24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Tomek83 #21303 Akkor nem fontos,bár nem tudom,hogy mennyivel gyengébb vagy rövidebb az élettartama,mint az eredetinek.
Rohamkacsa: melyik játékok fagynak le? Nekem eddig az Order of Ecclesia fagyogatott. -
Rohamkacsa #21302 Sziasztok!
Egy olyan poroblémába ütköztem, hogy egy pár játék játszás közben lefagy vagy amikor elakarnám indítani, pont akkor . mi lehet a hiba? valaki tudna segíteni?
Előre is Köszönöm. -
#21301 Utángyártott. Eredetim sajnos nincs. A Lite-hoz rendeltem de még jó az eredeti. -
Tomek83 #21300 A pótakksi az majd lehet hogy érdekelne engem is. Eredeti vagy utángyártott? -
Dj Siegfried #21299 köszönöm a sok segítséget. 1000 hála -
#21298 Ha nem jó az akksi akkor nekem van egy eladó pótakksim...
Ha nincs betörve a kijelző illetve a zsanér megrepedve valamint minden gomb jól működik és tölt a Lite, akkor nagy valószínűséggel jó a készülék. Az akksi állapotát sajnos csak használat után fogod tudni kideríteni. -
#21297 Azért 13 -ért érdemes jól megnézni a gépet, esetleg ha tudsz szerezni egy töltőt akkor érdemes rátölteni megnézni, hogy valóban működik rendesen... mielőtt megvennéd. -
#21296 Ha jo allapotban van akkor jo. Toltot tudsz hozza venni 1000-ert... igaz nem erdeti de egy erdeti sem lehet tobb mint 2000...persze nem 576-ban :D -
Dj Siegfried #21295 thank you, 13 ért egy lite, aminek nincs töltője, ok? :) -
#21294 Még nem. De ami késik... Az a gond, hogy nincs nagyon időm játszani a Wii-vel. Ha kis időm van akkor Castlevania a DS-en. -
#21293 Ég és föld. Hidd el nekünk. Felejtsd el a régi dst vegyél liteot. -
#21292 "A DSi-vel együtt indul a DS-es Virtual Console: legálisan, Nintendo Pointokért tölthetsz le SNES-es, NES-es, GBA-s játékokat."
Erre nem vennék mérget... várjuk ki a végét... proci csere volt. Szerintem bukó lesz a GBA is. -
#21291 én már megvárom a DSi-t... ráérek.
totis, nyomatod wii-n az animalt? :) -
#21290 Ds Lite minden szemszogbol jobb mint a sima Ds. -
#21289 Rosszabb. sokkal. Nekem Lite-om van és gyönyörű a kijelzője.
Használtan egész jó áron kapsz DS Lite-ot. Sima DS-t ne vegyél. -
Dj Siegfried #21288 mostanság szeretnék venni egy DS-t. Azért kérdezgetek ennyit,mert nem igazán láttam még testközelből ds-t. A másik pedig,hogy az első szériás ds-nak tényleg rosszabb a kijelzője,a lite hoz képest vagy annyira azért mégsem ég és föld? :) -
Szeszmester #21287 Mikor akarod megvenni? Ha ráér áprilisig, várd meg a DSi-t, amúgy pedig lite. -
Dj Siegfried #21286 köszönöm, és a kijelzőkkel kapcsolatban mi a véleményed? DS vs DS lite vs DSi -
PHM #21285 A DSI-ben beépített böngésző van, valamint ugye nincs GBA port.
Ebből arra következtetek, hogy a 4 mega rambővítést a gépbe építették.
Ebből esetleg még profitálhatnak a későbbi játékok. -
Zamorano #21284 A DSi-vel együtt indul a DS-es Virtual Console: legálisan, Nintendo Pointokért tölthetsz le SNES-es, NES-es, GBA-s játékokat. -
#21283 Szinte biztos, hogy fognak kijönni DSi játékok... de ez valószínűleg kimerül a kamerát támogató gamékban. (szvsz a többit viszi a régebbi DS gépek is)
Őszintén szólva ez a része engem nem mozgat. Jobban örülök a GBA procinak :)
kamera helyett igazán mehetett volna bele valami erősebb processzor, ami simán megeszi a SNES romokat :P
persze ez csak álom, mert a Nintendo nem warezra játszik... egy SNES slottal meg hülyén nézne ki a handheld :D
A fejlődés jó, akinek ilyen szuperinteraktív kézikonzol kell, vagy épp most éli a gyerekkorát annak biztos jó lesz a kamera és biztos nagyon fogja élvezni az azt támogató játékokat.
Aki viszont még C-16, C-64 -en kezdte el kergetni a biteket, azoknak fontos marad a visszafele kompatibilitás, mégha emulátorral is.
Persze ez csak az én véleményem. De én DSi -re tuti nem fogok cserélni... -
vegytek #21282 Bahamut vére -
Tomek83 #21281 Inkább Lite-ot vegyél,minden cuccal együtt(kártyával) olyan 30körül szoktak lenni,csak a gép 20körül van. DSi kérdésben nem vagyok biztos,de sztem lesznek amik csak DSi-vel működnek,vagy lehet hogy akkor kapsz majd valami külön funkciót ha van DSi géped. De ezt nem tudom pontosan. -
Dj Siegfried #21280 Sziasztok. Szeretnék venni egy DS-t csak nem igazán vagyok hozzá értő. Melyiket ajánlanátok? a ds-t vagy a ds lite ot? Ezek kb mennyit érhetnek most használtan? (pl láttam egy használt ds-t 14 ért töltővel ez jónak számít, vagy ne várjak tőle túl sokat) Az elképzelhető, hogy a jövőben jönnek ki olyan játékok amelyek csak a DSi-t támogatják? Köszönöm a segítséget előre is :) Have a nice day -
Zsoccc #21279 A Nintendos usb wifi továbbítja a jelet a DS-nek de előtte fel kell rakni a pc-re egy szoftvert ezután a ds-en be kell állítani, ez az eredeti nintendo wifi usb stick-el annyi, hogy a beállításnál rákattintasz a connect to nintendo usb stick gombra és már megy is, esetleg tűzfal megtudja fogni.
Vagy még egy wifi router segítségével lehet megoldani a dolgot, de eben az eseten figyelni kell rá, hogy a ds csak wep-et tud wpa-t nem. Ha még így se világos akkor kérdezz tovább. -
Zsoccc #21278 http://gamepod.hu/iras/a_vga_08_jeloltjei.html
Vajon Proffesor Layton lenyomja Kratost? Kíváncsi vagyok mi alapján fogak dönteni. -
#21277 Nekem egy sima WiFi-s router-em van, azzal tökéletesen működik. -
hakagyi #21276 Sziasztok !!
Nekem az lenne a kérdésem ,hogy ha a Ds wifin keresztül szeretnék multizni ,akkor az eredeti nintendo wifi usbvel müködik csak ?
Vagy vehetek más Wifis usb a pchez és felismeri majd a ds ?
És egyáltalán hogy müködik ha nekem vonalon jön a net akkor a wifi usb hogy képes küldeni a dsnek bármit is ?Mert van wifim de nem müködik csak ha rajta keresztül jönne a net de a ds akkor se látja.Csak rádugom és már müködik is ?
De nem bonyolitom tul csak az érdekelne akinek van Nintendos eredeti usb wifije hogy mondja már el hogyan müködik !
köszi
-
rumkola #21275 elkelt, ne privizzetek miatta -
zituska8 #21274 Köszi szépen a segítséget! Így már működik:) -
Tomek83 #21273 Próbáld meg leszedni a legújabb system fájlt hozzá.
Innen -
zituska8 #21272 Sziasztok!
Az lenne a problémám h. nemrég vettem egy ds lite-ot m3 simply kártyával, és az ujabb játékok nem indulnak el(trauma center2,james bond stb...).Ezt írja ki: "Could not acces the data. Please turn off the power reinsert the Ds Card."
A Call of duty world at war pedig ezt irja ki: "The save data could not be accessed. Please turn the power off and reinsert the Ds Card".
Ez miért van? -
#21271 Eladó egy fehér Nintendo DS+M3 Real Ds+2 db 1 gb-os micro sd adapterrel,töltövel.A gép jó állapotban van kb 1 éves.Az alső képernyőjén apró hajszálkarcok vannak a használatból adódóan de ezek játék közben egyáltalán nem látszanak.Sajnos a doboza és a leírása a gépek nincs már meg de nem is szükséges hozzá.
Irányár:25000ft.Alkudni lehet.
Személyes átvétel Győrben vagy környékén megoldható.
Érdeklődőknek képeket is küldök a gépről. -
rumkola #21270 Fehér DS Lite eladó Acekard2-es SLOT1-es flashkártyával + 4GB japán microsd-vel (nds játékok), SLOT2-es Supercard Lite-al (nds játékok+rumble). Mindkét kártya microsd-vel bővíthető. Cerkák, dobozok stb. + 1db eredeti Brain Training játék.
Első naptól fólia van a gépen, az alsót már cserélni kell - talán az is van otthon, ha megtalálom....
35K -
Rohamkacsa #21269 Köszönöm szépen. -
#21268 köszönömöt nem nagyon tudsz mondani. -
Tomek83 #21267 Én ki-be kapcsolom a gépet,bár valahol a menüben van soft reset,és a legújabb system a 4.1es már tartalmaz real time save-et is. De még nem próbáltam ki. -
Rohamkacsa #21266 Helósztok!
Egy újabb segítséget kérnék:
előszöris hogy tudok kilépni egy játékból?mikor meguntam egy játékot mindig kikapcsolom és bekapcsolom a gépet. A második kérdésem pedig: Metroid Primeban hogyan lehet menteni? előre is köszi -
PHM #21265 Ezt töltsd le, és rakd a "SYSTEM" könyvtárat a kártya gyökerébe. -
#21264 illene system könyvtárba tenni /sd kari/ némi cuccot...