4278
-
#3550 Alairom.Az alapokat(rugalmassag,passzok,uresbe helyezkedes,tech,stb)nem most kell ezeknek a sracoknak megtanulniuk,hanem fiatalon.Nem akarok kifogasokat keresni,de a Lokinak sokkal tobbet jelent egy Meszaros hianya mint a Lyonnak egy Lopez.Nincs 22 ugyanolyan szintu labdarugo.Aki pedig ilyen alacsony koltsegvetesbol bl csoportba juttat egy csapatot,az nagy szo.Meg akkor is ha a fejlodest ilyen nagy pofonok femjelzik.Ossze sem lehet hasonlitani az u20as vbn latott lelektelen jatekkal ezt a meccset.A Kisteleki fele brancsot pedig inkabb nem minositem,kicsit olyan mintha ebben az orszagban a sportag felemelkedese ellen dolgoznanak paran. -
karajjj #3547 csak én nem értem amúgy, hogy miért Laczkó kezdett Ramos helyett? -
bodajoci #3546 A domerol sikerült kiutáltatni magad, úgylátom igyexel innen is. Mér jó ez neked???:-O -
#3545 nem tisztelek én benned semmit azonkívül többször sztem ne próbálkozz a szépbeszéddel mert elég mulatságosra sikeredett (hozzáállásod rendkívül fasisztoid jeleket visel magán - te atya ég ez mi?)
+ a fasiszta szó jelentését is meg kellene nézni valahol. nagyon okosnak akartál látszani, de ez most 0 pontot ért nálam. -
#3544 Ez nem a szerencsén múlt. A magyar labdarúgás gyermek betegségei miatt kaptunk ki. Pontatlan játékkal és úgy, hogy egymás után két passzt nem tudunk megcsinálni nem lehet egy európai szintű csapatnak gólokat rúgni.
Sajnos ebben még jó pár évig nem fogunk fejlődni. Főleg az ilyen futball vezetéssel. A hozzáállással semmi gond, de a magyar futballisták kevesek még ehhez. A Lyon játékosai jobb erőnlétben vannak, nagyobb a futóteljesítményük és jóval technikásabbak nálunk.
Ez van. Örüljünk, hogy focizhatunk ellenük. -
#3543 -
#3541 fociztál valaha nagypályán? csak ennyi a kérdésem -
bodajoci #3540 úgyúgy -
#3539 OFC!,de én nem engedném haza őket csak ha 2 órát ráhúznak minden edzésre!:P:) -
#3538 Nem volt szerencsenk.Realisan 2 gollal volt jobb a Lyon,a ket kapus kozti kbseg is eleg szembetuno volt,a szabadrugas elotti szabalytalansag meg nagy butasag volt.Sebaj,tovabbra is hajra Loki! -
#3537 most pedig menj és verd el az asszonyt, aztán valami mást is, teljes legyen a nap, mert holnap korán kell kelni és meg kell etetni a malacokat, aztán irány a szántó... -
karajjj #3536 még a nevüket se tudod... -
#3534 jah és nem Messi-t akarom a tévében látni hanem "KOVÁCSOT","VARGÁT","SZABÓT"
tudod te milyen ügyes focista gyerekek vannak? aztán felkerülnek felnőtt csapatba és szarnak a fociba ,mert elrontják őket az öregek......buli+kurvák+kocsik+menősködés ennyiből áll a hazai profik többségének a foci! szánalmas -
#3533 nemagyarázz neki, tökfelesleges, énis elkezdtem egy hasonlót írni, de nem fogja fel úgysem. azért utálom a fórumokat VB és BL idején: sok divat leül a tv elé "mívelődni", meghallja a BL himnuszt és rögtön azt hiszi hogy ért a focihoz. ebből egyenesen következik hogy nem érti, h a magyar foci miért ilyen szar. és akkor jön puffogni hogy hintsék be sóval a pályákat etc etc.. ismerős nem? -
#3532 mire kell pénz? Bodnárnak még újabb 40 milliós AMG-re? hagyad már a faszomba ezt a "nincs pénz marhaságot"
ENNI KELL,hogy legyen erejük FUTNI FUTNI ÉS FUTNI aztán technikát gyakorolni ,GYAKOROLNI ÉS GYAKOROLNi és ha vége az eddzésnek akkor FUTNI ,FUTNI ÉS FUTNI!és enni egy jót az edzés után!
erre nincs pénz????? -
Coco #3531 #3526 -
homeless #3530 Ja, csak rád nem fognak olyan munkát bízni, amit 99%, hogy nem tudsz megcsinálni. Mellesleg a lokinak jóval kevesebb pénzből kell gazdálkodni. Majd ha lesz pénz Messi szintű játékosokra, meg ha több évig minden héten lyon szintű csapatokkal fognak játszani, akkor lesz esélyük a bl-ben. Addig ezzel kell beérni. Mellesleg amióta magántulajdonban van a loki azóta rengeteget fejlődött. Pár év alatt egy középszerű magyar csapatot eljuttattak a bl-be, és 4szer lettek magyar bajnokok. Biztos vagyok benne, hogy a bl-ért kapott pénzt is remekül vissza fogják forgatni a csapatba. -
#3529 Egyértelműen szabálytalanság???? Te melyik meccset nézted? Tökéletesen látszott a lassításban hogy a magyar gyerek direkt elhúzta a lábát hogy ne essen át rajta a Lyonos fasz de csak belement a magyarba és elesett. Tessék neked szabadrugás.
Szar meccs volt. -
#3528 mint a BKV vezérigazgató mi?:D -
karajjj #3527 akkor te nem vagy tisztában azzal, hogy akár hogy is "dolgoznak" már véghez vitték a lehetetlent, ők már mindenért prémiumot kapnak itt... -
#3526 pöppet egyszerű vagy Crassus -.- -
#3525 ha jól dolgozom kapok prémiumot ha szarul kirugnak! nekik EZ A MUNKÁJUK! nincs miről beszélnünk..... -
karajjj #3524 mérnem mondták meg a támadóknak, hogy Lloris magabiztosan védi a távoli lövéseket? -
#3523 *offense -
#3522 akkor pár szavadat elismételném/no ofefnse!/
nem mindig,többször hibáznak ,a profik szinte soha,
Loki a legjobb a magyar mezőnyben--> én is kurvajol verekszem az ovodában,de a gyúróteremben már elpicsáznak:P
ennyit tudunk->akkor miért nem mennek el péknek...ha a fociban ennyit tudnak?
bazzz ebből élnek! egy héten 5x vagy fene tudja hányszor edzenek! akkor hol a gyümölcse a munkájuknak?pffff
-
karajjj #3521 ugyan, hagyd a picsába... -
#3520 Ezt csípem, mikor jól játszik a csapat, egekig magasztalják, ha szarul megy meg alázzák. Jó nagy idióta volt, aki azt hitte, ebben a körben a Debrecennek van esélye. Ez várható volt.
Egyelőre a magyar csapatoknak enyire megy ettől függetlenül még a
DEBRECEN A LEGNAGYOBB KIRÁLY -
#3519 akkor menjünk sorba:
- tudnak labdátkezelni, de nem mindig, ahogy a profik. ők többször hibáznak labdakezelésnél, a profik szinte soha.
- ha futsz elfáradsz, ez a biológia rendje. mellesleg ugyanannyit futnak a magyar játékosok mint a külföldiek (nézz statisztikát!), csak hát a labdával nem ugyanaz a sztori...
- nincs agyuk a focihoz? nem,.. neked van!
- milyen vállalkozószellem? kifejtenéd? távoli lővésekre gondolsz? mert abból pont a Loki a legjobb a magyar mezőnyben
- hamar feladják? még 0-4-nél is támadnak hogy gól lőjenek. mit adtak fel? arról nem tehetnek hogy az ellenfél ennyivel jobb. ha nézed a meccset akkor láthatod hogy nem adták fel.
ennyit tudunk. nálunk sokkal jobb csapatok is kaptak 4-et a Lyontól, kezdve az Anderlechttől, aki 2 meccsen 8at... -
#3518 qrvára igazad van! -
#3517 OMG!
-
#3516 az a baj,hogy a kibaszott focistáinknak nincs köze!!!!
-nemtudnak labdátkezelni
-futni->elfáradnak
-nincs agyuk a focihoz
-nincs vállalkozószellem
-hamar feladják
stb. x1000
minden respect a Debrecennek,de a hazai foci még mindíg lófasz szinten van!:S -
karajjj #3515 105 éves? wtf?
vagy akkor most a focicsapatok 60-70%-ának BL-t kéne nyernie, mert régen alapították őket? -
#3514 akkor neked maccsod sincs a focihoz kisbarátom -
#3513 105 éves tapasztalattal azt várnám, hogy meg is nyerik. -
homeless #3512 Nem nevezett, hanem bejutott, ami elég nagy szó. De nem értem, hogy mit vártál... Eljutnak a döntőig vagy mi??? -
#3511 nem is értem hogy miért nevezett ilyen csapat a blbe szégyen inkább lenne vmi magyar magyar meccs ott nem gyalázás megy hanem közös szenvedés ^^ -
icemankimi #3510 fiorentina is nyerni fog pool ellen ma 0% esélye van a debrecennek.
(igaz aki azt hitte nyerünk vagy pontot szerzünk 6 meccs alatt az nem ért a focihoz, a tv2 is a kommentátorok szakértők is tudják, hogy arra nincsen esélyünk, hogy gól rúgjunk). -
#3509 JAJA!!! -
#3508 lol ez a Szakály se látta a tavalyi Chelsea-Barcát..
Ovrebö-nél műeséssel próbálkozni hogy tizenegyest csikarjon ki... lol, ő még a tényleges tizit sem fújja be nemhogy a "mű"-t :) -
karajjj #3507 na ez is mák volt?