649
,no nem kétbalkezes, de a balkezesek is leírhatják ide tapasztalataikat az életről.
-
#243 sportban a balkezesek sokszor előnyben vannak a jobbkezes ellenféllel szemben. -
#242 Észrevettem még valamit.:
Ha csak gyorsan akarok kezet mosni, hideg vízzel, akkor
mindig a meleg vizet nyitom meg kézmosáskor.
Ez megint azért van, mert a meleg vízes tekerőgomb mindig a csapok bal oldalán van, és nekünk balkezeseknek kényelmesebb a meleg vízet megnyitni.
Nálatok is ?
(persze a legtöbb cspon egyszerűen meg lehetne cserélni a hideg-meleg vízet, de minek, már megszoktam.) -
#241 tenksz. -
#240 már töröltem. -
#239 Milyen anyázást? -
#238 nem banolok senkit.
és ha egymásnak üzengettek arra ott a 'Privát' feliratú gomb. -
#235 most lehet abbahagyni az anyázást. vagy ha nagyon akarjátok, privátban megbeszélhetitek. -
Prank #234 hagyd őket, ne rontsd el az örömüket -
#233 Haver barátnője tabu -
#232 azt hittem mást csinálni -
#231 Ez faszsag, mint ahogy annyi minden, ami szerintetek -tulnyomo reszt- a balkezesekre igaz... -
#230 Tessék ma is meg ismertem egy balkezes csajt, de csak jobb kézzel tud dartsozni. -
#229 én is balkezes vagyok, és a cerkát is baloldalt hordom!:) -
#228 én szintén ..
nemhiába a tervező mérnökök 20-30 százaléka belkezes.
térlátás.
-
#227 matek érettségi? az is valami? (100%)
LOÁL: egy matek szigorlathoz képest hurkagyurka!
Nekem pl a térbeli dolgok mennek sokkal jobban, mint a legtöbb embernek. És a szavak bűvölése meg nem. Pl: teszteken asszociálós/kakukktojás feladatban én tuti, hogy más megoldást találok, mint ahogy azt eredetileg eltervezték. :D -
#226 és az 1 es kéz és 2 es kéz meg alá fölé rendeltségi viszonyt sejtet :D ha így kell írni a sejtet -et :D -
#225 a kivétel erősíti a szabályt. -
szando #224 én jobbkezes vagyok, és mégis ötös lett a matek érettségim! na erre varjatok gombot :DDD -
#223 a parafenoménok általában balkezesek
a zsenik meg biztos :-) -
#222 Szerintem azért mert valaki balkezes még semmi nem következik belőle. Csak a véletlenek öszejátszása, amiről beszéltek:D -
#221 Kis gyakorlással mind a kettővel ugyanazt csinalhatod!
A faterom kétkezes. Több mindenhez is ért, nem csak a szakmájához! De szerintem ez sem ettől függ! -
#220 Ez rasszizmus, megkülönböztetés, fújj, nincs bal meg jobbkéz ! VILÁGOS ?! :DDD
Csak kéz van, egyes kéz, meg kettes kéz ! -
#219 Én matekból nem vagyok túl jó, de az irást én is elkenem!!
1ébként azt hallottam, és tapasztaltam is (saját magamon)
hogy a bal kezes férfiembereknek sokkal nagyobb!!! -
#218 Én angolból és töriből voltam kitünő. Matekból az érettségin pedig a koordináta geometriás feladatot kör egyenlet nélkül oldottam meg és ua megoldások jöttek ki -
#217 Jah, matekból kitűnő voltam én is.
A matektanár mondta nekem is, hogy miért így meg miért úgy oldok meg egy feladatot.
mert teljesen a másik irányban indultam a megoldás felé.. -
Fboy #216 Sziaasztok! Csatlakozom a balkezesek táborához. Végig olvastam a fórumot és kirpóbáltam néhány dolgot pl: nekem a jobb hüvelykujjam van felülés az egeret bal kézzel fogom, de nincs átállítva jobb kezesre szóval középső ujjammal nyomkodom a bal gombot. Nekem is vannak olyan problémáim hogy maszatolom az írást, bármilyen jobbfajta tollal is, de már nem zavar. Ja és csatlakoznék LittleL -hez , mivel én is tapasztaltam hogy tök máshogy gondolkodok, főleg ez matekon volt szembetűnő, hogy tök másképp oldottam meg 1 feladatot.
üdv : Fboy -
#215 loál, ennyire ne parázz mán! csak vicceltem...
Amúgy pedig Dani legalább fogta a poént! -
#214 ehehe kozso balkezes VOLT???
meghalt?? áháháhháh -
#213 én is:) -
#212 Einstein jobbkezes volt. Minden képen jobbkézben tartja a tollat. -
Prank #211 végén kiderül, hogy Jézus is balkezes volt... -
#210 LOÁL!
senkiházi: igen, erre az archaikus degradáló terminusra volt szükségem, hogy mai napom színvonala emelkedjen valamelyest! :) -
#209 jovanna, csak ugy eszembe jutott:-))) -
#208 Ne szopáss már ilyen senkiházikkal :) -
#207 meg Orsi a valóvilágból... -
#206 az tudtátok, hogy Kozsó is balkezes volt? -
#205 Ha ő is balkezes, akkor inkább tagadom, hogy balkezes vagyok :) -
#204 Einstein is balkezes volt... -
#203 tudtátok, hogy Eminem is balkezes?:-))))) -
#202 betettelek téged is.
Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite