Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReTeK
metal slug :-)

Hoppá és elfelejtettem , hogy GBA-s gamekat is mondhattok , amik jók , meg feltétlenül ki kell próbálni !
Hali all !

Szóval , tudom már sokszór leírtátok , hogy kinek mi a TOP 10 game , de nekem , tudnátok ajánlani olyan játékokat , amikkel ellehet lenni egy 2-3 napig . RPG , Action ..... meg ilyenek (Heroes of Mana, Children of Mana,Final Fantasy Tactics A2 .....) . Amugy meg házi programokat is ajánltok ? Elöre is köszönöm nektek !
CHEAPBOY
Tényleg?😮 Pedig én alig tudtam letenni (végig is zúztam), jóféle elvontabb Japán cucc, sok-sok újító dologgal. A harcrendszer pl., pazar.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Ja, meg az összes beállítás elveszik ha kiveszed az akkut 😊
Nyugodtan lehet rátölteni, lemeríteni 0-ra nem érdemes.

Borgi
itt anno nagoyn le lett hurrogva az a játék ;>

porki fagyok fállalon

CHEAPBOY
celluxxal odacsapod😄

CHEAPBOY
Ultrafasua World Ends With You boxart nincs is?😊

Pedig milyen jó géjm az.

FFIV-nek meg szerintem szebb az amcsi doboza😊

azt látom hogy egy csavar fogja a fedelet, azt gondolnám van rendes menete, de mint mondtam nem próbáltam még 😊

Csak a psp-t eleve úgy tervezték hogy ki-be kapkodod az akksit, a ds-t meg nem. Sztem nem ér a csavarozgatás annyit, nem is beszélve amikor kiszakad a menet a mûanyagból és többé nem tudod visszarakni a "fedelet".
ha gyakran akarod otthon használni hálózatról, lehet hogy érdemes kiszedni az akksit arra az idõre, a PSP-nél ez mûködik, DS-nél nem próbáltam, így nem lesz baja az akksinak.

Tinman
Ja, aztán játszol vele 30 percet megint rátölt, megint kikapcsol, majd megint rátölt... ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bedugva lehet hagyni, nem tölti túl (lekapcsol a töltés magától ha tele van)

Tinman
Li-ion akksi miatt hosszú távon nem tesz jót az állandóan bedugott töltõrõl üzemeltetett kütyü!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
UK-t akartam, csak sok volt az epres fagyi :-D
Mondom XBox, mondom PS2 :-P

mrmilan
Na ezt utólag elolvasva, jól "megaszondtam"<#vigyor>!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a hõn áhított DS Lite készülékemet. A színen sokat vacakoltam, de merészen a pirosat választottam. Atomnagy ez a kütyü, imádom. Egy láma kérdésem lenne, kezdõ felhasználó lévén. Ha feltöltött az akksi, akkor hálózati csatlakozóként funkcionál a töltõ, vagy mindenképpen ki kell húzni a konnektorból? Lehet baromság amit kérdezek, de ha hálózat van a közelben, egyszerûbb bedugva hagyni, hamár úgyis a közelben van a konnektor. Otthon érdemes hálózaton hagyni?

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Ja... és olyasmit még nem láttam soha hogy PAL US. Ezt honnan szedted?
Mondom ASZTALI... mondom KONZOL...
A pécé nem konzol, a gba meg nem asztali jóember <#beka3>
NES,SNES,N64,Gamecube,wii,ps1,ps2,ps3,xbox,360 mind régiófüggõ.
Tinman
Adistar TR3-asom van -mer', hogy offical tereprunner vagyok- és 34k volt. Te nem ismered az árakat úgy fest semmilyen fronton.
Na tényleg befejeztem, elnézést a DS userektõl, õket nagyon szeretem :-)))

Ezt a gyerekes vitát feltétlenül itt folytassátok a DS totyikban, mindenki nagyon kíváncsi rá!

fotográfik kolomp edisön :D

jaja, és egy normális futócipõ 150k, ezért a wiifit jobban megéri.

inkább hagyjuk...

Tinman
300.000 Ft egy normális gitár + a tanár 3000+ÁFA/alkalom.
Sajnos nekem erre nem telik.

félreértés ne essék, a wii fit szerintem is szar, nongémer baromság, ami helyett érdemesebb kimenni a szabadba, hogy "ugyanazt" csináld.
viszont a gitárosokról is kb ugyanez a véleményem, ezért furcsállom hogy így lenézed a wiifitet, holott nekiállhatnál gitározni tanulni, csak lusta vagy hozzá (és nem kellenek a rossz kifogások )<#mf1>

tõlem játszogass csak a kis mûanyag gitároddal...

Tinman
Annyira azért nem.

PS2: Pal vagy NTSC-re kell figyelni.
XBOX360: Nagyon sok cím regionfree, ami nem ott meg veszed a PAL US verzsönt.
PC: Tök 8, jöhet minden... jön is :-D

Éppen 20 perce sincs, hogy FF I-II GBA, FF IV GBA, FF V GBA-ra lecsaptam egy olyan sellernél aki 383 terméket adott már el és a feedbackje 100%-os. Term. csak new, sealed cuccot veszek.
Postaköltséggel a 3 gém 11k.
Idehaza? Idehaza 24-ból úsznám meg! 576 és egyéb lehúzó helyeken pedig szépen elérném a 30.000 jó magyar forintot. <#wow2>

Régió minden asztali konzolnál gond. Kivéve ha csippelsz (már amelyiket lehet)
Tinman
Te én összerendeltem már a fél világot :-D
Ebay és only power seller és csak 98%-os positiv feedback esetén.
A régió akkor gond, ha nem figyelsz... csak olyat rendelek, aminél a részleteknél látni, hogy tuti menni fog.

kisgabo
honnan rendelöl? amcsi ebay-ról hallottam jókat, hogy a gém jóval olcsóbb postával is... csak a régió nem gond?

gondoltam pc re próbaképp rendelek egy cod4 et.

Tinman
Faxom, Wii-re még FF sincs... GBA kompatibilitás miatt NDS-re vagy 1000 játékórányi FF van :-))
Játékokat meg rendeld külföldrõl nálam wrz még próbaképpen sincs mióta megy a külföldi rendelgetõsdi.

Nekem X360 is van.
De a játéknál vársz fél évet, és fél/ negyed áron megkapod a játékot.

kisgabo
WII ugyanúgy nintendo, majd ugyanazon játékokkal, csak éppen nem vágható zsebre, és tolhatjuk ketten is... mondjuk, filozofáltam x360-on is, de ott is kiadós árak vannak a játéktokokra írva..

azé a m3 ds real mindig rulez.. <#idiota>

Az azért nem volt gyenge...Arra lennék kiváncsi honnan szedte össze ezt a sok vackot? 😄

Inkább nézzétek meg a Wii-s South Park részt. Azon a Wii fanatikusok és a vííí utálók is egyaránt nevetnek mert jó rész ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Tinman
Te vagy a hibás! <#zavart2>
Te adod el az NDS-ed egy Wiic miatt... ez lelkileg teljesen tönkretett, lehet emós <#kocsog> leszek miattad <#help>

kisgabo
miért kell a wii miatt a ds topikban örjöngeni? <#wilting> azt vesz mindenki amit akar.

Tinman
No-no... nem vagyok Nintendo ellenes, ugyanis a NES, GBA, NDS vonaluk nélkül a világ, nagyon, de nagyon szegény hely lenne gamer szemszögbõl.
Ajánlom Nerd Nintendo kiegészítõ tesztjét a youtube-on... elképesztõ az a sok useless szemét amit az értelmes termékeik mellett a piacra okádtak.
Nem mellesleg 2 db NDS tulaja vagyok.

Tinman
Nem kell osztanom az észt, hogy a Wii Fit szar, mert köztudott. Persze, mindig akad pár bégetõ fogyasztó, akinek pont ez kell pár hétre, hogy aztán meg majd stikában fele áron túladjon rajta egy másik bocinak.

szánalom hogy itt osztod az észt hogy a wiifit szar, miközben neked az remek szórakozás, hogy úgy teszel mintha zenélnél a mûanyagjátékodon.

ha jól szorakozol vele akkor nem tökmindegy? nem kell válaszolni, csak azért szóltam hogy esetleg nézz magadba egy kicsit, hátha.

hello!
eladó 1 ds lite!!
kb 3hónapos vanrá még 9hónap gari!!
van hozzá m3real kártyám
a gép hibátlan és ice blue szinü!!
ha kell kép küldök!!
35ezer forint!!
Totis
Ha ennyire Nintendo ellenes vagy nem tudom mit keresel ebben a topic-ban.
A WiiFit csak idõtöltésnek lesz. A sportszenvedélyem kiélem edzés közben.

Amúgy az általad felsorolt "kiegészítõket" nem a Nintendo dobja piacra.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Tinman
Ja az más, ha már a RR3-hoz is jó, akkor már mindjárt más :-DDD
Nézd meg a nintendo mennyi mûanyaf mocskot okádott a világba... most is ezt teszi a Wii pénisszel, meg a Wii orállal...
Én tényleg kívánom neked, hogy annyit használd, hogy soha ne tudj leszállni róla ;-)

Amúgy a GH vacak gitárja, jó a PC-s Frets on Fire-höz (ami kapásból ezres nagyságrendû zeneszám), no meg ezekhez:
-GH 1
-GH 2
-GH Encore 80'
-GH 3
-GH 3 Aerosmith
-GH 3 Metallica
-GH 4

Tinman
Nem gitározni faxa a GH-val mert azt nem lehet vele ^^
Ilyet sehol nem állítottam.

No meg a 6990 meg a 23k között leheletnyi különbség van... az 5 db lentebb felsorolt pontról nem is beszélve.
Get a feet and arm <#vigyor1>

Totis
Itt lezártam a WiiFit és a számalom témát.

Totis
Biciklizni, korizni és úszni is szoktam. Viszont azért a WiiFit nem csak a hozzá adott játékhoz lesz jó hanem pl a Rayman Raving Rabbids 3-hoz is...

azok után, hogy másik topikban a gitár hirónak örülsz hogy milyen fasza élmény gitározni, nehogy már leszánalmasozd itt aki wiifitelni akar...

vagy ez csak szerintem fura?

Üdv. Valami oknál fogva nem megy a metal slug /japán verzió/. Betölt,majd kezdõképernyõ és kifagy. MIÉRT? m3 simply.
Tinman
El vagy keveredve.

1.Van lában és kezeim is... képes vagyok futni, gugolásokat, felüléseket és fekvõtámaszokat végezni... tudok tekézni /jó is vagyok benne/, sõt hullahoppozni is tudok az edzõteremben vagy a szabadban.
Ezért venni egy mûanyag vágódeszkát? Hát lolbmeg.

2. Egyikkel se, mert Fender copy :-P

3. Nekem nincs 300.000 Ft-om egy Fenderre... 6900 Ft-om viszont volt, hogy egy kicsit a zenéim részese lehessek a mûanyag vacak segítségével.
Nektek viszont semmibe sem kerül kibiciklizni az erdõbe és sportolni rendszeresen!

4. Próbálj meg gitározni elektromos gitárral a szabadban... mert, hogy a GH-ban a nóták 95%-a elektromos gitá+erõsítõ kombóval szólt eredetiben.

5. Próbálj meg magadtól egy Killer Queen-t bármilyen gitáron lejátszani... csúnya égés lesz még 1 hónap gyakorlás után is. Gitároktatás létezik 3000 Ft+ÁFA-tól / ÓRA!

Ha nem érted a különbséget, akkor olvasd el újra, ha akkor sem, akkor kérj segítséget ^^

ahha

Tinman, te melyikkel is nyomod a zenélést?
vagy ?

Tinman
"A WiiFit meg 23e körül van. Ez lesz a következõ beruházás."

Minden tiszteletem a tiéd... mozgássérültként igazán dícséretreméltó, hogy ekkora akaraterõd van.

Ja, nem vagy az? Akkor bizony iszonyat szánalmas dolog, hogy a TV elõtt akarod azt csinálni ami a való életben sokkal jobb móka.

Állítólag a Mario és a Zelda csapat is munkában van,szóval ezek még jönnek DSre vagy Wii-re.
kisgabo
nekem bejön a harvest moon, és jön wii-re animal crossing. van bõven mario...

de egy játékpark megvásárlása nem kispálya kiadás.. egyik kollega ps3-ra pl az amcsi ebayrõl rendelget, olcsó a dodó, jóval jobban jön ki.

wii-t nem néztem még, hogy jönne ki.