Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Nem, mind a leírásban, mind a csóka is mondja, mind a képen is látszik, hogy az egy EZ-Flash V-ös 😉

...vágod?

áhh köszi!!😊
am ha jólnéztem a videóba van azis a 3 in 1-os!!)
KILLER2
Nincs valakinek eladó M3 Real-ja memkártyával? Semmi más nem kell mellé.

Töltsük le az internetet!

Beast Machine
Szerintem kompatibilis, legalábbis az EZ-Flash V az.

Itt van egy videó, ami bemutatja, hogy hogyan érheted el, hogy fusson rajta gba játék, bár itt a csóka Ez-FLash V-öt használ.

...vágod?

hello!

+M3 real-em van és szeretnék venni mellé egy EZFlash 3-in-1 kártyát és aza kérdésem hogy ez kompatibilis az m3 real-el csak berakom a kártyát és megy? vagy valamit azért kell majd állítani?
Ahogy elnéztem nem nagyon vannak friss mentések az R4hez,talán valami külföldi fórumon nézd meg. Én amikor meghaltam a Dementiumban rögtön felülírta a mentésemet,mert volt olyan hogy pont akkor kapcsoltam ki amikor elfogyott az életerõm,aztán kezdhettem a chaptert az elejétõl.
Anubys
Amikor meghósz, reset, amíg nem írja ki, hogy "you have taken your last breath", addig nem írja felül a mentésedet, és visszatöltéskor az elé a szoba elé rak ki, ahol meghalsz...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

hello!!
valakinek nincs 20% körüli mentése metroid prime hunters-hez?:/
valami baj lett a mentésemmel és nemolvasta be a játékot:S
R4-hez valami?pl ha rárakom a legújabb kernelt,akkor a cheat database is frissül?vagy hogyan lehet updatelni?
Nekem M3Realom van,ahhoz van egy cheat-es progi,amin van Dementium cheat is.
nem tudjátok a dementiumhoz nem adtak ki cheatet? mert sehol sem találok,és az elbaszott mentési rendszer miatt már 3-szor kezdem el az egyik pályát az elejérõl....
Kell valakinek eladó Ds lite?

Sheltem
P**sába má, hogy mindenhol csak ez a 4 shot van az új castlevaniából. Türelmetlen vagyok :C

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Beast Machine
jó, bocs, igazad van, tényleg kicsit erõsen fogalmaztam. eszem ágában sem volt kioktatni senkit, plusz ott volt a szövegben a "tudtommal" szó, szal ha akarsz nyugodtan kioktathatnál, hogy én gyarló emberszerzet megvilágosodjak a topik célját illetõen (bár már kezdem sejteni) 😊)))

...vágod?

Sheltem
Elírtam:

*"mert nem magáról a géprõl szólnak"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Köszi a kioktatást <#eljen>

Ha majd kell valaki aki eldönti, hogy ki mirõl írhat és mirõl nem, valamint mi "szándékos" és mi nem akkor szólunk oks?

Ezek alapján a topicban a játékborítók is offnak számítanak mert magáról a géprõl szólnak(onnantól hogy valaki nyit valamelyiknek topicot)

Télleg ez a legnagyobb problémád? 😊

De majd úgyis belekötsz ebbe a kommentbe is írd meg mit írjak legközelebb máshogy mester<#action>

M3Sakura
Ez lesz az új rendszer az M3 Realhoz,már április végén kellett volna jönnie,de valamiért csúszik.
Beast Machine
Ha van a játéknak külön topikja, akkor már sztem offnak számít, mivel megvan a helye, csak nem használják, hanem más topikba írják, ami szándékos offolás. Ráadásul tudtommal ez a topik elsõsorban a DS-el, mint géppel, hardverrel foglalkozik (lásd. például a PC-seket: náluk vajon miért van külön játék-egyébszoftver-hardver alfórum?).

Ja, és nem warezkártya, hanem homebrew divájsz, és nem warezolunk, hanem hobbizunk<#nezze>

M3: azért a fél év erõs túlzás a 3.6 február végén jött ki, az meg akárhogy is számolom csak 3 hónap<#crazya>

Apropó, mi ez az M3 Sakura? Valami fejlesztés alatt álló revolúcionális (szakzsargon, figyeldoda!), esetleg univerzális firmware M3 kártyákra, vagy mi?

...vágod?

Sheltem
Igen, de a régi M3 game manager a pro/perfecthez nem frissül 3.6 óta.

A 3.7-es is kinn van már...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

M3 real-hez mostjött ki elvilega 3.6-os verzió...
de nemsokára jön azaz M3 Sakura. arról tud valaki valamit?
Sheltem
Bocsi de egyáltalán nem off ha valaki játékról ír itt. <#ejnye1>

Inkább mint a "warezkártyákról".
De ha ezt akarod mehet ez is:

Nem tudja valaki mi a tököm van az M3 teammel, hogy nincs update kb fél éve? <#hamm>

Risu Führer
:S

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Banyapapa
ide nézzél be
Itt kérdezél,mer itt állitolag nem jó.

Risu Führer
zaus a kovács?
ha igen akkor voltam ott is de azt mondta hogy nem tud semmit mondani a számomra de majd egyszer vissza kell majd mennem hozzá.

Beast Machine
Ezeket inkább ide írjátok, mert ez itt elég off. Nem érv, hogy elhagyatott. Azért nem írnak bele az emberek, mert lusták hozzá, hogy a Keresõt használják. Ha írtok bele, nem lesz lepusztult.

...vágod?

Banyapapa
akkor valoszinüleg megint a mercay szigeten kell,lemenni a templebe, a következö térképért.
De zaus szigeten is voltál?
tessék,térkép békárol,stb-röl is

shenmuedc
mi a bánat ez a ds download station?
Risu Führer
hát minden szigetet körbejártam már de az utolsó nagy esemény az az volt amikor megkaptam a horgászbotot azelõtt meg amikor azzal a nagy békával beszéltem.azóta csak bolyongok.

Totis
Ohh köszönöm! este kipróbálom...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Banyapapa
azon a szigeten van a emberke,ahhol a ágyuzos mini-játék is van.

(Egy minimedence pluszban a házban),beszélsz vele,kimész kinnt van a vizben (nem sokáig látható,nekem balra jelent meg) a sellöke,elegánsan fejbedobod bumerángal,vissza trécs,ki, beszelsz a hajodnál a foszeral,vissza tied a bot

Totis
Horgászbotot hol lehet szerezni?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Banyapapa
mi volt a utolso sziget amin voltál?
Békát meg figyelni kell😛 hol ugralgat.
Horgászás meg,mostmár térképen megjelenik egy hal ikon,ésha a hajoval rámész,akor a item menüben a fish ikon szines lesz,akkor katt rá.
Link bedobja a botot,és lehet horgászni,lesz egy mérö oldalt,ha fenntvan jo,ha leesik teljesen annyi elmegy a hal.
Stilusal lehet fárasztani,kis köröket rajzolva tekerni az orsot,és mikor jelez a gép hogy ugrik a hal,ne érj a érintöképernyöhöz egy pillanatra.

Amugy tegnap vettem észre,a zora scale-t a kezdöszigeten a ficko 800-ért veszi át,de a goron sziget ahol van, térképen a kis hajón adtak érte 1200,darabjaért.
A gurulos minigameben össze is jött 4 darab belöle.

Risu Führer
újra elakadtam a zeldában.már megtaláltam 3 békát szereztem egy horgászbotot is és ennyi.az összes szigetre elmentem hátha tudok szerezni valamilyen információt de semmi.mit csináljak?
különben valaki le tudná írni pontosan hogy hogyan kell horgászni?
és hány béka van a játékban és a térképeken külön mennyit lehet megtalálni?

Nem kell dombornyomott kártya, a PayPal a Visa Electron-t is elfogadja, illetve a legtöbb banknál lehet igényelni internetes kártyát 😊

Beast Machine
ha third party slot-2 kártyát használsz M3DS real-lal, ezt a programot kell futtatni a kártyán (homebrew cucc), és kiválasztani a gba játékot. Az M3 Real saját GBA Expansion packjénél nem kell ez a program, mivel azt alapból felismeri, és áttölti.

...vágod?

Borgi

porki fagyok fállalon

Risu Führer
az a gond hogy használtan vettem a masinát a kártyával együtt és ez asszem csak a rumble pack.

Ninntendo DS Lite fehér júliusban lesz egy éves tartozékaival eladó:
20.000 HUF
kisgabo
GBA ExpLoader

ez mire jó?

TrIp
szerintem az enyém sem dombornyomott
próbálj meg legalább regelni paypalre....

Beast Machine
m3 ds realból miért nem a perfect bundle-t vetted rögtön az elején? sokkal könmyebb dolgod lenne, és még GBA ExpLoader sem kell hozzá.

...vágod?

Risu Führer
nekem csak gba-s kártya kell mert nekem már van egy m3 real ds kártyám.plus az a probléma hogy nekem nincsen dombornyomott kártyám szóval nem tudnék ott fizetni.aki esetleg tud nekem segíteni abban hogy megrendeli nekem én pedig kifizetem neki akkor az küldjön legyenszives privátot.köszi

TrIp
rendelj egyet dealextreme-rõl. 3200 forint a ezflash 3in1. itthon tízezer alatt nem kapsz az tuti

Risu Führer
valakinek nincsen eladó kártyája amivel gba játékokat is tudok futtatni?

Akkor tessék azt is feléleszteni😊Amúgy most ahogy így olvastam róla,kedvet kaptam ismét elkezdeni.Anno csak a jég templomig jutottam el.
Csak most még játszok 1-2 GBA játékot,de ettõl a Circle of the moon-tól agyvérzést kapok,kurva nehéz,már csalnom is kellett benne.
Ha már csalás akkor pár napja végignyomtam a Contra4et hardon végtelen élettel,másképp nem lehet megcsinálni😊
Risu Führer
csak az a gond hogy abba tavaly november eleje óta senki sem írt és azt már nem nézheti sok mindenki.

Bocs hogy így belepofázok,bár igaz hogy kapott egy kis életet a topik,de ezt inkább a Zelda PH topikban kellene kibeszélni.
Banyapapa
majd késöbb leeht azokat kihasznalni,kampoval.