Balkezes vagyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
hogyhogy melyikkel?

Nincs is szükséged mind a kettõre?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Voltan
Én váltott kézzel. Minden alakalommal a másik kézé a megtiszteltetés.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hali!

Jobbkezes vagyok, de bal kézzel fogom a kést és a jobbomon a villát, úgy eszem, úgy vágom a kenyeret, meg ilyenek.. meg például szegény anyum mindig elveszi tõlem a konzervnyitót, mikor meglátja hogy úgy próbálom felnyitni a konzervet hogy jobb kezemmel fogom a nyitót és a bal kezemmel próbálom felcsavarni..
Egyébként a tesóm pedig balkezes, de õ már jobb kézzel fogja a kést, meg sok más dologban pont úgy mint a jobbkezesek ;)
Szal jól kiegészítjük egymást!

oneal1
:D

!Forza Ferrari!

Dani20
bazeg kéccer küldtem el, sorry de 2balkezes voltam már megin :D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

oneal1
egyébként jobbkezes vagyok:DD
csakhamár megkérdezted hogy melyikkel vakarom:DDD

!Forza Ferrari!

oneal1
LOL

!Forza Ferrari!

oneal1
ááá:DDD

!Forza Ferrari!

Dani20
csatlakozom a balkezesek táborához...
én balkézzel irok,eszek,azzal teniszezek,billiárdozok,de jobb kézzel dobom a labdát.. viszont a seggemet balkézzel törlöm.. esetleg papirral :DDD

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
csatlakozom a balkezesek táborához...
én balkézzel irok,eszek,azzal teniszezek,billiárdozok,de jobb kézzel dobom a labdát.. viszont a s@ggemet balkézzel törlöm.. esetleg papirral :DDD

LittleL
én ballal, Lol!

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

oneal1
jobbal:)

!Forza Ferrari!

oneal1
LOL

!Forza Ferrari!

LittleL
Ja, és még egy fontos dolog:
A jobb kezesek melyik kezükkel v***k a f******t ?
Nem elhanyagolandó momentum.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

oneal1
kéne csinálni egy zsavazást

!Forza Ferrari!

LittleL
Na tényleg elég sokan vagyunk már.
Vajon a fórumozók hány százaléka lehet balkezes ?

The Hedgehog
sehogy! engem tapsolnak :D

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
akkor hogy tapsolsz? P

The Hedgehog
Én is bal kezes vagyok csak a jobb oldalon van :D

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Loál János
:D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Breki33
na a te bal kezed nézd
Loál János
SUTÁK!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Breki33
lasan át kell vennünk a hatalmat P
FtranX
Akkor a friss lista: :)

Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
Cifu
Depresszyo
Dzsini
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
LittleL
LSL
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tikal
Tinxtu
Voltan
Z

Z
Hali!

Nos én is balkezes vagyok. Csak az én esetem már más egy kicsit. Ugyanis én nem születtem balkezesnek, hanem egy baleset miatt lettem azzá. Két éves koromban megsérült a jobb tenyerem, és meg kellett mûteni. Sokáig be volt kötve+gipszbõl sín volt rajta. Így hát csak bal kézzel tudtam "dolgozni". Amúgy én vagyok az egyetlen, aki bal kézzel egerezik? :))

A késes dolog nálam is igaz, szörnyülködnek a jobbkezesek, amikor vágom a kenyeret. Öttusában viszont jobb kézzel lõttem, és vívtam.

Amúgy pedig a két kézzel való élet erõltetése szerintem nem hülyeség. Ugyanúgy, mint ahogy pl fociban: ha a gyengébbik lábaddal erõlteted a játékot, és nem érsz a labdához az ügyesebb lábaddal, akkor is fejlõdik az ügyesebb lábad (is). Szóval szerintem a jobb kézzel való gyakorlás nem árt akkor, ha nem CSAK a jobb kezét használja a balkezes ember.

Csákány

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

zoli80
ja szeletelés is jobb és pl. bal kézzel egyaltalán nem tudok vágni,sem körmöt sem papirt.érdekes dolog,engem kiskoromban le akartak szoktatni róla,persze nem a szuleim hanem a tanáraim amikor kispöcs voltam,lehet hogy azzal kavartak meg a marhak.irtozatosan rondan irok.a leszoktatás nem itt történt,erdélyben szulettem és akkoiban ott az a tévhit uralkodott hogy a szerencsétlen balkezest át kell szoktatni.

LittleL
a kenyér szeletelésnél is a jobb kezedben van a kés ?

Úgy látszik nincs éles határvonal a jobb és a balkezesség között, sok múlik a megszokás -on is,
hogy egy tevékenységet melyik kezeddel kezded el csinálni, és az válik megszokottá.

Én is balkezes vagyok. Csak az egeret fogom jobb kézzel, minden mást ballal csinálok. #121 Ha a rovásírást tanítanák vele, nem lenne baj :-)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

zoli80
én is csak elég furán,bal kézzel irok de mas egyebet szinte kivétel nélkul jobb kézzel végzek.azt hiszem ez érdekes.még nem találkoztam hozzám hasonló balkezessel:)

Unknow
Én is balkezes vagyok:)
wizy
(#106)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Punker
ne menjetek villany-szerelõnek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Instict
jaja, Uri is balkezes.

fluga
fõleh ha eldurran a raketta :D

[HUN]PAStheLoD
hehe, én íráson kivült mindent tudok balkézzel is :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Erre máris cáfolatot mondok: Összekulcsolom a kezem, és nekem úgy természetes, hogy a bal van felül (komolyan teszteltem, nehogy hülyeséget írjak), mégis jobb kezes vagyok. Az én tesztem egyszerû: Fogj egy cerkát, és írj. Rögtön kiderül:-) (Persze, ezzel nem mondtam újat.)

LittleL
Még valaki, aki balkezes lenne ?
Egyéb tapasztalatok ?

Frissítettem a listát.:
eddig bejelentkezett balkezesek :

Aspyrin
Breki33
Cat
Cenobite
Cifu
Depresszyo
Dzsini
Fluga
Ftranx
Gandibá
Gyadi
I.C.Ram
LittleL
LSL
Mighty
Oppika
Pretorian
Takigabi
The Garrett
Tikal
Tinxtu
Voltan

LittleL
DDDD.

Ja, rémlik, mintha Uri Geller is balkezes volna.
Kérdezzük meg.

Guest
Igazad lehet... :D
Instict
viccelsz? õ minden végtagját tökéletesen tudja használni! nála nincs se bal, se jobb! csak a központosult ÉN hatalmasodott el rajta. :DD

Guest
Gyurcsok is? :)))
Instict
állítólag a legtöbb parafenomén is balkezes. pl azok a kanálhajlítgatók.

LittleL
milyen sokszor volt már olyan, hogy idõsebb emberek
álmélkodva néztek rám írás közben és mondták:

-Jéééé, hát hogy lehet bal kézzel írni. ???

Mintha az nem is lenne írás.
Persze régen mindekit rászoktattak a jobb kéz használatára, különben jött a körmös a kézre.

Tikal
bevallom balkezes vagyok
egyébként kétbalkezes mert van amit jobbal van amit ballal csinálok, irni mindketovel tudok, bár jobbal már nem olyan szépen, mert nem használom. pc-s egeret jobbal fogom, ballal tuti béna lennék :D
És a koordinácios valamint a vizuális képességeim tényleg jok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

én jobbszemes vagyok, mert azzal nézek a távcsõbe, de mikor megfázok elõször a bal orrom dugul be...
a jobb fülem jobban eláll, mint a bal...
egyébként jobblábas és jobbkezes vagyok
ennyit az életemrõl:)
Gyadi
Na ezt 1 America's Army meccs keretében lerendezhetnénk

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Mighty
Gyadi! Akarunk?
Szerintem nem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

I.C.ram
Akkor ti már csak közlegények lehettek a balkezes seregben, ami leigázza a földet :D
Gyadi
Jaja, dettó :D

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Mighty
Én a balkezemet csak írásra használom. Minden mást jobb kézzel, jobb lábbal csinálok :) Jobb kézzel nem tudok írni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk