24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#21183 Ne zavarjon, hogy az nem az volt. -
#21182 a toronyban már jó rég legyőztem az ellenséget. -
Magi711 #21181 Igen frissíteni kellett a SYSTEM mappát:)
Már müködnek is..:)
Köszi a segítséget!!!
-
Szeszmester #21180 Nem arra kell menni, az majd jóval később lesz, ha legyőzted a főgonoszt a kastélyban.
Ha jól emlékszem, egy szobával menj vissza és mássz fel a toronyba! -
#21179 a castlevania:dawn of sorrow-ban akadtam el, a pálya jobb oldalán egy ajtó előtt ami előtt egy fekete füst van és alatta több szint.ott hogyan lehet továbbmenni? -
#21178 Nekem is ilyen kártyám és nekem megy a metal slug. Próbáld meg frissíteni a system mappát! -
#21177 hehe, nekem mindegy mit adok el.
doboz, etc? fóliás? -
timantes #21176 nincs kedved elcserélni a fekete DSt egy fehér karctalan DSre ? :) -
timantes #21175 nálam ezek gond nélkül futnak supercard-al -
flevente #21174 Üdv!
Nem tudjátok, hogy GBA SP-hez hol és mennyiért lehet új aksit venni? -
#21173 ja, csak nem hagy a WII nyugodni, bár ott is eladások mennek... -
Magi711 #21172 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Néhány japán nds ROMot nem visz a DS-em.
pl: Metal Slug 7 , Ketsui
Ezek elindulnak,cak lefagynak...
M3 DS REAL flash kártyám van,vli írtak angol foumon,hogy esetleg ezzel van a baj?
Köszömöm előre is a segíségt! -
f00fighter #21171 Már megint? -
#21170 fekete NDS LITE eladó. M3 DS real + 2GB karival.
privizz ha érdekel. :) -
Rohamkacsa #21169 Hali csak 10én kapok fizut, gondolom Airsoft fegyver csere meg nem érdekel:D szal majd 10én jelentkezek. Azért köszi h szóltál -
#21168 sima rumble -
#21167 M3Real GBA vagy síma (magyarán: viszi a GBA romokat is?) -
#21166 szevasz
nálam eladó egy nintendo ds lite 1 gb-os micro sd-vel és m3real ds kártyával 25000ft-ért.
érdekel? -
#21165 amit néztél géphez adott r4ds,pont jo ezekre,moonshell-t alapbol tudja 8és az a media progi,zene,film megy rajta) -
Rohamkacsa #21164 És milyen kártyával lehetne megoldani h minden fusson rajta? -
#21163 Mp3 - minden gond nélkül lejátsza
Filmek - konvertálni kell, ajánlott pl. a BatchDPG, amivel át tudod konvertálni (nem nagy kaland, egy film, kb negyed óra alatt megvan)
Játékok - Ezen a kártyán, amit a srác ad hozzá csak DS játékok mennek, GBA nem. Emulátorral még tudsz futtatni Gameboy, Gameboy Color, NES, SNES, Spectrum C64, Game Gear, Master System és Megadrive játékokat is. -
Rohamkacsa #21162 Köszi az Infót.
MEg én szeretnék is rajta zenét hallgatni meg filmet is nézni + a játék a legfontosabb, szal filmet lehet velük mindent csinálni? mert ezek az infok számomra nem valami világosak -
#21161 Na talán most élesebb. Ez a max. -
#21160 Az a helyzet amúgy, hogy nálam sokkal élesebb ez a kép ,a fórum valamiért így jeleníti meg..Nagyobbat nem tudok berakni, ennyi hely van. -
#21159 Lehet élesebb képet kirakni, küldjél és kirakom...Vagy annyit nem ér, hogy dolgozz vele? -
Szeszmester #21158 A DSi meg április körül várható... -
#21157 Lite alá ne add... nem szabad. A régi DS kijelzője elég hulladék a Lite-hoz képest. -
#21156 Ha nem akarsz többet költeni rá, vagy egyelőre csak ki szeretnéd próbálni, akkor igen.
Az ár mindenképpen nagyon baráti, de én egy DS Lite-ot ajánlok 8 gigás kártyával, M3Real GBA-val. Persze egy ilyen fullos szet nem olcsó mulatság (nekem kb. 50-be van), de nagyon profi, semmire sem cserélném le... :)
Ha tényleg csak kipróbálásra kell, mert nem vagy benne biztos, hogy ilyen konzol kell, akkor érdemes megvenni, ennyiért bármikor tovább tudod adni (kb. 22-25e-t ér így a cucc, attól függ, hogy az alsó kijelző mennyire karcos) -
Nuki #21155 Ha vársz és nem kapkodod el, akkor nagyon jó áron hozzájutsz DS Lite-hoz is, csak keresni kell jó ajánlatokat. -
Tomek83 #21154 Megéri,de szerintem gyűjts össze még egy 10est és inkább egy Lite-ot vegyél.30ért már azt is lehet minden cuccal. -
Rohamkacsa #21153 Sziasztok, elég új vagyok ebben a Ds-es dolgoban így nemnagyon értek még hozzá.
Láttam vaterán egy aukciót nintendo ds-ről sima ds, R4DS kártyával és 2 gb mikro sd, 20k hufért sztetek megéri? meret lit az kicsit húzós árban van nekem
www.vatera.hu/nintendo_ds_r4ds_kartya_2_gb_micro_sd_99678859.html -
Tomek83 #21152 "Annál" után még egy határozott névelő nem ártott volna. -
Szeszmester #21151 Jaja, bízz magadban és ne fogadj el Sephitől helyesírási tanácsot ;) -
#21150 Nem te írtál hülyeséget :-D -
#21149 akkor inkább az elözöeket probáld meg,könnyebbek
-
#21148 Én most játszok először castlevaniaval, de ezektől a "fejszopóktól a f.sz kivan. -
Tomek83 #21147 Pedig azt a hsz-t át is olvastam és akkor nem tűnt fel hogy hülyeséget is írok:) -
#21146 Ték. -
rumkola #21145 Inkább ANÁL???
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ -
#21144 "annál"?