649
,no nem kétbalkezes, de a balkezesek is leírhatják ide tapasztalataikat az életről.
-
#161 (#106) -
#160 ne menjetek villany-szerelőnek -
#159 jaja, Uri is balkezes. -
#158 főleh ha eldurran a raketta :D -
#157 hehe, én íráson kivült mindent tudok balkézzel is :D -
Csaba #156 Erre máris cáfolatot mondok: Összekulcsolom a kezem, és nekem úgy természetes, hogy a bal van felül (komolyan teszteltem, nehogy hülyeséget írjak), mégis jobb kezes vagyok. Az én tesztem egyszerű: Fogj egy cerkát, és írj. Rögtön kiderül:-) (Persze, ezzel nem mondtam újat.) -
#155 Még valaki, aki balkezes lenne ?
Egyéb tapasztalatok ?
Frissítettem a listát.:
eddig bejelentkezett balkezesek :
Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
[NST]Cifu
Depresszyo
Dzsini
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
LittleL
LSL
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tikal
Tinxtu
Voltan
-
#154 DDDD.
Ja, rémlik, mintha Uri Geller is balkezes volna.
Kérdezzük meg. -
#153 Igazad lehet... :D -
#152 viccelsz? ő minden végtagját tökéletesen tudja használni! nála nincs se bal, se jobb! csak a központosult ÉN hatalmasodott el rajta. :DD -
#151 Gyurcsok is? :))) -
#150 állítólag a legtöbb parafenomén is balkezes. pl azok a kanálhajlítgatók. -
#149 milyen sokszor volt már olyan, hogy idősebb emberek
álmélkodva néztek rám írás közben és mondták:
-Jéééé, hát hogy lehet bal kézzel írni. ???
Mintha az nem is lenne írás.
Persze régen mindekit rászoktattak a jobb kéz használatára, különben jött a körmös a kézre.
-
#148 bevallom balkezes vagyok
egyébként kétbalkezes mert van amit jobbal van amit ballal csinálok, irni mindketovel tudok, bár jobbal már nem olyan szépen, mert nem használom. pc-s egeret jobbal fogom, ballal tuti béna lennék :D
És a koordinácios valamint a vizuális képességeim tényleg jok -
Prank #147 én jobbszemes vagyok, mert azzal nézek a távcsőbe, de mikor megfázok először a bal orrom dugul be...
a jobb fülem jobban eláll, mint a bal...
egyébként jobblábas és jobbkezes vagyok
ennyit az életemről:) -
#146 Na ezt 1 America's Army meccs keretében lerendezhetnénk -
#145 Gyadi! Akarunk?
Szerintem nem. -
#144 Akkor ti már csak közlegények lehettek a balkezes seregben, ami leigázza a földet :D -
#143 Jaja, dettó :D -
#142 Én a balkezemet csak írásra használom. Minden mást jobb kézzel, jobb lábbal csinálok :) Jobb kézzel nem tudok írni. -
#141 nem is kell :DD -
#140 Nem irigylem az irodalom tanárodat :D -
#139 valószínüleg így -
#138 NAGY BETÜKKEL OLVASHATÓBB -
#137 Így írtál? -
#136 köszi, hogy kijavítottátok a címet,
thx. -
#135 htx :) -
#134 ja, csak lusta vagyok átjelentkezni :)))
Gandibá: semmivel sem durvább balra írni, mint jobbra... csak nem megszokott ;) -
#133 Off: Dzsini, ha már úgyis be szoktál nézni ide, akkor megigazíthatnád a címet. ;) -
Gandibá #132 Az szép, bal kézzel bal felé írni, elég durva :) -
Gandibá #131 Szvsz qva mind1, csak egyen az ember :D -
#130 Calver 121:
megkérdeztem szüleimet a "helyes" irányú írásra szokásról, azt mondták, hogy el lett magyarázva, hogy ebbe az irányba kell írni, és ahányszor irogattam valamit figyeltek, és szóltak, ha másikfele kezdtem neki. aztán egy idő után már ment magamtól is :) -
#129 Helló Breki33, és Fluga.
Bővül a tábor, még a végén kiderül, hogy mi vagyunk többségben. DD -
#128 engem is bevehetsz
de csak a bal-kezemmel :-) -
#127 háát ezt naggyon jó volt végig olvasni:D
én balkézzel használom az egeret, és ezzel kergetek örületbe mindenkit, aki használni akarja, mert ugye mindig rutinból megfordítom a gombokat:D ez főleg akkor jó, amikor NEM a saját gépemnél vagyok, és ott is automatikusan balra teszem az egeret és meg is cserélem, majd lazán úgyhagyom..aki meg utánam jön az el sem tudja képzelni, hogy mi az isten történik a géppel :D
a kést villát fogalmam sincs, hogy rosszul vagy jól használom, balkézben a villa, jobbkézben a kés, kanál balkézben, hüvelykujj felül, ballábas, és vizilabdáztam, sz'al a labdajátékokban sem vagyok béna.... -
#126 én is csatlakoznék a sorhoz .... :D -
Prank #125 gyere át a jobbkezes fórumba és sírd ki magad:)
sajnos mi nem vagyunk tökéletesek, de egyet tudok: az a bölény ott a képen nem véletlenül akar átmenni az úttesten:) -
#124 Hát én ilyen fantáziátlan és tehetségtelen jobbkezes vagyok, s az én visszamaradott, minden kreativitást mellőző elmém a #92-es képben egy amolyan sci-fi-beli mocsári siklót lát amint egy ingoványból kifelé tart. Valszeg azért mert balról jobbra nézem a képet nem fordítva. Kutya? Az meg kit érdekel? :P -
#123 Az is különös hogy milyen sokan írják, hogy felcserélik
az evőeszközöket, például a kést villát,
pedig nem is balkezesek.
Akkor, most hogyan is kellene fogni ? -
#122 Úgy látom elég sokan vagyunk itt balkezesek
Frissítettem a listát.:
eddig bejelentkezett balkezesek :
Dzsini
Depresszyo
I.C.Ram
Voltan
Ftranx