Balkezes vagyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs is szükséged mind a kettõre?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Jobbkezes vagyok, de bal kézzel fogom a kést és a jobbomon a villát, úgy eszem, úgy vágom a kenyeret, meg ilyenek.. meg például szegény anyum mindig elveszi tõlem a konzervnyitót, mikor meglátja hogy úgy próbálom felnyitni a konzervet hogy jobb kezemmel fogom a nyitót és a bal kezemmel próbálom felcsavarni..
Egyébként a tesóm pedig balkezes, de õ már jobb kézzel fogja a kést, meg sok más dologban pont úgy mint a jobbkezesek ;)
Szal jól kiegészítjük egymást!

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
csakhamár megkérdezted hogy melyikkel vakarom:DDD
!Forza Ferrari!
én balkézzel irok,eszek,azzal teniszezek,billiárdozok,de jobb kézzel dobom a labdát.. viszont a seggemet balkézzel törlöm.. esetleg papirral :DDD
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
én balkézzel irok,eszek,azzal teniszezek,billiárdozok,de jobb kézzel dobom a labdát.. viszont a s@ggemet balkézzel törlöm.. esetleg papirral :DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A jobb kezesek melyik kezükkel v***k a f******t ?
Nem elhanyagolandó momentum.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Vajon a fórumozók hány százaléka lehet balkezes ?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
Depresszyo
Dzsini
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
LittleL
LSL
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tikal
Tinxtu
Voltan
Z
Nos én is balkezes vagyok. Csak az én esetem már más egy kicsit. Ugyanis én nem születtem balkezesnek, hanem egy baleset miatt lettem azzá. Két éves koromban megsérült a jobb tenyerem, és meg kellett mûteni. Sokáig be volt kötve+gipszbõl sín volt rajta. Így hát csak bal kézzel tudtam "dolgozni". Amúgy én vagyok az egyetlen, aki bal kézzel egerezik? :))
A késes dolog nálam is igaz, szörnyülködnek a jobbkezesek, amikor vágom a kenyeret. Öttusában viszont jobb kézzel lõttem, és vívtam.
Amúgy pedig a két kézzel való élet erõltetése szerintem nem hülyeség. Ugyanúgy, mint ahogy pl fociban: ha a gyengébbik lábaddal erõlteted a játékot, és nem érsz a labdához az ügyesebb lábaddal, akkor is fejlõdik az ügyesebb lábad (is). Szóval szerintem a jobb kézzel való gyakorlás nem árt akkor, ha nem CSAK a jobb kezét használja a balkezes ember.
Csákány
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Úgy látszik nincs éles határvonal a jobb és a balkezesség között, sok múlik a megszokás -on is,
hogy egy tevékenységet melyik kezeddel kezded el csinálni, és az válik megszokottá.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Egyéb tapasztalatok ?
Frissítettem a listát.:
eddig bejelentkezett balkezesek :
Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
Depresszyo
Dzsini
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
LittleL
LSL
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tikal
Tinxtu
Voltan
Ja, rémlik, mintha Uri Geller is balkezes volna.
Kérdezzük meg.
álmélkodva néztek rám írás közben és mondták:
-Jéééé, hát hogy lehet bal kézzel írni. ???
Mintha az nem is lenne írás.
Persze régen mindekit rászoktattak a jobb kéz használatára, különben jött a körmös a kézre.
egyébként kétbalkezes mert van amit jobbal van amit ballal csinálok, irni mindketovel tudok, bár jobbal már nem olyan szépen, mert nem használom. pc-s egeret jobbal fogom, ballal tuti béna lennék :D
És a koordinácios valamint a vizuális képességeim tényleg jok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a jobb fülem jobban eláll, mint a bal...
egyébként jobblábas és jobbkezes vagyok
ennyit az életemrõl:)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Szerintem nem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk