Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP tulaj vagyok! Most állok DS vásárlás elött és lenne egykét kérdésem !A DS-ben milyen memoria kártyára mentitek a játék mentéseket?Csak eredeti játékoknál gondolom ! Milyen memoria kártyát kell bele vennem ?Nem akarok rajta filmet se nézni meg ilyenek csak játszani!Arra ott a PSP!
És még valami van egy D-Link routerem amit PSP-n való netezésre és multizásra használok!Ez jó a DS-hez is?
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Érdemes még megnézni a forrasztási pontokat, hogy nem váltak-e le.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Eladó M3-MiniSD,Passcard 3-mal,és egy 1 gigás takeMS MiniSD kártya.
KOmplett szett, minden játékot visz, filmet lehet rajta nézni.
15.000Ft. Ahogy nézem külföldrõl olcsó helyrõl 21k szállítás nélkül.
A profilomban van msn,és e-mail.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
***Extra aki van olyan fanatikus (mint Én), hogy japán tudás nélkül is végigtolja a játékot, annak a 8. osztály kivégzése után megnyílik egy minijáték ( összesen 6 van belõle ), ahol a megszerzett pontszámot a játék hivatalos oldalán betudjuk regisztrálni ( a feltüntetett ~15-20 karakteres kóddal együtt ) a nevünkkel.
Hajrá magyarok , eddig csak japán játékos van a toplistában rajtam kívül😊
De egyébként nem lenne rossz game, csak érteném mikor mire megyek 😊
PSP & DS RULEZ!
"Bokura no TV Game Kentei"
Röviden: A régi idõk TV játékai összegyûjtve, DE nem a régi formában hanem megváltoztatva. Nálam visszahozta a 90es évek "sárgakazis nintendo" hangulatát 😊
Töltsük le az internetet!
2. Írd felül ezzel az arm7.bin-el a már meglévõ arm7.bin-t (ezt megtalálod ott ahova szétbontotta a romot)
3. Újra csinálj romot a DSLazy-vel.
4. Élvezd a kukacokat.
Összerakás közben példul kiugrott az R gomb rugója.
Vagy 10 percig kúsztam-másztam az asztal alatt, és már éppen feladtam a keresést, amikor megtaláltam.
A DSL burkolatára volt tapadva, az egyik hangszóró mágnesénél...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Ezután, ha megjöttek a cuccok, szét kell kapni a DS-t, kicserélni a panelt, és voilá!
Ezt a mûveletet persze kizárólag profiknak ajánlom!
Nemrég cseréltem 1 Lite alsó kijelzõjét, állítom, hogy lett pár õsz hajszálam.
Pedig nem vagyok kezdõ...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
porki fagyok fállalon
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Worms: Open Warfare 2-t sikerült már elindítania valakinek SuperCard Lite-on? Van valami arm7 patch, azt tudom, de eddig akármit csináltam, töltésnél mindig lefagyott (amikor esik le a kukac betöltéskor, az aljától kb 1 cm-re megáll).
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"