Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eladó egy Castlevania😛ortrait of Ruin és egy AnimalCrossing,külön-külön 5ezer,együtt 9ezer. Lehetõleg személyes átvétel Pesten.
gprs netem van. Egyenlõre nem tudom megnézni.
hát nézd meg és megtudod
Ez mi lenne?
Üdv. Még mindig semmi jó médialejátszó nincs dsre? M3 simply kártyám valahogy nem komálja a japán verziós játékokat,konkrétan csak egy bejelentkezõ kép, és kifagy az egész. Másnak is van esetleg hasonló gondja?
:/
Beast Machine
nem, ez is a házibarkács angol, amit a GBAtemp-es skacok dobtak össze még júniusban.

...vágod?

hát ez angol
kisgabo
és? japánul van pár hónapja, és gányolt angol is.

hetyu
Oi!
Egy kis segítségre lenne szükségem a BatchDPG progival kapcsolatban >.> Mûködik szépen+minden, de a feliratokat nem kezeli rendesen. Az ékezetek helyett ?-t rak a feliratba X.x Megtudná nekem mondani valaki hogy ez miért lehet?

NiPPoN MaNiaC

Itt mindenki jó idõs<#vigyor3>

Formula-1 fan

koryne
Én mennék. Friend code-om: 4510 4762 3986
A havas bolygón mit csináltál utoljára? Elég kevés infot adtál meg, így nehéz segíteni.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Animefox
Valaki a Metroid DS-t tolja? Jönne valaki online tolni egy kicsit??? Vagy ha valaki tudna segíteni akkor azt meghálálnám... Még az elején tartok a negyedik téli havas bolygón és nem találom a boss-t... meg úgy eleve hogy merre kell menni tovább..

kisgabo
<#mf1>

most jön az új Pokemon , neve Pokemon Platinum , szerintem ha akarsz még várni akkor várj egy kicsit , talán abba több minden lesz

Bizony bizony jó játék. ^^ (megnézheted az adatlapomon, nem 12 éves istvánka vagyok<#idiota>)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Chipelt GAMECUBE 250+ lemezzel cserélhetõ a legjobb ajánlatú nds lite flashkártyás szettre...PÜ de inkább mail: [email protected]

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nekem így gépen az emerald jött be.

Formula-1 fan

butyokanime
Aham, faja játék,de szerintem a régi gba-sokat nem üti 😊 Az egyetlen külömbség csak az elfogható pokémonok. Ugye a legendás külömbözik meg egy pár amit ellehet kapni, egyiket ebbe másikat a másikba.

PSP & DS RULEZ!

KILLER2
Holnap utazok és gondoltam, hogy kerítek DSre valami új játékot. Megláttam a Pokemon Diamondot és megtetszett. Régebben sokat toltam, kellemes kis játék volt, semmi komoly, de el lehetett vele lenni.
2 kérdés merült fel bennem:
1. szerintetek jó a játék?
2. Mi a fene különbség van a Diamond és a Pearl között?

Töltsük le az internetet!

hetyu
NDS lite-ot vennék, szinte majdnem minden szín érdekel, ha van eladó keressen meg 1 PÜ-ben 😊

NiPPoN MaNiaC

nagyon jó lett a GRID DS , fõleg a multiplayer lehetõségek tetszenek , pálya feltöltés , pálya letöltés , és sok más <#finom>

Én a Mario kart DS-t terveszgetem 😊

Formula-1 fan

FF IV például?

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

gneoka
Sziasztok
Tud valaki ajánlani jó kis RPG-t a drága kis Ds-re ? 😊
Esetleg van Multiplayer rpg? Amit lokálban vagy NWFC- n lehet játszani?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

köszi 😊

Formula-1 fan

Borgi
probáld ki, müködik-e, mentések müködnek-e. szerintem másra nagyon nem.

#20694, #20695 nektek meg köszönjük az építõ jellegû hozzászólásaitokat.

porki fagyok fállalon

kisgabo
lol

most megaláztad.

TrIp
arra, hogy valaki már használta...

Megint megkérdezem 😊
Ha használtan vennék boltból játékot akkor mire kellene számítani?

Formula-1 fan

Erre nem gondoltam,bár a MarioKartnál sztem mindegy a nyelv.
Ez a Cobalt Blue/Black tényleg szép 😉

Formula-1 fan

Köszi^^

Beast Machine
ITT vettem én az enyémet, sztem jó ár.

...vágod?

Ilyen kéket lehet egyáltalán itthon kapni? Nagyon szép ^^

Én a fehér DS-em elcserélném valamilyen más színûre. Fekete, szürke...
Már régóta gondolkodom ezen, de most hogy irogatjátok a színeket, bedobom ide. 😊))

privi

fotográfik kolomp edisön :D

greyfox
Pontosan. Természetesen német anyanyelvûnek kéne, ki más kínozná magát azzal 😊

Steam: greyfox

Beast Machine
gondolom, hogy benne legyen a német nyelv neki, US kiadásokból ki szokták néha spórolni.

...vágod?

Miért annyira fontos hogy Eus legyen?
greyfox
továbbra is keresek eu-s mario kartot, illetve zeldát 😊
Illetve akinek van eladó ds játéka, az pü, az árral!
fontos, hogy eu-s legyen!
thx!

Steam: greyfox

XD "sárgul" XD

Formula-1 fan

kisgabo
dejóxar a fehér. szépen sárgul, és a rektes kéz is használ neki. <#idiota>

Én is a fehéret néztem ki 😄
Console Corner-nél 😊 34-ért megéri 😊

Formula-1 fan

Beast Machine
a mattfekete egyáltalán nem lesz ujjelnyomatos (nekem lehalábbis még nem sikerült összemocskolnom), belül meg csak a képernyõt kell féltened.

...vágod?

igen ezek jól néznek ki. csak nem tudom mennyire kényes a fekete, porolódik, szöszölõdik, mondjuk becsukott állapotban nyilván nem.

és ez a matt fekete tán nem gyûjti annyira az ujjlenyomatokat.

fehér ds-em már volt egyszer, az bejött, de láttam pár használt feketét és okádék ahogy kinéztek, de az is lehet hogy a tulajok leszarták a normális hazsnálatát.

a szürke meg pont azért lenne jó mert nem látszana a koszolódása mint egy fehéren és nem is lenne porgyûjtõ mint egy fekete.

vagy csak én vagyok a hülye hogy itt agyalok rajta<#wilting><#banplz>

Beast Machine
ajánlani tudom neked a Cobalt/Black (kék/fekete) és a Crimson/Black (vörös/fekete) színûeket, nagyon szép, elegáns kivetelezésûek - mattfekete szín, csillámos piros/kék tetõvel (belül mindkettõ teljesen mattfekete.

Jómagam egy Cobalt/Black büszke tulaja vagyok, imádom, öröm ránézni, hát még játszani vele!

...vágod?

ehheee.. 😛
max 30-at szánnék rá.

az új csicsaszínektõl meg leokádom a bokám, marad a fehér vagy a grey.

Legalább jó a link 😄 😄 😄

Formula-1 fan

nekem is nagyon bejön, de itt drágák XD

http://www.electroworld.hu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldHU-Site/hu_HU/-/HUF/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=u.mz6oZKmHJSR0Ej4LVBwx1z0000EoDClpmP;sid=pnknnPaK5HsnnL4QcgzumhdJU7sSyRin1R0=?ProductID=mgfD4QFHXX4AAAEVmRsGw9EZ&CatalogCategoryID=lEvD4QFHr1wAAAEOS9sQ1qg_

Formula-1 fan