141
Fix.tv: az interaktív televízió
-
De azt nem értem igazán mi a picsának tagadja le, hogy nem ő volt az holott tudom, hogy ő volt hát nagy fix fan vagyok csak felismerem az egyik EDDIG általam köcsögnek vélt műsorvezetőjét a "kedvenc csatornámnak"! -
Anyám ez nagyon durva visszavonom a köcsögösködésem Loydi nem is tudtam, hogy zsaru vagy a legdurvább az, hogy látszik a kihuzott szöveg a kutyaharapásos nézd meg police88 szegény srácot még elötte még egy buldog is megharapta ez durva meg az volt még kurva durva, hogy a cigány gyerek kijött a fegyverrel a kezében és a rendőrök meg be voltak szarva mint állat anyám mint a filmekben... -
Bocs vazzeg ezt a linket az atw-st megnézve tényleg ő az vazzeg bocs akkor kamuzott a szemétláda >>> de bevallom a frankot a Fix chaten szervezkedtünk, hogy elkapjuk és megverjük a többi bannolt sráccal de ezek nem mi voltunk! Nem szivesen mondom ki de a képeket elnézve sajnálom ahhh ez nekem fájt kimondani mert egy kis görény...!
Vazzeg ez tényleg ő... -
#61 >>> Olvasd el és neharagudj, hogy ezt kell mondanom de qrvára félre vagy informálva ugyanis az a Loydi nem ez a Loydi (vagyis nem a Fix.tv-s Loydi) vagy csak tagadja a kis kokéró chat moderátor! -
http://loydi.atw.hu/
nah ez az -
http://ma.hu/page/cikk/aa/0/134007/1
pl ez de vhol voltak képek is... meg részletesebb leírás... -
de télleg megverték majd szerzek linket.... -
Jó nekem nem T-m van hanem MonorNet-em de az is kábel amugy ki beszélt itt agyonverésről csak kedveskedtem neki egy kis smiley haddal! -
Loydit nem éppen agyonverték? -
T-kábelen faszányosan megy... -
Loydi gyülölek te és a moderátor társaid miliárdszor kirugtatok a Fix.tv chatjéről! Tehát ezuton üdvözöllek most téged oly kedvesen >>>
Október 31-én volt a Fix.tv 5 éves én eddig mindegyik szülinapi bulijukat láttam de ez volt eddig a leg kuláb!
Amugy mi van mostanában a fixel teljesen elment a kép semmit nem lehet látni csak a hangot lehet hallani de azt is olyna xar minőségben, hogy... mindenkinél ilyen fos vagy csak nállam? -
blackgamer #90 Fekusz műsora is jó, meg a KlipStory -
Egyre több uj hülyegyerek van a képernyőn, és még mindig ugyanolyan nyomi műsorokkal:( Egyre szánalmasabbak lesznek. Ami meg van néha egy-egy értelmes műsor értelmes emberrel (ami nagyon ritka), akkor meg a meghívott arc ugy néz ki, hogy csak az éjjeli adásban nyomnám, mert nyugalom megzavarására alkalmas a pofája. -
csak a webcímük megváltozott nem fix.tv hanem : http://www.fixtv.hu -
nem van még.... -
mi van a Fix.tv-vel? megszünt? -
valamelyik nap tesztelte az a dávid gyerek a Szótár V8-at az azzal kezdte a mondatát hogy "előtte volt Szótár V7 is." hú bazzeg ha nem mondja hülyén halok meg. -
hát vólt még egy feje:D -
Az még semmi, de a gyereket figyelted? :D -
az a gépház ténleg odabasz -
Sok faszfej van ott, az egyik pl csinált magának egy olyan PC házat, ami ugy néz ki minet egy madáretetö aminek ives a teteje és plexiböl van. Meegkérsezték hogy hajlitja meg a plexit, aszondta hölégfuvoval, látszik is itt a szélén, hogy tul meleg volt, és ezek a fehér pöttyök azért vannak, mert felforrt a müanyag :DDD -
jaja
-
Ur isten... :DDDDD -
nah itt egy egész galéria róla:http://www.corvin.hu/new/starwars/thumbs_d/thumbs_p.html -
voltam vasárnap a corvinban megnézni a StarWars III-at erre meg elötte berohan a Füle Zoli meg még páran és el kezdenek párbajozni Obivan és Vader ruhában utána meg elkezdenek rappelni... nagyon kemény volt nem tudtam h sírjak vagy nevessek :D -
igen, láttam. Hááát, elég érdekes lesz. -
most mondta a fix.tv-n hogy a sci-fi napon lesz a bemutató... -
a gyetvaival mi történt vki nem tudja? -
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Az előzőben voltak elég érdekes jelenetek. Pl. amikor egy 2-3 méter széles folyosón vagy ezer lövést leadtak egymásra, és nem találták el egymást.
Remélem nem lesz ilyen.
Mindenesetre hajrá Füle -
-
Nemtom' egyszer volt saját weboldala is és onnan le lehetett tölteni...de az valahogy eltűnt ,nekem kazettán van meg még az "ősbemutató" a fix.tv-n.
De itt van pár kép a májusiból:
-
Úgy tudom májusban mutatja be valamikor.
Magát a Sötét oldalt honnan lehet letölteni? -
Roll #69 Sziasztok!
Milyen kodek kell ehhez a fix.tv-hez? Nekem minden ilyen zöld és kék.
:-( -
ja.... De mikor mutatja már be a sötét oldal előzményeit feldolgozó filmet? -
Az Exit-et szoktam nézni. Végre egy műsor, ahol amatőr alkotásokat mutatnak be.
Gratula
Bár elég idegesítő, hogy Füle olyanok hív meg, akik csak úgy áradoznak magukról, közben filmjük annyit ér, mint a sz**, amit 5 perce izzadtam ki magamból. -
UP! -
Pirates -re azt mondta a csávó gameoverben:
-nagyon jó játék (ezt nem vitás), töltsétek le.
-
Aspyrin #64 én kérek elnézést -
áááá
-Milyen a Star Wars Battlefront?
-Nagyon jó, hasonló mint a Call Of Duty.
-
valamelyik nagyon hadar a műsorban de amúgy nézhető