Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
mert vágyásom lett wii-re, és nemtok 3 konzolt finanszirozni... najó tudok, de idõben nem.

Totis
Nekem van Wii-m igaz amik nagy durranásnak lettek beígérve azok nem tetszettek viszont a Mario Kart, a Kororinpa és a Rayman Raving Rabbids nagyon bejött... Mondjuk az tényleg gáz, hogy 14e egy játék. A WiiFit meg 23e körül van. Ez lesz a következõ beruházás.

Persze van DS-em is. Ami szintén nagyon bejön. Fõleg ha megjelenik Európában a Metal Slug. Mondjuk egy új Mario Kart-nak nagyon örülnék. A Castlevania új rész megjelenése is egyre közelebb kerül.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Bocs hogy így belekérdezek,de akkor 2hete miért akartál AnimalCrossingot venni?
kisgabo
jah... megy aprónetre. csak elviszi valaki karácsonyig. <#fogmosas>

Tinman
Nem baj, csak fájdalmas lehet <#miaz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha csak egy lenne <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Legalább ne innál zöld teát :CCC <#idiota>

Legfeljebb ilyen power trader arcúak vennék meg, itt szerintem már mindenkinek van egy.
Inkább próbálkozz máshol is.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

kisgabo
na...<#rolleyes>

tessék inkább megvenni ds-t.

hát elég gáz mindenesetre....

fotográfik kolomp edisön :D

kisgabo
ha elkel, finito. van psp.... WII-re meg jön harvest moon, meg animal crossing. <#vigyor1>

a játékok ára viszont elég kemény...

kisgabo
zöld teát iszom, és buzi vagyok. <#szeret> baj?

Tinman
Wii-t veszel? Zöld teát iszol? Van akváriumod?
Buzi-e vagy? :-D

Viccen kívül van rá 3 játék ami értelmes a többi gay :-S

Akkor DS-s pályafutásod be is fejezed? Vagy van másik DS-ed is?
Egyik nap elõkaptam egy 2002es 576Kbyte-ot,akkor az 576ban GB játékok 7-12ezer között voltak, GBA 14-17 ezer között. Ahhoz képest a mai árak elég barátságosak. Bár kiváncsi vagyok anno ki vett ennyiért GB,GBA játékot.
kisgabo
nem kell a pénz, van. de wii-t vennék. <#idiota> nem gáz, hogy 1 gém 14k....

Totis
Kell a pénz? Nekem is fekete van és nagyon szeretem...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Tinman
El nem adnám a drágaszágot... árulóóó :-D

kisgabo
Fekete DS LITE eladó. megkímélt gép, fóliázott kijelzõvel. hozzá akad m3 ds real kari + 2 giga micro sd. pesten megtekinthetõ, átvehetõ.

érdeklõdni /árat irni/ priviben lécci. köszi. 😊

Tinman
Nekem is... iszonyat színvonalas, beszteszt NDS 3D graf evör, no meg a játékmenet.
Kár, hogy most a 3. résszel kell tolnom, de azért azt sem bírom letenni.

Sephi
Megvan a FF4 !!! 😄 Megint nem aluszok 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Denes888
Hello! Érdekelne eladó Hotel Dusk és Mystery Dungeon: Shirew tha wanderer

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Banyapapa
azt az ajtot felülröl lehet kinyitni,keress egy másik utvonalatt (ott a térkép a házrol)
aranyszinü ajtok meg,vannak irva számok pl:573 egyikhez,fogod magadat,és a pénzed legyen ugyanennyi,ha 4-5 stb számjegyü a pénzed,azse baj,utolso 3 számjegy a fontos (például:573,2573,12573 stbstb)

Risu Führer
aha csak az a probléme hogy oda csak úgy lehet eljutni ha elõtte a plafonban kinyitok egy fémajtót.azt hogyan kell?meg még annyi hogy vannak azok a gold doorsok és azokat hogy lehet kinyitni?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

kisgabo
fekete DS LITE eladó. megkímélt gép, fóliázott kijelzõvel. hozzá akad m3 ds real kari + 2 giga micro sd. pesten megtekinthetõ, átvehetõ.

érdeklõdni /árat irni/ priviben. köszi. 😊

Banyapapa
ja a uccso seal,mikor bemehetsz majd ami eddig levolt zárva,oda felkell rakni a mina talisman-t.
illetve ha nem rakod fel meglepi,utána betöltesz ujra,és rakd fel😊

Banyapapa
aszem dimitri ahhol van másodszorra,van egy tükör a háttérben.
kell a paranoia skill (amivel a tükröknél tudsz teleportálni),és ott nyomd be a skillt,és nem dimitrivel kell bunyoznod akkor,hanem egy jobbal (és szerintem egyik legjobb skillt adja az ott,fejlödéshez csak azt használtam).

Az a paranoia is egy boss lesz majd,itt balra fennt van ö.

Risu Führer
ja meg az lenne a kérdésem hogy most tolom a dawn of sorrowot és abban ki a fõellenség.csakmert ma megvertem másodszor is asszem azt a dimitriit vagy kit aki a tûzzel tud játszani, aztán miután letöltam jött az a fekete öltönyös fickó és aszonta hogy menjünk a templomhoz.aztán stáblista the end.de még fel sem fedeztem mindent!akkor most hogyvanez?plus asszem még van olyen ajtó amihez új magic seal kell tehát nem minden magic sealt sem szereztem meg.

tudtommal igen
nekem G6-al megy, ami ugyebár egy az egyben M3

Risu Führer
az EZFlash 3-in-1 Memory Expansion Pack for NDS Lite kompatibilis M3 real ds kártyával?

A karaktereket játék közben is átválthatod, pl. fehér mágusról vörösre.

Tinman
Attól függ milyen karikkal tolod... nekem vannak favoritok, nagyon bírom a specializált mágiahasználókat (tehát nem a vörös mágusokat) és amiatt bizony nem nagyon bírom kezdetekben az ütéseket.
A normál csatáknál nem is volt gondom, a bossok közül volt 2-3 olyan eset amikor 1 ütésre leölték az egyik mágiahasználómat, aki történetesen pont a fehér volt ergo gyógyított ezerrel. Ilyenkor eszem ágában sincs újra kezdeni az egész labirintust/küldetést, nyomok egy PD-t és mehet tovább. Na ez megtörtént 4x, az 5. meg a mostani bossnál... így most nekem szívás van :-/

Nem, a Dawn of sorrow az elsõ,utána jön a Portrait of ruin,év végén pedig az Order of Ecclesia.
Risu Führer
szevasztok
a castelvaniak sorozatban eddig a legutolsó a dawn of sorrow?

Na, elõkerestem a mentésemet és megnéztem. Én is jóval elöbbre tartok mint amiket te leírtál (minik után), és valóban nem lehet venni ilyen varázslatot. Azért lehetett bennem hogy lehet vásárolni, mert elég sokat találtam az elején.
Mondjuk nem tudom miért létfontosság, én eddig egyszer sem használtam...

Tinman
Komolyan hálás lennék, ha legalább a helyszínt megadnád, ahol lehet PD-t venni. Megoldom nélküle is, öreg motoros vagyok, csak nem erre számítottam, hogy nem lesz :-/

UR village az elsõ helyszín itt nincs, a szellemfalu Kazus a 2. város, a 3. meg a Sasune kastély. Egyik helyen sincs, sõt jóval elõrébb járok ott sincs, a leírás szerint sincs.
Szóval tévedsz.

gondolhatod, hogy én sem a nes verzióról

Mi meg a FF3 DSrõl.
Én a final fantasy 3-ról beszélek...

FF3 nem arról híres hogy olyan könnyû lenne,elsõnek én is elhasználtam az öszes Phoenix downt,aztán a víz kristálynál el is akadtam,de másodjára,már jobb voltam,ott alig használtam PD-t. A vége pedig nagyon durva lesz.
Tinman
Akkor te valami varázsló vagy... FF III nem egyenlõ FF VI, keverés van a számozással US miatt.

Tinman
Igen, többi FF-bõl ismerem a varázslatokat, de egyelõre még nem tudok venni :-(

A fehér és a vörös mágus, valamint a sage is fogja tudni használni a feltámasztó varázslatokat.
Elõtte persze meg kell õket venni: raise, arise.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Hát nem tudom, de én már a második városban is tudtam venni....

Tinman
Most túrtam fel egy leírást...
"You can't buy Phoenix Downs anywhere!"

Remek, hát ez vicces ^^
A játék feléig 5-6 PD-t lehet találni, én meg elhasználtam mind <#rinya>
Ok a városokba lehet feltámasztani, de amikor az ember benne van nyakig egy küldetésbe és a felénél lecsapják a mágust, akkor mi van? Húzzak vissza revivelni... ANYÁTOK! <#falbav>

Tinman
Srácok FF III-ban, hol a fenébe tudok Phoenix Down-t venni???
Ott tartok, hogy ellopta egy tolvaj (segedelmemmel :-/) a törpék "szent" szarvait...
Megõrülök... minden karakterem egész erõs, nagyon jól megy a játék /nagy FF-es vagyok/, tele vagyok gil-el, de ilyen gondom még egyetlen FF-ben sem volt, hogy nem tudok feltámasztani :-(((

#20475 hozzászólás körül beszélgettetek wireless routerekrõl ahogy olvastam vissza mirõl folyt a csevely az elõzõ napokban.

Én egyszer próbáltam rácsatlakozni wireless routerre, de azt írta ki a DS-em, hogy hiányzik valami nintendo szoftver.
Ez micsoda tulajdonképpen?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sheltem
http://www.konami.jp/gs/game/dracula_ds3/

Új movie/pics..

Friss ropogós.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Vki magyarországon Ez Flash 3in1-t 5e körül !!

kisgabo
ha van eszed warezolni, legalább nézz utána, mi mennyibe kerül, és hol...

megjön a fizum augusztusba azt elvileg énis rendelek 1 olyan kártyát!😊
1 kérdés:Ha magyarországon veszek használtan nintendo DS-t Olcsobban meguszom h ha a DealExtreme töl rendelek mellé pl: egy Supercard DS One kártyát mintha azt is itthon venném meg???