24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Dj Siegfried
    ds lite ot vennék....
  • Totis
    Az amikor dump-olják az eredeti kártyáról a játékot és felteszed egy "flash"-kártyára. A játék kódjában vannak olyan ellenőrző algoritmusok amit a gyári kártyára írtak és "flash" alapún nem eggyezik a checksum.
    Ha esetleg hülyeséget írtam akkor kérlek javítsatok ki.
  • PHM
    Lehet, hogy láma vagyok, de mi az a piracy check?
  • kisgabo
    rendelek is, kell majd DSi hez...

msn el mizu?
  • Aakoss
    Chrono Trigger nagyon jó lett.
    SNES -es verzió kibővítve az animációkkal, plusz egy-két új funkció, ami a főmenüből érhető el a savegame-k segítségével.

Van egy cheat, ami elvileg kikapcsolja a piracy check-et, de ez nekem nem működött m3 real, de a hozzá készült patch program helyretette.

És igen, a (J) verzió tartalmazza az angol nyelvet is. Sőt alap beállításként angol. :)
  • Sheltem
    Puzzle Quest k**ára megért 2000 ft ot jó vételt csináltál
  • Anubys
    bocs, Mammut 1 = Mammut 2... :)
  • Anubys
    Mammut 1-ben a Saturnban árulnak pár DS játékot 1990-ért, egy bazi nagy turizóban vannak kirakva a kiállított Wii-vel szemben. (én vettem egy Puzzle Quest-et, de van még Soul Bubbles, Megaman Battle Network, meg pár fiatalabbaknak való cím + egy rakás brain training, ha érdekel valakit...)
  • Sheltem
    Topic javítva. Thx orkenyid
  • orkenyid
    A DX megy :)
  • kisgabo
    ops

gameyeeeah nem árul DS-hez már okos karikat, dealextreme meg be se jön.

kihal a cucc?
  • Sheltem
    Úgy tűnik, hogy ahol hostolva volt a banner megszűnt.. Türelmet kérdek igyekszek helyrehozni(ha nem is az utolsó állapotot).
  • Dj Siegfried
    ds lite ot vennék ( ajánlatokat pü ben várok, köszi)
  • qper
    Köszi, utánakérdezek ez melyik
  • qper
    jól van Humor Herold, mindenki kacagott, leülhetsz, cukorka...
  • DJS8
    juhhé
  • kisgabo
    ja, már működik.

jövöre veszek DSi, kiv vagyok.
  • JiBBeRiSH
    DSi CycloDS-el
  • Tomek83
    Rune Factory2-ben hogy lehet átmenni a dungoen-ökben levő kerítéseken?
  • Anubys
    Ha M3Real (vagy M3 Sakura - bár ezt nem hiszem) a kártya, akkor igen, különben csak 2 gigáig kezeli...
  • rnd
    Szerintem előtte ki kell venni belőle a másikat...
  • qper
    Sziasztok!

Veszek ma egy 8 hónapos fehér Lite-ot 1 gigás kártyával +m3 adapterrel kérdésem az lenne hogy 4 gigás kártyát bele tudok passzírozni az adapterbe?

• Aakoss
    Várom az első fórumos beszámolót...
    Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a tapasztalat a géppel kapcsolatban.

Bár továbbra is úgy érzem nem leszek meggyőzhető, a lite visz mindent.
    De hátha...
  • rnd
    Mivel a DSi shop és a DSi exkluziv játékok régió lock-osak nem biztos hogy megéri importálni... hacsaknem jó beszélsz, izé olvasol jappánul...
  • Prowler
    Aki esetleg (J)apánban jár, nyugodtan megveheti a Chrono Trigger DS-t, mivel van benne tökéletes angol nyelv is. Persze csak az eredetit, mert különben cheat kódokat kell használni, hogy bizonyos részeknél ne akadjon ki a játék.
  • timantes
    Luminous Arc 2 nagyon jó játék lett!
  • Aakoss
    Nem árt a (J) sem...
    (J) azt jelenti, hogy "J"ó lesz tesztelni, hogy nincs-e valami védelem a szoftvertben, nem kell-e hozzá egy új system release estleg egy patch, hogy mire kijön az (E) mint "E"mberek mostmát játszhattok vele mint állat, vagy az (U) mint "U"gye megmondtuk, hogy ez is működni fog.

persze miről is beszélek, miért ne menne az eredeti játék...
  • Sephi
    (J) ....
  • Aakoss
    khm...
    2949 - Chrono Trigger(J)
  • Tomek83
    Pont most írtam erről privit,csak hogy ne csesszük szét a fórumot. Tovább priviben.
  • rumkola
    nyilvánvalóbb....
  • Rohamkacsa
    oksa:D És mivan ha talán a System miatt nemmegy?
  • Tomek83
    Tejóég...szerintem a MMban eléggé lehúzzák az embert egy micro sd kártyával.Bár fogalmam sincs hogy mennyiért vetted,de szerintem drága volt:) 2000körül(alatt)már lehet venni 2gigás Kingstont, 3500 körül pedig 4gigásat.
    Esetleg kamuzd azt hogy nem müxik ezzel a DS,akkor talán...
  • Rohamkacsa
    Sandisc. A media Marktban vettem, szted ha visszaviszem h hibás kicserélik?:D
  • Tomek83
    Nem formatálásra gondoltam(bár esetleg próbáld ki a fat-ot és fat32-t is a formatálásnál),hanem egy másik sd kártyára. De ez csak tipp,szóval valami ismerőstől kérj kölcsön.Milyen sd kártyád van?
  • Rohamkacsa
    Nemhiszem el, újraformáztam és a metroid megint fagy:S az m3 kártyával lehet gond?
  • Rohamkacsa
    Heh szépislenne ha gyári lenne:D ám akkor egy sd formázás segíteni szted?
  • Tomek83
    Nem tudom,nekem nem voltak problémák ezekkel a játékokkal. Lehet hogy az sd kártya miatt van.
  • rumkola
    gyáriak?
    :)
  • Rohamkacsa
    Hát fagy a Metroid Prime, és a Zelda. Zomib BBq. Ezeken észleltem eddig, mert ezek a favoritok. A materoid valamikor akkor fagy mikor rákattolok h adventurer és kiválasztom a profilt vagy pedig belép és játék közben valamikor, a Zelda az játékközben, a Zomibe meg néha az intró után.