Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
tipikus magyarok😊 van valami eredmény akkor MEGVERJÜK A MENCSESZTERT ha meg kikapunk akkor #1936

V9ykn8_TZL0

Rudee
Van angol verzió is, a fõoldalon a bal fölsõ enterre mennyé.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Pepinho
a ruszkik már csak ruszkik maradnak debbelle állatok de focizni is tud némellik 😄DDDD

Robinho 10, Julio Baptista 8

fernando torres
jay jay okocha <#worship><#worship><#worship><#worship> vmi eszméletlen jól tolja

ForRedGlory
Én az ukránok keretén nem igazodtam ki. Nagy ruszki betûkön kívül nem láttam semmit se 😊))))
A Bolton baloldala elég ütõs 😊))

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Pepinho
ahogy visszaolvastam nem is értem miért akarta Supka h a Boltonnal játszanak hisz ott is kiemelkedõ játékosok vannak... ezzel a Shaktarral se jártak jól de meglátjuk mit hoz nekik a sors

Robinho 10, Julio Baptista 8

ForRedGlory
Ajánlatos a középpályásokra rápillantani 😄DD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Aki nicns tisztában a Boltonban játszókkal 😊)))

Bolton Wanderers

Nh Shevits
1) tudom hogy akkor stadionokat kezdenek építeni, de tedd a szívedhez a kezed és mondd azt õszintén hogy európai szintû stadionokat fognak építeni. amint látod az utóbbi hetek "futball-varázsából" egyedül egy stadiont tudtunk elõvenni (Puskás) aminek a felsõ karéja így is le van zárva, a talaj egy esõzéstõl maga a csõd, nemfolytatnám...
2) nincs egy rohadt fedett stadionunk
3) infrastruktúra, utak, elszállásolás: 0
4) mit kezdünk majd azután az 50.000-es stadionjainkkal, átlagban 2-3000-es nézõszám mellett?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

A horvát rész még stimm és reális, viszont, hogy a magyarok mit akarnak a düledezõ stadionokkal? Jah persze új stadionokat építeni amikor a gazdaság stagnál, hamarossan ft-eu váltás, az is nagy cumi lessz, és akkor persze, építsünk fel 60-70e férõhelyes stadionokat egyetlen esemény miatt... És utánna mi lessz velük? Mert hogy nem lesznek kihasználva az biztos, vizont a fenntartásukat ki fogja fizetni? Há szóval lol az egész...

Mondom: Ugy ahogy van el van az egész szarva...
Ide gyökeres változások kellenének, nem pedig egy eb...
Az mlsz meg tanácsokat kérhet az ukrán szakemberektõl, hogy, hogy sikerült nekik ilyen gyökeres változást elérniük...

EB-t akarnak? Eb-t akarnak amikor a pestiek kõzáporral fogadják a debrecenieket! Bele sem merek gondolni mit csinálnának pl. olasz szurkolókkal! Ah szóval... <#rinya>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Rudee
Akkor lesznek stadionok, ha ide ítélik a rendezés jogát.

Nh Shevits
végignéztem a videót... ügye mi akarunk a horvátokkal eb-t rendezni az európa szintû stadionjainkkal?...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

fernando torres
huuuu vazzeg
<#wow2><#wilting><#wow3>

Nh Shevits
ha jól látom készül az új stadionjuk...

no comment

Nagyon fasza honlapjuk van. Meik magyar csapatnak van csak hasonló is? Há lol... <#rinya>
EZ MEG EGYENESEN BESZARÁS!!!!

Ezek az ukránok jönnek fel mint a talajvíz... Van ott pénz... Itt is lenne csak hát inkább nem is folytatom... <#rinya>
Itthon az egész úgy ahogy van el van szarva... <#gonosz3>

Nh Shevits
nemúgy szólok be <#vigyor>!!!!
nem vagyok huligán 😊 csak valami olyasmit akartam hogy hajrá Loki! 😊 nem agresszívat. úgysem értettem volna mit válaszolnak rá vissza!

Nh Shevits

ez a stadion tele ukránnal elég veszélyes buzdítást tud elõidézni. csak nehogy megremegjetek fiúk!

Rudee
És mit érsz azzal hogy beszólsz nekik?

Nh Shevits
basszus regisztálni kéne. az meg már tényleg kínai! szóval majd beszólok nekik máshogy! remélem élõben a meccsen valamelyik szektorban (péz kérdése)!!!

fernando torres
te biztos , mert eljutottál a fórumig <#nyes><#nyes>

Nh Shevits
gondoltam beírok a fórumba de,... beszél valaki ezen a nyelven? melyikbe írjak ?<#vigyor>

fernando torres
mindenki zsíír
matuzalem rohadt nagy lövõ, nagyon erõs lába van
srna is gyors
hát srácok baj van de nagyon nagy

Nh Shevits
bivalyerõs... nincs mit szépíteni.
Julius Aghahowa >>> õ lesz a mumus. úgy tudom hogy kurvagyors.
ezenkívül: Pletikosa, Hübschman, Matuzalem, Srna,...<#szomoru1> (csak a nevesebbek)

ÚÚr isten mennyi Brazil... 😊

Nh Shevits
akinek nem világos hogy milyen kerettel rendelkeznek:
Shakhtar Donetsk

Sheva
hát sajna ez van ez a foci

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

banok
én jobban örülök a Sahtarnak mint mondjuk a Boltonnak vagy a Lensnak, de a legjobb az AEK lett volna.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sheva
hát meglátjuk mi lesz meg mi nem lesz

ForRedGlory
Nem értelek titeket... Pár napja, még a Manchester akartátok megverni de nagyon, ma meg fostok az ukránoktól? Hát én nem fosok, szerintem reálsi esélye van a Debrecennek....A Manchester klasszisokkal jobb a Donyecknél is....

Petyus_
Azt akartam mondani. =))

Viszont van egy szimpi szurkolójuk.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

JackDaniels
Nagy pofon lesz. Sajna még mindig nullák a magyar klub csapatok a nemzetközi kupákban.

\"Never say never!\" W Churchill

Sheva
idegenbe kel egy gól és aztán még lehet vmi

Rudee
"Viszont legalább nem idegenben kezdünk."

Idegenbe lesz az elsõ meccs, ez a jobbik eset.

valahogy sejtettem, hogy a qrva ukránokkal fogják összesorsolni
Csak nehogy a Sopron sorsára jussanak 😞

Petyus_
A lehetõ legszarabb, egy bivalyerõs csapat, akire a kutya nem kíváncsi.

Viszont legalább nem idegenben kezdünk.

Kinyomjuk õket, mint az Inter. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

uefa bye-bye

Sheva
hát akkor marad a bajnokság és a magyar kupa

Rudee
Shaktar Doneck-debrecen

debrecen-shakhtar ennyi volt az uefa :o

BUDA > miskolc.

most jön a deprecen :c a kommentátor debrecsenynek mondta 😄DDDD

BUDA > miskolc.

Sheva
Madar Csaba: Fokozatosan építkezünk

2005. 08. 26. 10:30

A Loki középpályása szerint látványos mérkõzést játszott a csapat, amely azonban nem használta ki a lehetõségeket kellõ százalékban.

Szerdán csapatunk 3-0-s vereséget szenvedett a Manchester United együttesétõl. A mérkõzés második félidejében Madar Csaba is pályára lépett, a középpályás szerint a világ egyik legjobb gárdájától nem szégyen kikapni.
- Látványos mérkõzést játszottunk, hiszen nem álltunk be védekezni – mondta Madar. - Eljutottunk helyzetekig, és most saját bõrünkön tapasztalhattuk, hogy ha a lehetõségeket nem használjuk ki kellõ százalékban, akkor mindez megbosszulja magát. Úgy gondolom, egy Manchestertõl nem szégyen kikapni. Most jön az UEFA-kupa ott szeretnénk több sikert elérni. Az új rendszer alapján van esélyünk arra, hogy a csoportkörbe bejutva több mérkõzést játszunk, ezáltal is tapasztalatot szerezzünk a nemzetközi porondon. Fokozatosan építkezünk, jövõre szeretnénk megismételni a hazai bajnokságban elért eredményünket, majd több tapasztalattal a hátunk mögött jobban neki tudunk kezdeni a BL-nek, vagy az UEFA-kupának.
Az elõzõ napi esõzések miatt rendkívül rossz állapotban volt a játéktér, a meccs elõtti edzést például mindkét csapatnak a KSI pályáján kellett megtartani, ám Madar szerint a körülmények nem játszottak bele abba, hogy ilyen arányú vereséget szenvedett a Loki.
- Tény, rossz volt a pálya, minden mozdulatnál fordult ki a gyepszõnyeg, a labda is pattogott, de ugyanezt elmondhatják a vendégek játékosai is. Nem keressük másban a hibát, a Manchester ennyivel jobb csapat.

Sheva
isten úgyse

Reméllem a Galatát kapjuk...!! 😊
(Majd a sorsolás után elmondom miért mondtam ezt...) <#idiota>

Sheva
Supka a Boltont szeretné <#szomoru1>

Nézem, nézem😄D

Na kezdõdik a sorsolás 😊
Még szerencse, hogy 2-kor vége 😊 2-kor kezdõdik Moto GP idõmérõ az EuroSporton 😊
Amúgy nálatok mûködik az EuroSport? Nálam csak nagy feketeség... 😞

DJ Bee18
Tegnap láttam a Zuhanyhíradóban, hogy Zombori Sanyi megdícsérte a Debrecent, hogy nem a nagy vereség elkerülése volt a célja a Debrecennek a visszavágón (magyarul nem biztonságra játszottak), hanem hogy behozzák a 3-0-ás hátrányt. Azért ez már szomorú, hogy a magyar fociban lassan már annak is örülnünk kell, hogy a játékosok gyõzni akarnak és hajtanak. Ez a dolguk, nem?? Olyan, mintha a nagy meccsek megnyerése már lehetetlen volna. (teszem hozzá, hogy balszerencséje volt a Lokinak, hogy az MU-t kapta, de azért a 6-0-ás összesítés kicsit durva)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ilyenkor elgondolkozok, hogy: miért?
És egyszerûen nem találok magam számára elfogadható választ <#rinya>
22-16 évesek... Azért ez szomorú...
Ezek az emberek (ha annak lehet õket nevezni) egyszerûen buták, eltorzult személyiségek... Régen az ilyen embereket kapásból vitték a pszichológiára, bezárták õket a gondozóba aztsz szevasz...
Most meg rendõrségi ügy, esetleg 1-2 hónap elzárás (ahol újabb bolond emberekkel haverkodnak össze) és ha kikerülnek ugyan ott folytatják csak már a bolond sittes haverjaikkal karöltve... <#gonosz3>
Lehet most is inkább a gondozóba kellene õket vinni, mert hogy nem teljesen épek az biztos...

Ez budapest! Ez budapest!

Sheva
Rendzavarás és csoportos garázdaság miatt szerda este Budapesten, a Debrecen-Manchester United Bajnokok Ligája selejtezõ labdarúgó mérkõzés elõtt és után hét szurkolót fogtak el.
A Budapesti Rendõr-fõkapitányság közleményébõl kiderül: a meccset megelõzõen, 17 óra körül a XIV. kerületi Dózsa György út és Verseny utca keresztezõdésénél körülbelül tízen összeverekedtek. A balhé során egy ismeretlen személyt bántalmazott a 40 éves D. Rudolf és a 16 éves T. Z.. A két fõvárosi férfit rendzavarás szabálysértése megalapozott gyanújával õrizetbe vették.
A mérkõzést követõen is volt botrány: 23 óra körül a szintén XIV. kerületi Egressy úton ismeretlenek kõvel dobálták meg a debreceni szurkolókat szállító mikrobuszok egyikét; a kõzáporban senki sem sérült meg.
Fél órával korábban egy Hungária körúti benzinkútnál egy körülbelül 25-30 fõs társaság garázdálkodott, s megverték a kútkezelõt. A rendõrök a közelben elfogták a 22 éves B. Gábort, a 20 éves V. K. Istvánt, a 19 éves L. Zoltánt, a 20 éves K. Józsefet, és a 16 éves M. Z-t. Mindannyian budapestiek. Közülük ketten feltehetõen a mikrobusz megdobálásában is részt vettek. Az ügyben csoportos garázdaság bûntette megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.