24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sephi
    Ne zavarjon, hogy az nem az volt.
  • Risu Führer
    a toronyban már jó rég legyőztem az ellenséget.
  • Magi711
    Igen frissíteni kellett a SYSTEM mappát:)

Már müködnek is..:)

Köszi a segítséget!!!

• Szeszmester
    Nem arra kell menni, az majd jóval később lesz, ha legyőzted a főgonoszt a kastélyban.

Ha jól emlékszem, egy szobával menj vissza és mássz fel a toronyba!
  • Risu Führer
    a castlevania:dawn of sorrow-ban akadtam el, a pálya jobb oldalán egy ajtó előtt ami előtt egy fekete füst van és alatta több szint.ott hogyan lehet továbbmenni?
  • shenmuedc #21178
    Nekem is ilyen kártyám és nekem megy a metal slug. Próbáld meg frissíteni a system mappát!
  • kisgabo
    hehe, nekem mindegy mit adok el.

doboz, etc? fóliás?
  • timantes
    nincs kedved elcserélni a fekete DSt egy fehér karctalan DSre ? :)
  • timantes
    nálam ezek gond nélkül futnak supercard-al
  • flevente
    Üdv!
    Nem tudjátok, hogy GBA SP-hez hol és mennyiért lehet új aksit venni?
  • kisgabo
    ja, csak nem hagy a WII nyugodni, bár ott is eladások mennek...
  • Magi711
    Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?

Néhány japán nds ROMot nem visz a DS-em.
    pl: Metal Slug 7 , Ketsui

Ezek elindulnak,cak lefagynak...

M3 DS REAL flash kártyám van,vli írtak angol foumon,hogy esetleg ezzel van a baj?

Köszömöm előre is a segíségt!
  • f00fighter
    Már megint?
  • kisgabo
    fekete NDS LITE eladó. M3 DS real + 2GB karival.

privizz ha érdekel. :)
  • Rohamkacsa
    Hali csak 10én kapok fizut, gondolom Airsoft fegyver csere meg nem érdekel:D szal majd 10én jelentkezek. Azért köszi h szóltál
  • Risu Führer
    sima rumble
  • Anubys
    M3Real GBA vagy síma (magyarán: viszi a GBA romokat is?)
  • Risu Führer
    szevasz

nálam eladó egy nintendo ds lite 1 gb-os micro sd-vel és m3real ds kártyával 25000ft-ért.
    érdekel?
  • Banyapapa
    amit néztél géphez adott r4ds,pont jo ezekre,moonshell-t alapbol tudja 8és az a media progi,zene,film megy rajta)
  • Rohamkacsa
    És milyen kártyával lehetne megoldani h minden fusson rajta?
  • Anubys
    Mp3 - minden gond nélkül lejátsza
    Filmek - konvertálni kell, ajánlott pl. a BatchDPG, amivel át tudod konvertálni (nem nagy kaland, egy film, kb negyed óra alatt megvan)
    Játékok - Ezen a kártyán, amit a srác ad hozzá csak DS játékok mennek, GBA nem. Emulátorral még tudsz futtatni Gameboy, Gameboy Color, NES, SNES, Spectrum C64, Game Gear, Master System és Megadrive játékokat is.
  • Rohamkacsa
    Köszi az Infót.
    MEg én szeretnék is rajta zenét hallgatni meg filmet is nézni + a játék a legfontosabb, szal filmet lehet velük mindent csinálni? mert ezek az infok számomra nem valami világosak
  • Sheltem
    Na talán most élesebb. Ez a max.
  • Sheltem
    Az a helyzet amúgy, hogy nálam sokkal élesebb ez a kép ,a fórum valamiért így jeleníti meg..Nagyobbat nem tudok berakni, ennyi hely van.
  • Sheltem
    Lehet élesebb képet kirakni, küldjél és kirakom...Vagy annyit nem ér, hogy dolgozz vele?
  • Szeszmester
    A DSi meg április körül várható...
  • Tinman #21157
    Lite alá ne add... nem szabad. A régi DS kijelzője elég hulladék a Lite-hoz képest.
  • Anubys
    Ha nem akarsz többet költeni rá, vagy egyelőre csak ki szeretnéd próbálni, akkor igen.
    Az ár mindenképpen nagyon baráti, de én egy DS Lite-ot ajánlok 8 gigás kártyával, M3Real GBA-val. Persze egy ilyen fullos szet nem olcsó mulatság (nekem kb. 50-be van), de nagyon profi, semmire sem cserélném le... :)
    Ha tényleg csak kipróbálásra kell, mert nem vagy benne biztos, hogy ilyen konzol kell, akkor érdemes megvenni, ennyiért bármikor tovább tudod adni (kb. 22-25e-t ér így a cucc, attól függ, hogy az alsó kijelző mennyire karcos)
  • Nuki
    Ha vársz és nem kapkodod el, akkor nagyon jó áron hozzájutsz DS Lite-hoz is, csak keresni kell jó ajánlatokat.
  • Tomek83
    Megéri,de szerintem gyűjts össze még egy 10est és inkább egy Lite-ot vegyél.30ért már azt is lehet minden cuccal.
  • Rohamkacsa
    Sziasztok, elég új vagyok ebben a Ds-es dolgoban így nemnagyon értek még hozzá.
    Láttam vaterán egy aukciót nintendo ds-ről sima ds, R4DS kártyával és 2 gb mikro sd, 20k hufért sztetek megéri? meret lit az kicsit húzós árban van nekem
    www.vatera.hu/nintendo_ds_r4ds_kartya_2_gb_micro_sd_99678859.html
  • Tomek83
    "Annál" után még egy határozott névelő nem ártott volna.
  • Szeszmester
    Jaja, bízz magadban és ne fogadj el Sephitől helyesírási tanácsot ;)
  • Tinman #21150
    Nem te írtál hülyeséget :-D
  • Banyapapa
    akkor inkább az elözöeket probáld meg,könnyebbek
  • shenmuedc #21148
    Én most játszok először castlevaniaval, de ezektől a "fejszopóktól a f.sz kivan.
  • Tomek83
    Pedig azt a hsz-t át is olvastam és akkor nem tűnt fel hogy hülyeséget is írok:)
  • Tinman #21146
    Ték.
  • rumkola
    Inkább ANÁL???
    :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
  • Sephi
    "annál"?