541
Kutyák, minden ami kutya és kutyatartás!
-
#170 Német juhászom volt az is nagyon okos, nagyon tanulékony, kicsit agresszív. Halkan megjegyzem tanulékonyabb mint a Labrador, de ezt ne mond a labi fanoknak. -
#169 Hát jó lenne a Karácsonyfa alá mint valami amcsi fimben
Egy csomó ideig Német juhászt akartam de aztán egyszer láttam egy szettert hazafelémenet azóta szeretnék. -
#168 Startolj rá az ügyre és meglesz az a közeljövőbe. Vágj bele, mert ez a kutyus, meg úgy általában a kutyával való foglalkozás nagy élmény.
Engem nem tudom miért de az Ír Szetter egy nagy Spánielre emlékeztett. -
#167 Szerencsére időm is van (még) meg kert is. -
#166 Nagyon értelmes kutya óriási mozgásigénnyel. Rengeteg idő kell hozzá. Ha ilyet szeretnél akkor sokat kell majd vele foglalkozni és nem árt egy kertesház se. -
#165 Én ír szettert szeretnék de nagyon de közeljövőben nem valószínű ,hogy lesz:((
-
#164 Gondolom 8 hetes korába szeretnétek haza vinni. Én a Labradoromat 6 hetesen hoztam el a tenyésztőtől, nem bírtam kiváni a maradék két hetet. -
#163 Nem, még nincs. 28-án megyünk érte. Készültek róla új képek is:
-
#162 Na otthon van már a kiskutyus? -
#161 Köszi! -
#160 Nagyonari kis kutyus. -
Jövő hét végén hozzuk haza. Már alig várom!!! -
#158 Különben sem mind az -
#157 ahogy te is, a kutyának kutya az embernek meg ember szaga van szal ne itt akarj flémelni! -
#156 a kutya büdös -
-
#154 Ezek a képek tegnap készültek.
-
#153 Szép roti. -
#152 Nagyon értelmes pofija van. -
#151 gyönyörő;)
-
#150 Az én kis kutyám:
-
#149 az én kutyusom :)
-
#148 Tündéri -
#147 rokon bánatos kutyája
-
#146 Nagyon édi. Az enyém is hasonló.
-
#145 -
#144 vmi szaros vírus. az orvos azt mondta, elég lesz két hónap múlva az újabb oltás(ez augusztus végén volt), de nem lett elég. a kisebb(Hector) elkapta, majd Brutus is megbetegedett.. nem bírták, nem ettek 3 napig, lesoványodtak, nem ittak... naon szerettük őket -
#143 MÉT? -
#142 megdöglöttek -
#141 Bullterrier. Nem Pitbull, csak simán Bull. :) -
#140 Ha ez megfelel?
-
#139 Bernáthegyis kutyás képet keresek, ha valaku tud egy jót, tegye már be plz! -
#138 Helló! Van 1 kutya ami nagyon tetszik nekem, de sajnos nemtudom a nevét. Ha valaki ismeri az legyen szíves és írja le. Kicsit rossz a kép, de nincs másik ! Köszi!
-
#137 Ő meg az én kutyusom mondjuk most már kicsit nagyobb
-
#136 LipTon dOgs
Brutus&Hector -
peet69 #135 ez 1 olaj festmény ?:D -
#134 Ez az én kis kutyim!
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/Resize of DSCF0564.JPG[/IMG] -
#133 Ez meg az en kutyam
-
#132 UP
azoknak akik nem tudják használni a keresőt. -