24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Tomek83 #21143 Bazz,egész nap ezen gondolkoztam hogy mit jelent hogy a fejszopóktól kivagy.Most esett le,azok tényleg szemetek.Egyébként elég nehéz játék,legalábbis nehezebb mint az előzők,most annál falmászós boss-nál szenvedek.Amúgy ezt a boss-t tökre lenyúlták a konamisok a Contrájukból:) -
#21142 Mi volt kár?? -
#21141 kár volt -
#21140 Nekem csak hétfőre érkezik meg :( -
#21139 fejszopoktol kivagyok. -
Tomek83 #21138 MagyarPosta very fast delivery-t használtam,és már ki is küldték.
Esetleg valami élesebb képet nem lehetne kirakni? -
#21137 bahhze, már meg is vettétek? mediamarkt? -
#21136 még jó, öreg! :C -
#21135 Most egy picit(1-2nap) ez lesz a kép a bannerban :) Remélem tetszik. -
Tomek83 #21134 Na végre,egész nap erre vártam.Tegnap már nem bírtam várni,és nyomattam a japán verziót. -
#21133 Megjelent a Castlevania! -
rumkola #21132 Már rájöttem, nem ezt akartam.
:)))
Úgyhogy eladó:
Fehér Supercard Lite MicroSD-s változat.
SLOT2-es, NDS romok futtatása, rumble meg mittudomain még mire jó..
:)
ÁR: 4000.- -
PHM #21131 Nem, sajnos semmilyen csalafintasággal nem lehet rávenni a GBA romok futtatására. Nincs benne ram, sem flashrom. -
rumkola #21130 GBA loaderrel menne? -
rumkola #21129 de basszameg...
:)))))
fákk -
PHM #21128 Puszta véletlenségből nem "rumble" verziód van? Mer' az nem támogassa ja GBA romokat. -
#21127 Olvasnád el az emaileid má' de télleg' ám ^^ -
rumkola #21126 Nem látja egyátalán a fájlokat, csak a .sav kiterjesztésűeket a saves fülön... -
#21125 4-5000.... ds játékot nem visznek ennyié a mocskok. -
rumkola #21124 Üdv!
PHM vagy valamelyik guru segítsen és írja már le legyenszíves, hogyan tudok slot2-es Supercard SD Lite-al GBA játékot futtatni. Az oké, hogy ráteszem a rendszert, átkovertálom a ROM-ot és rápakolom. De valamilyen okból kifolyólag nem látja a .gba (se a .nds)romokat a gép, így ugyebár elindítani sem tudok semmit.
Slot1-es kari is van, de szerintem arra ennél nincs is szükség.
Segítsetek légyszi mert már bakot ugrok mérgemben.
:))) -
#21123 GBA ritkaságok, szépségek 4-5000fos áron (dobozos játékok):
Final Fantasy Tactics
Zelda Minish Cap
Final Fantasy I-II
Golden Sun
Golden Sun: The Lost Age
Breath of Fire
-
#21122 oké köszi megpróbálom -
#21121 bázze, vegyé má újat, 1000 ft 1 giga sd. -
rumkola #21120 szerintem simán behalt a kártya, ennyi -
Szeszmester #21119 Érdekes.
Kérj kölcsön vkitől egy ilyet és próbáld meg használni az ő működő átalakítóját a te gépeden, a te MicroSD-del. -
#21118 próbáltam már -
#21117 Nem lehet hogy valamelyik file vagy mappa írásvédett? Mert akkor jobb click , tulajdonságok, és az írásvédettség megszüntetése. Lehet ez hülyeség csak egy tipp. -
#21116 szevasztok
hát úgy látszik a formázás sem oldja meg a sd átalakító problémámat mert akkor is azt írja ki hogy a lemez írásvédett.a pöcköt nem találom a kártyán pedig már egyszer szét is szedtem de semmi.akkor hogyan lehetne leszedni az írásvédettséget? -
PHM #21115 16 MB ram, DSBrowser támogatás,
32 MB flashrom, rezgőmotor.
1 db. romot égethetsz bele, akkor úgy működik, mint 1 eredeti GBA kazetta.
Újdonságok, amelyek még nem teljesen kiforrottak:
GBA rom futtatása a ramból, flash multirom támogatás.
Ez tulajdonképpen egy lecsupaszított EZ4 Lite rezgőmotorral. -
rumkola #21114 klikk1
klikk2
Nem bővíthető. -
#21113 link róla? ez bővithető? -
rumkola #21112 Új, fehér EzflashV 3in1 /GBA game, rumble, browser/ slot2-es expansion kártya eladó.
4000.-FT
-
#21111 Nem semmi! Respect! Ja és GRATULA! -
ivanicsm #21110 Hello!
Egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem a Final Fantasy III-at és játszottam vele egy ideig el is mentettem. Egyik szörny megölt Game Over. A mentésnél akarom folytatni és eltünt a mentés.
Azt mondták nekem hogy valami fix nem tudom mi kell hozzá hogy megmaradjon a mentés. Nem tudja valaki mi kell hozzá?
Előre is köszi a helpet! -
#21109 a Gyakuten Kenjiről semmi hír? Kíváncsi leszek az angol címére...
Miles Edgeworth - Ace Prosecutor? -
#21108 Mennyiért gondoltad MicroSD nélkül ? -
rumkola #21107 Új ACEKard2 eladó, igény szerint MicroSD-vel.
Privi. -
Nuki #21106 Inkább mentem volna hozzátok mint a gólyatáborba, sajnálom hogy nem voltam ott :P
mellesleg: azért remélem nem adod el olyan hamar a kütyüdet, legközelebbi talin mivel fogunk játszani? :D -
rumkola #21105 nálam Star Wars birodalmi induló fog menni, vagy a New Hope végén lévő "díjkiosztó" zenéje.
:)) -
Szeszmester #21104 Dehogy, köszi, hogy megosztottál velünk egy ilyen fontos és kellemes élményt :)