Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
PSP tulaj vagyok! Most állok DS vásárlás elött és lenne egykét kérdésem !A DS-ben milyen memoria kártyára mentitek a játék mentéseket?Csak eredeti játékoknál gondolom ! Milyen memoria kártyát kell bele vennem ?Nem akarok rajta filmet se nézni meg ilyenek csak játszani!Arra ott a PSP!
És még valami van egy D-Link routerem amit PSP-n való netezésre és multizásra használok!Ez jó a DS-hez is?
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

szerintem a DealExtreme-re célzott

fishBNS
Te mirol beszelsz?

Próbáld meg pár órára bekapcsolva hagyni, úgy hogy nem csinálsz semmit közbe. Így elvileg feltölti, ha esetleg teljesen le lenne merülve.
Érdemes még megnézni a forrasztási pontokat, hogy nem váltak-e le.

Hát én is így gondolom. Mi lehet a gebasz? Lehet, hogy gyorsan kapcsolom ki a gépet a mentés után és kéne neki pár másodperc míg megcsinálja a mentés file-t?
Megnéztem és nincs lemerülve. 😞
Az M3-ba akku van...

Legalább itt ne, fõleg hogy kint van a bannerba a DX 😊

fishBNS
fogalmam sincs,hogy abban milyen van. Az enyemben sima gombelem volt,es mikor meghalt ugyanezt produkalta.

Valami szar van a gba kártyával,nekem semmi probléma nem volt a gba mentéseknél.
Ez be van forrasztva. Ez nem egy aksi? Milyen elemet kell venni bele? Ugye a gba kártyára gondolsz. Tuti, hogy ez a gond? Tudom sok a kérdés. 😊
fishBNS
A kartyaban.

Milyen elem, és hol? A gépben vagy a kártyában?
fishBNS
Lemerult az elem.

TrIp
ok, csak gba-hoz kellett volna, de akkor rendelek egy ez5-öt 3ezerért a dealextreme-rõl...

Sziasztok! Hátha tud valaki segíteni. Van egy m3 real-em gba pack-al. Ha csinálok egy mentést a gba játékkal és utána kikapcsolom a gépet és visszakapcsolom, akkor gyönyörûen megtalálja a játék a mentést. Viszont ha 10 perc után kapcsolom vissza akkor már nem találja. Mit csinálok rosszul? Hogy lehetséges ez?
fishBNS
DSTT + 2gb kingston 7000 Ft !!KATT!!

fishBNS
21 dollar - esetleg =]

Denes888
Én meg annyiért nem adom.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

TrIp
2ezret adok az m3miniSD-ért

Denes888
JA és mindegyiknek megvan a doboza, és az m3-nak a telepítõ cd-ja.(bár neten már sokkal újabb verziót lehet leszedni).

Denes888
Hello!
Eladó M3-MiniSD,Passcard 3-mal,és egy 1 gigás takeMS MiniSD kártya.
KOmplett szett, minden játékot visz, filmet lehet rajta nézni.
15.000Ft. Ahogy nézem külföldrõl olcsó helyrõl 21k szállítás nélkül.
A profilomban van msn,és e-mail.

Banyapapa
mi az oldal cime?

Rá kell érezni arra, hogy épp mi a feladat. Ma tettem fel én is , eddig benne van kb. 5-6 óra játékidõm 😊

***Extra aki van olyan fanatikus (mint Én), hogy japán tudás nélkül is végigtolja a játékot, annak a 8. osztály kivégzése után megnyílik egy minijáték ( összesen 6 van belõle ), ahol a megszerzett pontszámot a játék hivatalos oldalán betudjuk regisztrálni ( a feltüntetett ~15-20 karakteres kóddal együtt ) a nevünkkel.
Hajrá magyarok , eddig csak japán játékos van a toplistában rajtam kívül😊

butyokanime
Ezt pont ma próbálta, csak ezzel is az a baj hogy japán... <#szomoru1>
De egyébként nem lenne rossz game, csak érteném mikor mire megyek 😊

PSP & DS RULEZ!

Ajánlom mindenkinek a következõ ÚJ játékot:

"Bokura no TV Game Kentei"

Röviden: A régi idõk TV játékai összegyûjtve, DE nem a régi formában hanem megváltoztatva. Nálam visszahozta a 90es évek "sárgakazis nintendo" hangulatát 😊

Hú hát ez a Bleach 3rd Phantom jó egy gyenge játék lett, nem is harcolhatsz benne kedvedre mint az elõzõ két részben, hanem ilyen stratégiai lúzerség lett belõle, azaz pl mész egy lidécbanda ellen, odamész hozzá, kiválasztod hogy támadni akarsz és a gép támad helyetted, hát nagyszerû...

KILLER2
Az nagy kár. Eddig 2 linket találtam a fájlhoz, de egyik sem mûködik már. Valamint találtam egy Arm7 patchert, de azzal meg nem ment a játék.

Töltsük le az internetet!

Nem,már letöröltem a játékot. És a link ami itt volt fent,már nem létezik,hátha másnak még megvan a játék. Mert majd nekem is kellene.
KILLER2
Ezt az arm7.bin-t nem tudod valahogy eljuttatni nekem?

KILLER2
Az arm7.bin a legnagyobb baj. Azzal szarakodtam sokat, mert egyetlen mûködõ linket sem találtam.

1. Szedd szét a romot a DSLazy nevû progival
2. Írd felül ezzel az arm7.bin-el a már meglévõ arm7.bin-t (ezt megtalálod ott ahova szétbontotta a romot)
3. Újra csinálj romot a DSLazy-vel.
4. Élvezd a kukacokat.
KILLER2
Lehet, hogy a patchel van a baj. Itt van ez a hsz? Megpróbálom elõkeríteni, köszi. Hátha valamit félreértettem a külföldi fórumokon, bár nem túl bonyolult a leírás.

Nem állítottam rajta semmi különöset,itt vhol a hsz-ok között volt leírás hogy kell patchelni és nekem úgy ment.Lehet hogy patchelésnél rontottál el valamit.
Nekem sem az volt az elsõ munkám, de aznap üldözött a balszerencse.
Összerakás közben példul kiugrott az R gomb rugója.
Vagy 10 percig kúsztam-másztam az asztal alatt, és már éppen feladtam a keresést, amikor megtaláltam.
A DSL burkolatára volt tapadva, az egyik hangszóró mágnesénél...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

milyen kedvezményes ajánlat , még a végén szavadon foglak <#ravasz1>

Az elsõ pár cserénél nekem se ment könnyen, de egy idõ után bele lehet jönni <#vigyor3>

Meg kell rendelni az érintõpanelt, + 1 normál, meg 1 spéci 3 ágú csillagcsavarhúzót.
Ezután, ha megjöttek a cuccok, szét kell kapni a DS-t, kicserélni a panelt, és voilá!
Ezt a mûveletet persze kizárólag profiknak ajánlom!
Nemrég cseréltem 1 Lite alsó kijelzõjét, állítom, hogy lett pár õsz hajszálam.
Pedig nem vagyok kezdõ...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Borgi
35 ezeré kicserélem neked, ugy hogy nem is kell a rendeléssel szenvedned :C

porki fagyok fállalon

KILLER2
Tudtommal sehol. Külföldrõl lehet rendelni és te kicseréled.

touchscreen cserét hol szoktak csinálni ? és mi a tarifája ?

Igen. A csere. 😊

guardian hero
touchscreen polírozásra van valami tuti módszer?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

KILLER2
Nem tudod, hogy milyen beállítások mellett?

Nekem mûködött anno.
KILLER2
Bocs a warez kérdésért, de:
A Worms: Open Warfare 2-t sikerült már elindítania valakinek SuperCard Lite-on? Van valami arm7 patch, azt tudom, de eddig akármit csináltam, töltésnél mindig lefagyott (amikor esik le a kukac betöltéskor, az aljától kb 1 cm-re megáll).

érdekes , remélem nálam ilyen problémák nem sûrûn fognak elõrordulni ( *lekopogtam*)

Sephi
Na ez nem eppen igaz, mert az en G6DS real kartyamat, ha kiszedem a DS-bol es berakom a kartyaolvasoba, majd gepbe akkor 70% esely van ra, hogy megmegy a file rendszere 😞 Igaz mar lassan masfel eves a kartya 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ha nem töröd ketté a kártyát akkor nem lesz baja