Balkezes vagyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Gandibá: semmivel sem durvább balra írni, mint jobbra... csak nem megszokott ;)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
megkérdeztem szüleimet a "helyes" irányú írásra szokásról, azt mondták, hogy el lett magyarázva, hogy ebbe az irányba kell írni, és ahányszor irogattam valamit figyeltek, és szóltak, ha másikfele kezdtem neki. aztán egy idõ után már ment magamtól is :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bõvül a tábor, még a végén kiderül, hogy mi vagyunk többségben. DD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
én balkézzel használom az egeret, és ezzel kergetek örületbe mindenkit, aki használni akarja, mert ugye mindig rutinból megfordítom a gombokat:D ez fõleg akkor jó, amikor NEM a saját gépemnél vagyok, és ott is automatikusan balra teszem az egeret és meg is cserélem, majd lazán úgyhagyom..aki meg utánam jön az el sem tudja képzelni, hogy mi az isten történik a géppel :D
a kést villát fogalmam sincs, hogy rosszul vagy jól használom, balkézben a villa, jobbkézben a kés, kanál balkézben, hüvelykujj felül, ballábas, és vizilabdáztam, sz'al a labdajátékokban sem vagyok béna....
sajnos mi nem vagyunk tökéletesek, de egyet tudok: az a bölény ott a képen nem véletlenül akar átmenni az úttesten:)
az evõeszközöket, például a kést villát,
pedig nem is balkezesek.
Akkor, most hogyan is kellene fogni ?
Frissítettem a listát.:
eddig bejelentkezett balkezesek :
Dzsini
Depresszyo
I.C.Ram
Voltan
Ftranx
Oppika
Pretorian
Gyadi
Cat
Takigabi
Cenobite
The Garrett
Tinxtu
Gandibá
LSL
Aspyrin
LittleL
"The trees move. Do you not see it?"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Bár az olló az csak jobbkéz, ugyanígy az egeret is azzal használom, illetve "normál" jobbkezes gitáron játszom(valszeg azért mert mikor kezdtem, nem is gondoltam arra, hogy balkezesen kéne kezdenem.)
És ez az összekulcsolás dolog szerintem teljesen megszokás kérdése, nekem pl. a jobb hüvelykujjam van fenn.
Eddig csak annyi hátránya volt hogy nemlehet mx500 am...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Egyébként egy kutya szaglászik a földön valami a háttérben meg valami bokor féle.
shit happens
vajon helyes -e ?
"Mivel agyuk másként szervezõdött, a balkezesek másként látnak és gondolkodnak. A különbözõ agy-tesztekben eltérõen teljesítenek. Az olyan tesztekben, amelyek a kreatív gondolkodást, a komplex képek felbontását és a 3D képek manipulálását igénylik, rendszerint jól teljesítenek."
tovább nem fordítom
Mit látsz a képen?
kíváncsi vagyok ti kitaláljátok-e... :)
itt az eredeti link