Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A router titkosítását állítsd be így.

A DS-en meg lépj be egy olyan játékba ami tud Nintendo Wi-Fi-zni és ott bele tudsz lépni abba a menübe, ahol be tudod állítani a dolgokat (ip cím, stb.)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

A titkosítást állítsd be úgy hogy:
- vagy WPA legyen a titkosítás
- vagy ne legyen titkosítva a wireless adatkommunikáció

SEGÍTSETEK!!!

vettem egy D-Link DI-524 routert-t , beállítottam rajta a Wi-FI-t müxik rendesen. kérdésem az hogy a DS-em mért nem tud sehova se csatlakozni ??? Miket kell beállítanom hogy egy jót multizhassak DSen wi-fin keresztül ???

Elõre is köszi a válaszokat.

Banyapapa
microSD megy bele
aza kis fekete,a fehéren

Lambo fan
ezek a kártyák akkor ezek szerint mind jók az NDS Lite-hoz? Fura, mert memkarinak való helyet sehol se látok a készüléken.

Banyapapa
moonshel médialejátszo igen.
Az hogy melyik kell,hát mindenki mást használ,vagy ezt pl:m3,vagy azt dstt (enyimbe r4 van)
a slot 1-eseket nézd csak.

Lambo fan
no mostakkor NDS Lite-hoz milyen bõvítõ kari kell: m3real, r4-r6,vagy dstt?
Moonshell akkor egy progi ami média lejátszó?

NeoMaN
Uhh, ezek mind nagyon bejöttek, köszi!!!

Banyapapa
avit ugytom nem jáccik le,bövitökártya meg m3real,r4-r6,dstt stbstb.
zene ,kép film meg moonshell játsza le (ami pl r4en rajta van,de lehet többin is már alap)

Lambo fan
milyen bõvítõ kártya?

Mikro sd kártyára lehet tenni a cuccokat,a mikro sd-t pedig a bõvítõkártyába rakod.
Lambo fan
Sziasztok!
AZ NDS Lite-ban eredetileg milyen memória van? Milyen memória karival lehet bõvíteni és hol lehet beletenni? Csak mert AVI filmeket és MP3 zenéket és JPG képeket akarok rajta megnyitni.

Sheltem
"Castlevania-sorozat (most jön a 3)"

Ez picit túlzás, október után jön csak sajna.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys
Nem top10, de ezeket érdemes megnézni: Castlevania-sorozat (most jön a 3), Mazes of Fate (még nem jött ki hivatalosan, de nem warezolunk), Ultimate Mortal Kombat, Dementium, Ninja Gaiden, Orcs&Elves... most így hirtelen.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Beast Machine
M3 Real tulajokat kérdezem: videofájlokat milyen programmal szoktatok konvertálni, hogy DS-en nézhetõen legyenek?

...vágod?

NeoMaN
Amúgy most léptem be a klubba, és sajnálom hogy eddig nem...
😊

TOP 10-et dobnátok? Kíváncsi vagyok, mondjuk sport és autóverseny nem érdekel egyátalán.

NeoMaN
Picit visszaolvasgattam az elsõ hozzászólásokat. 😊)))

Vers PS fanatikus idiótizmusa elképesztõ...
😄DDDD

TrIp
nincs mit 😊

egyébként csakúgy kérdezném a többiektõl is, hogy ki milyen rom managert/trimmert használ?!
régebben az r4 commanderrel ügyködtem, de sokszor rosszul csípett le a romokból és hibás lett a fájl, ráadásul vista-n nem igazán remekel..
van valami bevált progitok? mert nem nagyon van kedvem 50 giga játékot "kézzel" szétválogatni 😄

fishBNS
Koszi,akkor megveszem. =]

TrIp
eddig nem volt vele gondom.. ez is tudja azt amit az r6 például csak sokkal olcsóbban... a célnak megfelel.

Beast Machine
fishBNS
Igen,en is annyiert vennem. Milyenek a tapasztalataid a kartyaval kapcsolatban? Jol mukszik,semmi gond nincs vele?

TrIp
mi számít olcsónak? 3000forintért vettem, és aki a vaterán árulja neki is onnan van... szerintem. amúgymeg dealextreme, igaz 2 hetet kell várni, de nemgáz...

fishBNS
Sziasztok! Errol a kartyarol van valakinek tapasztalata? (TopToy DSTT)
Eleg olcson hozza lehet jutni es aggodom,hogy jo e. =]

KILLER2
Na akkor már érted.

Töltsük le az internetet!

NeoMaN
Igen, én sem értettem ezt a közös rendelést...
😊

Szerezd meg hát mind! Az összes pontot! 😄

KILLER2
Na látod, nekem nincs paypalom.

Felesleges a közös rendelés, mivel ingyen van a posta, de ha valakinek nincs paypalja, szivesen megrendelem a címére, a DX-pontokért cserébe 😛

PHM: F1 és F2 is van, általában az F2 ég ki. Amugy szerintem is ez a baja 😊

Most 12ért van a Multiformatnál a GBA expanziós Real. Bár most külföldön jobban megéri,már 160ft sincs a dollár.
Akkor neked van csavarhuzod is.<#pias>
Elektrotechnikus vagyok, a konzol pedig a hobbym.
Naná, hogy az összes konzolomat szétszedtem.
Igaz, össze is tudom rakni õket. <#vigyor0>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

KILLER2
Pedig ahoz csak egy kis csavarhúzó kell. Mondjuk múltkor én is szarakodtam vele vagy 10 percet, úgy berakadt a csavar.
Más: Akkor Neoman, mehetne egy közös rendelés? Akkor Freemaan-al? Mennyi férne bele?

Meg az akksifedelet sem tudom leszedni...
NeoMaN
Hogy vágod ezeket baszki...<#worship>

Igazad lesz a fenyerovel kapcsolatban.
Szetszedem, oszt meglatjuk.
A DSLite alaplapján van egy SMD biztosíték, az akku csatlakozója mellett.
Egy alkalommal, mikor az R4-rõl akartam DS módban a Supercardot bootolni. elszállt, mint a sóhaj.
Az a gyanúm, hogy ez a biztosíték kicsit alul van méretezve, ráadásul az SMD biztik fokozottan hajlamosak az öregedésre.
Ha alacsony fényerõnél nem, vagy ritkábban kapcsol ki, ott lesz a hiba.
Próbaképpen át lehet hidalni valami vékony dróttal.
Ezt a "mûtétet" csak profiknak ajánlom!
Finom hegyû páka, hozzáértés, türelem, és biztos kéz kell hozzá.
Maga a bizti kb. 2mm hosszú, fekete, és pár tized ohm az ellenállása.
F1, vagy F2 felirat van a közelében, már nem emlékszem.
A másik bizti a töltõ csatlakozó mellett van.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

NeoMaN
G6DS Real-nél csak rámásolom a kártyára az új sytem-et vagy valami külsõ szoftver kell hozzá?

KILLER"! Kb. 170FT a dolcsi.

KILLER2
Dealextreme-en mennyiért van (Ft-ban) M3 Real? Lehet, hogyegy közös rendelésbe én is beszálnék.

Szetszedni biztos sikerulni fog!<#eplus2>
Utánanéztem,másoknak is volt hasonló,valakinek pont egy éve,szóval valószínûleg nem töltöttünk le semmi olyat. Tanácsot ott se tudtak adni,szétszerelés vagy ha van garancia akkor visszaküldeni.
Amúgy kijött egy hackelt angol M3Sakura,ha valakit érdekelne:M3 Sakura
Ugyanez nekem is. Nem lehet hogy letoltottunk vmi okosat, ami a Ds sajat memoriajaba kerult?
Az R4 nem nagy szam, lehet kiprobalom a Cyclot is. Van tapasztalata vkinek?
Privi ha kell valami 😊

NeoMaN
Ha valaki rendel a Dealextreme-rõl szólhatna nekem. Kellene pár apróság.
Köszi!

Egészen eddig nem kapcsolt ki eredeti játéknál. Szóval a DS a szar,bár az érdekes hogy mindkettõnknek,ugyanaz a kártya van(volt) és nagyjából egyidõben jött elõ a baj.
Mûszaki zsenik tanácsát várom hogy mitévõ legyek,irány szervíz vagy esetleg "csináld magad" ügyeskedéssel megoldhatnám?
Ugyanúgy B gombnál kikapcsol? Írtam egy külföldi forumra,ott valaki visszaírt hogy a DS-el lehet a baj,de eredeti játéknál nem kapcsolt ki.
Hardveresen az R4 és a Simply azonos, csupán egy áthidalás a különbség.

Nem a mkartya miatt all le (2Gb Kingston Taiwan)?
Vagy az akksi szarta ossze magat (egyidoben Tomekeval)?
R4