649
,no nem kétbalkezes, de a balkezesek is leírhatják ide tapasztalataikat az életről.
-
#409 -
#408 váltani jobb kézzel jó, szerintem.
aki meg ballal akar váltani az költözzön Angliába. -
#407 az jó lenne eltekintve a merdzsótól. jobb kézzel jobb váltani sztem -
#406 hát...végülis a kultúránk nagyobb, mint némely egyéb kisebbségnek :) -
Vlala #405 (nem az én felmérésem :-) )
Nem lehetne minket, balkezeseket is kisebbségnek kikiáltani? Gonsdoljatok bele: nem kéne dolgozni, kapnánk a balkezes-segélyt, mindenkinek parancsba lenne adva, hogy szeressen minket, fogadjon el minket, és lehetne jobbkormányos merdzsónk, amelyet bal kézzel kell váltani... -
#404 Én nem csak a balkezemben fogom, sőt inkább az esetek nagyrészében a jobb kéz feladata ez. Szal a felmérésed egyénfüggő -
Vlala #403 (furcsállja, hogy a Gumiban még nem nyílt "Kétbalkezes vagyok!" topic :-) )
Valaki felmérést készített arról, hogy az emberek melyik kezükben fogják a mobiltelefont. Általában - minő meglepő - a balkezesek bal kézben, a jobbkezesek jobb kézben fogják a távrecsegőt.
Akkor az autósok mind balkezesek? -
#402 -
Aspyrin #401 me2
1xer eltört a balkezem, igazából könnyen tudtam használni a jobbot eltekintve az írástól és a nagydolog végeztei problémától -
#400 én is jobb kézzel fogom az egeret,
nem szokatlan. -
#399 -
#398 javítás: balkezes. bocsi -
#397 Én is bal kezes vok :) -
Vlala #396 hasonló felépítésűek vagyunk, viszont nálam a két bal láb fából van. Ez az első foci-próbálkozásomon kiderült :-) -
#395 Hmmm....énis balkezes lennék...ennek ellenére az egeret és az evőeszközt jobb kézben fogom.
Bal labas is vagyok viszont az kettő:D Röviden ennyi. -
#394 UPPDATTE:
Aspyrin
Breki33
CarajoEsp
Cat
Cenobite
[NST]Cifu
Dani20
Depresszyo
Dzsini
Easy Rider
Emmegki
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
Joebacsi
LittleL
LSL
McGrady
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tigeroo
Tikal
Tinxtu
Vlala
Voltan
Z -
#393 update...
Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
[NST]Cifu
Dani20
Depresszyo
Dzsini
Easy Rider
Emmegki
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
Joebacsi
LittleL
LSL
McGrady
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tigeroo
Tikal
Tinxtu
Vlala
Voltan
Z -
#392 menj el Angliába, és ott gyakorolhatod a másik kezeddel is a váltást. D -
#391 Balkezes vagyok..
Az egeret fogom csak jobbkézben
Evőeszközt fordítva fogom mint a többiek
(Easy Rider..) Autó: még nem próbáltam meg, hogy meikkel váltok-e jobban -
Easy Rider #390 nos én is balkezes lennék, viszont én is rengeteg dolgot úgy csinálok, mint a jobbkezesek... értem itt, hogy ugyanúgy fogom a kést meg a villát, egér is jobbkézbe van jobb helyen... de írni szigorúan balkézzel csak, és lehet hogy vicces, de autózás közben ha jobb kézben tartom a telefont, balkézzel a váltás semmi gondot nem jelent... -
#389 jah, -
#388 :DDD
-
#387 Szerintem nem gáz ha valaki balkezes!
de ha kétbalkezes akkor már gáz -
#386 hm...igaz h balkezes vagyok, de 1 csomó mindent jobb kézzel csinálok, pl. a kést és villát úgy fogom ahogy a jobbkezesek.
egeret jobbkézzel irányítom, sokkal jobban tok kosárlabdát vezetni jobb kézzel, viszont bal kézzel dobok, viszont jobb kézzel zsákolok.
szal ilyen hibrid vok:DD -
#385 Beleestél a kútba ?. Loáááál
És láttad a "Kör" című filmet ?
Az is elképzelhető, hogy amikor nézed a filmet,
olyan szorongások jönnek elő belőled,
amiből két kötet pszichológiai tanilmányt lehetne készíteni. DD -
#384 :DD -
#383 uppsz ezt nem olvastam el :DDDDDDDDDDDDDDD ",no nem kétbalkezes, de a balkezesek is leírhatják ide tapasztalataikat az életről" -
#382 wow :)
viszont mi köze ezeknek a balkezességhez? :) -
#381 eccer óvodás koromban beestem egy kútba (nem vicc :DDD), a teraszunkról leborultam egy faládával, a konyhában elejtettem egy citromleves üveget és az egész konyhát beterítette a citrom lev, focizás közben elcsúsztam egy kutyaszaron és háttal beleestem egy másikba.......:P -
Vlala #380 érdekes, én számítógép terén "normális" beállítású vagyok, egér jobbal. Viszont ha papírra kell írni valamit, automatikusan ballal kezdem el. A szerszámokat ugyanúgy jobbkezesen használom. -
SySERR #379 Nalam elegge vegyes a kep:
Iras: jobbal (csunyan), megy ballal is lassabban mivel jo ritkan hasznalom `erre`.
Iras ilyen tablara pl (jo regen volt mar): mindegy volt
Eger: bal (default) de megy jobbal is
FPS gamek: eger kizarolag ballal + bill. jobbal (ez forditva egyaltalan nem megy)
Aprosagok: teljesen mindegy (pl amikor vagom a kenyeret)
Roviden: az egyszerubb dolgok mennek mind2vel, a bonyolultabbak korlatozodnak vmelyikre :) -
Vlala #378 én a pötyögésre értettem, kézzel már nagyon régen írtam (XXI. század...), max. a karácsonyi képeslapokat és aláírásokat szoktam... jobbal én is tanulgattam, de nem tudok rendesen. -
#377 Parker tollat énis kaptam már ajándékba,
de én megköszöntem. D
barátom is tud két kézzel írni,
nem fárad olyan hamar az írásban. -
Vlala #376 picit off: valakinek Parker tollat vettem karácsonyra, azóta le sem sz..t. Na nem mintha azért vettem volna, de egy kösszel megdobhatott volna.
A balkezességemel kapcsolatban egy történet: a véradóban már ismernek, tudják, hogy a jobb karomból afogok adni, mert balkezes vagyok. A hölgy azért biztos ami sicher alapon rámkérdezett: melyik kezével ír?
- Mindkettővel - feleltem, mire elég hülyén nézett rám. Aztán látta a törzslapomon, hogy informatikus vagyok... -
#375 osztálytársam jobb kezes, de nemrég eltörte a jobb kezén az egyik ujját, és az egész keze be volt gipszelve.... és nagy csodálkozásomra bement suliba, és bal kézzel irt. később összehasonlitottuk a jobb kezes vmint a balkezes irását, és szinte teljesen megegyezett. nagyon durva volt:-))))) -
#374 oké, majd beteszlek a listába,
addig is ha van neked is valami történeted
ezzel kapcsolatban akkor írd le.
Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
[NST]Cifu
Dani20
Depresszyo
Dzsini
Emmegki
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
Joebacsi
LittleL
LSL
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tikal
Tinxtu
Vlala
Voltan
Z -
#373 én már törzsgyökeres balkezes vagyok :)
(de még mindig nem vagyok benne a #326-ban :( ) -
#372 na kik vannak itt új balkezesek ?
had látom ? -
#371 Nekem volt egy ilyen osztálytársam gimiben, ha csak úgy ránéztél a kézírására, akkor baromi szépnek nézett ki, csak éppen elolvasni nem lehetett :D -
#370 a Parker tolak tényleg elég jók nekünk
balkezeseknek, nekem is mindig az volt, és van is.
Diplomakiosztóra is egy díszdobozos Parker tollat kaptam, hmm
nagyon szép, és jó is vele írni.