Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szegény magyarok ilyen pályán ennyi nézõ elött
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tipikus magyar védõi gól
akkor talán lehet esélyük

Sok sikert LOKI!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
MINDENT BELE DEBRECEN!!!!!!!!!!!!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Lehet meg kelett volna raknom 1-2 ezressel ezt az 1 meccset 😊
(ennyit megér, hátha összehozzák mint a zalaegerszegiek az utolsó percben) 😊
De az idegenbeli meccset nem akartam erõltetni, majd inkább a visszavágót 😊)
Hiába a hírnév és a vagyon, a Manchester United illetékeseinek nem sikerült megoldania, hogy csapatunk idõben eljusson szálláshelyérõl az Old Trafford-stadionba, így a Loki kis késéssel néhány perccel érkezett meg a mérkõzés helyszínére.
Érdekesség a mérkõzéssel kapcsolatban, hogy állítólag sztrájkra készülnek az angol drukkerek. Az elõzményekkel kapcsolatban fontos tudni, hogy a katolikus klubban nemrégiben többségi tulajdont szerzõ Malcolm Glazer zsidó származású, és a jelek szerint mindezt a manchesteri drukkerek nem tudják elviselni. A tulajdonos személyét illetõ elégedetlenség kifejezéséül a hírek szerint az elsõ tizenöt percet a stadionon kívül töltik a szigetországi szimpatizánsok!
debreceni debreceni debreceni vsc
ÁLÉ! 😄
És akkor csáó MU.
Nem tudja valaki mikortól lehet jegyet venni a visszavágóra.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
hányok.
ha azzal kezdi, hogy: "jó vacsorához, jó foci" -t
hát én nem is tom mit csinálok ....
Hajrá Magyarok!!!
<#eljen>#eljen>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
😊)
The Matrix has you...
HAJRÁ LOKI ! <#vigyor0>#vigyor0>