Balkezes vagyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Bal labas is vagyok viszont az kettõ:D Röviden ennyi.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Aspyrin
Breki33
CarajoEsp
Cat
Cenobite
Dani20
Depresszyo
Dzsini
Easy Rider
Emmegki
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
Joebacsi
LittleL
LSL
McGrady
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tigeroo
Tikal
Tinxtu
Vlala
Voltan
Z
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
Dani20
Depresszyo
Dzsini
Easy Rider
Emmegki
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
Joebacsi
LittleL
LSL
McGrady
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tigeroo
Tikal
Tinxtu
Vlala
Voltan
Z
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Az egeret fogom csak jobbkézben<#hehe>#hehe>
Evõeszközt fordítva fogom mint a többiek
(Easy Rider..) Autó: még nem próbáltam meg, hogy meikkel váltok-e jobban<#whatever>#whatever>
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
de ha kétbalkezes akkor már gáz
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
egeret jobbkézzel irányítom, sokkal jobban tok kosárlabdát vezetni jobb kézzel, viszont bal kézzel dobok, viszont jobb kézzel zsákolok.
szal ilyen hibrid vok:DD
Kuss!-magyarázta.
És láttad a "Kör" címû filmet ?<#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
Az is elképzelhetõ, hogy amikor nézed a filmet,
olyan szorongások jönnek elõ belõled,
amibõl két kötet pszichológiai tanilmányt lehetne készíteni. DD
viszont mi köze ezeknek a balkezességhez? :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Iras: jobbal (csunyan), megy ballal is lassabban mivel jo ritkan hasznalom `erre`.
Iras ilyen tablara pl (jo regen volt mar): mindegy volt
Eger: bal (default) de megy jobbal is
FPS gamek: eger kizarolag ballal + bill. jobbal (ez forditva egyaltalan nem megy)<#violent>#violent>
Aprosagok: teljesen mindegy (pl amikor vagom a kenyeret)
Roviden: az egyszerubb dolgok mennek mind2vel, a bonyolultabbak korlatozodnak vmelyikre :)
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
de én megköszöntem. D
barátom is tud két kézzel írni,
nem fárad olyan hamar az írásban.
A balkezességemel kapcsolatban egy történet: a véradóban már ismernek, tudják, hogy a jobb karomból afogok adni, mert balkezes vagyok. A hölgy azért biztos ami sicher alapon rámkérdezett: melyik kezével ír?
- Mindkettõvel - feleltem, mire elég hülyén nézett rám. Aztán látta a törzslapomon, hogy informatikus vagyok...
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
addig is ha van neked is valami történeted
ezzel kapcsolatban akkor írd le.
Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
Dani20
Depresszyo
Dzsini
Emmegki
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
Joebacsi
LittleL
LSL
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tikal
Tinxtu
Vlala
Voltan
Z
(de még mindig nem vagyok benne a #326-ban :( )
had látom ?
balkezeseknek, nekem is mindig az volt, és van is.
Diplomakiosztóra is egy díszdobozos Parker tollat kaptam, hmm
nagyon szép, és jó is vele írni.
Egyébként én elég szépen írok ránézésre. Mindenki mondja, hogy tök jól néz ki, olyan mintha valami régi századeleji írás lenne, de elég olvashatatlan :)
Pár betût furán írok, pl az a inkább e, s olyan mint r.., meg persze maszatolok ezerrel, amúgy nincs bajom..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Nem szokatlan a jobb kezes után használni ?
Kezedre esik ? Vagy marad a jobbkezes ?
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Vettem balkezes konzervnyitót!!!!!!!!!!! :)))))))))
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
és olyankor könnyen átmegy a papíron is.
nekünk az elsõ évben mindenképp, és akinek nem volt elég szép az írása az az elsõ 2 évben (asszem, régen volt már) töltõtollal kellett írnia. aztán sokan kitartottak mellette.
biro rulz, de abból is volt divatként ez a csuda kerámiagolyós izé... - azzal is átszurkáltam a papírt :)) meg a rotringgal is... nem való nekem az ilyen hegyes izé :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
mi ceruzával tanultunk írni, és csak 3. osztályban
vettünk elõször "hivatalosan" golyóstollat a kezünkbe.
Töltõtollal még életmben nem írtam, de láttam gimnáziumban,
hogy egy lány azzal írt folyton,
és amúgy is elég macerásnak találtam, úgyhogy akkor sem próbáltam ki,
maradok a jó öreg "Bíró" féle golyóstollnál.
aztán gimiben az osztályban többen is voltunk balkezesek, és mindenki másképp írt - az egyik lány elfordította jobbra 90fokkal a lapot, és "fentrõl lefele" írt - egész hatásos :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
fárasztó, és lassú
sok balkezest találunk.
SZóval nem lehet véletlen, hogy ennyi a balkezes ember a tudósok között."
ezt inkább ne firtassuk, mert sok nagy zseni pl nem volt teljesen heteroszexuális