... -
Dean Winchester #4005 okok barátiak az árak :D
az első képnél azt hittem h ilyen durva árak lesznek aztán néztem,hogy az mindhárom találkozóra érvényes ^^
a gáz,hogy csak debrecenben és pesten lehet vásárolni.
megoldhatták volna,hogy ibusz irodában is lehessen váltani...
-
#4004 Jegyek, árak... -
#4003 Talán attól félnek ha megépülne a stadion akkor a debrecen sikereinek is hírtelen vége lenne, az erdőszéli libalegelő a kabala :-) -
#4002 Srácok!
majd ha lesz info az EL jegyekről, dobnátok egy üzit akár ide is? :)
-
#4001 -
Grenzjager #4000 mondjuk 2011-re kész a stadion szólt a korábbi ígéret ...de ugye Magyarország mindenhol az Ígéretek Földje. Volt is erről szurkolói részről a "Hol van a stadion" Kósa köszöntés már. Amúgy azok a csíntevő szurkolók viszik a politikát a stadionba?.... hmmm melyik stadionba...
Mint zöldfehér tanácsolom, hogy vigyázó szemeiteket az új debreceni stadionra vessétek. Tipikus magyar kérdés lenne, mi épül meg hamarabb? 1, az új Albert Stadion vagy 2, az új debreceni stadion (esetleg 3, a 4es metró:P:D)
Én csak azt nem értem, hogy ennyi rohadt hosszú idő alatt miért képtelen a Debrecen vezetősége UEFA kompatibilissé tenni az UEFA elvárásainak, mert már röhögni sincs pofám, hogy ha kiscsapat az ellenfél akkor Nyíregyházán ha nagycsapat akkor Budapesten játszanak a dereceniek? -
#3999 ok, leadózták, maradt közel másfél milliárd. az hogy ebböl kivettek osztalékként 800 millát nem lényeg, a mostani 4,5 millio akkor apró:)