24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#21223 Na a gbatemp szerint az új dsi nem futtat semmilyen homebrew kártyát. -
#21222 #21209
erre valaki? -
Tomek83 #21221 RuneFactory2,Ninjatown(ezt most próbáltam ki,egész jónak tűnik), Quantum of Solace(nem próbáltam,de a képek alapján,talán jó játék). -
Tomek83 #21220 Igen,az nekem is az egyik főok volt,hogy anno Lite-ot vettem. Bár ha használtat veszel,akkor az akksi élettartama is rövidebb már,nálam is már olyan 7-8órát bír,de én több mint 2éve folyamatosan használom is. -
Rohamkacsa #21219 Jobban mégérné egy Ds lite mi? mert hát az akksi kapacitás az elég döntő.
Köszi a választ -
Tomek83 #21218 Grafikai teljesítmény ugyanaz. Itt vannak a külöbségek. -
Rohamkacsa #21217 Halihó!
Tudom h most jelengleg más a téma de láttam egy eladó Ds-t simát 11e-ért.
Az érdekelne h miben különbözik a lite a simától azt tudom h kisebb meg a kijelzője intenzívebben világít, de a grafika a teljesítmény meg az ilyenek ugyanaz? pls help -
#21216 Az első Castlevania ami nem tud lekötni... :( -
#21215 Hát sajnos erre még nem jöttem rá!
De ha van róla majd infód , szívesen venném! -
#21214 nem,oda az ignis nevü skill kell,fire demontol lehet lenyulni.
berakod mind2 gombra,nyomsz ott kockáknál egy fel-gomb kombot (most nem ugrik be melyik amivel a sziveket zabálo nagyskill jön be),és eltünnek a kockák a ellophato skill elöl. -
#21213 Köszi!
Amúgy a Monastery-ben van egy olyan tetris-hez hasonlító fal amit lehet ütögetni. Oda milyen ability kell? Idő megállítás vagy idő-lassítás? -
#21212 Ability kell hozzá amit a skull cavesben tudsz megszerezni. -
#21211 Na régi banner vissza, castlevania őrület lecsengett(bár nálam még nem), hamarosan frissítem a boxartokat(elég nehéz dolgom van mert sok normális cucc nem jön ki a közeljövőben, szóval ötleteket várok mindenkitől). -
#21210 Tudna esetleg valaki segíteni a Castlevania-ban? Nagyobb ugrást milyen billentyűkombinációval lehet scináln vagy ability kell hozzá? -
#21209 ja meg hogy a különböző homebrew progamokhoz kell valamilyen program vagy kell valamit baszakodni a ds-en vagy csak egyszerűen fel kell másolni aztán kész?és a különböző emulátorokat hogyan lehet rajta használni? -
#21208 WAT :O -
#21207 ds-re nem lehet csinálni magyarosításokat? -
#21206 fú de jó nekünk
;> :C -
timantes #21205 MySims Kingdomban váalsztható a MAGYAR NYELV!!!!!!!!!!
Legelső DS játék magyarul!!!!!! -
#21204 Air Traffic Chaos -al jaccik itt valaki? Elso ket fokozatot minden repteren S-re sikerul de a Expert egyiken sem megy :( -
Tomek83 #21203 Szerintem a Portrait of Ruin:) Bár lehet azért mert én azzal játszottam elsőnek. -
#21202 szerintem ami legelsönek jött ki DS-re -
#21201 bocsi közben meglett.
különben szerintetek melyik a legjobb castlevania? -
#21200 má itt sincs warez? -.- mindenki jókisfiú lett? -
#21199 bocs a warezért de valaki nem tudja honnan lehet leszedni az új castlevania részt? -
rumkola #21198 naja, de azon nincs rajta, hogy for nintendo
:)))) -
#21197 Ezt soha nem értettem meg.
Kb. 4-5k már egy WLAN router és akkor az jó lesz a notihoz is, asztali géphez is... -
Poet #21196 Most rendeltem az Ebayről, szállítással 2700 Ft:
A Hivatalos Nintendo kiadás kicsit drágább... -
Bitke #21195 Hali all !
Lenne egy nagy kérdésem hozzátok, hogyan tudom , megoldani , azt a ds-m hogy nettezek rajta rendesen (ezalatt azt értem , hogy oldalak látogatása , msn , stb.....) . Milyen USB-s wifi adaptert ajánlatok , ami nem vészes árban van ? -
#21194 hát, nemtudom. engem nem érint. GBA-val GBA-n játszom, ennyi ;> -
#21193 Mondjuk ezer éve nem játszottam GBA játékkal. Azért kiváncsi lennék, hogy sikerült... A feketébe lehet beruháznék csereként a mostani Lite-ról... -
Tomek83 #21192 Hozzánk majd csak jövőre jön a DSi. Az ártól függ hogy megéri-e. Eddig csak a japán árról írtak,szerintem a USA,EU árat csak valaki kitalálta. Különben is az a "jó" szokása a Nintendonak,hogy ugyanannyi euróba adják mint ahány dollár. -
#21191 szerintem ami minket érint, az a nagyobb képernyő, és a "minusz" GBA. -
#21190 -
#21189 "Most azonban bejelentették, hogy november 1-én indul világhódító útjára a Nintendo DSi, amit mintegy 179 dolláros, vagyis 129 eurós bevezető áron kívánnak piacra dobni."
Hmm ez a cucc jobban megeri mint a lite? Üdv -
#21188 hát pont ma nyomtam le ott fenn a dario vagy ki helyett az üveg mögötti szörnyet amiért megkaptam az ötödik magic sealt.aztán visszamentem a füstös kapuhoz de még ott volt a füst. -
Szeszmester #21187 Melyik boss-t nyomtad le legutóbb? -
rumkola #21186 én is ott vagyok elakadva... -
#21185 jah nem a füst alá nem tudtam még lemenni -
Szeszmester #21184 Ja, hogy már lementél a füst alá? Ügyes vagy!
Valahogy át tudtál teleportálódni az Abyss-ba. Talán egy tükrön kellett átmenni? Keress egy végigjátszást a neten.
Sephi: nem zavar.