Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Klasszikus 2D-s metroid tényleg nincs NDS-re?
Slot1 karival nem tudok GBA romot futtatni ugye?

Beast Machine
gitárra kellett a pénz, az meg mindenek felett😄D

...vágod?

NeoMaN
családon belüli kufárkodás
ez mekkora
😄DDDDDDDDDDD

Beast Machine
DS Phat-bõl nekem világoskék színû volt (a Nintendogs Ladbrador Bundle), aztán azt eladtam öcsémnek, õ meg eladta unokatesónknak, és vett egy fekete Lite-ot😛

...vágod?

Sheltem
Kristály fehér(Crystal White) és ha most vennék is ilyet vennék <#felkialtas>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys
1 Ezüst fat és 1 fehér fehér Lite

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Banyapapa
fekete

Ezüst az szép,ha most vennék akkor én is olyat vennék. És nekem is egy szép fekete Liteom van.
Apáka teljesítménye nem annyira lényeges. Mondjuk 15 és 50 W között legyen.
A fontos az, hogy a 230 V-os pákákat nagy ívben kerüld el, legfõképp a pillanatpákát.
Az ideális egy hõfokszabályzott forrasztó állomás lenne hegyes forrasztócsúccsal.
Nézz körbe az ismeretségi körödben, hátha van ilyen valakinek kölcsön egy pár órára.
A bizti két végére friss forrasztóónt olvassz, és ónozd be a vezeték két végét 1-2 mm hosszan.
Ezután csak oda kell tenni a vezeték végét a forrponthoz, és a páka hegyével összeolvasztani. Maga a forrasztás ne tartson tovább 1-2 mp-nél.
Esetleg nem árt elõtte egy kis gyakorlás pl. valami kidobásra ítélt elektronikán.
A jól sikerült forrasztás felülete sima, fényes.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

KILLER2
Nekem egy széöp fekete Lite van.

Töltsük le az internetet!

butyokanime
Eladó egy Nintendo DS Lite (fehér) dobozával mindenével együtt, szép állapotban.Akit érdekel érdeklõdjön itt vagy PM-ben!

Köszönöm<#eplus2>

PSP & DS RULEZ!

NeoMaN
basszus, én voltam a hülye
😊)))

Beast Machine
közvélemény kutatás, puszta kíváncsiságból:

Kinek milyen színû a DS-e (függetlenül attól, hogy lite vagy phat)?

Nekem ezüst színû lesz, majd ha megjön 😊

...vágod?

jól tetted <#eljen>

Beast Machine
bazzeg tékem volt, és nem figyeltem 😮 :C

...vágod?

Sheltem
Picit frissítettem a bannert(tudom már ideje volt eléggé).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kösd hangfalra a DS-t , hangfalon meg tekert maxra a hangerõt , garantálom neked hogy az utca végén is hallani fogják hogy játszol...

Anubys
Nekem Thomson fülesem van, és nincs vele semmi baj... Nem üvölt, de lehet rendesen hallani még max hangerõ alatt is. A Sony-nak amúgy van egy ilyen policy-je, hogy óvja a felhasználók fülét, ezért halkabb a Sony füles. A psp-mhez kapott fülhallgató kb. a fele hangerõt produkálja, mint ez a Thomson.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Beast Machine
jajóvan

...vágod?

Beast Machine
Melyik? típusszám nélkül ugye...

Eben az esetben kizárt dolog, mert nem tudom, mi a baj.

...vágod?

NeoMaN

NeoMaN
Ez pici fülbeduhgatós....

Beast Machine
a probléma itt nem a DS-ben van, hanem a fülesedben - a gép ugyanis nem képes nagy hangerõvel meghajtani egy ekkora fejhalgatót. Javaslom, próbáld ki kis fülhallgatókkal, úgy jobb eredményt érsz el, vagy használj erõsítõt😄

...vágod?

NeoMaN
1 kérdés, amire gondolom nemleges a válasz.

Nekem halknak tûnik a DS, fõleg fülhalgatóval (Sony MDR). Van rá mód hogy szoftveresen neadj isten hw-sen hangosabbá varázsoljam?

NeoMaN
Ezen beszartam.
😄DDD

Koszi Orkenyid. Gondolom ne a Tescoba keressem.
15W-ost maximum 😊

Sziasztok!
Mekkora pakat vegyek az F1, F2 fuse forrasztasahoz? Talaltam 30, 40, 60 Wattosokat is. PHM szamitok a valaszodra!
Jézus ereje! Mekkora elborult elmék találhatták ezt ki? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Anubys
Én olyaat ismerek, hogy "Mario Fart", de nem részletezném, hogy mit kell csinálni benne, mert büntipontot kapok érte... Ja, és használja a mikrofont... 😄

Sephi
Vagy a kartyas valtozat a Mario Card !!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

butyokanime
Mario Kard az rohadtjó játék...jókis kardozós :C

PSP & DS RULEZ!

#2# pontosabban: Secret Files : Tunguska

Simple DS Series Vol. 32: THE Zombie Crisis

TrIp
jah, közben rájöttem.... átraktam wepre.

Anubys
1. www.google.com... 😊
2. felmásolod a kártyára, és jó esetben megy, rossz esetben DLDI patch (hogy lássa a file-rendszert, szintén google-zz rá)

Amúgy nálam a homebrew-k verhetetlen királya a Lemmings DS, official játékból meg még pár cím eszembejutott:
- Dungeon Explorer
- Dead and Furious
- Resident Evil DS
- Undercover
- Another Code
- Zombie Crisys (valami SimpleDS series akárhányadik része)
- Barnyard Blast (castlevania paródia)
- Puzzle Quest
- Alex Rider - Stormbreaker
- Brothersin Arms
- Contra 4
- Impossible Mission (a c64-es klasszikus remake-je)
- Phoenix Wright - sorozat
- Warhammer 40.000
- Eragon (a film f*s, de a játék egész jó kis ugrálós-kardozós)
- Pirates of the Carribian (dettó)
- Secret Files: Tungushka (vagy valami ilyesmi, egy point'n'click kaland)
- Nanostray 1-2 (alap lövöldözõs, nagyon jó cucc)

...gondolom, ezekkel el leszel egy darabig. 😉

NeoMaN
"Homebrew:
- Doom 2
- Warcraft: Tower defence"

Ezeket honnan és hogyan lehet futtatni?
G6/M3Real....

Sephi
Kard ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Totis
A TOP10-es listám:
- Mario Kard
- Zelda: The Phantom Hourglass
- Professor Layton
- Mario vs. Donkey Kong 2
- PuzzleQuest
- Worms 2
Homebrew:
- Doom 2
- Warcraft: Tower defence

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Totis
Tényleg csak WEP-et tud: bõvebb infó itt

egyébként úgy lehet esetleg megcsinálni, hogy olyan router-t kell venni amire lehet OpenWRT-t rakni. Multiple SSID-t be lehet állítani és a WEP-es kapcsolatra sávkorlátozást kell beállítani.

Tényleg, igazad van elnéztem! Ne haragudj timantes!

#19977: pl.: Gemoetry Wars Galaxies tud 😊

TrIp
ebben mondjuk nem vagyok biztos, mert nekem wep-es a routerem és nem tud csatlakozni hozzá... mindjárt kipróbálom wpa-val

Van még normálisan mûködõ SLOT1-es ( Supercard DS One-hoz ) internet böngészõ a DS Organize-n kívül ????

Totis
A DS csak WEP-et tud. A Wii tud WPA-t.

Tyler Durden
YugiOh WC 2008 is nyomatják elég sokan

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Mondjatok már olyan játékokat amit aktívan tolnak Wi-Fi-n!!! A Mari Kartban és a Tetrisben mindig találok ellenfelet. Ezeken kívül kérnék még neveket. <#awink>

köszi, megvan. Elõs Wi-Fis játékom a TETRIS DS , alig tudtam letenni.

Az én Acekard2-mön is mûködik a Moonshell, mp3-t le tudok vele játszani. Ezt is kipróbálom, köszönöm én is a tippet! 😊

Denes888
Nekem M3 mini sd-m van ,de szerintem a legjobb megoldás az M3 realnél is az, hogy felrakod a moonshell-t, és leszeded a konvertert, ami csocso faqjában van.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Beast Machine
M3 Real tulajokat kérdezem: videofájlokat milyen programmal szoktatok konvertálni, hogy M3DS Reallel nézhetõek legyenek?

...vágod?