141
Fix.tv: az interaktív televízió
-
morzsi555 #141 Borzalmas lett ez a fixhd. Teljesen nézhetetlen műsorokat adnak. Csoda, hogy van nézettsége. -
#140 FiXHD -
f4ember #139 Digin sincs semmi, pedig már május van. Nem tudom, hogy lesz-e még valaha ebből valami. -
#138 Hát Rubicomon még nincs... -
tommis #137 Sziasztok!Fix .tv lesz Fx tv néven A digi,Rubicom Váci kábel tv,invitel,t-home hálozatán biztos!
ÁPRILIS 2. FELÉBEN INDUL! -
#136 Lesz még fix.tv vagy végleg megszűnt? -
#135 warm up-bol már csak ismétlés megy? D: -
vendifix #134 Jelentem mukodunk:D
Igaz a gazdasagi valsag a FIXre is ranyomta a belyeget, de tervek szerint szeptembertol teljes uzem! Addig archivok (mar tobbmint feleve), es 1-2 uj musor.
Ugyhogy kedves hozzaszolok: Netburgert nem lathattak (legalabbis tavaly oktober ota nem nagyon, de akkor is az atlag eletkor azert a 25hoz tendalt inkabb (te kb 5 eve nezhetted utoljara a csatornat)), es bootkepernyot sem nagyon, mert ugyan szamitogeprol mennek az adasok, de erre spec harveres kijatszorendszerrel, ami nem produkal ilyet, max befagy:D
De azert orulok, hogy foglalkoztok a FIX-szel:D Mi is szeretunk benneteket!:D es nezzetek batran DIGIn, Rubicomon van jelenleg, no meg neten... de szeptembertol valtozasok varhatok!
Udv:
V -
#133 Multkor egy napig csak boot képernyőből állt az adás xD -
Suffering #132 régi arcok közül ki van ott? vendi szalu stb...? -
Daza500 #131 Megvan még, de ott is romlik a színvonal.
Tizenéves tejfelesszájú monitorfejű gyerekek vannak a Netburgerbe, ha még úgy hívják a műsort, azok okoskodnak.
Kell még többet mondani ? -
Suffering #130 mi lett a fix tv-vel? Meg van még? nálunk leszedte a szolgáltato -
#129 Ne ebben a szar topikban keresgelj. Meg ne is a warmupban.
Van itt olyan, hogy "segtiseg" topik, "PC tuning", stb.... FixTV az egy nagy parasztvakitas. -
blackgamer #128 ez a Warm up! fóruma, ott talán segítenek -
blinty #127 hali!
öhm... tom ez nem nagyon tartozik ide...de nem tudna v. ki segíteni?...
az a bajom h. viszonylag jó gépem van, bár egy kissé elavult....(így hát persze nem a legújabb-legjobb) 512mb ram ati radeon 9550 256mb-os video k. .....és bár PIII-as gépem van de viszont eredeti intel pentium... (ami sokat számít). Na és az a bajom h. ami nem ramigényes játék az eléggé szaggat..(ami meg ramigényes az szaggatásmentesen fut..) nah és valaki nem tudná h. hogyan tudnám megszüntetni ezeket a szaggatásokat????? -
#126 Fene se tudja
-
blackgamer #125 NetBurger-ban ki szokott szoftvereket ajánlani? nem tudom mostanában nézni a műsort
régen a Marci volt, de nem találom a neten a stáblistában -
#124 Valami olyasmi. Fekete hajú, és olyasmi az arcberendezése, mint a sorstalanság fsz-jének, csak ez nem olyan sovány. Fekete haju faszjankó. A többiekkel együtt benne van a Kidburger introjában, amikor pár másodpercig belebámul a monitorba. -
#123 überrossz :D -
#122 hehh, most kapott az Übersoldier valami 90+%-ot :D LOL -
#121 fú, ez aztán az igénytelen szar :o-
i tv menniyvel jobb volt :| -
#120 valami fiatal gyerkőcökre emlékeztem.. ugy ált. Iskolás 8. osztállos körül lehetett a kora, nemtom =) -
#119 ha a Vendire gondolsz akkor az nem lehet mert ő már nem ját iskolába. -
#118 Így távolból visszaemlékezve a fix.tv adásokból amiket láttam... Nem egy dagi scrácra gondolsz? -
#117 melyik az? -
#116 Egyik kis undorító gyerek a FixTVböl meg az én sulimba jár. Borzaszto, és mindenhol ottvan, mindenlében kanál kis törtetö faszjanko. -
#115 elég tré lett...
Az előző jobb lett. -
#114 ááááááááááj, ez nagyon durva. mondjuk én eddig sem néztem a fix.-t ... :S -
#113 új logó? -
#112 pfff, ehhez nem tudok mit hozzászólni -
Gabe18 #111 Hát ha nem halucináltam,akkor az.De a sokkból még azóta se tértem magmhoz...
Amugy szerencsétlen Vendi volt,aki még talán ott a legnormálisabb,de ezt most nem kellett volna.De közben többször nézelődött jobbra-ballra más ott lévőkre,akiket a kamera nem mutatott,azok se lehettek jobban képben... -
#110 Ki volt ez a gyökér műsörvezető? -
vg #109 Ez komoly? -
Gabe18 #108 A mai nap ez egyik műsorban rejtvényként az ehavi Gamestar cimlapja alapján a következő kérdést tették fel,"mi az UT 2007 alcime?" .Hát én ilyenről nem tudtam,gondoltam magára a 2007-re gondolnak,de jött az első telefon,ahol szerencsétlen telefonáló csak a 2007-et mondta,ere nem kapott semmit.
Ekkor már furdalt a kiváncsiság,elnéztem a GS oldalára,ahol az ujság is ott van,látom hogy az UT2007 alá a The Godfather van irva.Mondom ennyire csak nem hülyék...
Következő telefonáló
-"The Godfather."
-Igen fantasztikus,megnyerted az újságot gratulálunk,valóban az UT 2007 alcime a The Godfather..."
Azthiszem,ehhez felesleges bármit hozzátenni... -
#107 Lesz casting a fix-en nem jelentkezünk? -
#106 emléxem még rá :P -
#105 csipázta=csipáztam -
#104 Én sem csipázta (nem csak a moderátoros köcsögösködései miatt hanem alapból) amugy tudni kell "szegényről", hogy ő az ember a mainapig a fix-es csapatból aki a legérthetetlenebbül leg bénában beszélt! Mikor egyszerűen beszélt fröcsögöt szinte a nyála és ugy hadart, hogy azt a saját annya sem értette volna meg sztem!(Még annál a köcsög Marcinál is érthetetlenebbül beszélt akkor gondolhatod...)! -
#103 De ha jólemléxem amikor még képernyőn volt Loydi akkor a kollégái sem kedvelték... -
#102 Bocs de most lett tiszta a kép a #61-es hozászolásban nem erről a balhéról beszél mert ez a balhé több mint egy évvel késöbb történt de valóban köze van mindkettőhöz mert itt is felmerűk Tomcat neve meg ott is és a hivatalos cikben barátjának is nevezik aki oldalt csinált neki most már mindent értek és sajnálom az ügyét...