Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A medve nem játék.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
BMW 325 iX Rallye Car :)
Miért nem DVSC szintû csapatokkal?
A Manchester Utd. még egy BL döntõben is esélyes lenne, nemhogy egy selejtezõben egy sokkal kisebb csapat ellen.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Next PC upgrade: 2022
1-2 gól oké, de 3 a 0 ellenében... <#rinya>#rinya>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Otthon 3:0, itthon kapunk egy 5-öst? 😊
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Este ott lázadás lessz... 😊
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hát sztem éjszaka ott lázadás lessz 😊 mennyire kemények a LOKI ULTRÁk?