Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mért nincs kinn a bannerba ???????? szerintem elég jó game <#idiota>

most ezt tolom néha <#buck>

NeoMaN
Nanostray tipusú shootem up játék mi van még? Nem találok sehol-semmit.

Sheltem
Minden nem fér ki sajnos, de ha orkenyid -el megdumálod, hogy a 2 nagy piros sort törölje(úgyis törlésre kerülnek azok a hozzászólások ha ki van írva ha nem) akkor csinálom a boxartokat 2 sorba...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Azis lehet 😉 Na a banner frissítve, megjelölési dátumok kiírva.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NeoMaN
Zeldának viszont ott a helye.
😊

koryne
Vagy a tiedet 😛 Õ Freemaan-t szólította meg, Borgi meg csak szólt, h Te szerkezted a bannert 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Noob vagy Borgi megint 😊 Kérte, hogy ne vegye le nem szidta. Az alkohol rontja a látásod? <#wilting>

Sheltem
Nem jelent meg, csak kiraktam elõre, 22. e környékén jelenik meg(+-2 nap).

Sheltem
Nem veszem le, ott marad. Következõ(k) ami(ke)t leveszek az a bomberman lesz meg ez a kaka Emo-s játék.

NeoMaN
Uramatyám ez a Donkey Kong Jungle Climber mekkora.
😊))))

Az ilyenek miatt überelhetetlen a Nintendo.

FFT A2 most megjelent vagy nem? Mert hivatalosan csak hónap végén jön majd..... Én meg már igencsak megörültem látva a banner végén :-(

Ne izgassatok fel, mert gyenge a szívem :-)
Borgi
Sheltemet szidjad inkább... :C

porki fagyok fállalon

Freeman pls a Contra 4-et ne vedd már le a bannerõl... Olyan jól mutat
Sephi
Kijott a Stratego jatek DS-re. Kivancsi leszek ra mivel anno nagyon szerettem a sima tarsasjatekot 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na a Contra4et majd nem mondod könnyûnek😊 Bár az igaz hogy easy-ben nem olyan nehéz,de aztán a normal már sokkal durvább.Amúgy én is a Zelda végén járok márcsak a fõ bosst kell megölni,annak is az utolsó formáját. Meg a Sims2:Castawayt játszottam végig,olyan nagy pontokat nem kapott a kritikusoktól,de szerintem tökjó lett,az a tipikus alig bírod letenni játék.Lentebb szó volt a 2Ds Metroidokról,meg is néztem a Zero missiont,nem is olyan rossz.
NeoMaN
Egyetértek.

nem vagy egyedül , nekem se tetszik a játék... <#kuss>

Sheltem
Tegnap ezelõtt a förmedvény elõtt befejeztem a Zeldát... Nagyon frankó kis game volt, egy picit lehettek volna nehezebbek a Bossok, de hát ugye a Kezsuöl gémernek készült a játék és ez meg is látszik rajta. Ettõl függetlenül finom kis cucc, sok ilyen kéne, jöhet a Contra 4 vagy a Professor Layton 😊

Sheltem
Ez egy elképesztõen fos játék...Alapból rühellem az ilyen Emo -s hülyegyerekeket, de attól még lehetne jó a játék. Ez az idióta klikkelgetés a szörnyekre, a tonnányi idióta párpeszéd(Gyere utánam. Ne parancsolj nekem. De mi egy TEAM vagyunk)...háát..asszem kihagyom. Akinek tetszik ne oltson le pls ízlések és pofonok. Számomra ez eddig Ds -re a legsz*rabb játék 😊 Annak ellenére, hogy pl gamespoton 9.0 golden awardja van 😊 és mindenki majd elcsöppen a játéktól.

NeoMaN
Ezt írtam le én is.
😄

Amúgy el kell menekülni. Select gomb talán aztán bökj rá...

Sheltem
Basszus ebben a World ends with youban azt se tudom hogy lehet megütni a békákat. Hogy kell ezt irányítani? Csak rohangálok össze vissza.

Sikerult vegul. Az F1 volt a hunyo. (Tomek, nem ajanlom a mutetet)
Igen 😊

Sheltem
Köszi, közben rájöttem (Isle of frost amúgy és az Azurine hiányzik)

Banyapapa
isle of ruin.

NeoMaN
Pont most próbáltam. 10 perc után azt mondom rettenetesen szar, nem értek belõle semmit azt sem tudom mit csináljak.
😊))
Persze lehet ez az én szegénységi bizonyítványom.
😄

Sheltem
Jájj gyerekek elakadtam a zeldában. Valamiért csak 2 pure metal lett meg a piros és a zöld. A 3. melyik islandon van?

Sheltem
Mirõl szól a játék?

Amúgy a The world ends with you val játszott valaki? Nagyon istenítik ki kéne próbálni.

a free shipping az 1 csavarhuzora is vonatkozik?
59 cent/6darab<#vigyor3>
Beast Machine
mibõl volt az a csavarhúzó? viaszból? 😮

...vágod?

vagy a csavarhuzot - megtortent
Beast Machine
kisebb méretû, sima (tehát nem csillag-) csavarhúzóval. De csak óvatosan, mert lehet, hogy "elnyírod" a csavart vele.

...vágod?

Mivel tudom helyettesiteni a 3 agu csavarhuzot?
Kosz a segitseget, mindent elkovetek.
Kijött egy elég jónak omndható game: Midnight Play! Pack

csak NEMÉRTEM hogy egy ilyen kaliberû játékba miért nem tesznek Wi-fi módot , neten egymás ellen lenne az igazi <#falbav>

kisgabo
nekem 230v os wellerem van... mikor vettem, nemtudtam, hogy kerülendõ..😞

alap fehér ds

butyokanime
DS eladva😊 (ha valakit érdekelt volna 😄)

PSP & DS RULEZ!

KILLER2
Ja, akkor én is "féltem". Fõleg, mert mindig jól megszivatott 😊
Amlékszem, az volt az elsõ játékom GBA SPre és az elsõ Metroid is, amin játszottam. Kb 6x vittem végig. Azóta végigtoltam a Zero Missiont és a Prime-ot, most pedig a Preime 2-vel próbálkozok, meg a Huntersel (ami sajna elég szar).

Töltsük le az internetet!

Az érzékenyebb elektronikára az összes 230 V-os fûtõszállal rendelkezõ páka veszélyes.
Ezt én sem igazán hittem, míg nem tapasztaltam a saját káromon.
Jómagam 50 W-os Wellert használok többnyire, 8-as hõértékû heggyel.
Ezzel is lehet SMD alkatrészeket forrasztani minden gond nélkül, csak gyakorlat kell hozzá.
A dolog titka a gyorsaság. Kb. 1 mp alatt kell a forrasztást elintézni.
Ennyi idõ elég az ón megolvadásához, a nyák viszont alig melegszik meg.
Hõfokszabályzott pákánál nincs egyébként jelentõsége a névleges teljesítménynek.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Beast Machine
Nekem a Fusion olyan volt, mint egy interaktív horrorfilm. Ha hallom a SA-X lépéseit, a mai napig a hideg futkos a hátamon. Remélem kapunk 2D-s Metroidot újfent.

A Zero Missiont külön nem említem, mert minek? Alapmû 😊

...vágod?

Sheltem
Nekem ne mondd nekemis a metroidok voltak a kedvencek GBA -n. Fusion / Zero mission szintû játék Ds re maga lenne a kánaán... Még jó hogy legalább Castlevaniák vannak valamint Contra 4 és ugye jön a metal slug...Különben semmi profi 2d scrollozós játék nem lenne.

nekem Ice Blue.
Mi gond van a 230V-os pákával? Én úgy tudom csak a 230V-os pillanatpáka veszélyes az érzékenyebb elektronikára....
Amugy 15W felett könnyen megégeti az érintkezõ felületeket ilyen kis méretbe :/
Ja, és az ólommentes forrasztóónt is jobb kerülni, nagyon nehéz vele szépen dolgozni...

Beast Machine
Reménykedjünk, hogy ha kész lesz, majd átportolják a Metroid Prime 2D-t DS-re... hajj, de szép lenne 😊

...vágod?

KILLER2
Pedig nagyon kéne, mert a HUnters elég gyengus lett és hiányzik is a Fusion hangulata után, mert az nagyon ütõs volt.

Töltsük le az internetet!

koryne
Fekete lite.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Nincs sajnos 😞 Bár még nincs kizárva, hogy lesz egyszer Metroid: Dread néven. De semmi konkrét csak találgatások és pletyka.