649
,no nem kétbalkezes, de a balkezesek is leírhatják ide tapasztalataikat az életről.
-
Prank #201 nekem pl jobbkezes monitorom van... -
#200 tényleg! azt tudtátok, hogy balkezed ergonómikus egér nincs is? -
Emmegki #199 #168 kihagytál -
#198 Ok. Akkor hólnap megyünk a Pallament elé tüntetni, a balkezesek egyenjogúságáért.
Balkezes ollót mindenkinek. Jee.
Minden egeret kalibráljanak bal kézre. DD -
#197 BALKÉZ POUWA!!! -
Prank #196 holnap tüntetés lesz a Parlament előtt a jobbkezesek jogaiért,
szeretettel várunk... -
#195 MEGALOL!!!
Amúgy igazából az a diszkrimináló, amit a jobbkezesek velünk művelnek...elveszik a kést, ollót, stb. olyan ürüggyel, hogy elvágjuk a kezünket. Valójában csak el akarnak minket lehetetleníteni, mert irigyek ránk. Ti. a balkezesség kuriózum...
Mike: a nap hozzászólása díjat elnyerted tőlem! -
#194 A számítógép elé viszont annak idején is úgy ültem le h az egeret jobb kézzel vettem kézbe és így is szoktam meg. De minden mást bal kézzel kezelek:) -
#193 nem mi akartuk betiltani a jobbkézszabályt -
#192 ez a topik kirekesztő és rasszista -
#191 hogyhogy melyikkel?
Nincs is szükséged mind a kettőre? -
#190 Én váltott kézzel. Minden alakalommal a másik kézé a megtiszteltetés. -
dieselG #189 Hali!
Jobbkezes vagyok, de bal kézzel fogom a kést és a jobbomon a villát, úgy eszem, úgy vágom a kenyeret, meg ilyenek.. meg például szegény anyum mindig elveszi tőlem a konzervnyitót, mikor meglátja hogy úgy próbálom felnyitni a konzervet hogy jobb kezemmel fogom a nyitót és a bal kezemmel próbálom felcsavarni..
Egyébként a tesóm pedig balkezes, de ő már jobb kézzel fogja a kést, meg sok más dologban pont úgy mint a jobbkezesek ;)
Szal jól kiegészítjük egymást! -
#188 :D -
#187 bazeg kéccer küldtem el, sorry de 2balkezes voltam már megin :D -
#186 egyébként jobbkezes vagyok:DD
csakhamár megkérdezted hogy melyikkel vakarom:DDD -
#185 LOL -
#184 ááá:DDD -
#183 csatlakozom a balkezesek táborához...
én balkézzel irok,eszek,azzal teniszezek,billiárdozok,de jobb kézzel dobom a labdát.. viszont a seggemet balkézzel törlöm.. esetleg papirral :DDD -
#182 csatlakozom a balkezesek táborához...
én balkézzel irok,eszek,azzal teniszezek,billiárdozok,de jobb kézzel dobom a labdát.. viszont a s@ggemet balkézzel törlöm.. esetleg papirral :DDD -
#181 én ballal, Lol! -
#180 jobbal:) -
#179 LOL -
#178 Ja, és még egy fontos dolog:
A jobb kezesek melyik kezükkel v***k a f******t ?
Nem elhanyagolandó momentum. -
#177 kéne csinálni egy zsavazást -
#176 Na tényleg elég sokan vagyunk már.
Vajon a fórumozók hány százaléka lehet balkezes ?
-
#175 sehogy! engem tapsolnak :D -
#174 akkor hogy tapsolsz? P
-
#173 Én is bal kezes vagyok csak a jobb oldalon van :D -
#172 :D -
#171 na a te bal kezed nézd -
#170 SUTÁK! -
#169 lasan át kell vennünk a hatalmat P -
#168 Akkor a friss lista: :)
Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
[NST]Cifu
Depresszyo
Dzsini
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
LittleL
LSL
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tikal
Tinxtu
Voltan
Z
-
#167 Hali!
Nos én is balkezes vagyok. Csak az én esetem már más egy kicsit. Ugyanis én nem születtem balkezesnek, hanem egy baleset miatt lettem azzá. Két éves koromban megsérült a jobb tenyerem, és meg kellett műteni. Sokáig be volt kötve+gipszből sín volt rajta. Így hát csak bal kézzel tudtam "dolgozni". Amúgy én vagyok az egyetlen, aki bal kézzel egerezik? :))
A késes dolog nálam is igaz, szörnyülködnek a jobbkezesek, amikor vágom a kenyeret. Öttusában viszont jobb kézzel lőttem, és vívtam.
Amúgy pedig a két kézzel való élet erőltetése szerintem nem hülyeség. Ugyanúgy, mint ahogy pl fociban: ha a gyengébbik lábaddal erőlteted a játékot, és nem érsz a labdához az ügyesebb lábaddal, akkor is fejlődik az ügyesebb lábad (is). Szóval szerintem a jobb kézzel való gyakorlás nem árt akkor, ha nem CSAK a jobb kezét használja a balkezes ember.
Csákány -
#166 ja szeletelés is jobb és pl. bal kézzel egyaltalán nem tudok vágni,sem körmöt sem papirt.érdekes dolog,engem kiskoromban le akartak szoktatni róla,persze nem a szuleim hanem a tanáraim amikor kispöcs voltam,lehet hogy azzal kavartak meg a marhak.irtozatosan rondan irok.a leszoktatás nem itt történt,erdélyben szulettem és akkoiban ott az a tévhit uralkodott hogy a szerencsétlen balkezest át kell szoktatni. -
#165 a kenyér szeletelésnél is a jobb kezedben van a kés ?
Úgy látszik nincs éles határvonal a jobb és a balkezesség között, sok múlik a megszokás -on is,
hogy egy tevékenységet melyik kezeddel kezded el csinálni, és az válik megszokottá. -
Emmegki #164 Én is balkezes vagyok. Csak az egeret fogom jobb kézzel, minden mást ballal csinálok. #121 Ha a rovásírást tanítanák vele, nem lenne baj :-) -
#163 én is csak elég furán,bal kézzel irok de mas egyebet szinte kivétel nélkul jobb kézzel végzek.azt hiszem ez érdekes.még nem találkoztam hozzám hasonló balkezessel:) -
#162 Én is balkezes vagyok:)