4278
-
#1624 hát jah szegénynek kijutott a mostani időszakban bőven -
#1623 Ja, szerintem úgy van vele, hogy ez semmi azokhoz képest, amik az elmúlt években érték. -
#1622 Zoli is úgy beszélt róla mintha természetes dolog lenne :) -
#1621 Ki mondta? Szujó? -
#1620 Azért hál'Istennek az orrtörés ma már nem nagy tragédia. -
Rudee #1619 Akkor látogasd meg a szemészeten ügyeletes orvost. -
#1618 én nem ugy láttam,mintha ez igy lenne! -
#1617 lényegtelen h ki volt -
Nadi #1616 Én Zidane-t írtam először, csak a riporter miatt átírtam:P -
Rudee #1615 Gravesen kb 20 méterre volt az esettől, de ne zavarjon se Téged, se az okos riportert. -
#1614 jaszhat a MU ellen szerncsére -
#1613 szegény zoli nemrég épült fel ............ -
Nadi #1612 Ez a majom Gravesen eltörte Böőr Zoli orrát -
Nadi #1611 Ezen rajta leszek:
A Loki Szurkolók Egyesülete és a MÁV Rt. chartervonatot indít az augusztus 24-én, 20.30-kor kezdődő DVSC-AVE Ásványvíz – Manchester United BL-selejtező visszavágóra.
A Loki Szurkolók Egyesülete és a MÁV Rt. chartervonatot indít az augusztus 24-én, 20.30-kor kezdődő DVSC-AVE Ásványvíz – Manchester United BL-selejtező visszavágóra. Jelentkezni lehet augusztus 16-án, kedden 12 órától a Kövér Egér Kávézóban (Péterfia u. 46., tel.: (52) 412-902).
A vonat Debrecenből indul augusztus 24-én, 15 óra 30 perckor, érkezik Budapest Keleti pályaudvarra 18 órakor. Visszaút: augusztus 24-én, 23 óra 30 perckor. -
#1610 Brnovics elkezdte
2005. 08. 13. 17:00
A lábujjtörés miatt több hetet kihagyó szerb támadó tegnap már együtt edzett a csapattal.
A szerb Bojan Brnovics a Hajduk Split elleni BL-selejtező első mérkőzésén a második félidőben lépett először pályára tétmérkőzésen a DVSC színeiben, ám a három nappal későbbi bajnokit már kihagyta, ugyanis eltört a lábujja. A csatár emiatt a spliti visszavágóra már el sem utazott, míg a Manchester United elleni mérkőzést csak az Old Trafford lelátóján nézhette. Brnovics szerencsére felépült és tegnap bekapcsolódott a közös munkába, így minden bizonnyal hamarosan újra láthatják szurkolóink a pályán.
-
#1609 Bocs, nem böngészem egész nap a fórumot.
Sejtem, mire gondolsz, de csak annyit tudok rá mondani, hogy bekaphatod. :P -
#1608 De ha igazad van, lehet annyian sem leszünk, mint az Oláh Gabin lennénk. =)
A pestiek holnap este jóllaknak Beksszel meg Zizuval, az elefántbébi már nem fogja érdekelni őket. Azért remélem teltház lesz, ha már így megszoptuk a sorsolást, legalább ennyi előnye legyen. -
#1607 Hát ha 2000-en elutaztak Mencseszterbe, annál csak többen lesznek azért reményeim szerint. =) -
Nadi #1606 Szerintem Debrecenből 6000-nél nem mennek fel többen sajnos:( -
#1605 Szerintem fog jutni Pestre is nem kevés jegy. A 0:3 meg a bp-i helyszín valószínű lankasztja az emberek utazási kedvét. Egyébként azóta sem tudom, hogy végül 40e vagy 28e ember lehet-e majd a stadionban. -
Nadi #1604 Ezt már annyiszor elmondtam, elmondtuk a sorsolás óta. -
#1603 nem is kell engem szóra méltatni! -
#1602 -
Nadi #1601 Ebben egyetértünk. -
#1600 Te vagy irigy vazz... Én majdnem mindne meccsen amire kimegyek a kapu mögül szurkolok. Mert szurkolni csak onnan lehet. Másik 'nyugisabb' szektorban hülyének néznek, hogy mit üvöltözöl te barom címszóval.... -
#1599 [irigy] -
#1598 kösz, rendes vagy, hogy elmondtad.
#1582: Miért? -
#1597 Mert az "ultrák" - azaz a szervezett szurkolás - valószínű a kapu mögött lesznek.
-
#1596 az szép -
Nadi #1595 Mondjuk ha a T-ben lessz szurkolás, akkor nem űlök be az R-be. -
#1594 Akkor gratulálok. Ennél nevetségesebb indok nincs is... Mond te nem tudsz szurkolni az "R" szektorban például? LOL -
Nadi #1593 Pontosan, nem azért megyek, hogy lássam rúnit, hanem hogy szurkoljak. -
#1592 auguszutus 24 -
#1591 mikor lesz a visszavágó? -
#1590 Mert onnan lehet szurkolni!
Meccset meg legfeljebb megnézzük TV-ben. -
#1589 Miért oda vettél? Annál szarabb hely nincs is a stadionban... -
Nadi #1588
De ha bemész, megmondják. -
#1587 Thx, akkor holnap reggel megpróbálok én is oda venni! -
Nadi #1586 Nekem a T-be van, sztem a kanyarnak abba a részébe. -
Nadi #1585 Ha nem basztak át, akkor azon a részen, ahova 4000be kerül a jegy: