Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
akkor ez mire jó megint? azt hittem jön végre valami elite beat szerû ritmusos játék 😞
guitar grip bmeg... a sima gombok már nem is jók...
PSP & DS RULEZ!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
ui.: Kedves "kolléga" ( tudja kinek szól <#smile>#smile> ) már nagyon várom a postást , még kettõt kell aludnom és karácsony lesz. <#taps>#taps>
The Legend of Zelda: A Link to the Past + FOur Swords
The Legend of Zelda: The MInish Cap
Ezek a legjobbak, de GBA-ra nagyon jó a kínálat, nagyon sok jó játék van rá.
http://thelegendofzelda.blog.hu
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Ki milyen GBA játékokat ajánl ??
ui.: kimaradt az életembõl a gba eddig...
Rohadtul nem ide tartozik,de ma olvastam hogy lesz Rune wii-re is😊
...vágod?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
...vágod?
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
Elõre is köszi.
de van valami gba loader szerintem errefelé keresgess vagy az m3 hivatalos oldala se rossz ötlet.
egyébként ha van valakinek eladó slot2-es kártyája ami gba játékokhoz készült, az nyugodtan keressen meg, mert megvenném 😊
Elõre is köszi!
Az M3 Lite-os mentéseket át lehet vinni valahogy M3 Real-be?
2. kicsomagolod a file-okat
3. beleteszed oket egy konyvtarba, ha meg nincsenek benne (pl SKIN1)
4. ezt az egeszet a microSD kártyán a \CycloDS\skins könyvtárba kell bemásolni (tehat X:\CycloDS\skins\SKIN1 konyvtarba kerulnek a bmp es xml file-ok)
5. elinditod a gepet
6. settings-ben valaszthatsz