Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DS-en meg lépj be egy olyan játékba ami tud Nintendo Wi-Fi-zni és ott bele tudsz lépni abba a menübe, ahol be tudod állítani a dolgokat (ip cím, stb.)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- vagy WPA legyen a titkosítás
- vagy ne legyen titkosítva a wireless adatkommunikáció
vettem egy D-Link DI-524 routert-t , beállítottam rajta a Wi-FI-t müxik rendesen. kérdésem az hogy a DS-em mért nem tud sehova se csatlakozni ??? Miket kell beállítanom hogy egy jót multizhassak DSen wi-fin keresztül ???
Elõre is köszi a válaszokat.
aza kis fekete,a fehéren
Az hogy melyik kell,hát mindenki mást használ,vagy ezt pl:m3,vagy azt dstt (enyimbe r4 van)
a slot 1-eseket nézd csak.
Moonshell akkor egy progi ami média lejátszó?
zene ,kép film meg moonshell játsza le (ami pl r4en rajta van,de lehet többin is már alap)
AZ NDS Lite-ban eredetileg milyen memória van? Milyen memória karival lehet bõvíteni és hol lehet beletenni? Csak mert AVI filmeket és MP3 zenéket és JPG képeket akarok rajta megnyitni.
Ez picit túlzás, október után jön csak sajna.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
...vágod?
😊
TOP 10-et dobnátok? Kíváncsi vagyok, mondjuk sport és autóverseny nem érdekel egyátalán.
Vers PS fanatikus idiótizmusa elképesztõ...
😄DDDD
egyébként csakúgy kérdezném a többiektõl is, hogy ki milyen rom managert/trimmert használ?!
régebben az r4 commanderrel ügyködtem, de sokszor rosszul csípett le a romokból és hibás lett a fájl, ráadásul vista-n nem igazán remekel..
van valami bevált progitok? mert nem nagyon van kedvem 50 giga játékot "kézzel" szétválogatni 😄
...vágod?
Eleg olcson hozza lehet jutni es aggodom,hogy jo e. =]
PHM: F1 és F2 is van, általában az F2 ég ki. Amugy szerintem is ez a baja 😊
Naná, hogy az összes konzolomat szétszedtem.
Igaz, össze is tudom rakni õket. <#vigyor0>#vigyor0>
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Más: Akkor Neoman, mehetne egy közös rendelés? Akkor Freemaan-al? Mennyi férne bele?
Töltsük le az internetet!
Szetszedem, oszt meglatjuk.
Egy alkalommal, mikor az R4-rõl akartam DS módban a Supercardot bootolni. elszállt, mint a sóhaj.
Az a gyanúm, hogy ez a biztosíték kicsit alul van méretezve, ráadásul az SMD biztik fokozottan hajlamosak az öregedésre.
Ha alacsony fényerõnél nem, vagy ritkábban kapcsol ki, ott lesz a hiba.
Próbaképpen át lehet hidalni valami vékony dróttal.
Ezt a "mûtétet" csak profiknak ajánlom!
Finom hegyû páka, hozzáértés, türelem, és biztos kéz kell hozzá.
Maga a bizti kb. 2mm hosszú, fekete, és pár tized ohm az ellenállása.
F1, vagy F2 felirat van a közelében, már nem emlékszem.
A másik bizti a töltõ csatlakozó mellett van.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
KILLER"! Kb. 170FT a dolcsi.
Töltsük le az internetet!
Amúgy kijött egy hackelt angol M3Sakura,ha valakit érdekelne:M3 Sakura
Az R4 nem nagy szam, lehet kiprobalom a Cyclot is. Van tapasztalata vkinek?
Mûszaki zsenik tanácsát várom hogy mitévõ legyek,irány szervíz vagy esetleg "csináld magad" ügyeskedéssel megoldhatnám?
Vagy az akksi szarta ossze magat (egyidoben Tomekeval)?