24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
    már eladtam édes, de nem az 1500 ruppó hiánya frusztrált. inkább az, hogy nem küldtel el magadról még az igért az aktképet.
  • dicehater
    Eladó szürke NDS + R4 card + 1gb memcard +stylus + töltő - 26k

Megválnék a következő játékakaimtól - átvétel elsősorban Sülysápon, Bp is megoldható előzetes egyeztetés után, csere is érdekelhet. Posta van, utánvétel + ajánlva min 800-900ft a postaköltség. Legközelebbi Pesti időpont szerda belváros környéke [email protected] / 0630-3625769

3000ft: Club, Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Shadowrun, Tomb Raider Legend, The Outfit
    4500ft: NFS Pro Street,
    5500ft: Mass Effect Fóliás
    6000ft: Frontlines - Fuels Of War (fóliás, bontatlan, angol,) Eternal Sonata fóliás
    1700ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack
    1db wireless joy 5.500/db - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait"
    1db wireless bontatlan joy - 8000
    Pc-re: Company of Heroes speckó papirdobozban + WH40k + Medieval Total War Gold Editon (alap + viking)- 3k

Ugyanitt eladó szürke NDS + R4 card + 1gb memcard +stylus + töltő - 26k
  • rnd
    Ja hogy emiatt kötöttél belém. Frusztrált vagy mert nem vaszik meg a vackaid?
  • Nuki
    Én csak válaszoltam a kérdésre, ne kenyérkedj már ezzel a rohatt enimel krosszingra, mert szíjat hasítok a hátadból!
  • butyokanime
  • kisgabo

persze ezeőccázé nem kellett animal crossing. átok warezosok...
  • Nuki
    Venni kell hozzá külön kártyát(R4DS, TTDS, Acekard, stb... ), abba tehetsz micro SD kártyát amin vannak a warez játékok.
  • rumkola
    János korházban defibrivel.....
  • klikker
    csáztok lenne egy olyan kérdésem, h nintendo ds-t kilehet üttetni? h memokártyárol lehessen inditani játékokat? és ha igen hol, és mennyiért stb... mert a faq nem nagyon jön be ty
  • Nuki
    Mondjuk úgy, hogy élvezhetetlen anélkül.
  • Szeszmester
    Annyi angoltudás azért nem kell hozzá...
    Nagyon sokat beszélnek benne, de nem fontos elolvasni, viszont átugrani nehezen lehet.
  • Nuki
    Lehet, ő vette meg a piacról a tiedet... örülsz mi?!
  • kisgabo
    azta... a bal bimbóján az animal crossingom?
  • Nuki
    Csak linkben merem.
    Hardcore konzolfanatikusoknak ;D

[apro]ha volt már sry érte.
  • Nuki
    seftelős
  • kisgabo
    na, elkelt az animal crossing, pecsában konzolos azonnal pengette 1500.

megcsókolhatjátok a makkpirszingem, warezosok...
  • timantes
    hát nem egy normális agynak való játék , sok kitartás kell hozzá , vagy megszereted vagy megfogod utálni a játékot.
  • Nuki
    Jelenkori RPG, kellőképpen kihasználja az érintőképernyőt.
    Angoltudás nagyon ajánlott hozzá
    Minél többet játszol vele annál több mindent ismersz meg belőle, és az elején nagyon-nagyon tetszeni fog, ami jó esetben nem múlik el egyhamar.

Ha elkezded úgyis meglátod miről is beszéltem :)
    Csak ajánlani tudom ^^
  • kozmiviktor
    nem nem , ilyen kis hangfal szerűség :)
  • Szeszmester
    Nem rossz.
  • JiBBeRiSH
    "The World Ends With You" -erről ki tud valamit? Square Enix játék és nagyon jó értékeléseket kapott.
  • butyokanime
    olyan ami a guitar herohoz van?:) azis grip.
  • kozmiviktor
    HeLLosztok!! itt mo.-n szeretnék DSlite-hoz sound gripet amit az aljához lehet csatlakoztatni ha vki tud ilyet szóljon,:) illetve még egy kérdés az Ezflash 3 in 1-ról lenne szól. Vki nme tudja mikor jelenik meg a Skate it ?
  • butyokanime
    aki jelentkezett a guitar hero-mra PM-ben az írjon már vissza légyszi
  • kisgabo

• ghostbuster
    Ja igen, Budapesten meg lehet nezni es ki is lehet probalni.
  • ghostbuster
    Fekete Nintendo DS lite, New York-ban vásárolt, töltővel, 4Mbites G6 FLASH 4G kártyával, Passcard-dal szép, kifogástalan állapotban, bármilyen játékkal 41 ezer forintért eladó - / Irányár (alkudni lehet ha komolyan érdekel). /

Szinten elado egy SENNHEISER CX-300 fulhallgato, teljesen uj(!), bontatlanul, egy ev garanciaval (!!!) 6500 forintert. alkudni itt is lehet, ha komolyan erdekel. IPOD-hoz, DS Lite-hoz is idealis.

20 823 5118

• rnd
    nem értem tisztán hogy ezzel mit akartál mondani, de 2 ezer körül irreálisan sokféle ds játékot meg lehet kapni...
  • Tinman #20795
    Igen, dobozkával bontatlant 4.5k-ből lehet megúszni.
  • kisgabo
    azért 1500 uram, mert csak a kazi van.... ettől függetlenül teljesértékű, eredeti játék.

dobozkával nem 1500...

eladóóóó.
  • vegytek
    nem kell arra fognom vhogy PC-s játékra nem sajnálom a pénzt kiadni (de arra is 2-3K körül), a ds-re igen.
  • rnd
    Inkább fogd a politikusokra vagy az időjárásra mert a drágaság kicsit gagyi hazugság...
  • Tomek83
    Nekem tokkal,papírokkal van 5ért,ha érdekel.
  • Beast Machine
    pm ment.
  • vegytek
    ti honnan szerzitek be a rom-okat? én a fekete macskáról szedtem, de kb 4 hónapig nem volt gépem és töltöttem le semmit, (de azért bejelentkeztem) és most vmiért nem működnek a torrentek (látom, h mennyien seed-elik, és h piros az ikon.) viszont a letöltött cuccokat se tudom berakni seedelni

utorrentet használok, más oldalról jönnek rendesen a torrentek.

flame-et mellőzzük, thx (az vesse rám az első követ, aki nem warezolt még soha) ha egy játék jó, akkor azt általában megveszem eredetiben is (bár ez csak PC-re vonatkozik, DS-re még használtan is drág :( )
  • Tinman #20788
    Figyi... azonnal vinném tokkal, papírokkal... de így nekem sajna értéktelen, mert gyüjtő vagyok. Nekem amúgy szép számmal van legál NDS és GBA játékom.
  • turho
    Meghiúsult csere miatt a dolog még él....minden ajánlatra válaszolok.
  • kisgabo
    hogy ennyit nem szánnak eredeti cuccra, röhej.
  • Tomek83
    Látom az AC egyre olcsóbb lesz,megvárom az 1480as árat:)
    Spore-t meg rögtön ki is próbálom.
    Ezért meg
  • kisgabo