24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#21103 Egy-két haver felismerte, de leginkább csak 2-en tudtuk a férjemmel :) A Zeldának ráadásul elég ünnepélyes hangulata is van ehhez. Kicsit el akartunk térni a szokásoktól... És ez csak a bevezető volt a többi őrültséghez, amiket a Ceremóniamester vezényletével követtünk el, a vendégek nem kis örömére.
Részt vettem már néhány esküvőn életem folyamán, de a sajátomat élveztem a legjobban (és ezt még mondták páran rajtunk kívül is).
Erősen off, sry, hogy felhoztam a témát. -
#21102 Nem rossz :) Amúgy ezt az ott lévők is tudták vagy csak te? :) -
Szeszmester #21101 Hehe, kemény :) -
#21100 Tulsagosan konnyu volt az elozokhoz kepest... unalmas volt a sztori... nem tudom, nem fogott meg :(
Tudod mi volt meg ilyen es etalon volt PS-re? A Vandal Hearts 1 e 2 :) -
#21099 Tallon Overworld FTW! Imádom a Prime-ok zenéit. -
rumkola #21098 JÉZUSOM -
#21097 bajvan? :C -
#21096 Hehe, erről az jut eszembe, hogy az esküvőnkön a gratulációnál a Portrait of Ruin-ból az In search of the secret spell ment :D Én a Zelda Medley-re vonultam be, amíg az anyakönyvvezető beszélt, addig meg az egyik zene a Metroid Prime-ból volt a Tallon Overworld :D -
#21095 Semmi probléma, csak a múltkor mikor jobban ment itt a warez(de utálom ezt a szót) akkor a hozzászólások 30-40% a ki lett moderálva azon az oldalon. Azt meg egyikünk sem akarja -
ivanicsm #21094 Bocsánat. -
#21093 Ne haragudj de ez nem warez fórum. "honnan tudnám letölteni" tartalmú mondataid mellőzd légyszíves. Köszi -
#21092 még meg sem jelent.... -
ivanicsm #21091 A Chrono Trigger-t honnan tudnám ingyen letölteni?
Kell hozzá angol nyelv? (ha igen mennyire kb.) -
#21090 A baj, hogy a Cecil nevet máshogy sehogy nem hallottam, mint nőiként, de lehet, hogy még kiderül a sztori során, hogy a főszereplő valóban az ellenkező nemből származik :D -
Nuki #21089 Ilyenkor két dolog lehetséges:
cecil vagy lány
vagy Cecil úgy fiú név, mint ahogy a Viki fiúnév. (Viktor és Viktória becézése is ;) erre még nem gondoltál? -
#21088 nekem azzal egy a bajom,a két kedvencem (a pöttöm kis mágusok),megkövültek -
#21087 ja, kimaradt, hogy én is nehezen találok olyan (J)RPG-ket, amik megtetszenek, FFIV-be kezdtem bele, de a hajam tépem, valahányszor meglátom a főszereplő csóka CECIL nevét.
CECIL B+.... -
#21086 ízlés dolga, de a Square-Enix néha tényleg képes az agymenésre, legyen szó sztoriról, grafikai stílusról, vagy harcrendszerról (ez utóbbinál örökérvényű igazság, hogy még ha stukkert is tartanának a fejükhöz, SE-ék akkor sem tudnának egy egyszerű, "mezei" harcrendszerrel előhozakodni, lásd. TWEWY... :DDD) -
Nuki #21085 Volt valami amiért, vagy csak úgy az összkép? -
#21084 Mi a baj az FFTA2 vel ? -
Szeszmester #21083 Az tényleg nagyon eltalált szám.
Nekem még a Dracula's Tears és a Vampire Killer tetszenek nagyon, mondjuk az utóbbi elég sok részben benne volt.
Az új Castlevaniát én is nagyon várom :)
A Popolous kijött már?
TWEWY csengőhang. -
#21082 úristen még egy hét és jön az új castlevania...
bárcsak egy új zelda is jönne. -
Tomek83 #21081 1-2hete én is azt kerestem,de én se találtam. Youtube-on hallgattam őket,bár leginkább az After confessiont,az a legjobb Castlevania szám. -
Szeszmester #21080 Srácok, ninc meg valakinek a Dawn of Sorrow OST? :)
Nem bírom levadászni a netről...
Viszont a World ends with you OST megvan, ha kell vkinek, szóljon! -
#21079 Ezzel picit vitatkoznék, mivel nem nagyon éri meg rögötn a pálya elején nyomni a gombot, mint mongolidiotid hülyegyerek a tamtam-dobot, először meg kell tervezni, hogy nagyjából merre mész... De amúgy tényleg nagyon gyorsnak kell lenni itt a végefelé elég szívatós (most tartok a 22. epizódnál). -
#21078 Ez nem az a gondolkozós játék. Ide reflex kell nem esz :P -
#21077 Ésszel kell tolni, meg berakni háttérzenének thrashmetált, és akkor nagyon jó jáccás :D -
#21076 Jah csak mar a jatek feletol egyre idegesitobb kezd lenni... :D -
#21075 Srácok, aki még nem játszik az "N+"-al, az nagyon gyorsan szerezze be, oltári jó platformgáma!!! -
#21074 Nekem az valamiert nem jott be... :( -
Nuki #21073 Bíztató még a "The World ends with you", próbáld ki :) -
Nuki #21072 Egy név örök számomra: Pokémon. Igaz hogy az új generáció már nem hozza azt a színvonalt amit megszokhattunk a blue-red-green-yellow vagy g-s-c játékokban, de még pont tűrhető. Az internetes játszás ha beindul, azért megérte.
Mondjuk én pokémon játékokon nőttem fel, szóval így még jobban a szívembe van zárva az egész univerzum (: -
ivanicsm #21071 Megnéztem youtube on. Nem is rossz :) Kipróbálom.
Ha valaki tud még jó varázslós játékot az írja meg pls :)
THX! -
PHM #21070 From the Abyss. Példul. -
ivanicsm #21069 Ja és ne nagyon keljen hozzá angol tudás! -
ivanicsm #21068 Hello!
Mondjatok pls sok olyan játékot ami fantasy vagy varázslós mászkálósjáték!
A final fantasy jó csak nem akarom eredetibe megvenni.
Előre is köszi! -
én egy WII remébnyében adtam volna el, de olyan drágák a játékok.... ettől független, lehet később, csak úgy, meglepem magam. -
#21066 FFTA2 nekem csalodas volt... :( Pedig en imadtam! -
#21065 Egy csapat meg is akarta csinalni full 3D-be a jatekot de amikor mar majdnem keszen voltak vele, szolt a Square hogy acsi...
Ressurection -
#21064 Engem meg a sok pc fosáradatban a DS játékok kötnek le igazán. Ez a Locks quest is milyen hangulatos kis cucc lett...Professor Laytont is előveszem mai napig Metroid pinballt is..Be is fejezem a sort mert végtelen hosszú lenne. Alig várom, hogy sok időm legyen és nekiugorjak az FFTA2 nek...na az se lesz rövid cucc :) Orcs and elves tényleg elég silányra sikerült, de nem a játékmenet miatt hanem mert k**va rövid. Metroid Prime Hunters csak multiban jó szerintem abban viszont nagyon frankó.
Nekem eszembe se jutott soha, hogy eladjam a DS-em(GBA SP nél nem volt ez így) most is alig várom az új Castlevaniát(már csak pár nap).
Ja és mindezeket úgy mondom, hogy kb heti 5-10 óra időm van játszani max a kiskütyüvel..mégsem adnám el, mert családtag