24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Borgi
    hipertraszformált plazmanukleáris lézerágyú?
  • Beast Machine
    figy, ha teljesen sablon és klisé minden, akkoris leszarom, mert szórakoztat:D A Star Trekek is tele vannak áltudmányos hablattyal, és mégis imádom:P
  • Nuki
    Ez is az volt, ne haragudj :P
    Muszáj volt, még mielőtt félreképzelsz mindent, az elején majdnem hasonló gondolataim voltak, aztán inkább nem okoskodtam magamnak, és megérte.

Annyit mondok hogy más főszereplő is lesz, és teljesen meg fog fordulni, van hogy 1-1 nap alatt a világnézeted a játékról az egyik feje tetejéről a másik feje tetejére
  • Beast Machine
    Mi?? Hát a Reaperek játéka nem egy hétig tart?? Á, el ne mondd, még véletlenül elspoilerezed :D
  • Nuki
    Csaj annyira nem hiperaktív, és van jellemfejlődés a játékban. Szélsőségből kell kiindulni, külömben nem látszódik a végeredmény. A második hét végén szólj, mennyire találod sablonosnak :P
  • zola2000
    Az lehet, de én DSen nemrég fejeztem be a final fantasy 4et, most a dragon quest jön, ezt meg inkább nagykonzolon (ezt most éppen wiin) játszom.

Akciójátékból egyedül a Call of duty 5öt várom DSre, azt is csak akkor ha ebből nem hagyják majd ki az online multit, mint a COD4ből kimaradt.
  • Beast Machine
    egyetértek, nekem is tetszik, főleg a kombózás metódusa, jól kihasználja a gém az alsó képernyőt!

Más: belekezdtem nemrég a The World Ends With You-ba, és azonnal megragadott, annak ellenére, hogy nem vagyok puszipajtási viszonyban a JRPG-kel. A rajzstílus érdekes, kissé durvább vonalvezetésű, a zene fenomenális (ellenben a menük zenéjét rühellem), nagyon megadja a hangulatot. Az irányítás egyszerű, a harcrendszer újszerű, és nagyon jól ki van találva, amikor új technikát kapunk/hazsnákunk, a felső képernyőn okosan, részletesen le van írva, mint, s hogyan kell tenni, a kitűzők használata pedig teljes egészében az érintőképernyőn történik, nagyon ötletesen. A dialógusok egy kicsit sablonosak (hiperaktív csaj, embergyűlölő főszereplő, agresszív menőcsávó és annak pacifista kishaverja középszinten sablonos beszélgetései), a sztoriról nem sokat tudok nyilatkozni, elég lassan csepegnek az infók.

Szerintem 8/10.
  • timantes
    Star Wars: The Force Unleashed​ DS

Nagyon szép grafika , nagyon jó zenék, egyszerű irányítás és nagyon jó hangulata van a játéknak!

Aki teheti próbálja ki , az év egyik legjobb akciójátéka lehet DSre!!!
  • Beast Machine
    TrackMania DS-ről nincs vmi hír? Kéne mér vmi értelmes autós stuff DS-re Mari Karton kívül...
  • rumkola
    Köhöm:
    2661​_Star​_Wars​_The​_Force​_Unleashed​_NDS​-VENOM​.zip
  • dsg
    R4 erdekel?
  • Tomek83
    Igazából a 3.kérdés nem volt teljesen tiszta nekem,nem volt Simplym,ha esetleg még konkrétabban leírod,akkor tudok válaszolni.
  • Tomek83
    Annyira nekem se jött be eddig a DQ4,szöveget alig bírom elolvasni amit mondanak a városlakók,mi a francnak kell parasztnyelven beszélni,meg a grafika se tetszik,olyan rpgmaker2000 feelingje van:) Este bementem a városba és kint feküdtek az emberek az utcán,azt hittem meghaltak,de csak aludtak,az annyira bénán lett megoldva:) De még jobban nekiállok,aztán hátha megtetszik.
  • Banyapapa
    venni kell jo kardot boltban,bár megvettem,és mire leértem ott a boss elötti helyszinen van egy jobb kard ládában,térkép bal oldalán.
    de nem nagyon teccik a harc,segg unalmas fos.
    de gondlom ilyen mind,ps2es is ilyen volt,játéknak csapnivaló.
  • timantes
    ááá hihetetlenül nehéz játék . Nagy nehezen rájöttem hogy a legelején fel kell repülnöm a lovaggal az égeb ami egy kis szigetre visz ahol gyereket kell kiszabadítani. Na már msot itt egy csomó szörny lever 4 ütésből. a főellenség meg két ütésből végez velem. van valami cheat vagy könnyebb megoldás ?
  • Balin
    külön az EZfaV 3in1-t nemadod el?
  • Anubys
    Sokat segítettél volna, ha az egyetlen "igen"-hez odaírod, hogy hogyan kell... :)
    Amúgy mindkét rendszert kipróbáltam, a Sakura szebb meg jobb, de a GBA-s játékok nagy részét nem savepatch-eli, így nem tudok menteni (kivéve, ha kézzel megcsinálom), szóval per pillanat a DS Real firmware 3.9a van fent, de mivel szeretném végignézni a mostanában kijött játékokat (teletöltöm a kártyát, törlöm, ami szar, ami meg jó, azt meghagyom -és igen, megveszem, mielőtt belekötne bárki is :), nem lenne rossz, ha tudnék róla menüből törölni.
  • kisgabo
    no, mi történt?
  • Totis
    Egyenlőre csak feltételes módban (remélem nem lesz rá szükség):

Eladó:
    Nintendo DS Lite Black, EzfaV + 3in1, 1GB PQI microSD, szürke NDSL tok, Brain Training játék, Dobozában minden gyári papírjával.

Szerintetek mennyit ér?
  • Tomek83
    Ez a Lock quest is egész jó játéknak igérkezik,bár még csak pár percet játszottam vele,viszont a készítők bekaphatják,hogy szarnak a bal kezesekre,d paddal térképet mozgatni nem könnyű nekem.
    Anubys kérdéseire a csodás válaszok:
    -szerintem nem
    -szerintem nem
    -szerintem igen
    Gondolom sokat segítettem:) Sakurát használsz?
  • kisgabo
    ja, a linkre kéne kattintani....
  • Anubys
    M3DS Real tulajoktól pár kérdés, mivel tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egynek GBA adapterrel + 8 gigás kártyával... :)

Szóval (bármelyik firmware esetén jöhet válasz):
    - Lehet-e törölni is a file-okat, mint az M3Simply-n? Ha igen, hogyan?
    - Lehet-e saját ikonokat biggyeszteni a GBA jatékokhoz, ha igen, hogyan?
    - Be lehet-e állítani valahogy, hogy a teljes könyvtárstruktúrát mutassa, ne csak a root-ban lévő *.nds file-okat, hanem, ha mondjuk azt a rohadt sok cuccot könyvtárakba pakolom, akkor ne kelljen mindig beállítani egy alapkönyvtárat, amiben majd keresi a romokat, hanem az egész úgy néz ki, mint M3Simply-ben? Ha igen, hogyan?

Előre is köszi a válaszokat!
  • james69holden
    a vakoknak igen
  • shenmuedc #20840
    Persze mindjárt több példányban a warez ellentételezésére. :-D
  • Nuki
    ott vanaz 5k illetve 7k
  • kisgabo
    fincsej cucc, meg is vetted eredetiben?
  • shenmuedc #20837

Ajaj! És most vagyok félbe egy csomó játékkal.
  • kisgabo
    az ára titok?
  • james69holden
    van egy eladó Nintendo Wi-Fi USB Connectorom ha valakit érdekel!
  • rumkola
    10-14 nap, nem kell semmiféle plusz szolgáltatás. Jön levélként azt kész.
  • ReTeK
    Rendeltem én is többször azt az 1 dolcsis NDS Lite védőfóliát,persze hogy kamu hori. Olyan mint a kínai piacon: Milyen felirattal kéred ?
    Azért nem annyira rossz, de gondolom nem véletlenül van 7 dolcsis verzió is a dx-en. Vicces hogy még a 4 dolláros csomagot is elküldik ingyen a világ másik végébe :-)
  • kisgabo
    asszem én is rendelek egy acekardot. kb mennyi idő mif megjön?

a + szolgáltatást, hogy ne legyen rajta dx, te szoktad kérni?:
  • kisgabo
    jaja...
  • rumkola
    Juhúúú:

Pirates - Duels on the High Seas

Ez a régi Playstation-ös hajós játék, nem jut eszembe az akkori neve. PC-n Shipwreckers néven jött ki. Rohadtjó, imádtam, most végre végigtolom.
    :)
  • f00fighter
    Megint van DS-ed?
  • rumkola
    Most nzem,megint kint van 1,.8 dolcsiért, de a képen HORI van... enmértem

Melllesleg 3 napja kértem egy DSTT-t, erre ma már új verzsön van olcsóbban.
  • kisgabo
    adok egyért 2 dolcsit.
  • rumkola
    Hehe, kértem Deal-ről 5 csomag utángyártott, 1 dolcsis NDS Lite védőfóliát.
    Eredeti HORI-t kaptam és már nincs is az oldalukon az utángyártott.
    :)
  • Nuki
    Hogy hogy megválasz ennyi mindenedtől?
  • rnd