Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én Dragont még nem próbáltam,de azt mondták,hogy az elég szar. Nekem eddig a Hori bevált,alsó képernyõn,ha jól ráteszed észre se lehet venni hogy van rajta fólia.
hát most nah 😛 de vki help... eMón Ez flash 3 in1-t

james69holden
paypalban vagy bizonytalan?
én meg pont abban bízok, ahogy meglátom egy webshopon tuti azt veszem igénybe

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

HeLLosztok én is gondolkoztam egyilyenen , mert magyarországon még sehol se találtam,de bizonytaaln vagyok a paypalben, ha vki tud MO-n az szóljon 😊

mejik kijelzõ védõ fóliát vegyem dsl-re? hori vagy a dragon márkájút?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

"Volt, hogy még zárolva volt a pénz, de a csomagom már ittvolt"

Ez nálam is így volt már kettõbõl kétszer.

fotográfik kolomp edisön :D

order numberral követheted nyomon hogy áll a cucc...

Elvileg mostmár bennevan a my accountnál, feltéve ha ugyanazt az emailt adtad meg, mint a loginod 😊

james69holden
vissza is írtak:

"A staff has added a solution to your request.
--------------------------------------------------------------------------------
Dear customer,

After checking the transaction ID,your order number is 07219M36 . So please check the details using the order number.

If there is any question,please feel free to contact us again.

Thanks a lot. "

És most ezzel az "order number"-rel mit kezdjek?

james69holden
köszi, írtam nekik
kiváncsi leszek 😊

Igen, ilyen gondom nekem is volt egyszer, ezen az oldalon kell jelezni: http://services.dealextreme.com/forms/OrderIssues.aspx?type=Missing
Amugy normális esetben azonnal beszokta tenni a my accounthoz a rendelést. Volt, hogy még zárolva volt a pénz, de a csomagom már ittvolt 😊

én még nem rendeltem, de lehet hogy meg kell várnod amig megkapják a pénzt.

ha fizetsz kártyával, nem rögtön veszi le a számládról a pénzt, hanem csak zárolja, majd késõbb jön egy terhelés ami valóban levonja a zárolt összeget és jóváírja a másik félnél - szerintem ezt értik az "as soon as your payment clears" alatt.

james69holden
srácok rendelt már valaki közületek dealextremerõl?
hétfõn vettem pár cuccot psp-hez ill. ds-hez
kifizettem paypalon keresztül a cuccot, le is vette a kártyámról a pénzt
ahogy ez megtörtént a dealextreme oldala ezt dobta ki:

"order confirmation

Thank you for shopping with us. Here is your PayPal receipt number. Please keep it in a safe place as you will need it to track and confirm your order.

Receipt#: 1E565484N0825883J

A detailed order confirmation e-mail will be sent to you as soon as your payment clears. Should you have any questions, please contact our friendly staffs at http://support.dealextreme.com/..."

Ez azt jelenti h a dealextremtõl kellett volna kapnom mégegy megerõsítõ mailt? Vagy a paypalos levélre gondolnak? Mert csak az utóbbit kaptam meg...
Csak azért kérdem, mert fogalmam sincs h hogy áll a rendelésem 😞
Bejelentkezés után sem látom a "My Account" fül alatt h lenne éppen folyamatban levõ rendelésem
Segítene valaki?

Sephi
Nem igaz, hogy nem lehet sehol sem venni meg magyar földön FF4-et...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha jól tudom,azok a hírek tesznek említést a különleges ellenfelekrõl. Amiket elõ kell csalogatni,most hirtelen a yetire emléxek,õt a legelején levõ havas tájnál tudod elõhívni,asszem ha kidobsz egy húst neki.
Risu Führer
a Castlevania😄awn od sorrow-ban az UMA newsokat mire lehet használni?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Risu Führer
de legjobban annak örülnék ha jönne egy új Zelda rész ds-re.
nincs valakinek eladó gba kártyája? m3realhoz kéne.

Risu Führer
Hát a Brothers in Arms se gyerekes szerintem plus a Castlevaniák sem a gyerekes világukról ismertek.
Mondjuk én örülnék ha a God of War-t átporolnák DS-re is valamilyen formában.

Dementium ( horror fps ) , Resident Evil ( horror ) , van pár DS Series japán játék is ami horror , Touch the Dead szintén horror. Mortal Komat DS... van még pár brutális játék...

KILLER2
Jajj, ne is mondd...De jó volt az a Ninja Gaiden. Egyik legjobb DS játék, szinte egyhuzamban végigtoltam.

Töltsük le az internetet!

A gagyogó kisgyerekekre hasonlító játékszereplõk (zelda, final fantasy, animal crossing és a többi), mario és a királynõje eleve röhejesen gyerekes pláne az ellenfelei (teki katona, meg szaladgáló gomba), Starfox és barátai a vadászgéppilóták, Megaman, Donkey Kong, Frogger, Sonic, a vértelen és brutalistástól mentes játékok. Ezek a kedvenceim és valószinûleg a DS húzócímei is. Egyetlen egy nincs közöttük ami nem gyerekes.

Nekem nagyon hiányoznak a Ninja Gaiden, Dementium és hasonló játékok.

Beast Machine
Akkor kérlek írd körül, mit is jelent a te megfogalmazásodban az, hogy gyerekes. Mi számít gyerekesnek? Mi nem? A DS mitõl az? Lehet, hogy a DS tényleg gyerekes, de ezt nekem akkor légyszíves deduktív módon érveld le, mert én nem így látom.

...vágod?

kisgabo

Semmiféle fikázás nem volt, csak azt tényt állapítottam meg miszerint a leggyerekesebb konzol. Ez szerintem rohadtul tény.
Szó sem volt arról hogy szar, a graf meg nem érdekel annyira mint a játékélmény, ezért is vettem DS-t...
😊

shenmuedc
Léteznek ds-re is olyan discmagazinok mint psp-re?
kijött angolul az új Final Fantasy <#eljen>

kép róla

http://i35.tinypic.com/2u43cxi.jpg
hello!!
haverom eladja a ds-ét!!
4 hónapos, alig használt, szép állapotban.

-Töltõvel,ceruzával (alap), van még hozzá R4 Revolution kártya +2GB-os microSD kártya+usb-s olvasó. Ajándék 2db NFS Pro Street + 1db Super Mario 64 DS játék és gyûjtemény dvd-m 3gb játékkal + progikkal stb.

Mindez: 40.000Ft (lehet alkudni) tel: 0620-942-06-16
Beast Machine
ja, rumkola ez nem célzottan neked szólt, hanem úgy nagy általánosságban, ne vedd magadra 😉

...vágod?

Beast Machine
bocs az elõzõ kirohanásokért, csak az agyam eldurran, amikor ok nélkül, alaptalanul fikázzák a Ds-t, csak azért mert az ún. "HáCé géjmerek" egész nap a PSP-jükkel, meg a FailBox360-ukkal döglenek, és a grafikára, meg a 89,7 l/élõlény mennyiségû vérre fappolnak egész nap :C

...vágod?

Beast Machine
Ja, még elmondom, hogy igen, játszottam a GoW1-el, végig is vittem, nem volt rossz, de a 2. részre már nem tudtam magam rászánni. Egyszerûen nem értem, hogy egy ilyen nuku-ész-ütsz-oszt-mész típusú játékot az egekig kell magasztalni. Oké, kikapcsoló, ha frissen jössz haza a mûszakból, na de könyörgöm, ne ebbõl álljon az egész játék! Nézzük meg a Metroid sorozatot (fõként a Prime-okat)! Hol van Kratos Samus nénjétõl? 😊

...vágod?

Beast Machine
Már megint ez a "gyerekes" jelzõ. Az? Talán. És akkó' mi van? Jó játékok jönnek ki rá? Nagyrészt igen. Élvezetes vele játszani? Mi az hogy!! Többet nyújt (féként játékélményileg), mint a riválisa(i)? Ezt ugye nem kell ecsetelnem.

God of Warrõl meg annyit, hogy szép a grafika, meg fröcsög a vér, oszt ennyi. Mész elõre, néha picit gondolkozni kell, aztán megint gyakni egy fél órát, aztán 5 percet agyalsz, mindezt hiperlineárisan, könyörgöm, ennél még a SNES-es Super Metroid is összetettebb.

...vágod?

shenmuedc
Ha valakinek kell van egy linksys acess pointom amit úgy kaptam még használva is csak kipróbálni volt 4 gigás micro sd-ért cserébe.
Ráadásul a Linksys-t a Cisco Systems fejlesztette ki + linux alapú (ugy tudom)
Azért egy God Of War üt.
😊))

Borgi
nekem tetszik <#eljen>

porki fagyok fállalon

Szerintem meg az a jó, hogy gyerekes. Ki akar itt felnõni?
Risu Führer
jááj neeee

KILLER2
A gyerekesség igaz. Igen, nekem ez a fõ bajom ezzel, hogy nagyon gyerekes. No mindegy, ez nem zárja ki, hogy jó játék legyen.

A nagy konzolokra készülõ is ilyen cell shaded grafos lesz, csak nem ennyire gyerekes.
Azért nyugodtan bevallhatjuk magunknak, hogy a DS a leggyerekesebb konzol.

KILLER2
Nem vészes, csak hát azért manapság mást vár az ember, ha azt hallja, hogy Prince of Persia. De egy próbát megér, lehet, hogy jó lesz.

Nekem tetszik.
😊

KILLER2
Hát, ez elég gyengének tûnik.

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TrIp
ez a srác usb portot hegesztett a routerére? OMG<#falbav><#guluszem1>

"gép nélküli torrent és ftp letöltésekrõl nem is beszélve"
SD-kártyával képes rá <#vigyor>
http://www.powco.net/wrt/

TrIp
mármint mi az ami tud olyat? a linksys? ahhoz kéne usb port is😊

Linksys WRT54GL annyival jobb mint a többi, hogy nem saját sw van rajta, hanem linux, igy joval stabilabb, gyorsabb, illetve jóval több dolgot lehet rajta állítani DD-WRT-vel, mint egy akármilyen más routeren ilyen árkategóriában.
Szerintem bõven megéri azt a pár ezrest pluszba.
Trip: ha moddolod, tud olyat is 😊

kisgabo
mondjuk, én használom psp, pda, laptop... és a problémamentesség megérte a felárat.

persze mindenki azt vesz amit akar, van 5k ért is wifi rúter...