Kutya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki esetleg tudja a fajtáját LÉGYSZI ÍRJA MEG!!!! KÖSZÖNÖM ELÕRE IS
LÉGYSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendy
|Származási hely: Degec|
Robustaff Bonnie
A törzskönyve otthon van, ott fel vannak tüntetve a kiállításon elért eredmények stb, ha gondolod bescannelem.
Amúgy Tõlük vettem a kutyut,
gamertag: kenobita
1. A tehén észlelése. "Jé, milyen nagy játszótárs."
2. A tehé nagy sebességgel való megközelítése. "Gyerünk játszani gyorsan."
3. Utolsó pillanatban megfutamodás. "Ez lehet, hogy nem akar velem ugrándozni"
4. Visszasunnyogás a gazdihoz. "Ez a nagyméretû kutya lehet, hogy mégse kutya."
5. Találkozás a lóval.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
sokan mondják h baromi nagy a mozgásigénye,de ez jó is mert gyakran járok futni 😊
Egy csomó ideig Német juhászt akartam de aztán egyszer láttam egy szettert hazafelémenet azóta szeretnék.
Engem nem tudom miért de az Ír Szetter egy nagy Spánielre emlékeztett.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
azoknak akik nem tudják használni a keresõt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"