Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Digisport (élõ)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
tv2 weboldalán stream
...megígérik, ...megígérik.... és minden úgy marad.... majd megígérik...-. blablabla
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
hát de azt csak megoldanák, ha megoldják angol, meg spanyol nagy csapatok, akkor a DVSC-nek sem lenne szégyen 😊 (bár ott nem magyar munkások dolgoznak xd)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
de átépítessel csomót spórolnának, ami színvonalasabb stadion jelente.
amúgy akkor most külön akarnak egyet építeni vagy miapicsa? nem lenne egyszerûbb a mostanit átépíteni? bár lehet h a kettõ ugyanazt jelentené...
kb amit irtam azért irtam,hogy azokat ne kapjuk de ha netán 1 nagyon nagy klubbot kapunk akkor tõlem aztán jöhetne a sokak álltal említett kisebb klubok közül akárki is 😊
egy nagyot kapjunk és kész én ezért drukkolok!
arsenalnak örülnék,de egy real se lenne rossz sõõt most nem sorolom fel de még soknak örülnék 😄
Továbbjutási szempontból:Bayern,Alkmaar,Olimpiakos,Debrecen
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Reménykedjünk h nem Sturm graz féle pofozógép lesz a Debrecen.
Nem túl nagy ez a keret h bírjon BL-t meg bajnokságot együtt...
hol megy a játék, hol nem
szvsz egy adag szerencsével mondjuk egy bayern-az-bordeaux csoportban egyáltalán nem lehetetlen a 3. hely
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
No one can stop Death!
Remélem, hogy a bl csoportkörében a 3-ik helyen végeztek, és tovább mentek az Euro ligába
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ha ma a sporting legyõzi a fio-t:

Vivimos por ti, vence por nosotros.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
megjegyzem ez nem is lehet rossz, mert ha mindenki lebecsül majd minket, akkor több esélyünk lehet egy jó eredményre
Tovább jutásra nem sok esély van 5%. Persze láttunk már nagyon szar Görög válogatottat EB-t nyerni. Szóval a nagyok is ki foghatnak gyengébb napot.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Chelsea, Barca vagy akárki meg jöhet majd a nyolcaddöntõbe 😄😄😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
és sztem (de ne legyen igazam) a csoportban ilyen szerncséje nem lesz a debinek mint a 2 meccs alatt volt a levszki ellen 😊
de hátha meglesz a 3.hely.de a 4.hely se rossz!örüljünk ,hogy fõtáblán van a csapat!
-Barcelona (<#love11>#love11>)
-AZ Alkmaar
-Zürich
-Debrecen
vagy
-Barcelona
-CSKA Moscow
-Maccabi Haifa
-Debrecen
kalapsorrendben írtam
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ha pl kihúzzák a Barcát, akkor a következõ kalapból kiverszik a Realt, hogy ne kerüljön össze