Kutya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Fajtiszta kutyák sokkal butábbak, mint a keverékek, és sokkal gyengébb a szervezetük is, mert a keresztezett kutyáknál mindig a legerõsebb gének öröklõdnek optimális esetben. Én csak keverék kutyát szeretnék mindig. Sokkal több bennük a szeretett, ragaszkodás."
Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip
Több mint tíz éve vannak kutyáink (akik nálunk családtagnak számítanak) és mondhatni átéltünk már egy-két bomolyabb betegséget, kissebb sérüléseket és a leghûségesebb lélek eltávozásának szívet facsaró fájdalmát is....
Ám életünkbe (Németjuhász és St.Bernáthegyi után) egy örök vidám Vizsla is bekerült 6 hetesen immmár harmadik éve. A gond most Õ körülötte forog, ugyanis annyira önfeledten tud örülni, hogy farkcsóva közben saját oldalán szétcsapja a farkavégét (akár egy ostor)és olyankor két méteres körzetben minden vérpöttyös lesz. Ez pár perc után megszünik, de legközelebb (ami a Vizsláknál nem hosszú idõ) örömében megint ismétlõdik a jelenség. Valakinek van hasonló tapasztalata ilyen téren? Már próbáltuk bekötni de ha túl vagyunk rajta, akkor annyira örül megint, hogy bármilyn kötés nagy ívben repül le arról a vékonyka farokról. (arról nem is beszélve, hogy a szoba fala lassan egy avantgard festményre kezd hasnlítani a vércsíkoktól...)

http://gaborszantai.co.uk/
(mondjuk ez ilyen hidegben kicsit rázós)
Dícsérd meg, ha kint végzi a dolgát.
És egy idõ után finoman tudasd vele, hogy nem örülsz, ha bent megy ki.
A lényeg a pozitív visszacsatolás, mert a kutya boldog, ha meg tud felelni a gazdája elvárásainak.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Doris, pekingi palotapincsi szuka, decemberben lesz 4 éves, néha cirkuszi mutatványos kutyákat megirigyelõ mozgásokat szokott végezni (pl. felugrik az egyik kerti székre, majd fel az asztalra, utána onnan fel a balkonra, elhúzódó autókat bámulni.. mindez 1,5m magasság
), amúgy nagyon intelligens, szófogadó drága 😉
Benji, staffordshire terrier kan, decemberben lesz 6 éves, szintén szófogadó, okos kutyus, ízig-vérig házörzõ, egyszer anno még bele is harapott az arcomba, mikor le kellett fognom mert egy haver épp ment ki a kertbe és Benji rárontott volna.. Ettõl eltekintve fullra megbízható, és sokat zabál 😉
Itt meg a sajnos volt kutyánk, Molly, melynek fajtája bajor véreb, tavaly júliusban került hozzánk egy tenyésztõtõl. Igen eleven kis kutyus volt, faterom a késõbbiekben, miután felnõ a véreb, vadászatra is használta volna :/ A kép 2003. augusztusban készült. Idén márciusban egy éjjel egyszerûen eltûnt. Azóta egy ideig plakátokkal kerestettük, hiába..
Amikor még együtt voltak 3an:

Mind1, mostmár kutya jó dolga lesz 😊
tessék, õ meg a munkahelyi kutyus, csak szilveszterkor áthoztam, mert fél szegény a durrogástól...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
nagyon alkalmazkodó, ha kint vagyok vele vagy nagymamámhoz megyünk és visszük akko szaladgál le nem ülne nagyon mozgékony viszont ha itthonvagyunk akko meg mint egy plüss kutya képes rengeteget aludni+feküdni (imádja a fotelt 😊
Õ tacskó-farkas keverék kutyus volt, és szerintem érdekes összeállítású.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
a lány 01-be törzskönyvel 80e.
De akciós volt:adtak hozzá plüssállatot meg fonott ágyikót😊)