24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Rohamkacsa #21263 Ezt is Megcsináltam de még ígysem, azt írja No system file found!
put system file in -
#21262 Az .nds fileokat egy NDS nevű mappába pakold (ha nincs ilyen, hozz létre egyet, csupa nagybetűvel írd!), a .gba gámáknak pedig egy GBA nevű mappa kell. -
Rohamkacsa #21261 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy most vettem egy M3ds realt és rá is pakoltam nds kiterjesztésű cuccokat de aztírja h nemérzékeli, mi lehet a baj? -
#21260 Nekem is van egy fekete DS lite-om, New Super Mario bros a kedvencem!!! -
#21259 Kint van a Syberia... Nem kéne kirakni a boxartot? :) -
rumkola #21258 Ha elolvasod a leírásokat és megnézed a képeket akkor magadtól is rájössz.... -
Tomek83 #21257 Én úgy tudom,hogy játékra 2 év garancia is van,szóval utána lehet menni. -
Rohamkacsa #21256 hali tudom h megint eltérítem a témát ezért bocsánat de
http://www.teszvesz.hu/item475353381_nintendo_ds_hez_dstt_tipusu_flash_kartya_2gb_sd.html ez
és http://www.teszvesz.hu/item473301884_nintendo_ds_top_toy_dstt_kartya.html ez között mi a különbség? -
#21255 a tényeket, irj a supportnak. bár ugye a kazi részben hw termék /nem mint a cd / ezért lehetséges az egy év gari.
mien jó, hogy egy gém csak 10k... nesze eredeti. -
#21254 Hat ez marha jo!!! Eredeti uj Harvest moon jatek cardige behalt.... eltunt a save-em , tobb mint 12 ora jatekom volt benne...
Vissza akartam kuldeni es azt mondta sajnaljak de ok nem tehetnek rola. Most irjak a nintendo-nak?
EHH -
Tomek83 #21253 Kint van a Theresia:Dear Emile. És a Zombie BBQ is elég jó. -
lowdog #21252 köszönöm a részletes választ :)
ha úgy adódik lehet hogy megnézem de inkább a Gyakuten Kenji érdekelne, nehezen barátkozom az új szereplőkkel - screenshotok alapján nem szimpatikusak :( -
#21251 Ó, Mr. Justice kalandjai felettébb nagyszerűek. Emlékezz vissza az PW: AA 5. ügyére - na, kb. ugyanolyan szintű a táccsszkrín-kihasználtság. Ebben a játékban érdekesmód azonban nem tudsz személyi profilokat "present"álni, csak ha direkt erre kér a bíró.
A grafika sokat fejlődött, sokkal inkább tűnnek kézzel megrajzoltnak, és életszerűbbnek, mint a PW-kben használt 16 bites sprite-ok (nem mintha azokkal bármi gond lett volna). A mozgásuk is sokkal részletesebb, több képkockából épül fel, természetesen videókat is láthatunk majd a játék során. Apollo mozgáskultúrája különösképp tetszik, pláne, amikor valamitől alaposan meghökken, rajzfilmszerűen folyamatos animációval dolgozták ki az ilyeneket.
Zene terén sincs okunk panaszra, ha az első 3 gáma soundtrackje bejött, ez is rendben lesz, pláne, hogy régebbi melódiák is felcsendülnek, eredetiben, vagy modernizálva. Pár ismerős arc is tiszteletét teszi a játék folyamán (eleddig 3-at számoltam össze, de nem spoilerkedek). Üdítő hír, hogy a címszereplőn kívül magát a Legendát, azaz Phoenix Wrightot is irányíthatjuk, az utolsó ügy során (amiből 4 van összesen).
Apollo karkötője itt a Magatama-pótlék (bár a Magatama is feltűnik), amivel a hazugokat érhetjük tetten, mivel hazudás közben testbeszédük elárulja őket. Ez is szintén egy érdekes újítás.
Összességében egy nagyon jó játék, de még nem vittem végig (utolsó ügyön dolgozom), és nem tudom, mihez kezdek majd, amíg ki nem jön a Gyakuten Kenji, vagy a Gyakuten Saiban 5... -
lowdog #21250 azt látom :) de látod nem tudtam segíteni rajtad :(
inkább azt mondd, megvan-e az Apollo Justice, és ha igen, milyen? a PW-k bejöttek de ettől kicsit tartok... egy fokkal japóbbnak és egy fokkal "gyerekesebbnek" tűnik mint amit elviselek... -
#21249 vitázni én sem kívánok, de megőrülök, ha nem tudom, hogy most akkor a sorozat elindítójáról, vagy a legújabb részről van szó.... :D -
lowdog #21248 találd ki :)
én úgy látom, általában úgy hivatkoznak az egyes epizódokra ahogy én leírtam, és nem írják ki a teljes címet.
ha nem teccik a válasz a kérdésedre akkor várd meg amíg más válaszol, én nem kívánok ezen vitázni :) -
#21247 még ha így is vesszük, ahogy te írtad, akkor is két lehetőség marad:
Phoenix Wright 1. és Apollo Justice... Nna, most akkor melyik? :D -
lowdog #21246 azt kérdezted, hogy melyikről van szó, én erre válaszoltam, nézd csak meg jól! -
#21245 az Ace Attorney mindegyik játék címében benne van, nézd csak meg jól!
helyesen a címek:
PW - Ace Attorney
PW - Ace Attorney: (...And) Justice for All
PW - Ace Attorney: Trials & Tribulations
AJ - Ace Attorney -
PHM #21244 Az R4 a maga idejében szvsz a legjobb kártya volt. Mára azonban elavult.
Nem ismeri az SDHC szabványt, és ami a nagyobb baj, hogy gyakorlatilag megszűnt a támogatása.
A kettő közül jelenleg inkább a DSTT kellene nekem. -
rumkola #21243 nincs -
Rohamkacsa #21242 Halittok érdeklődnék hogy ez a DSTT flash kártya is van olyan jó mint egy r4? -
lowdog #21241 ace attorney az első rész.
justice for all a második
trials and tribulations a harmadik (ezt múlt héten fejeztem be :)) -
#21240 Azt írja: "ACE ATTORNEY".
Nade most melyik? Van belőle 4... -
#21239 Talán chaten megtalálod, mert mostanában itt nem láttam... esetleg Sheltem majd segít és szól neki, ha látja. -
#21238 kelly7:
Úgy emlékszem orkenyid egerben lakik és csukott szemmel is meghegeszti neked ;)
Bár lehet, hogy egy jó üveg bort kell neki vinni cserébe, de ez már a biznisz része... -
Tomek83 #21237 Ez elég érdekes lista:
DS játék eladás -
rumkola #21236 azok aztán az igazi handheldek
:DDDDDDDDDDDD -
#21235 wiszlát DS, jó volt veletek....
átülök a WII, vagy X360 topikba. -
kelly7 #21234 Sziasztok.
Egy kis segítség kéne.Elromlott a Nintendo Ds-em.Pontosabban a felső kijelző csak szineket jelenít meg,nem képeket.Tudtok valahol jó,és olcsó szervízt mondjuk Heves megyében?Esetleg volt már valakinek hasonló problémája? -
#21233 "elég nehéz dolgom van mert sok normális cucc nem jön ki a közeljövőben"
khm-khm... Moon
khm-khm... C.O.R.E.
khm-khm... Call of Duty: World at War
khm-khm... Gauntlet (bár ezt "kicsit" későbbre rakták, elvileg tegnap kellett volna kijönnie) -
#21232 ugye mondtam hogy kár volt venni:P -
#21231 gondolj bele, elcseréled DS-t 3 psp-re, utána visszacseréled a 3psp-t 6 liére. KURVAJÓ -
#21230 Figy énis gondolkodtam, hogy elcserélném a DS-liteom 3 pspre. Ha valakit érdekel privát nekem. Úgy gondolom kb annyit ér. -
#21229 bótban majdnem egyáron vannak, ds kicsit olcsóbb...
gamestore.hu /nem reklám.. :) /
szal a 2:1 kissé vicces. -
Rohamkacsa #21228 énis röhögtemXD -
#21227 1 psp = 2 ds lite? muhaha. -
Rohamkacsa #21226 Halittok!
Haverom rágta már a fülem h kérdezzem meg an egy pspje és elszeretné cserélni 2 lite-ra. mondtam neki h lehetetlen de azért felteszem a kérdést esetleg érdekel valakit?:D:D:D -
#21225 uhh....
DSi incompatible with existing flash carts?
CycloDS - Failed
G6 DS Real - Failed
M3 DS Real - Failed
Supercard DS One - Failed
iTouch DS - Failed
FCard - Failed
NCard - Failed
M3 DS Simply - Failed
U2DS - Failed
gondolom, megoldják ezt is.... de a réki karikat kilőtték. -
#21224 nane, megoldották a sumák karikat? áááááááááááááá