Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval , tudom már sokszór leírtátok , hogy kinek mi a TOP 10 game , de nekem , tudnátok ajánlani olyan játékokat , amikkel ellehet lenni egy 2-3 napig . RPG , Action ..... meg ilyenek (Heroes of Mana, Children of Mana,Final Fantasy Tactics A2 .....) . Amugy meg házi programokat is ajánltok ? Elöre is köszönöm nektek !
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Nyugodtan lehet rátölteni, lemeríteni 0-ra nem érdemes.
Pedig milyen jó géjm az.
FFIV-nek meg szerintem szebb az amcsi doboza😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondom XBox, mondom PS2 :-P
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Tegnap vettem meg a hõn áhított DS Lite készülékemet. A színen sokat vacakoltam, de merészen a pirosat választottam. Atomnagy ez a kütyü, imádom. Egy láma kérdésem lenne, kezdõ felhasználó lévén. Ha feltöltött az akksi, akkor hálózati csatlakozóként funkcionál a töltõ, vagy mindenképpen ki kell húzni a konnektorból? Lehet baromság amit kérdezek, de ha hálózat van a közelben, egyszerûbb bedugva hagyni, hamár úgyis a közelben van a konnektor. Otthon érdemes hálózaton hagyni?
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
A pécé nem konzol, a gba meg nem asztali jóember <#beka3>#beka3>
NES,SNES,N64,Gamecube,wii,ps1,ps2,ps3,xbox,360 mind régiófüggõ.
Na tényleg befejeztem, elnézést a DS userektõl, õket nagyon szeretem :-)))
fotográfik kolomp edisön :D
inkább hagyjuk...
Sajnos nekem erre nem telik.
viszont a gitárosokról is kb ugyanez a véleményem, ezért furcsállom hogy így lenézed a wiifitet, holott nekiállhatnál gitározni tanulni, csak lusta vagy hozzá (és nem kellenek a rossz kifogások )<#mf1>#mf1>
tõlem játszogass csak a kis mûanyag gitároddal...
PS2: Pal vagy NTSC-re kell figyelni.
XBOX360: Nagyon sok cím regionfree, ami nem ott meg veszed a PAL US verzsönt.
PC: Tök 8, jöhet minden... jön is :-D
Éppen 20 perce sincs, hogy FF I-II GBA, FF IV GBA, FF V GBA-ra lecsaptam egy olyan sellernél aki 383 terméket adott már el és a feedbackje 100%-os. Term. csak new, sealed cuccot veszek.
Postaköltséggel a 3 gém 11k.
Idehaza? Idehaza 24-ból úsznám meg! 576 és egyéb lehúzó helyeken pedig szépen elérném a 30.000 jó magyar forintot. <#wow2>#wow2>
Ebay és only power seller és csak 98%-os positiv feedback esetén.
A régió akkor gond, ha nem figyelsz... csak olyat rendelek, aminél a részleteknél látni, hogy tuti menni fog.
gondoltam pc re próbaképp rendelek egy cod4 et.
Játékokat meg rendeld külföldrõl nálam wrz még próbaképpen sincs mióta megy a külföldi rendelgetõsdi.
De a játéknál vársz fél évet, és fél/ negyed áron megkapod a játékot.
azé a m3 ds real mindig rulez.. <#idiota>#idiota>
Inkább nézzétek meg a Wii-s South Park részt. Azon a Wii fanatikusok és a vííí utálók is egyaránt nevetnek mert jó rész ^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Te adod el az NDS-ed egy Wiic miatt... ez lelkileg teljesen tönkretett, lehet emós <#kocsog>#kocsog> leszek miattad <#help>#help>
Ajánlom Nerd Nintendo kiegészítõ tesztjét a youtube-on... elképesztõ az a sok useless szemét amit az értelmes termékeik mellett a piacra okádtak.
Nem mellesleg 2 db NDS tulaja vagyok.
ha jól szorakozol vele akkor nem tökmindegy? nem kell válaszolni, csak azért szóltam hogy esetleg nézz magadba egy kicsit, hátha.
eladó 1 ds lite!!
kb 3hónapos vanrá még 9hónap gari!!
van hozzá m3real kártyám
a gép hibátlan és ice blue szinü!!
ha kell kép küldök!!
35ezer forint!!
A WiiFit csak idõtöltésnek lesz. A sportszenvedélyem kiélem edzés közben.
Amúgy az általad felsorolt "kiegészítõket" nem a Nintendo dobja piacra.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Nézd meg a nintendo mennyi mûanyaf mocskot okádott a világba... most is ezt teszi a Wii pénisszel, meg a Wii orállal...
Én tényleg kívánom neked, hogy annyit használd, hogy soha ne tudj leszállni róla ;-)
Amúgy a GH vacak gitárja, jó a PC-s Frets on Fire-höz (ami kapásból ezres nagyságrendû zeneszám), no meg ezekhez:
-GH 1
-GH 2
-GH Encore 80'
-GH 3
-GH 3 Aerosmith
-GH 3 Metallica
-GH 4
Ilyet sehol nem állítottam.
No meg a 6990 meg a 23k között leheletnyi különbség van... az 5 db lentebb felsorolt pontról nem is beszélve.
Get a feet and arm <#vigyor1>#vigyor1>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
vagy ez csak szerintem fura?
1.Van lában és kezeim is... képes vagyok futni, gugolásokat, felüléseket és fekvõtámaszokat végezni... tudok tekézni /jó is vagyok benne/, sõt hullahoppozni is tudok az edzõteremben vagy a szabadban.
Ezért venni egy mûanyag vágódeszkát? Hát lolbmeg.
2. Egyikkel se, mert Fender copy :-P
3. Nekem nincs 300.000 Ft-om egy Fenderre... 6900 Ft-om viszont volt, hogy egy kicsit a zenéim részese lehessek a mûanyag vacak segítségével.
Nektek viszont semmibe sem kerül kibiciklizni az erdõbe és sportolni rendszeresen!
4. Próbálj meg gitározni elektromos gitárral a szabadban... mert, hogy a GH-ban a nóták 95%-a elektromos gitá+erõsítõ kombóval szólt eredetiben.
5. Próbálj meg magadtól egy Killer Queen-t bármilyen gitáron lejátszani... csúnya égés lesz még 1 hónap gyakorlás után is. Gitároktatás létezik 3000 Ft+ÁFA-tól / ÓRA!
Ha nem érted a különbséget, akkor olvasd el újra, ha akkor sem, akkor kérj segítséget ^^
Tinman, te melyikkel is nyomod a zenélést?
vagy ?
Minden tiszteletem a tiéd... mozgássérültként igazán dícséretreméltó, hogy ekkora akaraterõd van.
Ja, nem vagy az? Akkor bizony iszonyat szánalmas dolog, hogy a TV elõtt akarod azt csinálni ami a való életben sokkal jobb móka.