Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van rá esély hogy kapok valahol új szürke színû ds-t?!?
Formula-1 fan
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
személyesen vác és balassagyarmat között lehet átvenni.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Soul bubbles vagy Mr Slime JR illetve a Donkey Kong Jungle Climber-t ajánlom.
😊
fotográfik kolomp edisön :D
ez jótanács volt...<#idiota>#idiota>
keresek mario kartot és The Legend of Zelda: Phantom Hourglass-t.
Vagy bármi olyasmit, ami egy 11 éves lánynak bejöhet.
Steam: greyfox
A Felsõ kijelzõt akartam kicserélni, elvileg mindent jól visszaraktam, de nem kapcsol be... 😞 (légyszi privátban)
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
Amúgy mi a program neve?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
@PHM : Okés és elõre is köszi mindent !!!!!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A konvertáló program neve: "dpgenc.exe". Csak át kell húzni az ablakába a videót.
S ha már így összejöttünk: holnap délelõtt várd a postást.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
unokahugomnak kéne szülinapjára, szigorúan homebrew futtatására 😊
nézegettem a dealextremet, de fingom sincs :/
köfi!
Steam: greyfox
eladó 1 ds lite!!ice blue szinü!!
kb 3hónapos vanrá még 9hónap gari!!
van hozzá m3real kártyám arra még asszem van 3hónap gari
+ 2gb-os micro sd!!
a gép hibátlan!!
ha kell kép küldök!!
30ezer forint!!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
VGA kártyámat én is árulom, és mivel nem akarok rajta bukni én is megkérem az árát... nem is kell senkinek :-P
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de azé vannak pofátlan ajánlatok, nyugi.
TV-re nem hinném, max. valamilyen belsõ forrasztással
DS képét nem lehet tv-re kötni? Mintha valami átalakítót láttam volna <#zavart2>#zavart2>
M3 DS Real 6.5k.
2 GB Kingston 1.5k.
Ennyit szerintem megér, bár másnak biztos 15 ezer is sok.
😊