Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rá kell kiabálni az alvó öregre.
😄D
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Lenne 2 kérdésem a No$GBA emulátorral kapcsolatban. Szóval FF Tactics A2-t szeretnék játszani rajta, és csak ezzel az emulátorral sikerült elérnem hogy fusson is, de sajnos ezzel is nagyon szaggat. Hogy kéne rendesen beállítani, vagy itt már a gépem kevés (IntelP 3Ghz, GF6600GT, 1G RAM)? + nem tudom a képernyõt kinagyítani, hiába nyomom a fullscreent, hiába állítom be a menübe hogy screen size x2 és hiába húzom a sarkát kifelé, nem nagyítja ki.
Help!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Mire kattintsak ha beletettem a kosárba,....
Ha ezek megvannak, a rendelés már gyerekjáték.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Mert én onnan szeretnék rendelni de nem tudom hogy van ott pontosan a rendelés menete.
Elmondaná nekem valaki létszi?
Töltsük le az internetet!
most gondolkozom ds vásrlásán és azt hallottam h külömbözõ programmokal pda-k funkcióira is rá lehet bírni.Tud errõl valaki vmit??
a válaszokat elõre is köszönöm.
Letudná írni valaki, hogy mûködik a dealextreme-n a rendelés mert nem tudok angolul.
Hogy mûködik ez a netes bankszámlafizetés?
Hogy töltsem ki a rendelést?
Nálam azonnal TOP5-be ugrott, Zelda és társai mellé.
Aki még nem nézte, az ugorjon neki az elsõ résznek.

amúgymeg a linket között van egy olyan fölül hogy dealextreme... arra nézelõdj ha magadtól nem megy!
mind a 250 oldalon megtalalhato
Mert 250 oldalt átnéznem. :S
Egy kérdés:létezhet olyan hogy M3 kártya tönkrevágná a DSt?Konkrétan a B gombos dologra értem,mert most hallottam hogy valakinek van Simplyje és ugyanúgy kikapcsol magától,nekem Realom van és dsg-nek is Realja volt.
Ma (csütörtök) jött meg az új nintendo ds lite és azt szeretném kérdezni, hogy ez a flash kártya jó-e bele? http://www.burningmedia.eu/index.php?id=termekek&category=memoriakartyak&subcategory=compact_flash&manufacturer=verbatim&product=verbatim_compact_flash_memoriakartya_512_mb_&art_id=100669&search_co=Flash&search_gyt=0&lang=hun
Ha nem jó tudtok valamilyen oldalt ahol lehet olcsón venni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sorry.
Ha esetleg valaki DS vásárláson gondolkodik, akkor eladó lenne egy DS Lite fehér gép mind a 2 képernyõ fóliázva + M3 Real kártya(DS+GBA) + 1GB Micro SD + 2GB Micro Sd + DS tok.
Ár 30.000 Ft-t
Ha valakit érdekel privizzen rám.
...vágod?
Lenne feltek (régi gamerekhez) egy kérdésem . Mivel itt a fórumon olvastam Bokura no TV Game Kentei játékról , és hát adtam neki egy probát , nagyon jó kis játék , tecik meg minden . De van benne egy olyasmi játék amikor egy kis egérrel kell a macskák elöl ugy mond elmeneklülni , és közben meg felszedni egy adott tárgyat . Na nekem ennek a játéknak a neve vagy informármációk kellenének róla és akit tud , kérem írjon .
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
...vágod?
És még hogy tudjak rajta böngészni ahoz kell valami szoftver vagy alapból van a gépnben?
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
...vágod?
2. D-Link az tökéletes router én is azon szoktam neten játszani. 10 percel ezelõtt játszottam egy japán játékossal és semmi probléma nem volt.