4278
-
#1986 hát...úgy legyen :D -
#1985 hát jah de majd a Sándor Tamás, Bogdanovics, Sidibe trió megszivatja őket -
#1984 bizony erős keretűk van naon -
#1983 hát csak az a baj h a Shaktar jobb csapat mint a Split -
#1982 Egyébként igazad van, ha jó formában van a Loki, meglepheti ezeket az ukránokat is.
A Sopronnal játszó Metalurg is veretlen az ukrán Premier Ligában (hehe =)), mégsem keletette olyan húbazze csapat benyomását.
Tisztelni kell őket is, mint a Splitet, utána meg nagyot csalódni kellemesen. =) -
#1981 Ja, a honlapjuk olyan, mint egy fasza angol klubbé. -
#1980 Én siófokon néztem a nénmet eurosporton a sorsolást :)
Már remegtem mint állat , hogy ne a boltont kapjuk mert nagy zakó lenne.
A Shaktar ellen egy idegenbeli 2-1 odával . Itthon nagy esélyünk lenne.
Sztem.
Nagyon remélem , hogy bejut a DVSC az UEFA-ba mert nagyon is megérdemelnék.
Sajnos a magyar focinak nincs nagyon szerencséje lsd. megkapjuk a manchester mikor nagy esélyünk lett volna bejutni a BL-be. :((( -
#1979 ha a hajdukot sikerült megverni,akkor a donetsket is!!! -
#1978 hát a remény hal meg utoljára
és ha kiesik a Loki akkor csak a bajnokságra kell koncentrálni és meg kell nyerni majd jövőre megint meg kell próbálni a BL csoportkörbe jutni -
#1977 -
Nadi #1976 Jobb lett volna egy AEK Athen, nagyobb lett volna az esély, és tanultunk volna a csoportkörben:D -
#1975 Nagyon szerencsés a Debrecen, hogy a Shakhtar Donetsk az ellenfél, hiszen egy jó csapattól/ellenféltől mindíg lehet tanulni.
Egyébként, ha megnézzük, hogy milyenek a stadionjaink, tisztán tükrözik, hogy milyen szinten van a labdarúgásunk. Ez a hasonlat más országokra is igaz. -
#1974 a Lokié:
Loki - ZTE 2:1
Kaposvár - Loki (elmaradt)
Loki - Mtk 2:2 -
#1973 szal ötből öt győzelem... nem vmi hízelgő
-
Nadi #1972 A Shakhtar legutóbbi öt bajnoki mérkőzése:
Shakhtar - Dnyipro 2-0
Kharkiv - Shakhtar 2-3
Shakhtar - Kryvbas 1-0
Tavriya - Shakhtar 0-3
Metalist - Shakhtar 1-5 -
#1971 csak a loki! bár nem vagyok nagy magyar foci rajongó -
Nadi #1970 Végre 1 jó hír:
Amikor pár héttel ezelőtt kiderült, hogy a Loki a világ egyik legjobb csapatát, a Manchester United együttesét látja vendégül, akkor az Európai Labdarúgó Szövetség illetékesei eljöttek Debrecenbe és pályabejárást tartottak az Oláh Gábor utcai stadionban. A szemlét követően a szövetség emberei nyomatékosan a DVSC vezetőinek tudtára adták, hogy a mérkőzést semmiképpen nem lehet megrendezni Debrecenben, ám amennyiben a Loki az UEFA-kupában folytatja, akkor az első forduló az Oláh Gábor utcai stadionban lebonyolítható. Csoportkörbe jutás esetén azonban könnyen előfordulhat: komoly változtatásokat kellene eszközölni ahhoz, hogy továbbra is Debrecenben lehessen megrendezni a mérkőzéseket.
-
#1969 Jah megvan -
#1968 Hova? -
#1967 majd Vorobey okoz némi kellemetlen percet -
#1966 tipikus magyarok:) van valami eredmény akkor MEGVERJÜK A MENCSESZTERT ha meg kikapunk akkor #1936 -
Rudee #1965 Van angol verzió is, a főoldalon a bal fölső enterre mennyé. -
#1964 a ruszkik már csak ruszkik maradnak debbelle állatok de focizni is tud némellik :DDDDD -
#1963 jay jay okocha vmi eszméletlen jól tolja -
#1962 Én az ukránok keretén nem igazodtam ki. Nagy ruszki betűkön kívül nem láttam semmit se :)))))
A Bolton baloldala elég ütős :))) -
#1961 ahogy visszaolvastam nem is értem miért akarta Supka h a Boltonnal játszanak hisz ott is kiemelkedő játékosok vannak... ezzel a Shaktarral se jártak jól de meglátjuk mit hoz nekik a sors -
#1960 Ajánlatos a középpályásokra rápillantani :DDD -
#1959 Aki nicns tisztában a Boltonban játszókkal :))))
Bolton Wanderers -
#1958 1) tudom hogy akkor stadionokat kezdenek építeni, de tedd a szívedhez a kezed és mondd azt őszintén hogy európai szintű stadionokat fognak építeni. amint látod az utóbbi hetek "futball-varázsából" egyedül egy stadiont tudtunk elővenni (Puskás) aminek a felső karéja így is le van zárva, a talaj egy esőzéstől maga a csőd, nemfolytatnám...
2) nincs egy rohadt fedett stadionunk
3) infrastruktúra, utak, elszállásolás: 0
4) mit kezdünk majd azután az 50.000-es stadionjainkkal, átlagban 2-3000-es nézőszám mellett? -
Pontius #1957 A horvát rész még stimm és reális, viszont, hogy a magyarok mit akarnak a düledező stadionokkal? Jah persze új stadionokat építeni amikor a gazdaság stagnál, hamarossan ft-eu váltás, az is nagy cumi lessz, és akkor persze, építsünk fel 60-70e férőhelyes stadionokat egyetlen esemény miatt... És utánna mi lessz velük? Mert hogy nem lesznek kihasználva az biztos, vizont a fenntartásukat ki fogja fizetni? Há szóval lol az egész...
Mondom: Ugy ahogy van el van az egész szarva...
Ide gyökeres változások kellenének, nem pedig egy eb...
Az mlsz meg tanácsokat kérhet az ukrán szakemberektől, hogy, hogy sikerült nekik ilyen gyökeres változást elérniük...
EB-t akarnak? Eb-t akarnak amikor a pestiek kőzáporral fogadják a debrecenieket! Bele sem merek gondolni mit csinálnának pl. olasz szurkolókkal! Ah szóval... -
Rudee #1956 Akkor lesznek stadionok, ha ide ítélik a rendezés jogát. -
#1955 végignéztem a videót... ügye mi akarunk a horvátokkal eb-t rendezni az európa szintű stadionjainkkal?... -
#1954 huuuu vazzeg
-
#1953 ha jól látom készül az új stadionjuk...
no comment -
Pontius #1952 Nagyon fasza honlapjuk van. Meik magyar csapatnak van csak hasonló is? Há lol...
EZ MEG EGYENESEN BESZARÁS!!!!
Ezek az ukránok jönnek fel mint a talajvíz... Van ott pénz... Itt is lenne csak hát inkább nem is folytatom...
Itthon az egész úgy ahogy van el van szarva... -
#1951 nemúgy szólok be !!!!
nem vagyok huligán :) csak valami olyasmit akartam hogy hajrá Loki! :) nem agresszívat. úgysem értettem volna mit válaszolnak rá vissza! -
ez a stadion tele ukránnal elég veszélyes buzdítást tud előidézni. csak nehogy megremegjetek fiúk! -
Rudee #1949 És mit érsz azzal hogy beszólsz nekik? -
#1948 basszus regisztálni kéne. az meg már tényleg kínai! szóval majd beszólok nekik máshogy! remélem élőben a meccsen valamelyik szektorban (péz kérdése)!!! -
#1947 te biztos , mert eljutottál a fórumig