24434
Nintendo DS/DS Lite
  • shenmuedc #21223
    Na a gbatemp szerint az új dsi nem futtat semmilyen homebrew kártyát.
  • Risu Führer
    erre valaki?
  • Tomek83
    RuneFactory2,Ninjatown(ezt most próbáltam ki,egész jónak tűnik), Quantum of Solace(nem próbáltam,de a képek alapján,talán jó játék).
  • Tomek83
    Igen,az nekem is az egyik főok volt,hogy anno Lite-ot vettem. Bár ha használtat veszel,akkor az akksi élettartama is rövidebb már,nálam is már olyan 7-8órát bír,de én több mint 2éve folyamatosan használom is.
  • Rohamkacsa
    Jobban mégérné egy Ds lite mi? mert hát az akksi kapacitás az elég döntő.
    Köszi a választ
  • Tomek83
    Grafikai teljesítmény ugyanaz. Itt vannak a külöbségek.
  • Rohamkacsa
    Halihó!
    Tudom h most jelengleg más a téma de láttam egy eladó Ds-t simát 11e-ért.
    Az érdekelne h miben különbözik a lite a simától azt tudom h kisebb meg a kijelzője intenzívebben világít, de a grafika a teljesítmény meg az ilyenek ugyanaz? pls help
  • Sephi
    Az első Castlevania ami nem tud lekötni... :(
  • shenmuedc #21215
    Hát sajnos erre még nem jöttem rá!
    De ha van róla majd infód , szívesen venném!
  • Banyapapa
    nem,oda az ignis nevü skill kell,fire demontol lehet lenyulni.
    berakod mind2 gombra,nyomsz ott kockáknál egy fel-gomb kombot (most nem ugrik be melyik amivel a sziveket zabálo nagyskill jön be),és eltünnek a kockák a ellophato skill elöl.
  • Totis
    Köszi!
    Amúgy a Monastery-ben van egy olyan tetris-hez hasonlító fal amit lehet ütögetni. Oda milyen ability kell? Idő megállítás vagy idő-lassítás?
  • shenmuedc #21212
    Ability kell hozzá amit a skull cavesben tudsz megszerezni.
  • Sheltem
    Na régi banner vissza, castlevania őrület lecsengett(bár nálam még nem), hamarosan frissítem a boxartokat(elég nehéz dolgom van mert sok normális cucc nem jön ki a közeljövőben, szóval ötleteket várok mindenkitől).
  • Totis
    Tudna esetleg valaki segíteni a Castlevania-ban? Nagyobb ugrást milyen billentyűkombinációval lehet scináln vagy ability kell hozzá?
  • Risu Führer
    ja meg hogy a különböző homebrew progamokhoz kell valamilyen program vagy kell valamit baszakodni a ds-en vagy csak egyszerűen fel kell másolni aztán kész?és a különböző emulátorokat hogyan lehet rajta használni?
  • Beast Machine
    WAT :O
  • Risu Führer
    ds-re nem lehet csinálni magyarosításokat?
  • Borgi
    fú de jó nekünk

;> :C
  • timantes
    MySims Kingdomban váalsztható a MAGYAR NYELV!!!!!!!!!!

Legelső DS játék magyarul!!!!!!
  • Sephi
    Air Traffic Chaos -al jaccik itt valaki? Elso ket fokozatot minden repteren S-re sikerul de a Expert egyiken sem megy :(
  • Tomek83
    Szerintem a Portrait of Ruin:) Bár lehet azért mert én azzal játszottam elsőnek.
  • Banyapapa
    szerintem ami legelsönek jött ki DS-re
  • Risu Führer
    bocsi közben meglett.
    különben szerintetek melyik a legjobb castlevania?
  • butyokanime
    má itt sincs warez? -.- mindenki jókisfiú lett?
  • Risu Führer
    bocs a warezért de valaki nem tudja honnan lehet leszedni az új castlevania részt?
  • rumkola
    naja, de azon nincs rajta, hogy for nintendo
    :))))
  • Tinman #21197
    Ezt soha nem értettem meg.
    Kb. 4-5k már egy WLAN router és akkor az jó lesz a notihoz is, asztali géphez is...
  • Poet
    Most rendeltem az Ebayről, szállítással 2700 Ft:

A Hivatalos Nintendo kiadás kicsit drágább...
  • Bitke
    Hali all !

Lenne egy nagy kérdésem hozzátok, hogyan tudom , megoldani , azt a ds-m hogy nettezek rajta rendesen (ezalatt azt értem , hogy oldalak látogatása , msn , stb.....) . Milyen USB-s wifi adaptert ajánlatok , ami nem vészes árban van ?
  • Borgi
    hát, nemtudom. engem nem érint. GBA-val GBA-n játszom, ennyi ;>
  • Totis
    Mondjuk ezer éve nem játszottam GBA játékkal. Azért kiváncsi lennék, hogy sikerült... A feketébe lehet beruháznék csereként a mostani Lite-ról...
  • Tomek83
    Hozzánk majd csak jövőre jön a DSi. Az ártól függ hogy megéri-e. Eddig csak a japán árról írtak,szerintem a USA,EU árat csak valaki kitalálta. Különben is az a "jó" szokása a Nintendonak,hogy ugyanannyi euróba adják mint ahány dollár.
  • Borgi
    szerintem ami minket érint, az a nagyobb képernyő, és a "minusz" GBA.
  • kisgabo
  • kakaoskalacs
    "Most azonban bejelentették, hogy november 1-én indul világhódító útjára a Nintendo DSi, amit mintegy 179 dolláros, vagyis 129 eurós bevezető áron kívánnak piacra dobni."

Hmm ez a cucc jobban megeri mint a lite? Üdv
  • Risu Führer
    hát pont ma nyomtam le ott fenn a dario vagy ki helyett az üveg mögötti szörnyet amiért megkaptam az ötödik magic sealt.aztán visszamentem a füstös kapuhoz de még ott volt a füst.
  • Szeszmester
    Melyik boss-t nyomtad le legutóbb?
  • rumkola
    én is ott vagyok elakadva...
  • Risu Führer
    jah nem a füst alá nem tudtam még lemenni
  • Szeszmester
    Ja, hogy már lementél a füst alá? Ügyes vagy!
    Valahogy át tudtál teleportálódni az Abyss-ba. Talán egy tükrön kellett átmenni? Keress egy végigjátszást a neten.

Sephi: nem zavar.