Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es ez is kikapcsol.<#falbav>#falbav>
EZ UGYANAZ, MINT A SIMPLY???
Nem ott vettem (kulfoldon elek), ma visszavittem, egy R4-t hoztam, bar nagyon tukmaltak a Cyclo-t.
3.3nál se mûködik,komolyan mondom nem értem mi van vele,hónapokig jó volt,most meg itt szórakozik velem. Gondolom a Multiformatnál vetted,ha Sakurával is ez lesz a baj,akkor visszavisszük.
Nekem is ugyanugy mukszik mindket format, bar FAT32-vel meg nem fagyott le, viszont ugyanugy kikapcsol sot tegnap gomb lenyomasa nelkul is kikapcsolt egyszer. De a 3.3-t en is kiprobalom.
En üzletbe vettem, eleg megbizhato hely, maskor is vasaroltam mar ott. (pl.:Simply - jol mukodott).
Kipróbáltam a FATot is,nálam ugyanannyi idõ volt a másolás és a játékok sem fagytak egyiknél sem. Neked van ez a B gombos probléma?
Nekem m3 real van és próbáltam fat32-n is aminek az lett az eredménye hogy egy óra volt a file másolás és akadtak/fagytak a gamek. Azóta fat formázást használok megint és minden rendben úgyhogy nem értem miért ne lehetne fat.
Leformatáltam Fat32re,rátettem a v3.3at,ha a menüben hosszan nyomod a B gombot ott kikapcsol,viszont EDDIG MÉG játék közben nem volt baj.
Amúgy tényleg be van építve a systembe a cheat.
Amúgy tényleg be van építve a systembe a cheat.
Mi van akkor ha FATra formatálom?(amúgy nem tudom hogy mire szoktam formatálni)
Amúgy nem értem én se,csak nem tudok már mit kitalálni.
Ott a link a 19986hsz-omnál.Ott lehet leszedni a cheat-et.
Amúgy nem értem én se,csak nem tudok már mit kitalálni.
Ott a link a 19986hsz-omnál.Ott lehet leszedni a cheat-et.
Valszeg te jobban erted ezt!
Csinaljam en is igy? Formatalom, tehat letorlom, vagy valami egyeb is?
Hol talalol NDS cheat-et?
Csinaljam en is igy? Formatalom, tehat letorlom, vagy valami egyeb is?
Hol talalol NDS cheat-et?
NDS cheat file-t külön le kell tölteni. Nekem akkor kezdett el szórakozni,amikor a gba cheat-et raktam fel rá,elõtte semmi baj nem volt. Na majd leformatálom a kártyát,és úgy rakok fel egy régi systemet.
Most semmi GBA jatek nincs rajta. A Cheatek meg keszen bent vannak a letoltott system mappakban, vagy nem?<#confused>#confused>
GBA cheateket is tettél fel az sd kártyára?
Egymasra talaltunk a problemankkal. Nekem is kilep, de en az osszes letezo systemet kiprobaltam. En is lecsereltem a gepet , de a regiben Simply volt es nagyon meg voltam vele elegedve. MK3 mindig lefagy, ill. mindig kilep, ujabban az "Y" -ra is, az XBox gamepad nekem is megvan<#help>#help>.
Sot a cheat.db beallitasnal rendre lefagy, igy nem tudom hasznalni sem.
Megkoszonnem ha leirna vki, akinek rendesen mukszik, mit, hogy csinal, mert ez igy tenyleg fos. <#help>#help>
Ha Sakuraval sem lesz jo felgyujtom.
Sot a cheat.db beallitasnal rendre lefagy, igy nem tudom hasznalni sem.
Megkoszonnem ha leirna vki, akinek rendesen mukszik, mit, hogy csinal, mert ez igy tenyleg fos. <#help>#help>
Ha Sakuraval sem lesz jo felgyujtom.
A mienk milyen gyartmany?
Varom nagyon a Sakurat.
Varom nagyon a Sakurat.
Kipróbáltam a 3.4est,nekem annál is kilépett. Nem tudom mi a franc van ezzel a szarral,2-3hete még semmi baja sem volt. Régi SCLiteommal nem volt ennyi gond mint ezzel. Remélem Sakura tényleg jó lesz,mert ez így szar. Problémák a GBA mentéseknél,néha lefagy a játék, és az egyik skinen meg NDS ikon egy XBox gamepad.
a japán Sakurát csak a japán gyártmányú M3Real kezeli, de szerintem egy hónapon belül mindenképp kijön!
...vágod?
Ha senki, akkor majd en...
Mikor lesz Sakura eng? A japot nem kezeli az enyem.
Mikor lesz Sakura eng? A japot nem kezeli az enyem.
jo a 3.4 is!
megvan a 3.4, remelem jobb lesz.
ds-scene-en regisztrálni kell, 5 perc az egész, és ott szinte minden van😊
Másnál nem jelentkezik ez a B-gombos hülyülés?
Másnál nem jelentkezik ez a B-gombos hülyülés?
...vágod?
Innen toltottem le a v3.7d-t es az baszakszik. A Ds-Scene-rol nem tudok tolteni.
Itt vannak a cuccok hozzá:
http://www.handheldsources.com/M3DS/Download_M3DSR.html
http://www.handheldsources.com/M3DS/Download_M3DSR.html
Hol talalom a 3.7c-t vagy barmit ami jo lenne nekem?
Azóta már 3.7d😊(sõt most néztem hogy van 1.11es japán sakura is kitéve,szóval lehet hogy pár nap és lesz EU verzió is) De nem próbáltam másik systemet,most Zeldázok,ott meg az a kombináció úgyse kell.
A cheatet meg be kell másolni a system könyvtárba és aztán mûködik,azért játék indításnál az on-t is be kell kapcsolni.
A cheatet meg be kell másolni a system könyvtárba és aztán mûködik,azért játék indításnál az on-t is be kell kapcsolni.
Letoltsem a regebbit? 3.5?
Cheat kodot hogy kell ervenyesiteni?
Cheat kodot hogy kell ervenyesiteni?
Én is mostanában vettem észre ha valamelyik irányba nyomod +b gomb,akkor kikapcsol.De fogalmam nincs miért,talán a 3.6os verzió bugja lehet,mert elõtte nem csinált ilyet.
dsg: ahoz külön kell olyan Slot2-es kártya!
Bitke: itt levan írva minden a konvertáláshoz asszem!!😊
http://gportal.hu/gindex.php?pg=12407388&nid=2166297
Bitke: itt levan írva minden a konvertáláshoz asszem!!😊
http://gportal.hu/gindex.php?pg=12407388&nid=2166297
Ja, nem tudok GBA-t futtatni, hogy kell? Real-em van.
Sziasztok!
Olyat csinal a Ds-em, hogy jatek (MK Ultimate, Juiced2) kozben (neha) kikapcsol alt. a "B" gomb lenyomasakor.
Miert?
Olyat csinal a Ds-em, hogy jatek (MK Ultimate, Juiced2) kozben (neha) kikapcsol alt. a "B" gomb lenyomasakor.
Miert?
Sziasztok ! Légyszives valaki adjon egy programot amivel jól letudom konvertálni a videot ds-re remélhetöleg enyhe akadással és beállitást is adhatnátok !
Na az ilyen játékok miatt bánom, hogy eladtam a DS-em 😄
végre egy normális nõi fõhõs
végre egy normális nõi fõhõs
PSN ID.: Beegabor
Nagyon rulez. Elején a csajnak eléggé HellGirl beütése van.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nézzétek meg az új castlevania videót a fõoldalon:
http://www.konami.jp/gs/game/dracula_ds3/
Na az ilyen játékok miatt nem fogom soha eladni a dsem...
Nagyon durván büntet, mind az intró mind a gameplay videó..
Nézzétek meg az új castlevania videót a fõoldalon:
http://www.konami.jp/gs/game/dracula_ds3/
Na az ilyen játékok miatt nem fogom soha eladni a dsem...
Nagyon durván büntet, mind az intró mind a gameplay videó..
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Te magad is megnézhetted volna: berax valamit a "kosárba" és már látod is: Air Mail (légiposta) ingyér, EMS Express pedig kábé 3000 Ft-ért.
Üdv
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a dealextremeról rendelt cuccok EMS-el, vagy DHL-el jönnek?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a dealextremeról rendelt cuccok EMS-el, vagy DHL-el jönnek?
Kosz a jatek tippeket!
A Mario Kart Ds-sel mar jatszottam es tenyleg visz mindent, nalam.
A Mario Kart Ds-sel mar jatszottam es tenyleg visz mindent, nalam.
Biztos hogy az M3DSReal realtime-ban is tud meteni DS játékokat? Mert eddig én csak a GBA cuccokat tudtam menteni.
SC DSOne szintén tudja.
De miért van rá szükség?
De miért van rá szükség?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Itt nézegess körbe, biztos van lyan, ami tud (az M3DS Real biztosan).
...vágod?