24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Alwares
    Ajj istenem, mi lenne már ez ha nem izometrikus? Jajj..
  • Borgi
    látom nem sikerült megnézni a linket amit az elöbb irtam.

részemről ez a beszélgetés itt lezárult ;>
  • rumkola
    TPS a Max Payne vagy a Tomb Raider...
  • Borgi
    nem teljesen felülröl vana játék -> sima tps nézet
    de nem izometrikus.
  • rumkola
    a képeken nem teljesen felülről látható a játék, szóval szerintem simán mondható, hogy izometrikus...

• Borgi
    nem tudom melyik hülye találta ki hogy ez izometrikus, bár a cikk is ezt irja, de nemudom miért hivják ezt izometrikusnak, ez egy sima tps nézet.

ez az izometrikus
  • Borgi
    anyád! mármint enm a tied, csak hirtelen felindulásbol mondtam!

NAGYON JOL NÉZ KI! JO HOGY NEM LETT ISOMETRIKUS. KÖSZÖNJÜK MEG A NEMTOMKINEK! (Y) (Y) (Y)
  • vegytek
    nem tudom, h volt-e, de tessék:
    Grand Theft Auto: Chinatown Wars
  • Aakoss
    http://www.valkyrieprofile.com/vpds

Special "fülön" van két promo videó is.
    Október 30. a Japó megjelenés.
  • butyokanime
    Guitar Hero:On Tour DS game eladó, 6500-ért viheő, ha ketten akarjátok nyomatni egymás ellen akkor van egy másik is.Ha mind 2 kell akkor 12 ezerért postával vihető. Ha érdekel PM.

Előtte nézd meg a hirdetést, itt vannak képetk vidik:
    http://www.vatera.hu/nintendo_ds_guitar_hero_on_tour_5000ft_areses_92169827.html
  • Borgi
    egy vincseszterrel játszol? :O
  • Szeszmester
    A Knights of Xentar nagyon fun, nekem meg is van vhol :)
  • Tinman #20931
    Hát azokat full a végére hagynám levezetésnek... nekem nem annyira bejövősek. Egyiket sem vettem meg.
  • Aakoss
    Mivel látom, hogy diák vagy, ezért azt mondanám, hogy itt volt az egész nyár... egy hét segédmunka egy építkezésen és meg is van :P
    Legalábbis én a 90-es évek végén napi 5 ropit kaptam feketén egy építkezésen... igaz hulla voltam de vasárnap ott virított a zsebemben 35 ropi.
    Persze mondhatnám, hogy diákmunka... de az nem biztos, hogy olyan jól fizet...
  • Alwares
    Adj 30-at és megyek :D
    Előbb még magasabb prioritást élvez az Xbox 360 120GB-os winyó :D
  • rnd
    És hol vannak a crystal chronicles részek???
  • Tomek83
    Akkor mire vársz:) irány a bolt és vegyél egyet,már 30ért vehetsz újat. És nem fogod megbánni jó cuccok vannak rá.
  • Alwares
    Huh emberek nekem nagyon tetszik ez a DS-es GTA! Újabb érv a Ds mellet, kéne már venni egyet...
  • Beast Machine
    GBAtemp csak nekem nem jön be?
  • Beast Machine
    ooookéj, kösz a tanácsot, nem feledem :)
  • Tinman #20923
    Egyszerű :-D
    Lassan minden FF megvan eredetiben szóval akár meg is fogadhatod a tanácsom.

FF I & II. kapható GBA-ra egyben... érdemes megvenni és azzal kezdeni, mert a graf az klasszikus. Ha DS-en rögtön a csúcs 4.-el kezded, akkor már lehet nem fogod szeretni a régi megjelenítést. Ha van PSP-d told az első 2 részt azon mert szebb.

Aztán jöhet a III. felújított rész DS-re, nagyon kis kellemes game, aztán a IV. DS rész (imádni fogod!).

Következhet az 5. rész advance szintén GBA cucc.
    A VI. részt PS2-ön ajánlom /PSX játék/.

A 7. részt én azt mondom, hogy a IX. rész után told és PC-n! A 7. rész maga a csoda. Engem nagyon mélyen megfogott a játék... évekig bálványoztam és most is az legjobb FF-nek tartom... ha jobban belegondolok, a legjobb jRPG ami valaha megjelent.

A IX. rész nekem a Kingdom Hearts kiddie stylet idézi, remek játék, de picit olyan kis cukipofa. Ezt tolhatod PS2-ön (PSX játék) vagy PSP-n, utóbbin lehetnek bugok.

A 7. rész után told le az előzményeket, igen, így érdemes, majd meglátod! Az előzmények neve FF Crisis Core, only PSP cím. Én gyak. emiatt vettem a PSP-t :-D

Ha ezzel megvagy, jöhet VIII. rész, imádni fogod. Komoly, látványos, dinamikus rész. Ezt is PC-n érdemes a minél szebb összhatás miatt.

És most jöhet a FF történelem 2. legfantasztikusabb része a X rész.
    Nem olyan mint a 7. rész, hogy a lelkedig lenyúl, hanem a játékélmény és az összhatás lehet ami miatt mindenki egyik nagy kedvence.

Eztán jöhet a FF sorozat szégyene az X-2. Máig nem voltam képes végigjátszani. Egy szar. Ez van. Gyak. a X "folytatása", de elbaxott egy fejlődési rendszere és önismétlése miatt egyszerűen unalmas és elég feminim is :-/

Ha szeretsz MMO drogozoni akkor a XII. után nekieshetsz PC-n... nem rossz, nem rossz, de valahogy nem az a sokkolós FF. A XII-ről még annyit, hogy olyan erős közepes játék. Van ugye DS-en is, de szerintem PS2-ön told.

A Chochobo Tales-t pihentetésnek bármikor tolhatod, aranyos, szerethető, de nem túl hosszú.

A Tactics részek engem soha nem tudtak nagyon megfogni, de el lehet velük lenni, szvsz bármikor játszogathatsz velük, ha már az I és II részt végigvitted.

FF... szerintem :-D
  • Borgi
    alap ^^
  • S8DJ
    Contra 4 még megmaradt :)
  • Sheltem
    Állítólag a 4. rész a legjobb.
  • Beast Machine
    Srácok, belekezdenék valamelyik FF játékba, melyik epizódot ajánljátok DS-en? Melyikkel érdemes elkezdenem, és milyen sorrendben lenne jó haladnom?
  • Sheltem
    Topic frissítve
  • lampard99
    helló szeretnék venni ds kártyát használtan!!! Bp-jelentkeznek.
  • Borgi
    monjuk, érzéseim ellenére, lehet tetszeni fog a gamma ;>
  • lowdog
    gondolom az túl oldszkúl lett volna - én kiváncsi vagyok milyen lesz mert a régi GTA1-2vel nagyon jókat szórakoztam, míg ezek az újabbak (vice city, san andreas stb) nem tudtak lekötni...
  • Borgi
    igen, de akor már miért nem eredeti annyira hogy fölülnézetes?
    valahogy nagyon nem jön be ez az elképzelés...
  • lowdog
    "nagyonagyon de nem gta-s"
    közelebb kerül így az eredeti GTA-khoz mint ezekhez a háromdés fosokhoz
  • Borgi
    "- Isometric camera angle"
    PFUJJ
    nemintha bajom lenne vele, de nagyon, nagyon, nagyonagyon de nem gta-s.
  • Aakoss
    Sheltem

Castelvania boxart:
    http://www.dsfanboy.com/2008/08/06/castlevania-boxart-order-of-colada/

Nem tudom ez mennyire "hiteles" de a wikipediara is ez van feltöltve rosszabb minőségben.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Castlevania_DS_3
  • Aakoss
    Visszatérve UMK3:
    Igazából már rég nem játszottam és Sub-Zero kombójára emlékeztem csak, mert az könnyű egyébként is, azzal végigvittem a legkisebb szinten, de csak úgy, hogy olyat sorsolt, amiben nincs Jade (őt még sosem sikerült elvernem)
    Szóval Motaro viszont sokkal könyebb lett, legalábbis a SNES -es MK3 -hoz képest biztos, nekem az megvan eredetiben, azon voltam verhetetlen annakidején!
    Most meg csak ugrál a hülye ló aztán csak le kell rúgni a fejét... néha lő egy bogyót de nem soroz olyanokat mint SNES -en.
    Shao Kahn az kb. ugyanaz az erősség.
  • Aakoss
    Este megnézem, hogy milyen gyártmány...
    Egyébként volt egy nokia micro SD -m előtte, és 2 hét DS használat után tönkrement, legalábbis nem olvassa semmi. (igaz az nem volt már új)
    Majd lehet, hogy jobban megnézem hátha életre lehet kelteni.
    De amíg működött azzal sem volt gond.
  • rumkola
    Mi árulunk kínait, taiwanit és japán is. :)
  • Aakoss
    Igazából párszáz forintos eltéréstől nem esek hanyatt.
    Van bejárásom egy-két számtech nagykerbe (bár egy van amibe sűrűn megyek, mert az van közel) ott is kb 2000 - 2500 Ft attól függően, hogy mi van hozzá, hány átalakító, usb olvasó stb...
    Auchanban láttam még emberi áron... mindenhol máshol csillagos ég...
    (nem esküszöm, hogy kingston volt az auchanban)

Bár valóban az ilyen olcsódvd-s beszerzéssel semmi nem vetekszik

régen IRC-ztem már, de azért majd benézek!
  • Sheltem
    Rá lesz írva a micro sddre, hogy made in japan nézd csak majd meg. Egyébként nekem 2 kingston van és mindkettő japán, nem hiszem, hogy idehaza lehet kapni koreait szóval nem lesz gond.

Náluk van k*rvaolcsón microsd kártya:

Bár nem tudom, hogy csak a képen van e kingston vagy tényleg azt árulnak.

Umk3ban nem te vagy béna, egyszerűen k*rvanehéz lett a játék single player része. A multi viszont élvezetes volt(kb 2szer próbáltam mondjuk).
    HA van kedved ugorj majd be mircen efnet szerveren a #konzol szobába, bár egész nap nem vagyunk ott, de esténként Borgival meg Orkenyiddel be be szoktunk lépni dumálni.
  • Aakoss
    Köszönöm

Mindenképpen ki fogom próbálni, mert rpg-n nőttem fel.
    Talán az első amit játszottam a Knights of Xentar volt...
    ki emlékszik rá?
    az sem ma volt... talán igaz se volt... :P
    Onnan meg már csak egy lépés volt, a Final Fantasy sorozat, amit én a IV résszel kezdtem. A NES es 1-3 at annyira nem tudtam élvezni, de a GBA -s remake már emészthető lett.

Később aztán sok Square játékot felhajtottam, amikről nem sok szó esett: live-A-live, Bahamut Lagoon (ez akkoriban csak japán volt, majd kijött egy menüfordítás, később aztán volt már egy-két angol szöveg is, nem tudom befejezték-e)

Mikor kijöttek a 3d -s verziók... FFVII hát vegyes érzelmeket generált bennem.
    1.) Én szerttem a 2D -t, mert sokkal többet nyomott a történet és a játék sokszínűsége, mint a grafika. És a 3d sokszor belerombol ebbe az összhangba.
    2.) Viszont egy egész más élményt nyújtott ahogy megidéztél egy Bahamutot, vagy egy Bahamut Zero -t , vagy megvacsoráztál amíg a Knights of the Round a Quadra matériával kapcsolva "legyakta" az ellent.

De még bőven van lemaradásom DS -ből
    Még a Puzzle Questet hajtom, meg a Dawn of Sorrow -t (Aria -t már leküldtem) Meg még belekezdtem egy - két dolgokba, de párhuzamosan nem játszom túl sok játékkal, szeretném a jókat végignyomni.

M3 real -t vettem, mert emberi áron kapható a multiformatnál.
    2GB -os kingston -t vettem hozzá mert ár/méret aránya talán ennek a legjobb és ekkora helyen jól elférek. Hogy japó gyártmány-e azt bevallom őszintén nem néztem, de eddig nekem még nem szaggatott be semmi.
    UMK3 -nál ha Motaro nagyon ugrál akkor néha ugrik 1-1 csíkot a képernyő, de én ezt nem az MSD kártyának tudom be.
    (durva lett egyébként a nehézsége a játéknak... én régen nagyon nyomtam a mortalt, még játékterembe költöttem a kis zsebpénzemet rá, de itt úgy elkenik a számat, hogy csak lesek... főleg Jade a sebezhetetlen képességével folyton lealáz... )
  • Tomek83
    Tényleg az Order of Ecclesia is itt van már a kanyarban,meg lesz RuneFactory2 is,az is frankó lesz.