Balkezes vagyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
nem is kell :DD

I.C.ram
Nem irigylem az irodalom tanárodat :D
FtranX
valószínüleg így

I.C.ram
NAGY BETÜKKEL OLVASHATÓBB
I.C.ram
Így írtál?
LittleL
köszi, hogy kijavítottátok a címet,
thx.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Guest
htx :)
Efreet
ja, csak lusta vagyok átjelentkezni :)))

Gandibá: semmivel sem durvább balra írni, mint jobbra... csak nem megszokott ;)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Guest
Off: Dzsini, ha már úgyis be szoktál nézni ide, akkor megigazíthatnád a címet. ;)
Az szép, bal kézzel bal felé írni, elég durva :)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Szvsz qva mind1, csak egyen az ember :D

Dzsini
Calver 121:
megkérdeztem szüleimet a "helyes" irányú írásra szokásról, azt mondták, hogy el lett magyarázva, hogy ebbe az irányba kell írni, és ahányszor irogattam valamit figyeltek, és szóltak, ha másikfele kezdtem neki. aztán egy idõ után már ment magamtól is :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LittleL
Helló Breki33, és Fluga.

Bõvül a tábor, még a végén kiderül, hogy mi vagyunk többségben. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Breki33
engem is bevehetsz
de csak a bal-kezemmel :-)
fluga
háát ezt naggyon jó volt végig olvasni:D
én balkézzel használom az egeret, és ezzel kergetek örületbe mindenkit, aki használni akarja, mert ugye mindig rutinból megfordítom a gombokat:D ez fõleg akkor jó, amikor NEM a saját gépemnél vagyok, és ott is automatikusan balra teszem az egeret és meg is cserélem, majd lazán úgyhagyom..aki meg utánam jön az el sem tudja képzelni, hogy mi az isten történik a géppel :D
a kést villát fogalmam sincs, hogy rosszul vagy jól használom, balkézben a villa, jobbkézben a kés, kanál balkézben, hüvelykujj felül, ballábas, és vizilabdáztam, sz'al a labdajátékokban sem vagyok béna....

fluga
én is csatlakoznék a sorhoz .... :D

gyere át a jobbkezes fórumba és sírd ki magad:)
sajnos mi nem vagyunk tökéletesek, de egyet tudok: az a bölény ott a képen nem véletlenül akar átmenni az úttesten:)
Lacc
Hát én ilyen fantáziátlan és tehetségtelen jobbkezes vagyok, s az én visszamaradott, minden kreativitást mellõzõ elmém a #92-es képben egy amolyan sci-fi-beli mocsári siklót lát amint egy ingoványból kifelé tart. Valszeg azért mert balról jobbra nézem a képet nem fordítva. Kutya? Az meg kit érdekel? :P
LittleL
Az is különös hogy milyen sokan írják, hogy felcserélik
az evõeszközöket, például a kést villát,
pedig nem is balkezesek.

Akkor, most hogyan is kellene fogni ?

LittleL
Úgy látom elég sokan vagyunk itt balkezesek

Frissítettem a listát.:
eddig bejelentkezett balkezesek :

Dzsini
Depresszyo
I.C.Ram
Voltan
Ftranx
Cifu
Oppika
Pretorian
Gyadi
Cat
Takigabi
Cenobite
The Garrett
Tinxtu
Gandibá
LSL
Aspyrin
LittleL

Calver
és hogy szoktál át "normális" írásra? csak mert van nekem egy unokahugom aki szintugy bal kezes és bal felé ír... most elsõs is egyszerûen nem tudnak vele mit kezdeni, tükörírással ír, pont mint te valaha, szal pls mondd már el te hogy szoktál le róla! amúgy jó az a kutyás kép, minden jobbkezes létem ellenére láttam (mondjuk elvileg én is rejtett balkezes vagyok)

"The trees move. Do you not see it?"

LSL
én is sõt az osztályunk fele is

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Jómagam is balkezes vagyok..

traXion
Fain lehet... nem szeretném így érezni magam...

Balkezes vagyok, a véleményem az életrõl pedig =

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Guest
Persze, csak akkor már pl. definiálnunk kell, hogy melyik nemrõl beszélünk.
Dzsini
113: elsõdlegesen természetesen az utolsó kromoszóma X vagy Y állapotától, de sokminden alakul még utána is, és nem csak ez számít - viszont "kezesség" szempontból mérések szerint szintén az ösztrogén is felelõs. (lásd mindentudás egyeteme, eheti elõadás - A nemek kialakulásának zavarai az emberben)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wizy
de az azért nem rossz, hogy alig egy nap alatt több mint 100 üzi termelõdött itt:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Guest
#58: Az embrió neme nem a bejutó nõi hormonoktól függ (elsõ körben). :)
Guest
Én jobbkezes vagyok, de a kést-villát balkezesen fogom. :)
Tinxtu
Üdv! Én is balkezes volnék...
Bár az olló az csak jobbkéz, ugyanígy az egeret is azzal használom, illetve "normál" jobbkezes gitáron játszom(valszeg azért mert mikor kezdtem, nem is gondoltam arra, hogy balkezesen kéne kezdenem.)
És ez az összekulcsolás dolog szerintem teljesen megszokás kérdése, nekem pl. a jobb hüvelykujjam van fenn.

The Garrett
Balkéz 4 life!
Eddig csak annyi hátránya volt hogy nemlehet mx500 am...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ron Ragm
ha a kulcsolásos igaz elvileg balkezes vagyok, de csak kajáláskor cserélem fel a kést/villát...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

wizy
az egész családom jobbkezes, és mindenkinek a bal hüvelykujja van felül, kivéve anyukámnak:-)

Punker
ez arra utal hogy kezdesz hasonulni a logóddal és lassan 2 én-d lesz :))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

wizy
nah végigolvastam az egészet, tök érdekes dolgok vanak benne! én jobbkezes vagyok, de ha összekulcsolom a két kezem, mintha imádkoznék, akkor a bal hüvelykujjam van felül..... hogy is van ez akkor?

Dynamic
Én is azt láttam amit a többiek, pedig fullra jobbkezes vagyok.Gagyi
Én is ^^

I.C.ram
Hát ez nem votl nehéz. Ránézésre látom, hogy egy repülõgép repül a víz alatt, és közben mérges cápák kergetik. Mutass nehezebbet!

Egyébként egy kutya szaglászik a földön valami a háttérben meg valami bokor féle.
cenobite
Én is balos vaok...

gamertag: kenobita

FtranX
ezek szerint lehetséges :)

cSuwwi
#53...

shit happens

FtranX
fogaggyunk te is rejtett balkezes vagy! :D

cSuwwi
Itt megcáfoltam az elméletet, mert én jobbkezes vagyok :PP

shit happens

FtranX
hehe majdnem. ügyesek vagytok! :)) (aki kíváncsi, hogy mi a válasz, az nézze meg a link alját)

cSuwwi
wazzeg, megnéztem a megoldást. aki azt mind látja, amit írtak, vagyis így logikailag összerakja, az már zseni...

shit happens

LittleL
lol ! tehát egyformán gondoltuk,
vajon helyes -e ?

LittleL
Egy kutya szimatol, a földön talált valamit.

cSuwwi
egy kutya szagol valamit a földön szvsz.

shit happens

FtranX
na egy kis játék:

"Mivel agyuk másként szervezõdött, a balkezesek másként látnak és gondolkodnak. A különbözõ agy-tesztekben eltérõen teljesítenek. Az olyan tesztekben, amelyek a kreatív gondolkodást, a komplex képek felbontását és a 3D képek manipulálását igénylik, rendszerint jól teljesítenek."
tovább nem fordítom

Mit látsz a képen?

kíváncsi vagyok ti kitaláljátok-e... :)

itt az eredeti link