Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viszont ha beteszik, akkor októbertõl fizetni kell érte, ezért nem teszik be 😄
jólvan elmegy a sajtóosztályuk az mtivel együtt a büdös.......... ba

esti kezdõ11:

Poleksic - Bodnár, Komlósi, Mészáros, Fodor - Czvitkovics, Kiss Z., Leandro, Ramos, Szakály P. - Coulibaly
(dvsc.hu)

"Ingyen lesz látható a Debrecen elsõ Bajnokok Ligája találkozója, a Liverpool elleni összecsapás a Digi Sporton, mivel október 31-ig díjmentesen fogható a magyar labdarúgócsapat szerdai BL-mérkõzéseit közvetítõ csatorna.

A cég csütörtöki közleményében úgy fogalmaz: hosszú távú stratégiájával összhangban szeptember 3-tól minden mûsorterjesztési társaság számára - azonos feltételek mellett - elérhetõvé tette a Digi Sport csatorna saját hálózatukon történõ elosztását. Így az ország területének több mint 80 százalékán nézhetõvé válik az utóbbi évtized legjelentõsebb magyar labdarúgó sikere, a Debrecen BL-beli szereplése.
Október 31-ig a DVSC-TEVA egy mérkõzést vív szerdán a BL-ben: elsõ fellépésén a Liverpoolhoz látogat, szeptember 16-án.
(MTI - Jogtiszta hírek)

amúgy ha ezt jól értem, akkor csak helyi szolgáltatótól (UPC, YXC Ûkft...balbal)tõl függ hogy a sugározott csatornák közé veszik e.
Tehát ha nem taplók akkor "rákeverik" a su8gárzott csatornák közé, egy üres frekvenciára a DigisportTV-t

tv2tõl, retekklubtól,mötévétõl ne várj csodát....

MOCSKOS MÉDIA!!!

Casillas
nem a sport1-2 tehet róla, hogy ez a szájbavert digi így felnyomta az árakat...
még az nb1-ért is 900 milliót kellett kifizetniük, hogy megtarthassák....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sajnos igazad van. Viszont semmi nem lesz ami ezen változtatna. Egyszerûen nem lenne szabad csak közszolgálati adón adni a Magyar vonatkozású mérkõzéseket. Nincs belõle olyan sok, hogy megengedhetõ lenne az, hogy az ország 90% lemarad róla. Ráadásul önhibáján kívül mert egyszerûen elérhetetlen az adó.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Zenszkij
Ez ma Magyarország! 14 év után BL. Az összes rohadt külföldi csapatot orrvérzésig bámulhattuk a tv-be, de bezzeg a Loki meccsét nem, mert a sok tetü sportadó -már bocsánat mert 90%-ban nincs szükség rájuk- xaraxik! Felháborító, nevetséges, szánalmas, szégyenteljes. A Digisport is remélem mihamarabb a nullával lesz egyenlõ az összes többi sportadóval, már angol bajnokit se nézhetünk. M1 oszt kész...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
ajánlom az oldalamat már kitettem néhány streamet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReTeK
talán majd itt lesz egy néhány: myp2p

3hsz-t visszaolvasol és kész...
ja lesz stream a digire...
Csõ! Nem tudjátok? Adja a lokimeccset neten, élõben a digisport? Mee fingom nincs, csak rohadtul megnézném, és nemtudom :S
Én is ilyesmit keresek, de elég reménytelen. Mindenki sport1-2 re van berendezkedve. Ilyen misztikus adók mint a digisport....

Másnap este...hát köszi. Ez a nesze semmi tipikus esete. Másnap már baromira nem érdekel. az eredményt akkor is meg tudom ha nem akarom.

van digistream 😄
illetve tv 2 leadja másnap este 😞 (végülis ez is jobb mint a semmi 😊
galmat
Nemtudok pesten olyan helyet ahol lehet nézni a szerdai meccset?
Mondjuk nem a Box-utcára, Champs sport pubra gondolok, amik éttermek, hanem olyan helyre ahol nem kell sokezret kicsengetni a kajára.

Nagyszerû...
Nem lett volna szabad egy ilyen senkiházi kezdõ bandának adni a jogokat.
Ezt is csak nálunk lehet megcsinálni.

sb1
"A Liverpool elleni elsõ BL-mérkõzést egészen biztosan nem láthatják a UPC-vel szerzõdött lakosok, míg a T-Home-nál erre némi esély kínálkozik, hiszen náluk egy esetleges megegyezést követõen azonnal megjelenne a képernyõkön a csatorna. Jelen állás szerint tehát az az abszurd helyzet állt elõ, hogy a Debrecen hazai Bajnokok Ligája-találkozóit több mint 40 ezren a helyszínen és sok százezren a televízió képernyõje elõtt láthatják a TV2 jóvoltából, míg az idegenbeli fellépéseket minden bizonnyal csak néhány százan, akik megengedhetnek maguknak egy-egy borsos utat…" pepsifoci.hu

Na, ennyit a kódolatlan DigiFos-ról..még így sem kell senkinek sem...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Na meg van mindhárom hazaira a jegy <#eljen>

banok

kabel15
Hol lehet jegyet venni a meccsekre?
És menyibe kerûlnek?
Mert már 10 perce keresem de sehol sem találom.

BattleTag: kabel15#2672

Tyler1
nem biztos h mindenki olvassa a hivatalos honlapot 😄 pl. én nem

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

banok
új mezszponzor a BL a meccsekre
kiváncsi lennék mennyit tejelnek.

hivatalos honlapon 10 óráva hamarabb fent volt 😄

a bannert nem lehetne meglinkelni,hogy ha ráklikkel az ember akkor bedobja a hivatalos honlapot ?
ó hát persze...
nincs 😄 csak kb 4000 bérletes ha van akkor már a bérlet nélkülieknek nem is lesz jegy a bl meccsekre 😄dd
csak ezért érdeklõdtem...
Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gondolom meccsenként 10-et vehet... de miért fontos ez? van bérleted?
"Ezen kívül a bérletesek nem csak az idegenbeli BL-találkozók belépõire élveznek elõvásárlási jogot, hanem számukra a klub tíz darab jegyet fenntart a Puskás Ferenc stadionban rendezendõ mérkõzésekre is."

a tíz darab jegy azt jelentené,hogy egy bérlettel rendelkezõ ember 10 darab BL meccsre szóló jegyet vehet összesen ?😄
pl nekem van bérletem a hazai meccsekre akkor vehetek 2 lyon elleni mecsre szóló jegyet akkor 4 pool-ra és 4 fiorentinara ?
ReTeK
biztos nagy kegyesen meghosszabbítja a határidõt vagy szerzõdést csikar ki az upctól hogy maradjon ha nézni fogják sokan, gondolom ez lesz a csel :-)

upc betehetné a romantika csatorna helyébe (nõk fellázadnának :-) )

Casillas
de persze október 31-ig, mikor november 4. lenne a fiorentina meccs........

sb1
Lehet örülni 😄

Díjmentes DigiSport

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Zenszkij
Qrvajó ez a Tankcsapda induló!

Szélesi az jó lesz! a feka gyerekrõl meg nem tok mit mondani,eddig még a nevét se hallottam 😄

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

😮
a lényeg 😄

"A Nantes olyan csapat, amelyet mindenki ismer, kínáltak egy lehetõséget, amit szeretnék megragadni, és a legjobbat kihozni magamból. Ráadásul barátaim is vannak a csapatban” – mondta a futballista."

"A történethez hozzátartozik, hogy Malick Ba felesége Brest-ben dolgozik, és az elõzõ szezonban nem is követte férjét Romániába, hanem külön éltek egymástól."
banok
mondtam én hogy leigazoljátok a Szélesit
link <#eljen>

Zenszkij
Kíváncsi lennék, ha az az "alkoholista felelõtlen fasz" te lennél mit szólnál. Vagy valaki a halott rokonodról így nyilatkozna. Olyan sötét vagy kiscsikó, hogy a negrócukor világít a szádban...

Casillas
ja tényleg, bocsi

Nightwish006
Vezet a hali 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

banok
ne magadból indulj ki! <#ejnye1>

Nightwish006
Szerintem õ CR-re gondolt😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Casillas
"Szilágyi Sándor cégvezetõ elmondta, hogy Bodnár László szüleihez tartott, amikor a sajnálatos baleset bekövetkezett."

persze valszeg az anyjához se részegen megy az ember

Nightwish006
Szerintem itt az a kérdés, hogy hogyan tudja feldogolzni ezt Boci, a büntetés elég nyilvánvaló. 1kis felfüggesztett börtön, meg nem autokázik 2évig. Ezt túléli😄 De ha mentálisan összetör, az nagyobb gond:\

mind a kettõ világsztár...<#hehe>
Matthew Prosac
és nem járt halálesettel. nagy különbség. nem is tudom hogy lehet a kettõt összehasonlítani.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

penészthozópára
nem volt részeg 😄 edzésre ment 😉

One Love, One United!

nana
azért bodnár is hibás!
a láthatósági mellény a srácon volt!
ha figyel bodnár meg nem hajt gyorsan akkor nem történik baleset.
lool mér lenne vége?? mert egy alkoholista,felelõtlen faszt elcsapott?? Bodnárt megszondáztatták,és NEM találtak semmit...amikor CR9 Manchesterben a ferrariával falnak csapódott,részegen...kapott pár ezer fontos büntit...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

KAMIONOS KOGYO
Miért is lenne ettõl a pályafutás vége<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#zavart2>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!