Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem megy oda vissza alapon?
Szeptember 16., szerda Liverpool – DVSC-TEVA
November 24., kedd: DVSC-TEVA – Liverpool
2 hónap van a 2 meccs között.
Ez baromság.
BattleTag: kabel15#2672
sztem ezt a bannerba is belehetne nyomni mert sok emberkét érdekli az idõpont😛
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szeptember 29., kedd: DVSC-TEVA – Lyon
Október 20., kedd: DVSC-TEVA – Fiorentina
November 4., szerda: Fiorentina – DVSC-TEVA
November 24., kedd: DVSC-TEVA – Liverpool
December 9., szerda: Lyon – DVSC-TEVA
gondolom beirom ide a idõpontokat ha még nemirta be senki😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az kb 10x annyiba kerûl mint most felmennem innen pestre.
1óra az út vonattal tõlünk.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
pontot max 1 szerzünk meg vagy 2 gólt lövünk de sima a kiesés
Ezért így most lett volna esélyem látni õket.
De megint nem jött össze <#rinya>#rinya>
ismerd be, van igazság abban, amit mondtam...
az Inter és a Barca is szanaszét vág minket és a Kyev-et is, mondjuk hogy 0 - 0 pont a Kyev és a DVSC mérlege az Inter és Barca ellen. Onnantól kezdve a csoportharmadikhelyért a DVSC-Kyev/Kyev-DVSC párosmeccs eredményei döntenek, ami nem lett volna lehetetlen vállalkozás.. ráadásul már Bangoura sincs ott.
Nemlogikus?
De én bayern dvsc meccset szerettem volna látni.
Így viszont úgy ki esünk mint a SZ
Miért nem kaptuk a Bayern Münchent <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
A csoportot figyelembe véve nem rossz. Bár valóban jó lett volna a
Real, Barca, Chealse, MU négyesbõl egyet kifogni.
Szerintem a Lyon nyeri majd a csoportot. Pool ha nem romlik tovább a formájuk akkor 2. Fiorentinától meg rabolhatunk pontot talán.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Fiorentina
Liverpool
DVSC
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Komolyan szánalom, hogy nem közszolgálati adón vagy mindenhol fogható kereskedelmin mennek a hazai vonatkozású mérkõzések.
A német Kicker magazin „Debreceni álomgólok” alcímmel számol a be a mérkõzésrõl. A lap kiemeli, hogy igen nagy meglepetés a Loki csoportköbe jutása, de teljesen megérdemelt, hiszen a 2-1-es odavágót követõen már a budapesti mérkõzéselsõ félidejében bebiztosította összesített gyõzelmét.
A goal.com, azaz Európa egyik legnagyobb labdarúgással foglalkozó site-ja szintén az elsõ félidõ történéseit emeli ki, mint sorsdöntõ momentumokat, azaz hogy Varga és Rudolf szenzációs gólja tulajdonképppen tét nélkülivé tette a második játékrészt és a Loki második magyar csapatként került a BL-fõtáblára. Egy megmosolyogtató elírás is szerepel a tudósításban, de a Loki elsõ góljának szerzõje talán most az egyszer nem bánja, hogy Zoltánnak keresztelte el a szerzõ...
A spanyol Marca rövidebb terjedelemben ugyan, de szintén kiemeli a debreceniek sikerét és azt, hogy Varga, illetve Rudolf szépségdíjas gólokkal koronázta meg a Loki kiváló játékát.
Bulgáriában természetesen senki sem boldog a kiesés és az EL-folytatás miatt: a Levszki honlapja szerint ugyan több lehetõsége is volt a szófiaiaknak, de a francia Bardon, vagy Hrisztov hiába kopogtatott a BL ajtaján, az bizony zárva maradt.
A sport.bg rövid interjút is közölt a középpályással, Bardon pedig sportszerûen sok sikert kívánt a Lokinak és elmondta, hogy hiába a sok kialakított helyzet, a focit gólra játsszák, abban pedig a Loki vitte a prímet a BL-párharc során.