24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sheltem
    Többieknek pedig annyit, hogy amint lesz az új Castlevaniahoz Boxart(én még nem láttam sehol) frissítem a Bannert.
  • Sheltem
    Egyébként melyik flash kártyára esett a választásod és milyen micro sdt vettél hozzá?
  • Sheltem
    Isten hozott közöttünk.

Chrono Trigger isteni cucc lesz, addig próbáld ki a Dragon Quest IV-et most jött ki.
  • Aakoss
    Sziasztok!

Mondhatnám azt is, hogy "huhh".
    Mivel azon emberek egyike vagyok, akik mielőtt "belepofáznak" a fórumba végigolvassák azt. (ezt ne vegye senki a szívére :P )

Szóval annak idején mikor bejött a DS még nem voltam abban a helyzetben, hogy vegyek egyet, de utánanéztem sok dolognak. Többek között a ro.. a homebrew-k futtatására alkamas eszközöknek is. Úgyhogy egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy aki ilyet akar, az járjon utána. (nekem egy fél kérdésem sincs ezzel kapcsolatba)

Idén nyáron jutott eszembe újra a DS és mostmár olyan helyzetben voltam, hogy vásároltam is egyet.

Na nem szaporítom tovább a szót, mert tök fölösleges.
    Tulajdonképpen csak azon lepődtem meg, hogy ezt senki nem emlegette, pedig hamarosan jön:

Chrono Trigger
    http://na.square-enix.com/ctds/
    (azt írják, hogy még "takony" vagyok és nem szúrhatok be URL -t, úgyhogy sorry)

Azt hiszem orkenyid egyszer megemlítette hogy SNES emun egész jól elfut... de az ugye nem ugyazaz :P
  • Tomek83
    Ja amúgy az 576 oldalon is el lehet olvasni,ha valakit zavarna az angol nyelv.
  • Tomek83
    Chinatown infók

Ez eddig egész jól hangzik.Főleg a real time. Bár az poén lenne ha ilyen AC stílus lenne,télen havazik,nyáron esik,ősszel hullanak a levelek:)
  • jaszy
    Eladó!!! Nintendo Ds lite, száp állapotban.
    R4 es kártyával , benne 2gb os micro sd kártyával, tömve játékokkal.
    + Guitar hero on tour + vezérlő, pengető, Naruto ninja destiny, Fifa 07 játékokkal. Gép tokkal, töltővel.

Egyben eladó, de nem zárkózom el a darabonkénti eladástól sem, persze csak korrekt áron.
    Egyben olcsóbb!!!

Érdeklődni privát üzenetben.

Komplett ár 45E
  • Sheltem
    Szerintem amíg nincs legalább 1 ilyen piros logoval ellátott játék, addig kár fecsérelni rá a szót.
  • CHEAPBOY
    Arról ők nem tehetnek, hogy leközölnek, egy hivatalos álláspontot, vagy médiaanyagot, s aztán még nem sok minden történt etéren az N háza táján.
  • CHEAPBOY
    Nem minden, csak bizonyos címek. A dobozokon lévő NWC logó (ami kék manapság ugye) a fizetősőknél piros lesz, így azonnal ki lehet majd szűrni, mi az ami megköveteli ezt. Szerintem ez főképp Wii-re lesz jellemző. Egy handheldnél ÓRIÁSI kapufának tartom.
  • CHEAPBOY
    Angolul is elérhető? Vagyis megjelent amerikában is?

A képek s videók alapján valóban rohadt jónak igérkezett eddig is.

Amúgy a DQIV már érkezett kishazánkba, akinek nem a download startol a hír:P
  • butyokanime
    Download started XD
  • timantes
    Dragon Ball DS megjelent... FENOMENÁLIS LETT , Dragon Ball fanatikusok menyországa! év játéka
  • S8DJ
    erről én is hallottam hogy a jövőben a Nintendo multiplayer fizetős lesz
  • Totis
    Hát igen. El is kezdhetjük fejleszteni csak a nevet kll kissé módosítani.
    Pl.: ZsELDA vagy Z3LDA esetleg ZILDA
    A szerzői jogok miatt...
  • Beast Machine
    The MMORPG of Zelda...
  • Totis
    Viszont ha az ember belegondol, hogy a WoW mekkora népszerűségnek örvend... Nem lenne hülyeség egy olyan játék létrehozása ami Zelda grafikával szerintem nagyot ütne. Az aapjátékot meg lehetne venni 1-2e Ft-ért és havi szinten kellene fizetni érte. Szerintem meg lehetne oldani nem túl nagy ráfordítással.
    Pl.: Zelda Live vagy Zelda Online...
  • Sheltem
    Ez egy februári cikk...Azóta sincs fizetős Wifi játék dsre..Ez a gamer365 is ilyen gamestar szintű csodaoldal ahogy elnézem :)
  • Beast Machine
    na jó, tényleg menjenek a fenébe.
  • Tomek83
    Link
    Bár ez elég régi cikk,és azóta még nem volt semmi piros matricás játék,de vmelyik nap olvastam egyik játékról és annál kiemelték,hogy ezen még kék a wifi matrica.
  • Sheltem
    Fizetőssé a multiplayert a DS ben ? Ez nekem új. Kifejtenéd? Url ?
  • Tomek83
    Hát igen,én mondhatni nagy nintendos vagyok,de néha azért a kurvaanyjukat. Ha már van ennyi pénzük,azért nem kellene majd fizetőssé tenni multiplayert DS-ben,meg lehetne ingyen is letölteni Wii-re a régi cuccot. De tényleg ebben jók,egy játékot 100x eladni.
  • Borgi
    van egy valag irgalmatlan játék ds-re is, amik szerintem vállalhatatlanok, de hát biztos az a biznisz.
  • Tomek83
    Azt mindig érdemes venni:) Szerintem ezek a nintendosok suttyomban zsidók,olyan jól bánnak a pénzzel. Bár az is igaz,hogy ezek egy adag szart is eladnák jó pénzért vagy 5x.
  • dsg
    Most vegyel Níntendo reszvenyt!
  • rumkola
    HÜMM
  • Tomek83
    Lent a hsz-okból is látszik,hogy ez csak pletyka,szóval készépnznek nem kell venni. Bár nem kizárt hogy majd valamikor még valami újítás kijön.
  • S8DJ
    jön a Nintendo DS II
  • Sheltem
    Csak sajnos az Ors and elves 1 délutános játék...Iszonyat rövid.
  • timantes
    Nekem épp az tetszett a Orcs and Elvesben hogy körökre osztott volt , MoF se rossz , kicsit a karakterdizájba tudok belekötni , túl nyugatias játék :) Ettől eltekintve remek játék
  • rumkola
    Huhh, ez a Mazes Of Fate sokkal jobban bejön mint az Orc And Elves....
  • Tomek83
    Tényleg csak kipróbáltam a Mazes of fate-et,mert cerkás játék és most nincs fóliám. Így hirtelenjében nekem jobbnak tűnik mint az Orcs,jobb grafika,nem körökre osztott,szóval valós idejű harc megy,lehet választani több karakter közül is. Szerintem jobb.
  • Totis
    Az Ezfa V a slot1-es.
    Az Ezfa 3in1 az Slot2-es (GBA support).
    Én pack-ba vettem a kártyákat.
  • Sheltem
    Mazes of Fate kinn van...

Akinek van ideje kipróbálni írjon véleményt van e olyan jó mint az Orcs and Elves. Thx
  • Beast Machine
    és fordítsd meg a POLARITÁST.
  • Beast Machine
    most pihi van, kell egy kis Ace Attorneyskodás (Trials and Tribuations 3. ügy).
  • Nuki
    Igaz, a Star Treket énis imádom :D

Na jó, inkább játsszál
  • Balin
    aza slot2-es karid van amivel lehet gba-s játékokatis nyomni?
    vagy aza slot1es?
  • Totis
    Az a gond, hogy nem tudom külön mennyit érne. Asszem 1x használtam csak.
  • Totis
    Ház miatt kell eladni. Elég sok most a kiadás.