Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy milyen verzióval tolod? JP vagy USA?
Töltsük le az internetet!
elakadtam
érdemes a termék topicjait olvasgatni.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Én is azon a gondolatmeneten haladtam tovább ahogy de aztán utánaolvastam a net-en.
Ha nem megy:
1 2 3 4 5 <--karok
2 4 5 1 3 <-- szóval a 4. kart kell elõször, 1. kart másodszor, stb...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Xbox Live gamertag: kilencnad
Lalikum
Nem nagy az angol tudásom, és nekem se világos a vége teljesen, de mondom hátha segít, én meg még nagyonnagyon az elején vagyok, az se tom melyik résznél tarthatsz, no de hajrá ne add fel. csak nem oylan nehéz ez a rész mint anno a n64-es!
Lalikum
A "Run back"tõl nem igazán tiszta
"In the small corridor right above that is a safe spot with a headstone that gives you the solution to the levers. Or you could just highlight the following text and skip that: ***** Run back down the levers and pull them in the order from 1 to 5. The numbers are written in the order you pull the levers in, so start by pulling the fourth lever first. This will lower the spikes below the headstone."
Eladó akkor a Brain Age nevû játékom, dobozos 3000Ft-ért.
Lalikum
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kaptam hozzá egy dobozos játékot is, Brain Age a neve, ettõl megválnék, ha kell vkinek mélyen áron alul, szóljon. Van benne sudoku is.
Lalikum
Solution : Get a pen and paper and just list them out (from 12:00 to 11:59):
12:22, 01:11, 02:22, 03:33, 04:44, 05:55, 10:00, 11:10, 11:11,
11:12, 11:13, 11:14, 11:15, 11:16, 11:17, 11:18, 11:19
Thats just over a 12 hour period, so over one day, the answer is 34
times.
ön meg valami 0:00-t is tetszett mondogatni :C
porki fagyok fállalon
A professor layton tényleg k**va jó, ajánlom mindenkinek. Van 1-2 olyan puzzle...
Eddig 1 nem sikerült így pls valaki help(spoiler tagban).
Szal a toronyórás puzzle amikor össze kell számolni, hogy a digitális órán ahol van am:pm(tehát 12:00 után 1:00 jön) hányszor szerepelhet egymás után 3 vagy 4 egyforma karakter.
Értsd.:
00:00
00:01
11:12
12:22
stbstb
Eddig 4(!) emberrel nem sikerült összeszámolni helyesen.<#mf1>#mf1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
KB ilyen a tok: http://products.lowepro.com/product/Rezo-40,2013,25.htm
Ár:35.000 HUF
Debreceniek elõnybe
Email: [email protected]
A Zelda: Phantom Hourglassban elakadtam, és a segitségeteket kérném.
A kísértethajón van 5 kar, amit megkell húzni. tudom is a sorrendet: 24513, de nem fogadja el. mit csinálok rosszul?
Õ csak normálisabb áron adja... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ha érdekel valakit, akkor pm.
BF3: csucsorr
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
SNES emut próbáltad? Mert az nekem nem akar mûködni,sztem valamit én bénázok vele.
Touch sreen-t használ, GBA-t nem támogat, de a Real igen, csak kell hozzá venni egy külön GBA unit-ot (itthon kb. +3k). Ha Lite-od van, menübõl állíthatod a fényerõsséget is, valamint van beépített cheat adatbázisa is. A Simply 2 gigáig támogatja a microsd kártyát, a Real elvileg 8 gigáig.
Ár:40.000ft
Érd.:[email protected]
(képet e-mailben kérésre küldök)
Szintén kellemetes húsvétot mindenkinek.

de mostmár hagyom az OFFot.