24434
Nintendo DS/DS Lite
  • qper
    pedig abban valóban el lehet akadni :)
  • Sheltem
    Boldog új évet kívánok minden kedves DS és leendő DS tulajnak.
  • Csokis
    Hoppá, most akadtam rá a Professor Layton Walkthough-ra! Komplett leírás illusztrációkkal, így SPOILER! Csak az olvasgassa, aki valóban elakadt!
  • Csokis
    Hű az annyát, ez a Robocalypse játék nagyon bejön, KATT! Igazi régivágású RTS.
  • rezes
    Koszi a valaszt.Psp-t akartam venni de a GBA-s jatekokat atbongeszve rajottem van itt meg hianypotlas.23-an este meg elszaladtam az utolso fekete DS-t elhoztam az EW-bol 24-en delben pedig meg egy R4 kartyat is sikerult vennem.Asszonynak megmutattam rajta par jatekot, kicsavarta a kezembol azota nem lattam:D
    Belekezdtem a Zeldaba (regi szep emlekeket orizve a GB-s verziorol)es azota nem terek magamhoz hogy hogyan voltak kepesek ilyen jatekot csinalni.Hallozni a gepbe ,fujkalni a microfont ...Fantasztikus..
  • Patrik888
    Yoshi's Island DS-t vennék, sürgős!
  • Simaji
    Hello mindenki!

Nincs valakinek egy eladó EZFlash vagy hasonló SLOT 2-es bővítőkártyája amivel a memóriát lehet növelni? :)

Vagy nem tud valaki valamilyen tipped adni arra, hogy merre találok ilyet?!

Előre is köszönöm mindenkinek!

Bye!
  • zituska8
    Eladó egy fehér nintendo ds lite, m3 simply kártyával és 1 gb-os micro sd-vel és speedlink keménytokkal. Doboza és papírjai megvannak, februárig garanciával.
    Bővebb információ: [email protected]
    Leginkább Nyíregyháza és Debrecen környéki érdeklődők jelentkezését várom!
  • Nuki
    Ó hát én azokhoz nem értek... :P
    Ha okoskodnom kéne, ugyanazt a sablont ráhúznám a wii-s játékokra, mint amit a #21463-ban írtam.
  • kisgabo
    ja, csak nézem wii cuccok, soknál kivan irva hogy uj..
  • Nuki
    Akkor azokat nem veszik.
    Például egy Pokemon Diamondot újonnan bolti ár alatt max 1-2 ezezért adnának szerintem, egy használtat mondjuk 5 ezerért.
    Viszont vannak annyira nem kelendő játékok amik újonnan se mennek el 2 ezerért se.
  • kisgabo
    sok játéknál irják, hogy új... és baró áron van.
  • Nuki
    Használt, de eredeti.
  • kisgabo
    ők tényleg eredeti cuccokat tolnak? mer jók az árak..
  • Nuki
    Hát akkor sajnos várni kell... Mindenesetre én innen szoktam érdeklődni fontosabb játékok után amik érdekelnek. +1 hely látogatása csak megnöveli az esélyeidet ;)
  • Csokis
    Igen, pont ezt a játékot kerestem (benne van a 42 is a nevében), de sehol nem találtam az online magyar boltok listájában. Néztem az 576-nál és a konzolos boltok többségében (konzólium, multiformat, konzol shop, stb.), de nincs. Ha esetleg valaki rátalál magyarhonban (újonnan és ne vatera/teszvesz legyen), az ossza meg velem!
  • Sheltem
    Kedvenc házigazdánk nem akar karácsonyi hóesést a háttérbe csinálni? Már ha egyáltalán foglalkozik még a topiccal ;)
  • Nuki
    (42) All time classics nevú játék pont ilyen.
    Soksok kártyajáték, társasjáték, és egyéb játék van rajta. Csomó új játékot jól elmagyaráz hogy kell játszani, és vannak benne ilyen ki-lock-olható lehetőségek, ha jól teljesítesz akkor nyersz 'valamit' persze csak így játékos kereteken belül. :) (új játékok, játékmódok, stb...)

A 42 azért van zárójelben, mert nem tudom ott van-e a címében.
  • Csokis
    Jajj, elfelejtettem kérdezni. Hol a fenébe lehet sok játék közül választani, ha venni akarok online?! Sehol nem találok olyan játékokat, amik nekem nagyon kellenének. Főleg ilyen 40 az egyben kártyajátékok, meg ilyesmi logikai, kártya, puzzle, stb. fajta játékok érdekelnének (meg a Mario Kart félék), de sehol nem leltem, pedig vagy 20 oldalt végignéztem.
  • Csokis
    Ismét köszönöm a válaszokat! A kopás az "rendben" van, de nem mindegy, hogy mennyi idő múlva kopik. A feketére írták, hogy már fél év után elkezd kopni, ami eléggé zavarna. Köszönöm a többi színösszeállítású DS-t, de abszolút nem tetszik, csak a fekete és fehér. Akkor az alsó képernyőre veszek védőfóliát. Még egy utolsó kérdés a tulajokhoz. Egy feltöltéssel kb. mennyit bír az akksi, ha csak játékra használom (DS, GBA és a többi emulátor-t is használnám)? Remélem, hogy minél többet!
  • kisgabo
    ez igy korrekt.

bár a gombok köré se árt egy védőmatrica..
  • Tinman #21452
    1.5 éves fekete DS tokban hordva, fóliával, sokat használva, zéró kopás... mindig kezet mosok mielőtt használom :-D
  • Beast Machine
    Ó, a Cobalt verzió, mily gyönyörű, zsebem ékessége :D
  • Aakoss
    Ha boltban veszed és mindenképp újat akarsz, akkor ajánlom figyelmedbe a crimson red és a cobalt blue verziót is!

Én "kéz alól" vettem a fehéret, de ha boltit vettem volna akkor tuti a crimson red -et választom...
  • Beast Machine
    Védőfóliát sztem csak az alsó képernyőre tegyél, ajánlom a HORI márkát (csak vigyázz, nehogy hamisat sózzanak rád). Minden szín kopik, bár a júliusban vett Cobalt/Black színű DS-em még totál ép, és karcmentes :D
  • kakaoskalacs
    van prios meg zöld szinben is :)
  • Csokis
    Köszönöm a választ! Akkor a januári fizuból veszek is. Még pár kérdésem lenne. Vegyek rá kijelzőre védőfóliát? Ha igen, akkor mindegy milyen márkát? Nem szeretném, ha karcolódna. Fehér és fekete között vacilálok. Fekete mániás vagyok (majdnem mindenben ), de úgy olvasgattam, hogy a fekete jobban kopik. Igaz ez? Mert akkor jó lesz nekem a fehér is. Előre is köszönöm!
  • Nuki
    Mindegy hogy hol veszed meg :)
    Én is mástól vettem és szuper jól működik^^
  • Tomek83
    Tökmindegy hol veszed meg.
  • Csokis
    Létezik hivatalos Magyarországi Nintendo forgalmazó? Pl. 576KByte, Elektro World, stb. A kérdés azért, mert nem tudom, hogy hol vegyem meg a DS Lite-ot! Gondolom a konzol boltok nem hivatalosak. Vagy mindegy hol veszem meg és csak minél olcsóbb legyen?!

Ja, és boldog karácsonyt!
  • moon08
    Hali!
    Age of Empires: Mythologies (NDS) Vélemény,szerintetek milyen lett?

Kellemes ünnepeket!!!
  • kisgabo
    a topikban leirtam régebben, meik usb vacak jó. de tiszta szivás az élet velük, még a gyárival is...

inkább rúter.
  • Anubys
    Elvileg igen, gyakorlatilag ez a 547. release date, amit eddig mondtak, de még mindig várja mindenki...
  • Aakoss
    Ha valahol visszaolvasol USB -s kütyü ügyben találsz megoldást, azt hiszem van egy fajta chippel szerelt adapter, amihez olyan szoftver van amivel használható... (Jó bonyolultul hangzik)
    Egyébként valóban a router a legjobb megoldás. De ha már van egy ilyen eszközöd akkor azért érdemes belenézni a beállításaiba, mert ha van rá lehetőség, hogy AP mode -ban működjön, akkor csak meg kell nézni, hogy tudsz-e rá csatlakozni illetve meg kell osztani az eszközön az internetet és onnantól tolhatod.
    Egyébként azt olvastam valahol, hogy tudja az AP módot, úgyhogy sok sikert.
  • Aakoss
    Emuzáshoz nem hiszem, hogy a PSP jobb lenne, de biztosan azért mondok ilyet mert a DS felé húz a szívem.
    Azért elmondom, hogy mi a nagy büdös helyzet:
    DS -en a SNES emulálás nem túl jó állapotban van, ez azt jelenti, hogy a komolyabb játékok el sem indulnak, vagy folyton lehalnak, a közepes játékokban előfordulnak hang vagy layer hibák, a gyengébb játékok közül meg nem túl sokat tol szívesen az ember.
    A több emulátor amiket néztem elég jól megy. Azt mondtad elsősorban RPG -t nyomnál, mondjuk FF.
    A Final Fantasy -k fele megkapható GBA változatban, ami tökéletesen fut a masinán, a többi résznek meg van DS verziója... tehát told végig nyugodtan az összeset.
    Emellett most dobták ki DS -re nemré a Chrono Triggert is, ami szerintem és sokak szerint is a legjobbak közé tartozik. Annyit azért elmondok, hogy a CT azért SNES emun is elég jól elment, de voltak benne layer hibák, ezért én inkább megvártam a DS verziót.
    Emelett van még bőven RPG amit vagy GBA -ra, vagy DS -re adtak ki. Keress rá a neten... Szerintem jó sokáig fogsz RPG -ket tolni mire azt mondod, hogy na nézzünk egy emut...
    Én emu -t inkább olyanok miatt néztem mint a régi commodore -os játékok, a régi GB -s játékok. NES játékékok.

PSP -nek a PSX kompatibilitásáról meg annyit, hogy PSX emu jól fut a számítógépemen is, és az az 1-2 játék amivel esetleg játszani akarok... (pl. Chrono Cross) az teljesen megfelel otthon is :)

Ahhoz, hogy emu-s cuccokat tudj futtatni, kell hozzá egy speckó kártya. Ezekkel egyébként filmeket meg zenéket is tudsz nézni.
    Én az M3 Real -t használom. Dettó ugyan ez az R4 DS is, csak más a neve, meg még van pár ilyen kütyü. Én az M3 -ra esküszöm, ők a kezdetek óta a piacon vannak és folyamatosan fejlődnek és elég jó a support. Persze vannak más kártyák is, de arról majd talán a többiek beszélnek.
  • qwertz666
    Nekem csak PSP-m van, de kb. a net az ugyanugy müködik, a net elosztáshoz Wireless Router kell. amit belinkeltél az inkább PC-hez jó, de ahhoz is kell egy ilyen router!
  • Borgi
    # Release: Dec 16, 2008

tengerentulon elvileg egen :O
  • Anubys
    Kijött már? :o
  • shenmuedc #21435
    Ne haragudj de nem vagyok akkora szaki a témában, csak annyit tudok hogy vagy wifi router vagy acess point szükséges hozzá. Vagy olyan eszköz ami tudja ezt (a laptopom beépített wifije pl tudja) de majd valaki nálam okosabb remélem felvilágosít.A leírás szerint az eszköz tud infrastruktúra módot, azt hiszem ez kell hozzá. De tényleg nem tudom pontosan.
  • Bitke
    Nah hali all !

@shenmuedc: Utána néztem és pontosan

Ilyenem van . Akkor most majd tudom párositani ezzel a ds-met vagy sem , mert ha nem akkor az ideg ver szét , mert ki vágtam az ablakom 3e pénzt xd .
    Amugy nincsen Wireless Router -em XD !