Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja,ezt a dsorganizert használja valaki? elég,ha bcsak simán rámásolom a kártyára,vagy vmi módon telepiteni is kell?
aha,köszi! megpróbálom.
nem tudunk segíteni , nekünk KONZOLUNK van és nem ism,erjük azt az emulátort amit használni akarsz

NeoMaN
Villám varáûzslattal kell szétrobbantani a követ. Elötte fel kell ébreszteni az öreget úgyemlékszem, õ adja meg a varázslatot.

Rá kell kiabálni az alvó öregre.
😄D

Anubys
Valamelyik varázslattal kell szétkapni a sziklát (asszem a villámmal, de nem vagyok benne biztos... régen volt)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

csá! ELAKADTAM A NINJA GAIDEN GÉMBEN. Ott,ahol a bányalabirintus van. van egy alagut ami sziklatömbbel van eltorlaszolva,illetve ahol az öreg árus van,egy zárt kapu. Innen sehogyse megy a dolog.
Ottto
Hali
Lenne 2 kérdésem a No$GBA emulátorral kapcsolatban. Szóval FF Tactics A2-t szeretnék játszani rajta, és csak ezzel az emulátorral sikerült elérnem hogy fusson is, de sajnos ezzel is nagyon szaggat. Hogy kéne rendesen beállítani, vagy itt már a gépem kevés (IntelP 3Ghz, GF6600GT, 1G RAM)? + nem tudom a képernyõt kinagyítani, hiába nyomom a fullscreent, hiába állítom be a menübe hogy screen size x2 és hiába húzom a sarkát kifelé, nem nagyítja ki.
Help!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Nem a termékrõl kell magyar leírás hanem a rendelésrõl hogy kell rendelni.
Mire kattintsak ha beletettem a kosárba,....

Banyapapa
akkor keres pl:vatera-n egy
leirás.

Bár vateras nem irja hogy a 2es kieg is benne van-e,mint leirásban

Csak az a baj hogy a rendelésnél nem tudjuk elolvasni mert nem tudunk angolul.<#szomoru1>

Dombornyomott bankkártya kell, + nem árt egy Paypal regisztráció.
Ha ezek megvannak, a rendelés már gyerekjáték.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Rendelt már valaki Dealextremen?

Mert én onnan szeretnék rendelni de nem tudom hogy van ott pontosan a rendelés menete.

Elmondaná nekem valaki létszi?

KILLER2
Én a DSorganize-t ismerem. Az elég sok mindent tud. Van benne naptár, fájlkezelõ, névjegy, IRC, egy használhatatlan böngészõ, meg ilyenek. Nem biztos, hogy pont ezek, de ha érdekel utánanézel. Elég jó kis progi, nálam alap a DSen, mindig jól jön valamire.

Töltsük le az internetet!

Sziasztok.
most gondolkozom ds vásrlásán és azt hallottam h külömbözõ programmokal pda-k funkcióira is rá lehet bírni.Tud errõl valaki vmit??
a válaszokat elõre is köszönöm.
Hello!

Letudná írni valaki, hogy mûködik a dealextreme-n a rendelés mert nem tudok angolul.

Hogy mûködik ez a netes bankszámlafizetés?
Hogy töltsem ki a rendelést?

NeoMaN
Hejjj, Lost In Blue-t próbálta már valaki?
Nálam azonnal TOP5-be ugrott, Zelda és társai mellé.
Aki még nem nézte, az ugorjon neki az elsõ résznek.

NeoMaN
<#idiota>

a keresett játékod neve: Mappy

minek ez a kép ide töröljed gyorsan

Banyapapa
ez aztán marhára kellet

TrIp

amúgymeg a linket között van egy olyan fölül hogy dealextreme... arra nézelõdj ha magadtól nem megy!

hint:
mind a 250 oldalon megtalalhato

Nem akarsz linket küldeni létszi?😊
Mert 250 oldalt átnéznem. :S

Ha nagyon akarod, megtalálod ezen az oldalon 😉

Ti hol vettetek Flash+memokártyát?

Akkor az szívás,mondd a srácnak hogy pakoljon rá cuccot,és találkánál kipróbálod hogy megy-e rendesen.
És aproneten ha olyan Flash kártyát veszek ami netán rossz? (vagy ilyen senkivel nem fordult elõ?) <#circling>

Ha magyar oldal érdekel,akkor aproneten keresgélj,de van 12ért M3 Real gba kártyával,szóval nyomathatod a gba játékokat.
Egy kérdés:létezhet olyan hogy M3 kártya tönkrevágná a DSt?Konkrétan a B gombos dologra értem,mert most hallottam hogy valakinek van Simplyje és ugyanúgy kikapcsol magától,nekem Realom van és dsg-nek is Realja volt.
Tudnátok adni linket ahol tudok venni flash kártyát? Ha lehet venni bele olyat amibe nem kell micro sd akkor olyat. lehetõleg olcsót.

Ez egy CompactFlash kártya, de ez nem megy bele a DS-be. SD megy bele, de csak adapterrel.

De akkor mért van odaírva, hogy: Compact Flash?

Ez egy SD kártya,amire a játékokat felmásolod,de kell egy flash kártya is.
Hello.

Ma (csütörtök) jött meg az új nintendo ds lite és azt szeretném kérdezni, hogy ez a flash kártya jó-e bele? http://www.burningmedia.eu/index.php?id=termekek&category=memoriakartyak&subcategory=compact_flash&manufacturer=verbatim&product=verbatim_compact_flash_memoriakartya_512_mb_&art_id=100669&search_co=Flash&search_gyt=0&lang=hun

Ha nem jó tudtok valamilyen oldalt ahol lehet olcsón venni?

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kisgabo
<#beka3>

Bocsi én voltam a fa.... nem írtam oda, hogy egybe eladó.
Sorry.

TrIp
ez mennyi lenne külön:M3 Real kártya(DS+GBA)

Sziasztok.
Ha esetleg valaki DS vásárláson gondolkodik, akkor eladó lenne egy DS Lite fehér gép mind a 2 képernyõ fóliázva + M3 Real kártya(DS+GBA) + 1GB Micro SD + 2GB Micro Sd + DS tok.
Ár 30.000 Ft-t
Ha valakit érdekel privizzen rám.

Beast Machine
ha feltöltesz egy képet (bármilyen képet) a myvipre, arra a myvip rendszere szerkeszti rá.

...vágod?

NeoMaN
ki rakta rá a myvip-et?

Beast Machine
nem magyar a csaj, ez a kép a DSL megjelenésekor jelent meg valahol a neten.

...vágod?

Ki ez a csaj és hol lakik ? Szívesen rákeresnék myvipen!!! Köszi. Van barátnõm nyugi , csak érdekesség képpen keresnék rá. 😊

Hali !

Lenne feltek (régi gamerekhez) egy kérdésem . Mivel itt a fórumon olvastam Bokura no TV Game Kentei játékról , és hát adtam neki egy probát , nagyon jó kis játék , tecik meg minden . De van benne egy olyasmi játék amikor egy kis egérrel kell a macskák elöl ugy mond elmeneklülni , és közben meg felszedni egy adott tárgyat . Na nekem ennek a játéknak a neve vagy informármációk kellenének róla és akit tud , kérem írjon .
james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Én egyszer próbáltam titkosítás nélküli w-routeremhez csatlakozni és valami Nintendo alkalmazást hiányolt a DS... 😞

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Beast Machine
remélem, hamarosan megjön az ezüst DS-em, mert addig mindig öcsém feketéjét kell kölcsönkérnem, az meg nem tetszik... rühellem ilyenkor az európai nagykert, hogy a magyar kisker nem kap sosem azt, ami éppen kéne 😞

...vágod?

Köszi! A kártyával volt gond. Kicseréltettem, és ez tökéletesen mûködik. 😊
Köszönöm a gyors választ!Milyen akció játékokat ajánlotok!
És még hogy tudjak rajta böngészni ahoz kell valami szoftver vagy alapból van a gépnben?

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Beast Machine
eredeti játékoknál a gép a játék cartridge-ra ment, így a játékhoz a gépen és a játékon kívül más nem szükségeltetik. külön memóriakártyanyílás (SD, MS, stb.) nincs is rajta, csak egy nyílás a DS és egy másik slot a GBA-játékoknak.

...vágod?

1. A mentéseket az eredeti játék kártyájára menti a játék mellé , szóval semmi bõvítmény nem kell DShez.

2. D-Link az tökéletes router én is azon szoktam neten játszani. 10 percel ezelõtt játszottam egy japán játékossal és semmi probléma nem volt.