24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#20903 Többieknek pedig annyit, hogy amint lesz az új Castlevaniahoz Boxart(én még nem láttam sehol) frissítem a Bannert. -
#20902 Egyébként melyik flash kártyára esett a választásod és milyen micro sdt vettél hozzá? -
#20901 Isten hozott közöttünk.
Chrono Trigger isteni cucc lesz, addig próbáld ki a Dragon Quest IV-et most jött ki. -
#20900 Sziasztok!
Mondhatnám azt is, hogy "huhh".
Mivel azon emberek egyike vagyok, akik mielőtt "belepofáznak" a fórumba végigolvassák azt. (ezt ne vegye senki a szívére :P )
Szóval annak idején mikor bejött a DS még nem voltam abban a helyzetben, hogy vegyek egyet, de utánanéztem sok dolognak. Többek között a ro.. a homebrew-k futtatására alkamas eszközöknek is. Úgyhogy egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy aki ilyet akar, az járjon utána. (nekem egy fél kérdésem sincs ezzel kapcsolatba)
Idén nyáron jutott eszembe újra a DS és mostmár olyan helyzetben voltam, hogy vásároltam is egyet.
Na nem szaporítom tovább a szót, mert tök fölösleges.
Tulajdonképpen csak azon lepődtem meg, hogy ezt senki nem emlegette, pedig hamarosan jön:
Chrono Trigger
http://na.square-enix.com/ctds/
(azt írják, hogy még "takony" vagyok és nem szúrhatok be URL -t, úgyhogy sorry)
Azt hiszem orkenyid egyszer megemlítette hogy SNES emun egész jól elfut... de az ugye nem ugyazaz :P -
Tomek83 #20899 Ja amúgy az 576 oldalon is el lehet olvasni,ha valakit zavarna az angol nyelv. -
Tomek83 #20898 Chinatown infók
Ez eddig egész jól hangzik.Főleg a real time. Bár az poén lenne ha ilyen AC stílus lenne,télen havazik,nyáron esik,ősszel hullanak a levelek:) -
#20897 Eladó!!! Nintendo Ds lite, száp állapotban.
R4 es kártyával , benne 2gb os micro sd kártyával, tömve játékokkal.
+ Guitar hero on tour + vezérlő, pengető, Naruto ninja destiny, Fifa 07 játékokkal. Gép tokkal, töltővel.
Egyben eladó, de nem zárkózom el a darabonkénti eladástól sem, persze csak korrekt áron.
Egyben olcsóbb!!!
Érdeklődni privát üzenetben.
Komplett ár 45E -
#20896 Szerintem amíg nincs legalább 1 ilyen piros logoval ellátott játék, addig kár fecsérelni rá a szót. -
#20895 Arról ők nem tehetnek, hogy leközölnek, egy hivatalos álláspontot, vagy médiaanyagot, s aztán még nem sok minden történt etéren az N háza táján. -
#20894 Nem minden, csak bizonyos címek. A dobozokon lévő NWC logó (ami kék manapság ugye) a fizetősőknél piros lesz, így azonnal ki lehet majd szűrni, mi az ami megköveteli ezt. Szerintem ez főképp Wii-re lesz jellemző. Egy handheldnél ÓRIÁSI kapufának tartom. -
#20893 Angolul is elérhető? Vagyis megjelent amerikában is?
A képek s videók alapján valóban rohadt jónak igérkezett eddig is.
Amúgy a DQIV már érkezett kishazánkba, akinek nem a download startol a hír:P -
#20892 Download started XD -
timantes #20891 Dragon Ball DS megjelent... FENOMENÁLIS LETT , Dragon Ball fanatikusok menyországa! év játéka -
S8DJ #20890 erről én is hallottam hogy a jövőben a Nintendo multiplayer fizetős lesz -
#20889 Hát igen. El is kezdhetjük fejleszteni csak a nevet kll kissé módosítani.
Pl.: ZsELDA vagy Z3LDA esetleg ZILDA
A szerzői jogok miatt... -
#20888 The MMORPG of Zelda... -
#20887 Viszont ha az ember belegondol, hogy a WoW mekkora népszerűségnek örvend... Nem lenne hülyeség egy olyan játék létrehozása ami Zelda grafikával szerintem nagyot ütne. Az aapjátékot meg lehetne venni 1-2e Ft-ért és havi szinten kellene fizetni érte. Szerintem meg lehetne oldani nem túl nagy ráfordítással.
Pl.: Zelda Live vagy Zelda Online... -
#20886 Ez egy februári cikk...Azóta sincs fizetős Wifi játék dsre..Ez a gamer365 is ilyen gamestar szintű csodaoldal ahogy elnézem :) -
#20885 na jó, tényleg menjenek a fenébe. -
Tomek83 #20884 Link
Bár ez elég régi cikk,és azóta még nem volt semmi piros matricás játék,de vmelyik nap olvastam egyik játékról és annál kiemelték,hogy ezen még kék a wifi matrica. -
#20883 Fizetőssé a multiplayert a DS ben ? Ez nekem új. Kifejtenéd? Url ? -
Tomek83 #20882 Hát igen,én mondhatni nagy nintendos vagyok,de néha azért a kurvaanyjukat. Ha már van ennyi pénzük,azért nem kellene majd fizetőssé tenni multiplayert DS-ben,meg lehetne ingyen is letölteni Wii-re a régi cuccot. De tényleg ebben jók,egy játékot 100x eladni. -
#20881 van egy valag irgalmatlan játék ds-re is, amik szerintem vállalhatatlanok, de hát biztos az a biznisz. -
Tomek83 #20880 Azt mindig érdemes venni:) Szerintem ezek a nintendosok suttyomban zsidók,olyan jól bánnak a pénzzel. Bár az is igaz,hogy ezek egy adag szart is eladnák jó pénzért vagy 5x. -
dsg #20879 Most vegyel Níntendo reszvenyt! -
rumkola #20878 HÜMM -
Tomek83 #20877 Lent a hsz-okból is látszik,hogy ez csak pletyka,szóval készépnznek nem kell venni. Bár nem kizárt hogy majd valamikor még valami újítás kijön. -
S8DJ #20876 jön a Nintendo DS II -
#20875 Csak sajnos az Ors and elves 1 délutános játék...Iszonyat rövid. -
timantes #20874 Nekem épp az tetszett a Orcs and Elvesben hogy körökre osztott volt , MoF se rossz , kicsit a karakterdizájba tudok belekötni , túl nyugatias játék :) Ettől eltekintve remek játék -
rumkola #20873 Huhh, ez a Mazes Of Fate sokkal jobban bejön mint az Orc And Elves.... -
Tomek83 #20872 Tényleg csak kipróbáltam a Mazes of fate-et,mert cerkás játék és most nincs fóliám. Így hirtelenjében nekem jobbnak tűnik mint az Orcs,jobb grafika,nem körökre osztott,szóval valós idejű harc megy,lehet választani több karakter közül is. Szerintem jobb. -
#20871 Az Ezfa V a slot1-es.
Az Ezfa 3in1 az Slot2-es (GBA support).
Én pack-ba vettem a kártyákat. -
#20870 Mazes of Fate kinn van...
Akinek van ideje kipróbálni írjon véleményt van e olyan jó mint az Orcs and Elves. Thx -
#20869 és fordítsd meg a POLARITÁST. -
#20868 most pihi van, kell egy kis Ace Attorneyskodás (Trials and Tribuations 3. ügy). -
Nuki #20867 Igaz, a Star Treket énis imádom :D
Na jó, inkább játsszál -
Balin #20866 aza slot2-es karid van amivel lehet gba-s játékokatis nyomni?
vagy aza slot1es? -
#20865 Az a gond, hogy nem tudom külön mennyit érne. Asszem 1x használtam csak. -
#20864 Ház miatt kell eladni. Elég sok most a kiadás.