4278
banner_0.jpg

• Mr Olimpia
    "Fegyelmezett és zárt védekezés, az egyedüli ékként „harcba dobott” Adamo Coulibaly minél hatékonyabb megjátszása, és jó távoli lövések." - Kiss Zoltán.

Úgy tűnik, ugyanaz várható, ami a magyar válogatott két szeptemberi meccsén. Ilyen taktikával nem lesz gólszerzés! Legalább itthon két csatárral kellene kezdeni - már ha szóba kerül a győzelem lehetősége. De nekem úgy tűnik, hogy a szakvezetés a 3 pont megszerzését nem tartja reálisnak és egy 0-0-ra játszanak. Ne legyen igazam!!
  • Grenzjager
    ezen jót nevettem :)))
    oda mennek a sünikhez :))) SOS!!!

a.c.a.b.
  • banok
    A DVSC az alábbi tájékoztatót adta ki a Lyon elleni mérkőzésre érkező szurkolók részére

A DVSC különvonatot indít a DVSC-Lyon BL mérkőzésre, Budapestre. A vonat 16.25 órakor indul Debrecen nagyállomásról. A vonatra 15.00 órától már fel lehet szállni, kizárólag felszálló jeggyel, amelyet még hétfőn 17.00 óráig a DVSC VIP-helyiségében meg lehet vásárolni. Felszálláskor szigorúan ellenőrizni fogják a dátum szerinti kiállított nyugtát. A Keleti-pályaudvartól rendőri kíséréssel érkeznek a Puskás-stadion Dózsa Gy. Úti kapujához, ahol a beléptetés folyik.
    Kérjük a Debrecenből érkező szurkolókat - függetlenül attól, hogy a jegyük melyik szektorba szól, a Dózsa Gy. úton parkoljanak, és a Dózsa-kapun lépjenek be. Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy a beléptetés a Dózsa kapunál 44 beléptető soron fog folyni, ezért kérjük, hogy a torlódások elkerülés érdekében valamennyi belépősort használják. A beléptető kapukat a szervezők 18.45 órakor nyitják, ezután már be lehet jönni a létesítménybe. A korai érkezés azért is fontos, mivel a stadionon belül a debreceni csapat bajnokok ligája szereplésével kapcsolatos kizárólagos ajándéktárgyak kaphatók a hivatalos BL shopokban. Kérjük a szurkolókat, hogy a torlódások elkerülése végett minél hamarabb érkezzenek ki a stadionhoz, hiszen a korábbi tapasztalatok alapján a mérkőzést megelőző 30 percben már nagyon nehézkes a bejutás. Kérjük a gépkocsikkal, autóbuszokkal érkező szurkolókat, hogy figyeljék a közlekedési rendőrök jelzését. A Dózsa Gy. utat a mérkőzés kezdete előtt a rendőrség lezárja, így minden gépkocsivezető tartsa magánál jegyét, mert a lezárt területre csak azokat a gépkocsikat engedi be a rendőrség, amely utasai érvényes belépőjeggyel rendelkeznek.

Kérjük szurkolóinkat, tartózkodjanak az ellenérdekű szurkolók provokációitól, bármilyen problémájuk van a közterületen, forduljanak a legközelebbi rendőri egységhez.

A gépkocsikkal érkező szurkolóknak a rendőrség az alábbi útvonalat ajánlja: M3 autópálya - Hungária krt. - Kerepesi út - Dózsa Gy. út. A Kerepesi út - Dózsa Gy. út kereszteződésénél már csak érvényes jeggyel rendelkezők mehetnek be a Dózsa Gy. útra.

Kérjük a DVSC-érzelmű szurkolókat működjenek közre, hogy a rendet megzavarni szándékozó szurkolókat figyelmeztessék a renitenskedőket, vagy szóljanak a legközelebbi biztonsági őrnek, rendőrnek.
    A stadion teljesen be lesz kamerázva, így lehetőség nyílik a rendzavarók azonosítására.
    Jó szórakozást kívánunk.
  • Casillas
    nem értem mit kell szórakozni, játssza el ezt 7-0-nál kupameccsen megye1-es csapat ellen, nem bajnoki utolsó percében iksznél....
    rányomnék vagy 3 edzésnyi pluszmunkát büntetésből, aztán elmenne a kedve a tizenegyesrúgástól....
  • szucsy89
    nagy meccs volt
  • karajjj
    pont lemaradtam a meccsről :S
  • Nadi
    Kaposvár - DVSC 4:4
    Poleksic 11-est hibázott a 90. percben.
  • hunmilan
    ELADÓ 1 db jegy a Loki-Lyon BL találkozóra. Érdeklődni lehet: [email protected]
  • banok
    A rangadó összefoglalója

• ReTeK
    másik cikk
  • Grenzjager
    BL Az első forduló válogatottja:

Dioniszisz Hiotisz (APOEL) - Bodnár László (DVSC), Eliaqium Mangala (Standard Liege), Madjid Bougherra (Rangers), Marcel Schäfer (Wolfsburg) - Oleg Guszev (Dinamo Kijev), Xavi (Barcelona), Clarence Seedorf (Milan), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Grafite (Wolfsburg), Filippo Inzaghi (Milan)
    (eurosport)
  • Nightwish006
    Sztem jol mondja a srác, csak kellene mellé Rudolf. A labdát remekül szokta megtartani, bár ez tegnap nem igazán sikerült neki.
  • Unreal1942
    A Sky Sports osztályzatai:
    FC Liverpool: Pepe Reina 6 - Glen Johnson 7, Jamie Carragher 6, Martin Skrtel 6, Emiliano Insúa 6 - Josszi Benajun 7 (Javier Mascherano 5), Steven Gerrard 7, Lucas Leiva 6, Albert Riera 6 (Ryan Babel 5) - Dirk Kuyt 8 (Fábio Aurélio 5), Fernando Torres 6
    Debrecen: Vukasin Poleksic 7 - Bodnár László 7, Komlósi Ádám 6, Mészáros Norbert 6, Fodor Marcell 6 - Luís Ramos 7 (Laczkó Zsolt 5) - Czvitkovics Péter 6, Kiss Zoltán 6, Leandro 7, Szakály Péter 6 (Feczesin Róbert 5) - Adamo Coulibaly 7
  • Unreal1942
    A Daily Mirror osztályzatai:
    FC Liverpool: Pepe Reina 7 - Glen Johnson 6, Jamie Carragher 7, Martin Skrtel 6, Emiliano Insúa 6 - Josszi Benajun 6 (Javier Mascherano, 88.), Steven Gerrard 7, Lucas Leiva 6, Albert Riera 6 (Ryan Babel, 80.) - Dirk Kuyt 8 (Fábio Aurélio, 90.), Fernando Torres 7
    Debrecen: Vukasin Poleksic 7 - Bodnár László 6, Komlósi Ádám 7, Mészáros Norbert 7, Fodor Marcell 6 - Luís Ramos 6 (Laczkó Zsolt, 67.) - Czvitkovics Péter 6, Kiss Zoltán 5, Leandro 7, Szakály Péter 6 (Feczesin Róbert, 79.) - Adamo Coulibaly 6
    (A cserejátékosok nem kaptak osztályzatot.)
  • Unreal1942
    Reméljük, hogy sokat tanulnak az idei sorozatból.
    Jövőre még erősebbek lesznek és így tovább. A Lehetőség adott.
  • karajjj
    az szép
  • w77d
    Szép volt Loki!!!Csak így tovább, ti vagytok a királyok!!!!
  • spike0007
    Külföldi Reakciók
  • spike0007
    Szépen helytállt a Loki, gratula a fiúknak. Idehaza pár pontot szerezhetünk sztem! Jövőre ez a Loki csak jobb lesz!
  • karajjj
    te Priskinhez hasonlítod? eleve az a gond vele, hogy nem abban a szerepkörben játszatják, amit te leírsz, hanem abban, amiben Priskin, viszont nagyon jól játszik, hogy amit kéne csinálni (tehát maga a gólszerzés) az nem megy

ladbát szerezni? tkp-t írtam, tudod mi az?
  • dartonita
    Figy szted egy 1.90es 85kilos faszi az tamado kozeppalyas?Vagy inkabb erocsatar akire rugdaljak fel a labdakat,megtartja es kesziti le a masodik hullamban erkezo kozeppalyasoknak?Nem technikas,nem is gyors.Eros,jol fejelo : olyan tank tipusu mint Koller,vagy Jancker volt.Ennyi erovel mondhatnank hogy Torghelle vagy Priskin jojjon vissza a kozeppalyara labdat szerezni.Eleg vicces lenne.
    A masik pedig hogy ha ilyen sokat futsz 90perc alatt ugy hogy kozel hasonlo adottsagokkal(sot ebben az esetben sokkal jobbakkal)megaldott vedok figyelik minden mozdulatod,es masfel masodperced van arra hogy atvedd a labdat,es passzolj,vagy fedezd akkor nemigazan marad erod arra hogy megforgasd oket,vagy golokat rugdalj.Sztem a belet kihajtotta a srac.Nem egyszer harcolt ki szabadrugast,vagy bedobast szinte lehetetlen helyzetekbol.Nem sokra ment ezekkel a debrecen,de addig is pihenhettek a tobbiek.
    Sosem lesz egy Ronaldo de tok jol beleillik ebbe a jatekrendszerbe.
    Hajra magyarok,itthon 50ezer nezo elott 1-2pontot szerezhetunk.
    peace
  • karajjj
    szerintem te rossz meccset néztél akkor
  • dartonita
    Minden bantas nelkul,sztem neked lovesed nincs a focirol.
  • karajjj
    te melyik meccset nézted? alig futott valamit, ha meg nála volt a labda, nem használta ki a helyzeteit... nagyon jó játékos, csak nem értem, hogy miért csatárként játszik, valami tkp lenne a tökéletes poszt neki a csatárok mögött

Ramos meg tényleg jó, már az előző meccsen is nagyon jól játszott
  • dartonita
    Kulibali?Sztem sokkal jobban tartotta es fedezte a labdat mint barmelyik magyar csatar kepes lenne.Nagyon sokat szamit hogy van nemzetkozi rutinja.Az emlitett szituban pedig a loveshez mar nem volt ereje,folyamatosan 2-3vedo kozt orlodott es rengeteget futott.Sztem nagyon hasznos csapattag,ahogyan Ramos is irdatlan mezonymunkat vegez.Tenyleg vele mi van,nem tudja vki mennyire sulyos a serulese?
  • karajjj
    kiugrott két ember között, tisztán kapura lőhetett volna, ehelyett inkább mellédurrantott és átesett azokon, akik időközben utólérték
  • ReTeK
    egyedül csúszkált a gyepen a kapu előtt, meg dűlt-borult :-)
  • Grenzjager
    A statisztikai adatok alapján a Debrecen játékosai öt kilométerrel többet futottak, mint a livepooli futballisták az első félidőben. AZ UEFA adatai szerint a Liverpool játékosai összesen 48 012 métert, a Debrecen futballistái 53 160 métert tettek meg. A labdabirtoklási arány 68:32 százalék volt az első félidőben. A Liverpoolnak 16, a Debrecennek 6 lövése volt a szünetig, a hazaiak 6-szor, a mieink pedig 2-szer találták el a kaput.
  • Unreal1942
    Azt gondolom, hogy a világon minden csapat kiegyezne a Liverpool ellen idegenben 1:0 ás eredménnyel.
    Így kell küzdeni. Innentől számomra hozták a kötelezőt.
    A rádióban most hallottam, hogy az egész meccsen Leandro futott a legtöbbet.
    Egyáltalán nem voltunk alárendelt szerepben. Sőt szerintem picit aggódtak is, hogy találunk egy gólt és akkor kész a világ égés.
  • dartonita
    Hatalmas gratula a lokinak,szep estet szereztek nekunk.Vegig szurkolas volt a kocsmaban is,a vegen nyiltszini taps a fiuknak.
    Koszonjuk,vegig partiban voltak!
  • karajjj
    én csak azt sajnálom, hogy kulibali nem volt igazán a helyzet magaslatán, amikor dolga lett volna
  • banok
    grat. a Lokinak nagyon szépen helyt álltak az Anfield Roadon
  • icemankimi
    szép volt ez egy nagyon jó eredmény szerintem itthon meg egy x is jó lenne ellenük.
  • bodajoci
    Grat a Lokinak, így ki lehet kapni, h becsülettel küzdenek egy "óriás "ellen.
  • zsotesz
    Jó lenne a Lyon ellen úgy játszani, mint anno a Bordeaux ellen itthon.
  • Kalozoner
    így van, a válogatott picsafüst volt, de érzem, hogy legalább elindult valami a magyar lábakban, fejekben, mégegyszer grat a lokinak, felnőtt a feladathoz és voltak bl szinvonalú megmozdulási a csapatnak... így tovább..
  • Grenzjager
    tanulhatna kúman futballt!!! pl hogy mi az a futball!! meg hogy mi a funkciója egy csatárnak!!

Grat a Debrecennek!

Mondjuk nem pörögtek fel a liverpooli szurkolók, Angliában már csak ülve tapsikolnak mint a színházban, annyi elkurvult a stadion, de ennek ellenére jók voltak a debreceni szurkerek!

• [HUN]Crassus
    a vállogatot a lokihoz képest híg fos komolyan mondom! ez egy színvonalas meccs volt és egyenlő ellenfelek voltunk! gratula!
  • Kalozoner
    stream akadt mint a szar, főleg amikkor helyzet volt:D, amúgy jól játszott a loki, és végre büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok egy ilyen kaliberű meccs után, a magyar drukkerek előtt meg le a kalappal...
  • [HUN]Crassus
    szurkolók jól nyomják a bíztatást!