Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
am ha jólnéztem a videóba van azis a 3 in 1-os!!)
Töltsük le az internetet!
Itt van egy videó, ami bemutatja, hogy hogyan érheted el, hogy fusson rajta gba játék, bár itt a csóka Ez-FLash V-öt használ.
...vágod?
+M3 real-em van és szeretnék venni mellé egy EZFlash 3-in-1 kártyát és aza kérdésem hogy ez kompatibilis az m3 real-el csak berakom a kártyát és megy? vagy valamit azért kell majd állítani?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
valakinek nincs 20% körüli mentése metroid prime hunters-hez?:/
valami baj lett a mentésemmel és nemolvasta be a játékot:S
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
...vágod?
*"mert nem magáról a géprõl szólnak"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha majd kell valaki aki eldönti, hogy ki mirõl írhat és mirõl nem, valamint mi "szándékos" és mi nem akkor szólunk oks?
Ezek alapján a topicban a játékborítók is offnak számítanak mert magáról a géprõl szólnak(onnantól hogy valaki nyit valamelyiknek topicot)
Télleg ez a legnagyobb problémád? 😊
De majd úgyis belekötsz ebbe a kommentbe is írd meg mit írjak legközelebb máshogy mester<#action>#action>
Ez lesz az új rendszer az M3 Realhoz,már április végén kellett volna jönnie,de valamiért csúszik.
Ja, és nem warezkártya, hanem homebrew divájsz, és nem warezolunk, hanem hobbizunk<#nezze>#nezze>
M3: azért a fél év erõs túlzás a 3.6 február végén jött ki, az meg akárhogy is számolom csak 3 hónap<#crazya>#crazya>
Apropó, mi ez az M3 Sakura? Valami fejlesztés alatt álló revolúcionális (szakzsargon, figyeldoda!), esetleg univerzális firmware M3 kártyákra, vagy mi?
...vágod?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
de nemsokára jön azaz M3 Sakura. arról tud valaki valamit?
Inkább mint a "warezkártyákról".
De ha ezt akarod mehet ez is:
Nem tudja valaki mi a tököm van az M3 teammel, hogy nincs update kb fél éve? <#hamm>#hamm>
Itt kérdezél,mer itt állitolag nem jó.
ha igen akkor voltam ott is de azt mondta hogy nem tud semmit mondani a számomra de majd egyszer vissza kell majd mennem hozzá.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
...vágod?
De zaus szigeten is voltál?
tessék,térkép békárol,stb-röl is
(Egy minimedence pluszban a házban),beszélsz vele,kimész kinnt van a vizben (nem sokáig látható,nekem balra jelent meg) a sellöke,elegánsan fejbedobod bumerángal,vissza trécs,ki, beszelsz a hajodnál a foszeral,vissza tied a bot
Békát meg figyelni kell😛 hol ugralgat.
Horgászás meg,mostmár térképen megjelenik egy hal ikon,ésha a hajoval rámész,akor a item menüben a fish ikon szines lesz,akkor katt rá.
Link bedobja a botot,és lehet horgászni,lesz egy mérö oldalt,ha fenntvan jo,ha leesik teljesen annyi elmegy a hal.
Stilusal lehet fárasztani,kis köröket rajzolva tekerni az orsot,és mikor jelez a gép hogy ugrik a hal,ne érj a érintöképernyöhöz egy pillanatra.
Amugy tegnap vettem észre,a zora scale-t a kezdöszigeten a ficko 800-ért veszi át,de a goron sziget ahol van, térképen a kis hajón adtak érte 1200,darabjaért.
A gurulos minigameben össze is jött 4 darab belöle.
különben valaki le tudná írni pontosan hogy hogyan kell horgászni?
és hány béka van a játékban és a térképeken külön mennyit lehet megtalálni?
...vágod?
20.000 HUF
...vágod?
Csak most még játszok 1-2 GBA játékot,de ettõl a Circle of the moon-tól agyvérzést kapok,kurva nehéz,már csalnom is kellett benne.
Ha már csalás akkor pár napja végignyomtam a Contra4et hardon végtelen élettel,másképp nem lehet megcsinálni😊