Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
No igen. Ha a BL tényleg azt takarná, amit, és nem a gazdag, bajnokságukban nem jól szereplõ kluboknak adna még egy esélyt, hogy egy pénzt hozó kupában induljanak, akkor tényleg nem lenne gond azzal, ami most jellemzi a nem gazdag klubbokat. Mert, hogy törjön fel egy csóró csapat, ha még a jogos helyén is nem jogosan bejutott csapatokkal kell megmérkõznie, akiknek ráadásul még a bíró is fúj, plusz ha jól szerepel is, akkor meg a BL tél utáni köreire az egész játékoskeretét elviszik a jók, ezzel is gyengítve a szegény csóró esélyeit? (Orosz, ukrán, norvég csapatok esetében ez tul. képpen nyugaton tendencia. Mire kiüthetnék az ellenfeleiket, nem marad játékosuk.)

A medve nem játék.

NuCLEARScoRp
Ne haragodj de ez baromság... <#nevetes1><#nevetes1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

torrente
Nem számított volna sokat. 3 góllal minden meccsen meg tudnak verni minket.

a.carkey
Ha kiállítják Royt - jogosan -, és megadják a gólt - jogosan -, akkor talán marad az 1-0. De ez van.

A medve nem játék.

BADE
szerintem 1 gólt elvenni valamint Keane-t nem kiállítani azért dúrva bírói tévedés,idegenben lõtt gól nagyon sokat számított volna!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

báttyó02
jaja van benne valami

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
az UEFÁBAN ott a Palermo 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

torrente
Sima kiesés lesz belõle, de egy ilyen szuper csapat ellen nem szégyen. Az UEFA-ban viszont sokáig eljuthat a Debrecen; ott bármelyik csapatot megverheti a Loki, mert szinte egyik sem lesz olyan kiemelkedõ képességû csapat. Jó lenne a legjobb 8-ig jutni az UEFA-ban.

forza milan
jó,csak mondom,hogy eddig amikor spanyol biro vezetett meccset,és fontosabb meccs volt,mindig kikapott akinek szurkoltam!<#mf3><#mf3><#boxer><#violent><#violent>

Ez várható volt, hogy sajna nekik fognak fújni, de ne kenjük a bíróra😞((

torrente
Jobban örültem volna egy 0-5-nek, mert akkor Bp-en a MU már nem erõltette volna és meg lehetett volna verni. Ezzel az eredménnyel a háta mögött az elsõ 30 percet még biztos komolyan veszi a MU a visszavágón is.

forza milan
sztem a manchesternek fujt a biro...😊!és én utállom a spanyol birokat!a bl döntöben se adott meg egy golt,ami sztem,és sokak szerint nem volt les!köcsög g*ci spanyol birok!

Biro nagyon kocsog volt sajna. 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

A manchester nem a legjobb csapat a vilagon, de egyebkent sorsolas utjan dolik el h ki kivel jatszik.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

csm
ha halmosi gólját megadta volna ez a paraszt és keanet is kiállította volna,akor lett volna esély.

BMW 325 iX Rallye Car :)

Taranov
Azt magyarázzátok meg, hogy a BL-be jutásért miért ilyen csapattal kell játszani?
Miért nem DVSC szintû csapatokkal?
A Manchester Utd. még egy BL döntõben is esélyes lenne, nemhogy egy selejtezõben egy sokkal kisebb csapat ellen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

báttyó02
hát nemtom

grebber
Nem baj majd az Uefa kupában továbbmennek 1-2 karistot mert néztem a csapatokat alig van pár jó csapat a többi full vak.

Next PC upgrade: 2022

de sztem erre nem sokan számítottak... 😞
1-2 gól oké, de 3 a 0 ellenében... <#rinya>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Herr Lehrer
lett volna ha a köcsög bíró megadta volna.

Your suffers will be legendary even in hell!

Shotogan
azér reméljük nem 😄

Azért ez nagyon benne volt a pakliban, nem hiszem, hogy amiatt mentek ki, hogy nyerünk 5-0-ra....

Herr Lehrer
hát ezt ebasztuk:c

Your suffers will be legendary even in hell!

báttyó02
tudta mindenki hogy kikap a debrecen,nincsen okuk panaszra....

Szabi84
Egy gól azért jó lett volna!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

a szarzenál ellen idegenben 4-2-re nyertek, ahoz képest nem rossz

MU eljátsza velünk azt amit mi a Split ellen...
Otthon 3:0, itthon kapunk egy 5-öst? 😊

zaki
picsába 😞

Gorvik
csak nem akartam hogy megkövezzetek, azért ne írtam mást

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

báttyó02
mégcsak az kéne..

Hát én biztos nagyon szomorú lennék, de inkább sík ideg, hogy kiadtam 120 ezer ft-t repcsijegyre...

FtranX
a két csapat közötti különbságet figyelembe véáve szerintem nincs okunk sok panaszra. ma ennyire tellett.

forza milan
sajnos igy alakul!lesz még bisszavágó,meg még indulhatunk az uefában,ha kisesünk a blböl!

Szép volt Loki!

HuAn82
Szerinted érdekel?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

nem fagyisták vagyunk.....

Nh Shevits
Ez még kicsit udvarias eredmény, nem akartak kitömni.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Mennyire kemények a Loki ULTRÁK? 😊
Este ott lázadás lessz... 😊

fernando torres
halmosi gólja ami végülis nem lett gól--- nah itt a másik

Gorvik
Annyi lett, amennyinek lennie kellett

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Nh Shevits
ezen a pályán az Arsenal is kapott már 3-at nemrégiben szóval...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

fernando torres
az bezony

báttyó02
sõt ha MU akarta is volna akkor rugott volna még többet is....

gabber_saviola
yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
követelek egy SIDIBÉS BANNERT 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

HuAn82
Pedig már kezdtem bízni egy magyar csapatban. <#szomoru1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Shotogan
yo8

gabber_saviola

na aki kiutazott most milyen sík ideg lehet, olvasgattam, hogy 120 ezer egy röpcsijegy...
Hát sztem éjszaka ott lázadás lessz 😊 mennyire kemények a LOKI ULTRÁk?

Taranov
Hát ez szar.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.