Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#3353 #3354
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

na rudinak kellett a bl meccs meg a fikázás,hogy eddig nem lõtt gólt 😄 most meg tessék ontja agólókat 😛
szépen csinálta
Matthew Prosac
3-1, Homma

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Hellószia, 3-nudli, Rudolf 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

igen, olvastam... 😄

bazz Rudolf 😄DD
Matthew Prosac
egy másik fórumban már elmondtam errõl a véleményem saját idézettel együtt: az nb1 olyan mint a barátok közt: tudjuk hogy szar, mégis mindenki nézi 😊

úgy látszik, hogy csak nekünk van ilyen perverzitásunk, hogy magyar bajnokit nézünk 😄
Matthew Prosac
Azért Szakály ívelése sem volt kutya 😊

én nézem meccset, nekem tetszik
Matthew Prosac
mellesleg 2-0 a Nyíregyháza ellen Rudolf és Coulibaly góljával 😊
de látom ez nem sok embert hoz lázba)

Casillas
http://www.pepsifoci.hu/node/41614

ennyire azért nem kéne örömködni...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Kerékpárost gázolt Bodnár László
Bodnár László tegnap este Nyírbátorban elgázolt egy kerékpárost, aki életét vesztette..

Fasza, már csak ez kellett..Pont a BL és a válogatott meccsek elõtt Bodnár Lacival ez történik. Ver minket a balsors állandóan..<#szomoru1>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Négy éve kifizettük a Puskás-stadion használatát
2009.08.29. 8:20

A húszmillió forintos beruházásért cserébe négy mérkõzésre megkaptuk a létesítményt.

Amikor 2005-ben a Bajnokok Ligája harmadik selejtezõkörében a Manchester Unitedet fogadtuk a Puskás Ferenc Stadionban, klubunk 8200 mûanyag széket szereltetett fel a létesítménybe, hogy minél többen láthassák a találkozót.

- A Puskás-stadion üzemeltetõivel akkor abban állapodtunk meg, hogy a mintegy 20 millió forintos beruházásért cserébe négy mérkõzésre megkapjuk a létesítményt, és rajtunk múlik, hogy mikor használjuk ki a lehetõségeket - mondta az MTI-nek Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA ügyvezetõ igazgatója. - A Levszki elleni találkozóval, illetve a három csoportmeccsel rója le tartozását az üzemeltetõ, tehát meccsenként 5 millió forintot fizettünk a Puskásért. Ez egyébiránt a fele annak az árnak, amibe egy napi bérlet kerül, tehát elmondható, hogy annak idején igazán jó üzletet kötöttünk. A meccsrendezés azért jóval többe kerül a DVSC-nek, hiszen a takarítás, a világítás, illetve a biztonsági szolgálat költségei a klubkasszát terhelik, mégpedig milliókkal.

<#eljen>ez így valóban jó üzlet volt 😄
lol most lesz a híradóba, hogy a neten már árulják a jegyeket, pedig ehhez csak a DVSC-nek lenne joga 😄
sb1
Nagyon jó jegyárak, 10 euró alatt is legyen jegy egy bl csoportmeccsre..vicc..és természetesen szuper 😄 !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

lehet, hogy mégis belefér a lyon meccs 😄
Matthew Prosac
nagyon baráti!

bõven jó
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát most azért tud a szokásosnál nagyobb fizetést is kínálni
Matthew Prosac
ezek közül kíváncsi lennék ki jönne el olyan fizuért, amit a Loki kínálni tud 😊

WuFraZselic
há' Diouf alapbó' 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
például?

Idegenbeli jegyárak h alakulnak vajon? Fõleg a Fiorentina érdekelne.

jegyárakról annyit,hogy Szima az interjúban elmondta a vezetéssel olyan jegyárakat szeretnének majd megállapítani, hogy mindhárom hazai csoportmérkõzésen teltház legyen a Puskás Ferenc Stadionban.
a pool meccsrõl tuti lesz jó minõségû stream
Tyler1
jah nem legutóbb digi online-on néztem az Arsenal - Celticet de ott élõkép volt aztán kész 😄 se kommentátor, se kijelzõ...még szerencse h a bemondó faszit lehetett hallani xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
jah :S
de tuti lesz stream hozzá a neten, a legutóbbi meccset is úgy néztem!

a digisport oldalán lehetett volna, de annyira sokan akarták, hogy a gagyi kiszolgálójuk nem bírta a terhelést
kabel15
Ezt hogy érted?
lehet majd magyar kommentel nézni online?

BattleTag: kabel15#2672

Nightwish006
Remélem nem lesznek nagyon drágák a jegyek, szeretnék mindre elmenni...:|

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

kabel15
Nézem

Tyler1
digitv aszitte h majd a BL jogokkal kurva nagy marketing stratégiára tesz szert, csak azt nem gondolta h M.o. foci kedvelõ népének van annyi esze h online nézi inkább mint h elõfizessen arra a szarra!
azt tudja vki h mennyi idõre vette meg a jogokat???

M1 most!
azért, mert ez nem oda-visszavágós egyeneskiesés, hanem csoportkör, ahol a pontszerzésen van a hangsúly
a rangadók visszavágóit viszont láhatjuk 😄 szvsz nem vagyunk se elõrébb se hátrébb szerintem.Hiszen ha barca-inter most szerda akkor a visszavágó meg kedden lesz ami izgalmas lesz.
Egyébként ki lehetne menni ha mindenki megtehetné hogy felmenjen pestere 😊
de am én a liverpool vagy lyonra mék ki ha összejönne akkor midnkettõre de 1ikre 1000%..
megtudom mikor lehet jegyet venni egybõl mék és veszem is meg ^^
WuFraZselic
ja rájöttem, csak bevoltak tolva az idõpontok meg arra néhány komment 😊 nem a Loki meccsek helyett akarnám azokat nézni, hanem ugy alapból szeretném 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

És DVSC meccsekrõl is lemaradunk simán. Vagy 120 percen keresztül kereshetünk valami legalább diafilm vetítést.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

én kiváncsi vagyok hogy hogy erõsitünk nemzetisport szerint édõ, egy középpályás és egy csatár érkezhet , csatár meg már minek van jó csatárunk csak védelem és erõsebb középpálya jobb lenne egy Varga-Cicó-Ramos és jobb oldalra hoznék én valakit még

kabel15
Tök jó hogy ez egy Dvsc fórum és azon kínlódtok hogy emiatt lemaradtok egy másik mecsrõl <#idiota>

Igen és a legjobb, hogy ettõl nem lesz több elõfizetõje a diginek.
Keresek egy kocsmát ahol mennek ez lesz a megoldás.

WuFraZselic
jaaa, csak érdekelt mikor lesz Inter - Barca meg Real - Milan, de aztán a csapatok hiv. honlapján kintvan az érintett csapat csoportjának menetrendje 😊

WuFraZselic
hudejó, a rangadók 99%ról lemaradunk emiatt (illetve az ország 95%-a egészen pontosan kb), ez a digisport bzmeg... Inter - Barca nyitás szeptember 16-án szerdán, és nem láthatom ááá. amugy szerintem is az idegenbeli Loki meccsek lennének a fontosak, valóban kilehet menni, ennyi 😊

amugy www.pepsifoci.hu -n kivolt írva az egész E csoport meccsei és onann másolgattam ki:d

A hazaira ki lehet menni. A Kinti lenne fontosabb.

Matthew Prosac
2 hónap van közte és? miért baromság.