541
Kutyák, minden ami kutya és kutyatartás!
-
mopsar #298 sziasztok! 3 éves kishugom most kapott el valami nyavalyát a kutyánktól,az állatorvos szerint galantféreg miatt. azt ajánlotta, hogy féregtelenítsük mihamarabb. Ez mivel jár?Mennyibe kerül?Találtam erről a témáról egy oldalt, de ott nem találok semmi információt...
http://www.felelosallattartas.hu/ -
#297 Az komoly:D:D:D Az enyém nem kapott ekkora ketrecet, de a kisebbet kibővítettük olymódon, hogy kijárhat ha akar. Mázlimra szobatiszta. Csak a szőre hullik időnként, az meg nem érdekel:D -
moszkito99 #296 Pedig akkora... A neve: Göriszoba :D -
#295 nem mondod akkora, hogy még Te is beleférsz?????? Mi ez egy szobányi ketrec??? -
moszkito99 #294 Raktam minden jót, mi görény szeme, szájának ingere.. De nem is ketrecnek neveznék már, hanem inkább egy kis luxus kalitkának :D..
Bízom benne, hogy imádni fogja.. Néha én is bemászom hozzá, hogy ne legyen egyedül, később veszek hozzá pajtit :).. -
#293 Hallottam, hogy imádnak bujkálni, cső és egyéb szűk hely mániájuk van:D Raktál be a ketrecbe elég mászkálható és fölfedezhető "járókát"? -
moszkito99 #292 Nincs mit, én most innen okosodom.. Jövőhéten hozom haza az én drágám, mostmár le van fixálva az időpont.. Alig várom már.. Csináltam neki gyerekszobát, játszóteret.. Végre felválthatom Barbi-t és Ken-t egy igazi társra.. :P -
#291 Huh, hát köszi, elég velős oldal:) átfutom:P -
moszkito99 #290 Ide katt: Felelős állattartás -
moszkito99 #289 Kutya, macska, vadászgörény mindegy.. Oltani, és féregteleníteni kell.. Ebben biztos vagyok.. Találtam egy oldal, itt mindent széjjel nézhetsz kicsikacsa23 (Blink 182) :D.. http://www.felelosallattartas.hu -
#288 Tulajdonképen nem csupán magokon meg gyümölcsökön él ha jól tudom minden húsevő ki van téve a veszélynek, még mi is. Bár a Vegák talán nem, legalábbis azok akik kerülik az állatokat is -
#287 És a féregtelenítés? -
#286 Jó reggelt mindenki:D Látom sikerült fölébrednetek:D Nocsak nocsak görigazdi is van köztünk?:D Úgy tudom Őket is kell. Legalább olyan sűrűséggel mint a kutyákat. Egy oltás nekünk kb 3000 körül van. Most nem tudom pontosan, mert veszünk mellé mindig valami vigasztaló mütyürt. Veszettség ellen, és féreghajtó tuti rajta van a repertoáron, de nem tudom nekik van e valami spéci betegség ami ellen oltani kell. -
#285 Hát igen, de azért jó lenne tisztában lenni a dolgokkal, mert mégsem ingyen történnek ezek a dolgok:) Szóval hogy készüljek, mennyi zsét vigyek magammal, h minden rendben legyen vele... -
moszkito99 #284 Szevasz!
Én is most tervezek egy kedves kis vadászgörényt befogadni.. Remélem nem úgy "működik", mint egy macska :D.. De nagyjából értem mire gondolsz.. Nekem nincs görényes ismerősöm, de a legegyszerűbb, hogy elviszed állatdokihoz, ott midnen szükséges infót megkapsz.. Én ezt teszem.. -
#283 Hali!
Sajnos nem találtam saját fórumot, így jobb híján ide írok, hátha tudtok segíteni. Az lenne a problémám, h van egy csöpp vadászgöri-m Na most én az úgy kaptam ismerős ismerősétől, és nem tudom mit kéne vele tenni. Oltatni biztos kell, azt mondták, de feéregteleníteni kell-e? Azt mondják úgy "működik", mint egy macska... -
#282 Hmmm. Azt nem ismerem. Mi drontalozunk. Azt hajlandó megenni:D Ízesített is van. Azt meg főleg:D -
makpadi #281 Vermis-Ex-et -
#280 Milyen tablettát használsz amúgy??? -
makpadi #279 Hát akkor kicsit gyakoribbá teszem a műveletet. Duplaannyiba fog kerülni, de ennyit bőven megér. Köszi a választ. -
#278 Úgy tudom három hónap alatt fejlődnek ki a nagy férgek, és ha három havonta féregteleníti az ember akkor jó esélye van arra, hogy ne tudjanak petét rakni, és ne tudjanak tovább szaporodni. De aki nagyon alapos két havonta ad a kutyájának. Ártani nem fog csak használni:D -
makpadi #277 Én félévente féregtelenítem a kutyámat, ezek szerint az kevés??? -
#276 Mi úgy járunk a dokihoz mint más a boltba:D Tele vagyunk oltásra váró bőrfelületekkel:D mi asszem az első alkalommal kaptunk féregirtót, amit ki is hányt. aztán a második alkalommal is kapott, no az már benne maradt. Még várunk némi szurira, és egyebekre aztán mi teljes értékű tagjai leszünk a kutyák lepapírozott társadalmának:D -
mirakon #275 Szia
Ha jól emlékszem, akkor negyedévente kell elvinni a kutyust féregteleníteni. Ha most veszel, akkor mindenképpen kérdezz rá, hogy volt-e, és ha volt akkor mikor. Ha ezt nem tudják megmondani, vagy örökbe fogadsz, akkor mindenképpen z orvosnál kezd szerintem, nehogy később nagyobb baj legyen. -
#274 Vidd el az állatorvoshoz, ő megmondja.
Nekem 2 kutyám is volt, de már nem emlékeszem pontosan, ezért nem akarok hülyeséget mondani. -
tronk #273 ezt a féregírtást milyen sűrűn kell elvégezni? nemsokára szeretnék kutyust, és nem szereném ha ilyen problémák lennének -
kismocsokka #272 gondolom mert kap féregírtót!
ne is kapja el sose -
#271 a mi kutyánknak nincs ilyen baja -
kismocsokka #270 http://www.indavideo.hu/video/Tamadnak_az_idegenek -
#269 komolyan, ha visszaolvasnátok... -
kismocsokka #268 ez egy másik oldalon a lényeg ugyanaz :D
-
kismocsokka #267 http://videa.hu/videok/allatok/tamadnak-az-idegenek-allat-fereg-kolyok-d113m9WfJUeCHMlf
találtam egy nagyon meggyőző rövidfilmet ezekről a dögökről!
:D -
#266 olvass vissza újreg. segítek: 1 hozzászólással alattad -
jagooo23 #265 Amennyire én tudom, nem kamu, tényleg komoly dolgokat tudnak okozni ezek a dögök. Én arra lennék, kíváncsi, hogy a mikrocsipekről mit tudtok. Utazni készülök uis, vinném a kutyámat is, és mondták, hogy az útleveléhez kötelező. -
bagdadigiliszta #264 Szerintem nem... Én is láttam, és olvastam is róla. Most októberben lesz ez a nagy kisállategészségügyi hónap, és tele van a net különböző szakmai írásokkal, állatorvosi tanulmányokkal. Nem véletlenül készülhetet el az a felvétel sem...
http://www.felelosallattartas.hu/ ezen a kettőn vannak nagyon jó infók. Eléggé kemény arra készülj. Ezt azért nem dörgölik az orrunk alá amikor visszük oltásra:D -
#263 fúúúj nemár ez vmi kamu?
giliszta #262: köszönöm az ő nevében is :) várjuk a képet! -
bagdadigiliszta #262 Aranyos feje van:D:D én eldobom magam a fekete kis gomb szemektől, meg az apró fekete orrocskától:D Itt sajna nincs kép az enyémről, de este majd teszek föl:D Megnézhetitek:D Olyan aranyos ahogy összehúzza a szemöldökét mert nem tetszik neki valami, vagy amikor eljátsza a szomorú ebet, és szívszaggatóan néz:D De van a rosszaságon töröm a fejemet pofa akkor meg beránmcolja az állán a bőrt. elképesztően vicces egyéniség:D -
kismocsokka #261 http://www.youtube.com/watch?v=wTUe-531Il4
itt meg a bélférgekről:d -
#260 orvostól kérdezd meg mindenképp hogy mit ajánl neki
itt egy kép az én Arnoldomról :) imizem a kis kócost
-
bagdadigiliszta #259 Sziasztok. Nekem szerencsére még nem veszett el kutyám, bár kerültünk érdekes helyzetekbe:)
Hallottatok róla, hogy októberben nagy kedvezmények lesznek az állatorvosoknál? Nem mindnél persze, de valahol meg lehet nézni kik vannak benne. Én elviszem és megcsináltatjuk a chip beültetést.
Még utánna kell néznem, mert akarunk féreghajtót venni, és remélem a kötelező oltás is kedvezményes lesz:D mázlinkra pont októberben esedékes:D
Bespajzolunk mindenből, és remélem fél évig nem is kell venni cuccokat.