24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#21433 Rendben értem :P -
#21432 ezt az uj corét probálta már valaki? elég fincsinek tünik
éppen skate it-et tolom, az is nagoyn bejövős, és nem csak azért mer benne van a specialstol a ghost town :P -
Tomek83 #21431 16 évesen te még nagyon fiatal vagy:) Itt a jónép nagy része 20as vagy 30as:) DSre van bőven mindenféle játékból. És van olyan is ami "gyerekes"nek néz ki,de nagyon jó mint pl a Phantom hourglass vagy a Chocobo Tales. Nézd meg a gamespot.com oldalon DS játékokat,ott mindegyikről van videó vagy kép, és kategórriánként is meg tudod nézegetni őket. -
#21430 Üdv :) olyan kérdésem lenne hogy vannak nem csak "kisgyerekeknek való" jatekok Ds-re? Vagy 16 évesen már kinöttem az ilyenböl és abszolut haszontalan lenne? Gondolkodos, mászkálos, FF meg DQ meg hasonlok érdekelnenek. -
#21429 Szerintem ez csak veszi a wifit, acess pointnak nem jó, de lehet, tévedek -
Bitke #21428 Sziasztok ! Kellene egy kis segítség , kaptam egy egy ilyesmi usb wifi - t ( Ez ) , ez meg felel ahhoz , hogy a ds-t össze kössem vele ? -
#21427 FF4 -
#21426 FF4, vagy DQ4? -
ivanicsm #21425 Már nem kell a help segítettek. Azért thx :) -
ivanicsm #21424 Hello!
Valaki segítsen létszi! Van egy DSTT flash kártyám és feltettem a Phantasy Star Zero játékot, de lekellett tölteni a játékhoz egy Cheat fájlt, hogy működjön a game. Azt írták oda másoljam be ahol van az usrcheat fájl és a nintendon a kártya cheat menüjében pipáljam ki (vagy a yes re kattintsak) azt a cheatet amit felmásoltam. Na és itt van a gond! Belépek a Cheat menübe és üres. Mi lehet a baj? -
#21423 sztem psp-n jobban tudsz emuzni, de javitsatok ki okosabbak ha tévedek, mivel nincs pspm :C -
#21422 Sziasztok!
Gondolkodom igy karacsonyra meglepni magam valami handhelddel.Rpg fan vagyok ugyhogy elso sorban ezekkel szeretnek jatszani.Kerdesem az volna hogy mennyire lehet MD ,SNES emulatorokkal regi jatekokat futtatni a ds-en?Regi FF-ek ,Shining Force II es hasonlok?Ha esetleg Lite mellett dontenek miket kellene venni hogy fussanak az esetlegesen kiprobalasra leszedett jatekok?Illetve tudom nem ildomos itt a konkurens jatekgeprol kerdezni de a teljesseg kedveert megemlitem, hogy szamitasban van nalam a PSP is elso sorban a PS1 jatekfuttatasi kepessege miatt, illetve hogy az is tele van kulonfele emulatorokkal.Esetleg valaki tud arrol infot hogy azon a konzolon hogyan lehet a regi jatekokkal boldogulni? -
Esham #21421 hello!
Melyik Flash kártyát ajánljátok,ahol normálisan frissitik a cheat adatbázsit? Tehát mostani játékokra is jók. Nem cheat editorosat keresek,mert semmi kedvem szerkezgetni. -
#21420 hol élsz te? ;*-C
[viccelt csak] -
zituska8 #21419 Köszi szépen a segítséget! -
rnd #21418 Azt hittem, hogy a meglévő játékaidat akarod futtatni... -
#21417 Lameboy
GB/GBC-hez. GBA-t pedig hardveres kieggel (M3 Real-hez GBA extension pl) -
zituska8 #21416 De nincsenek olyan emulátorok, amelyekkel ezek futtathatók? -
rnd #21415 gb/gbc játékokkal sehogyan, a gba játékot meg az alsó (nagy méretű) foglalatba kell dugni... -
zituska8 #21414 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy nds-en hogy tudok gb, gba illetve gbc játékokkal játszani? -
Tomek83 #21413 Asszem mindegyik kártya (legalábbis amelyiknek jó a homebrew támogatottsága) futtat emukat. Most én is nes,snes emut nyomatok rajta. Bár a SNES nem a legjobb,nem fut rajta minden játék. Mondjuk az is szép hogy 8gigás memokártya tele van ilyen 1-2megás romokkal:) -
#21412 Jaaa hogy olyat is tud...? R4es is? -
#21411 Nevetni fogsz, DS játékok közül csak pár köt le, ezek közül amik kijöttek itthon, azok megvannak eredetiben, szóval csak kb. 3-4 DS játék van rajta. Viszont tele van SNES, Megadrive, GB, GBC, GBA, SMS meg GG rommal. Főleg emulátorokat tolok rajta. -
#21410 Jesszus, minek akkora, ráfér az egész DS (kötelező válogatás) Biblia A-Zig...:)
-
#21409 Még jó, hogy segíthettek itt:) -
#21408 Nekem 8 gigás van, és viszi, csodálkoznék, ha a 4 gigással lenne baja... :) -
#21407 Nem próbáltam, mert a 2GB -os kártyát se töltöttem még meg sosem. Persze ez nem jelenti azt, hogy valakinek ne lenne nagyobbra szüksége. Ha DS-en akarsz zenét hallgatni, vagy ilyesmi...
De visszatérve a kérdésedre. Én úgy tudom, hogy az M3 Real kezeli az SDHC kártyákat, márpedig javítsatok ki, ha rosszul tudom, de ami SDHC -t kezel, az kezeli az összes SDHC kartyát.
Azért itt egy kis biztosíték:
M3 fórum -
qper #21406 Az M3DS Real kártya mennyire szimpatizál egy 4 gigás SDHC karesszal? Vennék egyet mert jó áron van, de azért attól szarok hogy nem műxik együtt az adapterrel. -
David2111 #21405 köszi, megoldódott a probléma :) -
David2111 #21404 ja és még 1 dolog , amerikában vettem szóval nem nagyon szeretném vissza küldeni (posta költség miatt) , akkor már jobban megérné venni egy újat , nem tudjátok , magyarországon ,bárhol lehet kapni?(actoin replay ds) -
David2111 #21403 senki nem tudja mi lehet a probléma? -
David2111 #21402 sziasztok!
nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést , de problémám van.
Egy kb 1,5 éve vette, egy action replay ds-t és hát elromlott szerintem ugyanis amikor berakom a kb 1,5 éve vett ds lite-omba akkor ki se jön a nintendo felirat felül , amikor megvettem még jó volt kb egy olyan 1 évig , de utána csak ez van berakom , nem érzékeli kész.
Próbáltam kitisztítani , meg minden és soha nem ismeri fel.
Esetleg valakinek lenne ötlete?
Végleg tönkrement?
Vagy ha meg lehet javítani , hol találok erre megfelelő szervízt?
Minden választ köszönök :)
üdv -
RainbowMisa #21401 köszönöm a helpet, DSTT már megis van rendelve ^^
ingyenes szállítással kb mennyi idő, mire megjön? -
#21400 A DSTT-hez egyelőre elég jó a support és mivel kezd elterjedni, ezért sztem lesz is hozzá egy darabig. Mellesleg jó kis kártya, kb fél évet használtam. Jelenleg is megvan, de kölcsön van adva a DS-emmel együtt. Az ára sem vészes. -
#21399 Én mondjuk az Ez5+-t javaslom szintén onnan. -
RainbowMisa #21398 nemszóltam, nemszóltam, már találtam infót ^^" -
RainbowMisa #21397 csak még 1 kérdés:
ahhoz, hogy letöltött GBA játékok menjenek a DS-en, milyen kártya kell? -
#21396 Nem igazán szoktak itt ilyen kérdésekre válaszolni, mert már több esetben moderálták miatta a topciot.
Egyébként GBA nem fog vele menni, mert nincs hozzá slot2 kártya. Lehet, hogy tudja mindazt mint az R4, de őszintén szólva nem lehet tudni, hogy lesz-e hozzá olyan support, mint az R4/M3 -hoz... márpedig ha nincs hozzá support, meg frissítés, akkor egy idő után elavul és csak korlátozottan lesz használható.
Ebben az esetben nem biztos, hogy megéri spórolni.
De akkor jársz a legjobban, ha játékokat eredetiben veszed. a filmet meg a zenét mindegyik ugyan olyan jól játsza le, mert megy rajtuk a moonshell. -
rnd #21395 A válaszok sorban:
-kábé
-nem
-azt nem a kártya tudja, hanem program -
RainbowMisa #21394 hali embereeeek! ^_^
karácsonyra kapok DS-t, de a kiegészítőknek a beszerzését azt nekem kell intéznem, szóval lesz egy pár hülye kérdésem, mivel totál nem értek ehhez a témához, azért szeretném ha segítenétek és válaszolnátok rájuk :3
szóval ez:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10403
a kártya ugyanazt tudja, mint egy R4 kártya? lehet vele játszani GBA játékokat? le tud játszani zenét meg minden? mert az R4 kártyáknál vhogy több dolog volt felsorolva a leírásnál...
ömm egyenlőre több nem jut eszembe, lécci választ xD