Kutya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem tudok segíteni, de én is Husky-t szeretnék most tavasszal vásárolni és szeretném megkérdezni, hogy hogyan viselkedik a nap folyamán.
Értem ez alatt, hogy mennyit szaladgál, ha bejön egy ismeretlen mit csinál, szökik-e, mennyit eszik(a napi adag, amire szüksége van!), meg minden ilyesmi.😊
Látom az összeszoktatás más állattal elég nehéz.😊 , de azért sok sikert kívánok Neked!😊
A segítségeteket szeretném kérni!
Van két 1 éves husky kutyánk (fiú, lány) és most egy hete találtunk az út szélén két kis fekete, aranyos, 5-6 hetes elhagyott "nemtudommilyenfajtadearanyos" kutyusokat. Hazavittük de a két nagy nem akarja befogadni õket, igen agresszívak a kicsikkel.
Hogyan szoktassuk õket össze, hogy a kicsik biztonságban legyenek? Aki tud legyenszives, adjon tanácsot!
Köszönöm!
A Golden Retrieverrel kevesebb baj lenne, az nem szökõs és elvan magának.😊 ,mint a Franciai Bulldog, csak azt nehéz megmozgatni, mert lusta dög..😉
A Husky sem egy egyszerû eset. Rengeteg mozgás kell neki. Elég gyakran elszöknek. 😞
gamertag: kenobita
Jövõ nyárra tervezem a Beagle mellé. Elvileg eléggé problémás tud lenni, ha elrontja az ember, ezért ha valakinek van, akkor írjon róla egy pici 😊 ty
én Husky-t akarok, v. Golden Retriever-t majd tavasszal.😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Remélem tavasszal már tudok egyet hazahozni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
am. a Tesco-ba általában van olyan labda, ami magától tele megy levegõvel ha összerágja.. vegyél olyat.😉
Látom jó régen írtatok ebbe a topicba, de azért hátha akad valaki, aki segíteni tud...
Szóval a kutyusomnak (Golden Retriever - 8 hetes) akarok valami játékot szerezni. Vettem is neki ilyet, meg ilyet, de mindegyiken rajta van, hogy csak a felügyeletünk mellett játszhat vele a kutyus. Szóval nekem valami olyan kutyajáték kéne, amit ez a rosszcsont egész nap tud rágogatni, pofozgatni, meg ilyenek. Tud valaki esetleg tanácsot adni ebben?
Próbál az ember segíten, erre lehülyézed. Jó a modorod, biztosan sikeres vagy vele. :S
Amúgy az ajánlott oldalon - amit írtam - megnézed milyen fajta is ami tetszik, amit elképzeltél magadnak. Utána gugli, és keresel néhány hazai kennelt, kiválasztod a számodra legszimpatikusabbat, és voila!
De inkább ne járj ide, mert ide csak hülyék járnak.
bár ez már csak akkor mûködik ha már megvan a kutyus.
---life is a give me 5---
tehát nem ezt vártam..
azé kösz'
Hát én ledöbbentem, mindig is azt hittem hogy ilyen hivatást választ, az azért kellõképpen állatszeretõ fanatikus. De ebbõl a csak a profitorientáltság szûrõdik le mindent háttérbe szorítva. Pl. az emberséget.
Nagyon egyszerû a különbség a tenyésztõ és a szaporító között! Ezen az oldalon részletesen foglalkoznak a témával
Szerintem egyértelmû, hogy melyik a jobb választás, még ha kicsit drágább is lesz a kutyus.
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Ezen belül is a "Fajtabemutató"-ra kattints bal oldalon. Ott elég jól le vannak írva a kutyuk jellemzõi. Ha nem keveréket szeretnél, akkor azért arra figyelj oda, hogy megbízható helyrõl, ne szaporítótól vásárold! A minõséget itt is meg kell fizetni. Egy felnõtt korára ideggyenge kutya nem a legjobb dolog.
Nézz szét esetleg kutyamenhelyeken, ott is szoktak lenni szép kutyák, és örökbe fogadsz egyet!
Családszeretõ, de házõrzõ kutya kellene! Német Juhászom volt, jól szolgált sajnos meghalt.(Nyugodjon békében)
Most Nekem valami szép, de családszeretõ de közben jó házõrzõ kutya kellene! Láttam a Fókuszban barna színû kutyát, az nagyon tetszett és nyugodt volt.
Köszi.
Ha lehet, több fajtát ajánljatok de ha lehet ne valami drágát..
http://www.felelosallattartas.hu/
Bízom benne, hogy imádni fogja.. Néha én is bemászom hozzá, hogy ne legyen egyedül, késõbb veszek hozzá pajtit 😊..