Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg pont abban bízok, ahogy meglátom egy webshopon tuti azt veszem igénybe
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ez nálam is így volt már kettõbõl kétszer.
fotográfik kolomp edisön :D
"A staff has added a solution to your request.
--------------------------------------------------------------------------------
Dear customer,
After checking the transaction ID,your order number is 07219M36 . So please check the details using the order number.
If there is any question,please feel free to contact us again.
Thanks a lot. "
És most ezzel az "order number"-rel mit kezdjek?
Amugy normális esetben azonnal beszokta tenni a my accounthoz a rendelést. Volt, hogy még zárolva volt a pénz, de a csomagom már ittvolt 😊
ha fizetsz kártyával, nem rögtön veszi le a számládról a pénzt, hanem csak zárolja, majd késõbb jön egy terhelés ami valóban levonja a zárolt összeget és jóváírja a másik félnél - szerintem ezt értik az "as soon as your payment clears" alatt.
hétfõn vettem pár cuccot psp-hez ill. ds-hez
kifizettem paypalon keresztül a cuccot, le is vette a kártyámról a pénzt
ahogy ez megtörtént a dealextreme oldala ezt dobta ki:
"order confirmation
Thank you for shopping with us. Here is your PayPal receipt number. Please keep it in a safe place as you will need it to track and confirm your order.
Receipt#: 1E565484N0825883J
A detailed order confirmation e-mail will be sent to you as soon as your payment clears. Should you have any questions, please contact our friendly staffs at http://support.dealextreme.com/..."
Ez azt jelenti h a dealextremtõl kellett volna kapnom mégegy megerõsítõ mailt? Vagy a paypalos levélre gondolnak? Mert csak az utóbbit kaptam meg...
Csak azért kérdem, mert fogalmam sincs h hogy áll a rendelésem 😞
Bejelentkezés után sem látom a "My Account" fül alatt h lenne éppen folyamatban levõ rendelésem
Segítene valaki?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
nincs valakinek eladó gba kártyája? m3realhoz kéne.
Mondjuk én örülnék ha a God of War-t átporolnák DS-re is valamilyen formában.
Töltsük le az internetet!
Nekem nagyon hiányoznak a Ninja Gaiden, Dementium és hasonló játékok.
...vágod?
Szó sem volt arról hogy szar, a graf meg nem érdekel annyira mint a játékélmény, ezért is vettem DS-t...
😊
http://i35.tinypic.com/2u43cxi.jpg
haverom eladja a ds-ét!!
4 hónapos, alig használt, szép állapotban.
-Töltõvel,ceruzával (alap), van még hozzá R4 Revolution kártya +2GB-os microSD kártya+usb-s olvasó. Ajándék 2db NFS Pro Street + 1db Super Mario 64 DS játék és gyûjtemény dvd-m 3gb játékkal + progikkal stb.
Mindez: 40.000Ft (lehet alkudni) tel: 0620-942-06-16
...vágod?
...vágod?
...vágod?
God of Warrõl meg annyit, hogy szép a grafika, meg fröcsög a vér, oszt ennyi. Mész elõre, néha picit gondolkozni kell, aztán megint gyakni egy fél órát, aztán 5 percet agyalsz, mindezt hiperlineárisan, könyörgöm, ennél még a SNES-es Super Metroid is összetettebb.
...vágod?
😊))
Azért nyugodtan bevallhatjuk magunknak, hogy a DS a leggyerekesebb konzol.
😊
Prince of Persia DS ... OMG
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
SD-kártyával képes rá <#vigyor>#vigyor>
http://www.powco.net/wrt/
Szerintem bõven megéri azt a pár ezrest pluszba.
Trip: ha moddolod, tud olyat is 😊