4278
-
#1522 Tavaly vagy tavalyelőtt a Manchester 4-2-re verte a városi rivális Cityt úgy, hogy a második félidő elején megfogyatkoztak...
De hogy ne menjek messzire. Az Újpest 10 emberrel verte a Diósgyőrt...
Honnan veszed, hogy 10 emberrel a Lokinak töb esélye lett volna? LOL -
#1521 Emberhátrány... Könyörgöm! :D És akkor erre vertük volna a mellünket? Hogy ember előnyben talán lövünk egy gólt? -
#1520 Szerintem a bírón ment el a meccs...
Azzal a céllal mentünk ki,hogy legalább lőjjünk egy gólt idegenben,sikerült,de nem adta meg,Keane-t meg az első félidőben le kellett volna zavarni,emberhátrányban teljesen más lett volna! -
#1519 Ez a LOKI nem a spliti LOKI: Könnyedén hozta a papírformát a Manchester -
Nadi #1518
Az UEFA is felfigyelt a debreceni drukkerek kitartó buzdítására és sportszerű magatartására.
Ismét csak azt mondhatjuk: le a kalappal a Loki-szurkolók előtt. Csak néhány nap telt el a spliti túra óta, mégis ismét kétezer piros-fehér drukker vállalkozott arra, hogy nekivág a több ezer kilométeres távnak, és Manchesterben is a lelátón szurkol kedvenceiért. A fanatikusok a meccs napján valósággal ellepték a várost, énekeltek, hangoltak az esti összecsapásra. Mindezt békésen tették. Az Old Trafford vendégszektora már két órával a derbi kezdése előtt szinte teljesen megtelt. A végig lelkes és kitartó drukkereink remek hangulatot teremtettek, időnként túlkiabálva az 50 ezres hazai közönséget. Ténykedésükre az UEFA is felfigyelt, amelynek egyik tagja a találkozó után megkereste Képíró Jánost, a DVSC biztonsági igazgatóját, hogy személyesen gratuláljon a Loki-szurkolók rendkívül sportszerű, lelkes és látványos buzdításához.
Erre annyit tudok mondani, hogy ez Debrecen, nem budapest..... -
Nadi #1517 A Manchester United üdvöskéje úgy véli, gyakorlatilag már eldőlt a továbbjutás, ám Budapesten is gólt szeretnének lőni.
A Manchester United elleni mérkőzés 8. percében a vörösök nagy kedvence, Wayne Rooney - ha szerencsés góllal is - vezetést szerzett csapatának. Az előnyt később van Nistelrooy és Ronaldo növelték. A többszörös angol válogatott támadó szerint gyakorlatilag eldőlt a továbbjutás.
- Ügyes csapat a Debrecen, de mi gyorsabbak és jobbak vagyunk – véli Rooney, akit a Manchester egy évvel ezelőtt 30 millió fontért vett meg az Evertontól. - Jól kezdtük a mérkőzést és egy szerencsés góllal hamar vezetést szereztünk. Ez megadta a találkozó alaphangulatát. A második félidő nehezebben indult számunkra, ám két gyors góllal elintéztük mindent. Gyakorlatilag továbbjutottunk, de a visszavágót nem lazsáljuk el, biztos, ami biztos alapon szintén szeretnénk minimum egy gólt rúgni. -
#1516 Lássuk be... Attól még, hogy a MU ellen játszottunk a Loki igazán összeszedhette volna magát. Sztem Éger kivételével a teljes védelem csõdöt mondott. -
#1515 Hjajj ugyanmár! Az is akkora szerencse volt, hogy az nem igaz! A MU ott nagyon lebecsült minket! Ha ez nem történik meg, akkor símán nyernek! A visszavágón jól el is vertek minket!
Teljesen felesleges volt reménykedni, hiszen úgyis tudjuk, hogy a MAGYAR FOCI egy NAGY NULLA! Azt sajnálom, hogy ennyi pénzt fektetnek bele! -
Nadi #1514 Nem lefizették csak ez a Man Utd volt, az Old Traffordon, mi meg egy kelet európai kiscsapat:((( -
Nadi #1513 De akkor ne Bajnokok Ligája legyen a neve, hanem Nyugat Európa legjobb csapatai -
jefferson83 #1512 Azt a gólt Phul Sándor megadta volna, nem mert magyar, hanem mert köztudottan a világ legjobb játékvezetője volt 4-szer is. -
#1510 Azt nem les miatt fújta be, és nem hiszem, hogy manapság lefizetik a bírókat, csak köcsög volt szimplán. -
jefferson83 #1507 Sőt szabálytalansága sem. -
jefferson83 #1506 :D Sport1 és még a Viasat a mai repertoárban kielégítene, ha már nincs Szepesi. No meg Verebes. -
#1505 de a bírót tuti lefizették mer halmosinak nem volt lese -
#1504 faxom 3-0 -
#1503 Verebest vissza! Verebest vissza! Verebest vissza! [tüntet] -
jefferson83 #1502 -
jefferson83 #1501 Csak annak örülök, hogy az én tippem nem nyert és a KOVÁCS KOKO KOBRA elkerülte a mérkőzést :) Sebaj majd a válogatott meccseknél alakít. -
#1499 rosszul emlékeztem, télleg így volt hogy "Sidibe, lőjj egy gólt izibe"
hát ez nagyon durva volt. a hülye Léderer még röhögött is rajta. -
#1498 Állandóan olyanokat hoznak szakkomentátornak akik :
1) nem tudnak beszélni.
2) nem tudnak fogalmazni.
3) olyanokat mondanak ami evidens
4) egész meccsen kétszer szólnak bele 2 mondatot
5) idióta gyenge barmokat (Urbán: "Sidibe, rúgjad be de izibe")
és még sorolhatnám. -
jefferson83 #1497 Én ezt nem így látom. A világ leggazdagabb klubja nem engedheti meg ezt magának. Presztizsnek hívják az ilyesmit.Mindezek ellenére tudtuk mi lesz a visszavágón. Sztem egyáltalán nem a magyaroknak akartak kedveskedni :) -
#1496 Az sem volt semmi amikor Harry Redknapp nevét "Herri Redkepp"-nek mondta. Kockásra karmoltam magam a közvetítés során.Urbán Flóri is végig csak a hibákat kereste a Loki játékában.Pedig a ZTE egy ötöst kapott az ő általa dirigált védelme miatt.Szerintem a magyar edzők nagy része a Loki ellen szurkolt.Nem azért mert utálják a csapatot. Csak idegesíti őket, hogy Supka Attilának tényleg van érdeme abban, hogy Mo.-n van egy valamire való csapat.
"Sidibe, lőjj egy gólt izibe"-kiakadtam.Nem szólt emiatt két percig mert költött.Egyébként nem vagyok Loki szurkoló.A magyar foci felemelkedésének szurkolok. És a mostani DVSC jó bizakodással tölt el ezzel kapcsolatban -
jefferson83 #1495 Lédererről annyit,hogy megtudtam a Split - Debrecen oda-visszavágó történetét. Könyörgöm láttam azt a meccset is. Zalaegerszeg- MU meccset is kiveséztük csak éppen a folyó játék kerülte el a figyelmét. Urbán szakkommentálása meg enyhén szólva nem volt szerencsés. Ha ők is azt csinálták volna amit mondott akkor 8:0-ra veri a ZTE a Mencsit. -
#1494 "ZTE-MU 1:0 -> VILÁGÉGÉS"
tökéletesen tisztában voltak vele, hogy mennyit kell nyújtaniuk és hogy van egy visszavágó. a végén bejutottak úgyhogy nem kell túlságosan égésnek titulálni a dolgot. legalább azóta is van miről beszélni a sajtóorgánumoknak, Koplárovicsnak meg 150x kellett telefont cserélnie. Legalább akkor valami összejött és nem a 0-6-ről beszéltek meg a magyar foci kilátástalan jövőjéről és akkor megint elkanyarodtak volna az utánpótlás fele stbstb blabla... -
#1493 értem de a BL az BL, a jelenlegi svéd, norvég, dán vagy finn bajnok nem tart ott hogy bennevan európa legjobb 32 csapatában. A Malmö ettől független ott lesz a csoportkörökben :) -
jefferson83 #1492 A MU-ról annyit kell tudni, hogy feleslegesen nem fognak futni lásd ZTE. Ez a profizmus. Simán továbbjutnak nem fognak avval szórakozni, hogy kitömjenek minket. Szerintem. Majd meglátjuk. -
#1491 Ráadásul úgy néz ki, mint egy gyp-s :) -
#1490 mindegy..nyamvadt kis pösze genya...semmit sem ér sem ő,sem az rtl..
amúgy állítólag azt mondták,h az rtl nem veszi meg a 2. meccs közvetítését,ha a LOKI ezen a meccsen nagyon kikap..ha veszít... -
#1489 A Debrecen is 3-0ra nyert itthon a Split ellen, a MU is 3-0ra otthon, kezdek félni a visszavágótól... -
#1488 Miért értelmezel félre?
Nem a Malmöért vagyok oda, hanem az tetszene, ha kis csapatok is indulnának.
Az természetes, hogy a csoportkörökben vagy az egyenes kieséses szakaszban kiejti őket a Manchester, vagy akármelyik nagy klub, hisz azok sokkal jobbak, de legalább a selejtezőn lehessen túljutni kis csapatoknak is. -
#1487 Léderer az RTL Clubbal együtt egy 0. Annyi fáradtságot vehetett volna ha már ő közvetíti hogy megtanulja normálisan kimondani Silvestre nevét (és a többiekét is, de Silvestre nevét egyszer sem mondta jól). Annyit bakiznak hogy az már agyrém. -
#1486 :D -
jefferson83 #1485 1.-2. A Malmő-t tessék békén hagyni. Az emberek pedig arra kiváncsiak aki bejut a BL-be, ha a Tiszaröcsöge játszik és eltiporja a MU-t akkor arra megy ki az ember, mert nem a neveket fogja nézni hanem a szép focit.
Emlékszel egy bizonyos Morientes vezette nem éppen sztár csapatra?
3. ZTE-MU 1:0 -> VILÁGÉGÉS. Nem kell jönni az 5-0-ás visszavágóval, ilyen csapat ellen ez lenne a természetes.
4. Jobb kommentátorral nyerhettünk volna :)
Annak ellenére,hogy 3:0 lett a Loki nem játszott rosszul. Meccs alapján az 1:0-ás sikert nem tartottam volna valószinűtlennek itthon, megzavarhatók a MU játékosai. Annak ellenére sem,hogy egyértelműen visszavett a MU a góljai után. 3 az kicsit sok lett a visszavágót tekintve. Az viszont kiderült, hogy a Debrecen a legjobb jelenlegi magyar csapat és Halmosi kezd magára találni. Halmosi se sokáig lesz Magyarországon ha így folytatja.
-
#1484 A ZTE is verte már meg a Manchestert, a Debrecen is megtehette volna _elvileg_.
Gyakorlatilag nem, amíg ilyen formában van a United. -
#1483 értem..thx -
#1482 jól van akkor..
amúgy a szarozs léderer irritált a legjobban..mintha csak pest létezne,úgy beszélt...
tudnék cifrát mondani..de mindegy.. -
Csesza #1481 nem a lest fújta be hanem a "szabálytalanságot" -
#1480 akkor rebegj el egy imát, hogy jusson be a Malmö, gazdagodjon meg, vegyen jó játékosokat és minden évben ott lesz akkor...
a pénz akkor is a nagy fociban van. sztárokkal. a tévétársaságokat sem a Malmö izgatja fel. -
#1479 annyira nem gyors a Peti, hogy középkezdés után lesre fusson... nem volt les :)