24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Dj Siegfried
    jah, már itt is B gomb téma van :S......
  • Tomek83
    Nem sűrű probléma,magyar fórumokon nem is olvastam róla,bár pont akkor egy másik srácnak is ez volt a baj a DSével.
  • Dj Siegfried
    egy konzolboltból vettem, már beszéltem a sráccal. azt mondta merítsem le ( amit így nem tudok mert folyton kikapcs) és töltsem fel. ha nem ok akkor leszervizeli. de ő még ilyen ről nem hallott :D
  • Tomek83
    Van egy olyan sanda gyanúm,hogy az van, ami nekem volt nyáron,processzor megadta magát. Nálam a B gomb megnyomásával lépett ki. Procit kellett cserélni. Ha tudod,sűrgősen vidd vissza annak akitől vetted.
  • Dj Siegfried
    töltőre tettem de így is kikapcs :S
  • Dj Siegfried
    persze használt (ez lemaradt)
  • Dj Siegfried
    zöld a led, és játék közben hírtelen lekapcsol :S
  • Sephi
    Fel van az toltve rendesen? Nem piros a led?
    Hasznaltan vetted? Mert akkor lehet szar aksival adtak el neked a gepet :(
  • Dj Siegfried
    Szeretnék egy kis szakmai segítséget kérni. Nem rég szereztem be egy fekete dsl-t és a következőt csinálja: kb 5-7 perc játékidő után egyszerűen lekapcsol. Ezt eredeti ds játék mellett produkálja. Ez után beletettem egy eredeti gba játékot és ugyan azt műveli :S de ha nincs benne játék csak simán be van kapcsolva nyomogathatok én akár mit nem kapcsol ki véletlenszerűen. mi lehet a gond?
  • Dj Siegfried
    Top Gun DS eladó / cseréhető, csúcskategóriás játék :D:D:D
  • Sephi
    Bevallom nekem is van "okosito" kartyam de ha azon is problaok ki jatekokat akkor sem fagynak. G6DS Real a neve...

Igaz jateot tobb mint 2-3 orat nem jaccotam rola.
  • Aakoss
    Ja egyébként az igaz, hogy aki okosító kártyát akar használni, az tudja megoldani a vele kapcsolatos problémákat, ha nem tudja akkor kuka
  • Aakoss
    Be kell menni az ajtón, elmondja, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy odaadja a varázslatokat. Ha megvan akkor mehetsz a kapukon. Ha nem tudsz bemenni az ajtón, akkor beszélj még az öreggel.
    Ja és Spekkio utasítását pontosan kell követni, mert egyébként ottragadsz :P
  • Aakoss
    Nem kell minkettő... vagy a patch vagy a cheat, de M3real esetén a patch megy. Vagy az eredeti játék...
  • CHEAPBOY
    Pontosan:)
  • PHM
    Elakadtam a Chrono triggerben.
    A helyszín: The End of time
    Sehogyan sem tudok rájönni, hogyan lehetne innét továbbjutni.
    Tud valaki segíteni?
  • frnckss
    Hol találok ilyet?
  • Tomek83
    Kell hozzá a legfrissebb cheat adatbázis és meg kell patchelni,akkor működik.
  • rnd
    Vedd meg csillagom akkor nem fog fagyni... és sok hasonló szép játékot fog csinálni a square a pénzedből...
  • frnckss
    Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a Chrono trigger ne fagyjon M3 realen? Van valami rom szétszedős okosság?
    Help!!
  • DJS8
    hoppá
  • Dj Siegfried
    köszönöm a sok segítséget. végre tudtam egyet venni. a vateráról a feketét top gun játékkal 22be postával. :)
  • Aakoss
    Nem mintha számítana...
    3055 - Chrono Trigger (U)
  • Dj Siegfried
    már felvettem a kapcsolatot, thnx
  • vegytek
    cheapboy itt árulitt árul az sg-n
  • Tomek83
    26ért R4 és 2gb memokártya,védőfólia(szóval valószínűleg nem is karcos) is jár hozzá.
  • Dj Siegfried
    írtam a srácnak rengeteget a lite tal kapcsolatban, de nagyon karcos volt se töltő se ceruza, se fólia, csak natúr lite.
  • Totis
    Nem olyan régen volt egy DS Lite 13e-ért a Vaterán. Szerintem azt megérte volna megvenni. Igaz a készülékház kicsit karcos volt de azt leeht külfölről rendelni pár ezer Ft-ért.

Aakoss-al egyetértek. 20-25 között kapsz jó kis Lite-ot már.
  • Dj Siegfried
    köszönöm a sok hsz-t és a segítséget. megyek levadászom az egyiket :D
  • Aakoss
    Elnézést a több postért, de ez az utolsó...

Vatera:
    Aukcio 1
    2 játék, és sokkal jobban használható játékok, Lite és ugyan úgy 26

Aukcio 2
    Cobalt Blue kiadás, ami azt jelenti, hogy tényleg új még gari is van rá 24

Aukcio 3
    Aukcio 4
    20 -ért játékkal

Persze rád licitálhatnak, de hidd el előbb utóbb le tudsz ütni egy DS -t nagyon jó áron.
  • Aakoss
    Lehet, hogy 2 játékkal baráti, de milyen két játék?

Egy Nintendogs, amit addig élvezel, még az első pár napban örülsz a DSednek, aztán sosem játszol vele többet, esetleg arra használod, hogy asszony behúzza tőled a DS -t, bár nálunk asszonynál is elég rövid életű volt a nintendög...

NFS... hát nem derül ki, hogy melyik NFS, de megmondom őszintén, hogy mindegy, DS -en trágya, nem erre van ez a kis gép.

Ha NFS -t akarok, akkor odaülök a számítógéphez, előveszem a FFB-es kormányt, aztán lehet tolni neki, úgy nem 3 nagy pixelből áll az egész, elmosáskor 2 -ből.

Valóban eltúloztam, de valljuk be, egy Puzzle Quest / New Mario vagy egy M64 -el már azt mondanám, hogy baráti.
  • Aakoss
    26 -ért nagyon nem jó ár, csak akkor, ha adnak hozzá valamilyen okos kártyát. De csak DS -t 26-ért semmiképp se.

Tudom más téma, mert nyáron sokan szabadultak meg a nyeremény DS-üktől, de 20-22-ért simán lehetett vinni a zsír újakat.

Úgyhogy így kapuban a DSi -vel, ha nincs fölösleges 6-8 ezer forintod, akkor inkább ne kapkodd el... szerintem...

Sima DS -t semmiképp nem szabad megvenni, ha ingyen adják, akkor fogadd el, amíg le nem megy a Lite ára
  • Anubys
    Az ár baráti a 2 játék miatt, de ha tudsz még rákölteni, inkább egy Lite-ot vegyél, sokkal szebb képe van...
  • Tomek83
    Régi DSt inkább hagyd,szerintem +10ezerért megéri a Lite. Akksija is sokkal többet bír.
  • Dj Siegfried
    az 576 konzol utolsó számában volt a várható ára a dsi nek, ahhoz képest nem igazán olyan :S
  • Dj Siegfried
    köszönöm a segítséget, azt már néztem pont :D
    nem rég kaptam egy ajánlatot 18 ba világos kék ds, papírjaival, doboz, 2 játék (nfs, nintendogs) hibátlan kijelző. (annyi a gáz csak, hogy sima DS, és nem tudom, hogy a régi DS kijelzője milyen minőségű :s)
  • Tomek83
    Aproneten nézelődjél,most pl van egy srác aki 26ért árulja,az egész jó ár.
  • kisgabo
    én biz eladtam, egy wii miatt. de ha jön DSi, akkor valszeg bezsákolom..
  • Dj Siegfried
    hehe :D elhiszem
  • vegytek
    előbb szabadulnék meg a TVmtől, mint a ds lite-omtól :P