4278
banner_0.jpg

• Nh Shevits
    gondoltam beírok a fórumba de,... beszél valaki ezen a nyelven? melyikbe írjak ?
  • fernando torres
    mindenki zsíír
    matuzalem rohadt nagy lövő, nagyon erős lába van
    srna is gyors
    hát srácok baj van de nagyon nagy
  • Nh Shevits
    bivalyerős... nincs mit szépíteni.
    Julius Aghahowa >>> ő lesz a mumus. úgy tudom hogy kurvagyors.
    ezenkívül: Pletikosa, Hübschman, Matuzalem, Srna,... (csak a nevesebbek)
  • Pontius #1943
    ÚÚr isten mennyi Brazil... :)
  • Nh Shevits
    akinek nem világos hogy milyen kerettel rendelkeznek:
    Shakhtar Donetsk
  • Sheva
    hát sajna ez van ez a foci
  • banok
    én jobban örülök a Sahtarnak mint mondjuk a Boltonnak vagy a Lensnak, de a legjobb az AEK lett volna.
  • Sheva
    hát meglátjuk mi lesz meg mi nem lesz
  • ForRedGlory
    Nem értelek titeket... Pár napja, még a Manchester akartátok megverni de nagyon, ma meg fostok az ukránoktól? Hát én nem fosok, szerintem reálsi esélye van a Debrecennek....A Manchester klasszisokkal jobb a Donyecknél is....
  • Petyus_
    Azt akartam mondani. =))

Viszont van egy szimpi szurkolójuk.

• JackDaniels #1936
    Nagy pofon lesz. Sajna még mindig nullák a magyar klub csapatok a nemzetközi kupákban.
  • Sheva
    idegenbe kel egy gól és aztán még lehet vmi
  • Rudee
    "Viszont legalább nem idegenben kezdünk."

Idegenbe lesz az első meccs, ez a jobbik eset.
  • Pontius #1933
    valahogy sejtettem, hogy a qrva ukránokkal fogják összesorsolni
    Csak nehogy a Sopron sorsára jussanak :(
  • Petyus_
    A lehető legszarabb, egy bivalyerős csapat, akire a kutya nem kíváncsi.

Viszont legalább nem idegenben kezdünk.

Kinyomjuk őket, mint az Inter. =)
  • Csesza
    uefa bye-bye
  • Sheva
    hát akkor marad a bajnokság és a magyar kupa
  • Rudee
    Shaktar Doneck-debrecen
  • Kanál
    debrecen-shakhtar ennyi volt az uefa :o
  • Kanál
    most jön a deprecen :c a kommentátor debrecsenynek mondta :DDDDD
  • Sheva
    Madar Csaba: Fokozatosan építkezünk

2005. 08. 26. 10:30

A Loki középpályása szerint látványos mérkőzést játszott a csapat, amely azonban nem használta ki a lehetőségeket kellő százalékban.

Szerdán csapatunk 3-0-s vereséget szenvedett a Manchester United együttesétől. A mérkőzés második félidejében Madar Csaba is pályára lépett, a középpályás szerint a világ egyik legjobb gárdájától nem szégyen kikapni.
    - Látványos mérkőzést játszottunk, hiszen nem álltunk be védekezni – mondta Madar. - Eljutottunk helyzetekig, és most saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy ha a lehetőségeket nem használjuk ki kellő százalékban, akkor mindez megbosszulja magát. Úgy gondolom, egy Manchestertől nem szégyen kikapni. Most jön az UEFA-kupa ott szeretnénk több sikert elérni. Az új rendszer alapján van esélyünk arra, hogy a csoportkörbe bejutva több mérkőzést játszunk, ezáltal is tapasztalatot szerezzünk a nemzetközi porondon. Fokozatosan építkezünk, jövőre szeretnénk megismételni a hazai bajnokságban elért eredményünket, majd több tapasztalattal a hátunk mögött jobban neki tudunk kezdeni a BL-nek, vagy az UEFA-kupának.
    Az előző napi esőzések miatt rendkívül rossz állapotban volt a játéktér, a meccs előtti edzést például mindkét csapatnak a KSI pályáján kellett megtartani, ám Madar szerint a körülmények nem játszottak bele abba, hogy ilyen arányú vereséget szenvedett a Loki.
    - Tény, rossz volt a pálya, minden mozdulatnál fordult ki a gyepszőnyeg, a labda is pattogott, de ugyanezt elmondhatják a vendégek játékosai is. Nem keressük másban a hibát, a Manchester ennyivel jobb csapat.
  • Sheva
    isten úgyse
  • Pontius #1923
    Reméllem a Galatát kapjuk...!! :)
    (Majd a sorsolás után elmondom miért mondtam ezt...)
  • Sheva
    Supka a Boltont szeretné
  • Nadi
    Nézem, nézem:DD
  • Pontius #1920
    Na kezdődik a sorsolás :)
    Még szerencse, hogy 2-kor vége :) 2-kor kezdődik Moto GP időmérő az EuroSporton :)
    Amúgy nálatok működik az EuroSport? Nálam csak nagy feketeség... :(
  • DJ Bee18
    Tegnap láttam a Zuhanyhíradóban, hogy Zombori Sanyi megdícsérte a Debrecent, hogy nem a nagy vereség elkerülése volt a célja a Debrecennek a visszavágón (magyarul nem biztonságra játszottak), hanem hogy behozzák a 3-0-ás hátrányt. Azért ez már szomorú, hogy a magyar fociban lassan már annak is örülnünk kell, hogy a játékosok győzni akarnak és hajtanak. Ez a dolguk, nem?? Olyan, mintha a nagy meccsek megnyerése már lehetetlen volna. (teszem hozzá, hogy balszerencséje volt a Lokinak, hogy az MU-t kapta, de azért a 6-0-ás összesítés kicsit durva)
  • Pontius #1918
    Ilyenkor elgondolkozok, hogy: miért?
    És egyszerűen nem találok magam számára elfogadható választ
    22-16 évesek... Azért ez szomorú...
    Ezek az emberek (ha annak lehet őket nevezni) egyszerűen buták, eltorzult személyiségek... Régen az ilyen embereket kapásból vitték a pszichológiára, bezárták őket a gondozóba aztsz szevasz...
    Most meg rendőrségi ügy, esetleg 1-2 hónap elzárás (ahol újabb bolond emberekkel haverkodnak össze) és ha kikerülnek ugyan ott folytatják csak már a bolond sittes haverjaikkal karöltve...
    Lehet most is inkább a gondozóba kellene őket vinni, mert hogy nem teljesen épek az biztos...
  • Nadi
    Ez budapest! Ez budapest!
  • Sheva
    Rendzavarás és csoportos garázdaság miatt szerda este Budapesten, a Debrecen-Manchester United Bajnokok Ligája selejtező labdarúgó mérkőzés előtt és után hét szurkolót fogtak el.
    A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményéből kiderül: a meccset megelőzően, 17 óra körül a XIV. kerületi Dózsa György út és Verseny utca kereszteződésénél körülbelül tízen összeverekedtek. A balhé során egy ismeretlen személyt bántalmazott a 40 éves D. Rudolf és a 16 éves T. Z.. A két fővárosi férfit rendzavarás szabálysértése megalapozott gyanújával őrizetbe vették.
    A mérkőzést követően is volt botrány: 23 óra körül a szintén XIV. kerületi Egressy úton ismeretlenek kővel dobálták meg a debreceni szurkolókat szállító mikrobuszok egyikét; a kőzáporban senki sem sérült meg.
    Fél órával korábban egy Hungária körúti benzinkútnál egy körülbelül 25-30 fős társaság garázdálkodott, s megverték a kútkezelőt. A rendőrök a közelben elfogták a 22 éves B. Gábort, a 20 éves V. K. Istvánt, a 19 éves L. Zoltánt, a 20 éves K. Józsefet, és a 16 éves M. Z-t. Mindannyian budapestiek. Közülük ketten feltehetően a mikrobusz megdobálásában is részt vettek. Az ügyben csoportos garázdaság bűntette megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD

• Pontius #1914
    gondoljatok bele, a másik csapatok szurkolói is most hogyan nézegethetik a listát, meg kombinálnak, hogy kivel lenne yó összekerülni... :)
    Szerintem a kupába bejutott csapatok közül mindenki abban reménykedik, hogy a Debrecent kapja...
  • Rudee
    Idegenbe ezek mind kicsinálják a debrecent.
  • Petyus_
    Tudom.. azzal együtt szerintem a Lens erősebb csapat, a Donyeck biztos, hogy erősebb, a Galatától meg egyszerűen félek. =)
  • ForRedGlory
    Bolton a második helyen?????
    Nem azé, de tudod kik játszanak ott?
  • Petyus_
    Én is így gondolom.

AEK -> Bolton -> Lens -> Donyeck -> Galata a kivánságlistám.
  • Ramore
    hát persze!
  • ForRedGlory
    AEK ellen lenne a legtöbb esély
  • Sheva
    a Bolton is nehéz lenne tuti ők is kiejtenének minket
  • Petyus_
    Nem is tudom melyiket szeretném.. talán Galatát a legkevésbé.

Bolton jó lenne, revansot vennénk az angolokon. =)