24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kakaoskalacs
    Rendben értem :P
  • Borgi
    ezt az uj corét probálta már valaki? elég fincsinek tünik

éppen skate it-et tolom, az is nagoyn bejövős, és nem csak azért mer benne van a specialstol a ghost town :P
  • Tomek83
    16 évesen te még nagyon fiatal vagy:) Itt a jónép nagy része 20as vagy 30as:) DSre van bőven mindenféle játékból. És van olyan is ami "gyerekes"nek néz ki,de nagyon jó mint pl a Phantom hourglass vagy a Chocobo Tales. Nézd meg a gamespot.com oldalon DS játékokat,ott mindegyikről van videó vagy kép, és kategórriánként is meg tudod nézegetni őket.
  • kakaoskalacs
    Üdv :) olyan kérdésem lenne hogy vannak nem csak "kisgyerekeknek való" jatekok Ds-re? Vagy 16 évesen már kinöttem az ilyenböl és abszolut haszontalan lenne? Gondolkodos, mászkálos, FF meg DQ meg hasonlok érdekelnenek.
  • shenmuedc #21429
    Szerintem ez csak veszi a wifit, acess pointnak nem jó, de lehet, tévedek
  • Bitke
    Sziasztok ! Kellene egy kis segítség , kaptam egy egy ilyesmi usb wifi - t ( Ez ) , ez meg felel ahhoz , hogy a ds-t össze kössem vele ?
  • Banyapapa
    FF4
  • aabyssx
    FF4, vagy DQ4?
  • ivanicsm
    Már nem kell a help segítettek. Azért thx :)
  • ivanicsm
    Hello!

Valaki segítsen létszi! Van egy DSTT flash kártyám és feltettem a Phantasy Star Zero játékot, de lekellett tölteni a játékhoz egy Cheat fájlt, hogy működjön a game. Azt írták oda másoljam be ahol van az usrcheat fájl és a nintendon a kártya cheat menüjében pipáljam ki (vagy a yes re kattintsak) azt a cheatet amit felmásoltam. Na és itt van a gond! Belépek a Cheat menübe és üres. Mi lehet a baj?
  • Borgi
    sztem psp-n jobban tudsz emuzni, de javitsatok ki okosabbak ha tévedek, mivel nincs pspm :C
  • rezes
    Sziasztok!
    Gondolkodom igy karacsonyra meglepni magam valami handhelddel.Rpg fan vagyok ugyhogy elso sorban ezekkel szeretnek jatszani.Kerdesem az volna hogy mennyire lehet MD ,SNES emulatorokkal regi jatekokat futtatni a ds-en?Regi FF-ek ,Shining Force II es hasonlok?Ha esetleg Lite mellett dontenek miket kellene venni hogy fussanak az esetlegesen kiprobalasra leszedett jatekok?Illetve tudom nem ildomos itt a konkurens jatekgeprol kerdezni de a teljesseg kedveert megemlitem, hogy szamitasban van nalam a PSP is elso sorban a PS1 jatekfuttatasi kepessege miatt, illetve hogy az is tele van kulonfele emulatorokkal.Esetleg valaki tud arrol infot hogy azon a konzolon hogyan lehet a regi jatekokkal boldogulni?
  • Esham
    hello!

Melyik Flash kártyát ajánljátok,ahol normálisan frissitik a cheat adatbázsit? Tehát mostani játékokra is jók. Nem cheat editorosat keresek,mert semmi kedvem szerkezgetni.
  • Borgi
    hol élsz te? ;*-C

[viccelt csak]
  • zituska8
    Köszi szépen a segítséget!
  • rnd
    Azt hittem, hogy a meglévő játékaidat akarod futtatni...
  • Anubys
    Lameboy
    GB/GBC-hez. GBA-t pedig hardveres kieggel (M3 Real-hez GBA extension pl)
  • zituska8
    De nincsenek olyan emulátorok, amelyekkel ezek futtathatók?
  • rnd
    gb/gbc játékokkal sehogyan, a gba játékot meg az alsó (nagy méretű) foglalatba kell dugni...
  • zituska8
    Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy nds-en hogy tudok gb, gba illetve gbc játékokkal játszani?
  • Tomek83
    Asszem mindegyik kártya (legalábbis amelyiknek jó a homebrew támogatottsága) futtat emukat. Most én is nes,snes emut nyomatok rajta. Bár a SNES nem a legjobb,nem fut rajta minden játék. Mondjuk az is szép hogy 8gigás memokártya tele van ilyen 1-2megás romokkal:)
  • CHEAPBOY
    Jaaa hogy olyat is tud...? R4es is?
  • Anubys
    Nevetni fogsz, DS játékok közül csak pár köt le, ezek közül amik kijöttek itthon, azok megvannak eredetiben, szóval csak kb. 3-4 DS játék van rajta. Viszont tele van SNES, Megadrive, GB, GBC, GBA, SMS meg GG rommal. Főleg emulátorokat tolok rajta.
  • CHEAPBOY
    Jesszus, minek akkora, ráfér az egész DS (kötelező válogatás) Biblia A-Zig...:)

• CHEAPBOY
    Még jó, hogy segíthettek itt:)
  • Anubys
    Nekem 8 gigás van, és viszi, csodálkoznék, ha a 4 gigással lenne baja... :)
  • Aakoss
    Nem próbáltam, mert a 2GB -os kártyát se töltöttem még meg sosem. Persze ez nem jelenti azt, hogy valakinek ne lenne nagyobbra szüksége. Ha DS-en akarsz zenét hallgatni, vagy ilyesmi...

De visszatérve a kérdésedre. Én úgy tudom, hogy az M3 Real kezeli az SDHC kártyákat, márpedig javítsatok ki, ha rosszul tudom, de ami SDHC -t kezel, az kezeli az összes SDHC kartyát.

Azért itt egy kis biztosíték:
    M3 fórum
  • qper
    Az M3DS Real kártya mennyire szimpatizál egy 4 gigás SDHC karesszal? Vennék egyet mert jó áron van, de azért attól szarok hogy nem műxik együtt az adapterrel.
  • David2111
    köszi, megoldódott a probléma :)
  • David2111
    ja és még 1 dolog , amerikában vettem szóval nem nagyon szeretném vissza küldeni (posta költség miatt) , akkor már jobban megérné venni egy újat , nem tudjátok , magyarországon ,bárhol lehet kapni?(actoin replay ds)
  • David2111
    senki nem tudja mi lehet a probléma?
  • David2111
    sziasztok!

nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést , de problémám van.
    Egy kb 1,5 éve vette, egy action replay ds-t és hát elromlott szerintem ugyanis amikor berakom a kb 1,5 éve vett ds lite-omba akkor ki se jön a nintendo felirat felül , amikor megvettem még jó volt kb egy olyan 1 évig , de utána csak ez van berakom , nem érzékeli kész.
    Próbáltam kitisztítani , meg minden és soha nem ismeri fel.
    Esetleg valakinek lenne ötlete?
    Végleg tönkrement?
    Vagy ha meg lehet javítani , hol találok erre megfelelő szervízt?
    Minden választ köszönök :)
    üdv
  • RainbowMisa
    köszönöm a helpet, DSTT már megis van rendelve ^^
    ingyenes szállítással kb mennyi idő, mire megjön?
  • koryne
    A DSTT-hez egyelőre elég jó a support és mivel kezd elterjedni, ezért sztem lesz is hozzá egy darabig. Mellesleg jó kis kártya, kb fél évet használtam. Jelenleg is megvan, de kölcsön van adva a DS-emmel együtt. Az ára sem vészes.
  • Totis
    Én mondjuk az Ez5+-t javaslom szintén onnan.
  • RainbowMisa
    nemszóltam, nemszóltam, már találtam infót ^^"
  • RainbowMisa
    csak még 1 kérdés:
    ahhoz, hogy letöltött GBA játékok menjenek a DS-en, milyen kártya kell?
  • Aakoss
    Nem igazán szoktak itt ilyen kérdésekre válaszolni, mert már több esetben moderálták miatta a topciot.

Egyébként GBA nem fog vele menni, mert nincs hozzá slot2 kártya. Lehet, hogy tudja mindazt mint az R4, de őszintén szólva nem lehet tudni, hogy lesz-e hozzá olyan support, mint az R4/M3 -hoz... márpedig ha nincs hozzá support, meg frissítés, akkor egy idő után elavul és csak korlátozottan lesz használható.
    Ebben az esetben nem biztos, hogy megéri spórolni.

De akkor jársz a legjobban, ha játékokat eredetiben veszed. a filmet meg a zenét mindegyik ugyan olyan jól játsza le, mert megy rajtuk a moonshell.
  • rnd
    A válaszok sorban:
    -kábé
    -nem
    -azt nem a kártya tudja, hanem program
  • RainbowMisa
    hali embereeeek! ^_^
    karácsonyra kapok DS-t, de a kiegészítőknek a beszerzését azt nekem kell intéznem, szóval lesz egy pár hülye kérdésem, mivel totál nem értek ehhez a témához, azért szeretném ha segítenétek és válaszolnátok rájuk :3
    szóval ez:
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10403
    a kártya ugyanazt tudja, mint egy R4 kártya? lehet vele játszani GBA játékokat? le tud játszani zenét meg minden? mert az R4 kártyáknál vhogy több dolog volt felsorolva a leírásnál...
    ömm egyenlőre több nem jut eszembe, lécci választ xD