Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítségre lenne szükségem a BatchDPG progival kapcsolatban >.> Mûködik szépen+minden, de a feliratokat nem kezeli rendesen. Az ékezetek helyett ?-t rak a feliratba X.x Megtudná nekem mondani valaki hogy ez miért lehet?
NiPPoN MaNiaC
Formula-1 fan
A havas bolygón mit csináltál utoljára? Elég kevés infot adtál meg, így nehéz segíteni.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Formula-1 fan
PSP & DS RULEZ!
2 kérdés merült fel bennem:
1. szerintetek jó a játék?
2. Mi a fene különbség van a Diamond és a Pearl között?
Töltsük le az internetet!
NiPPoN MaNiaC
Formula-1 fan
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Tud valaki ajánlani jó kis RPG-t a drága kis Ds-re ? 😊
Esetleg van Multiplayer rpg? Amit lokálban vagy NWFC- n lehet játszani?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Formula-1 fan
#20694, #20695 nektek meg köszönjük az építõ jellegû hozzászólásaitokat.
porki fagyok fállalon
Ha használtan vennék boltból játékot akkor mire kellene számítani?
Formula-1 fan
Formula-1 fan
...vágod?
Már régóta gondolkodom ezen, de most hogy irogatjátok a színeket, bedobom ide. 😊))
privi
fotográfik kolomp edisön :D
...vágod?
Illetve akinek van eladó ds játéka, az pü, az árral!
fontos, hogy eu-s legyen!
thx!
Steam: greyfox
Formula-1 fan
Console Corner-nél 😊 34-ért megéri 😊
Formula-1 fan
...vágod?
és ez a matt fekete tán nem gyûjti annyira az ujjlenyomatokat.
fehér ds-em már volt egyszer, az bejött, de láttam pár használt feketét és okádék ahogy kinéztek, de az is lehet hogy a tulajok leszarták a normális hazsnálatát.
a szürke meg pont azért lenne jó mert nem látszana a koszolódása mint egy fehéren és nem is lenne porgyûjtõ mint egy fekete.
vagy csak én vagyok a hülye hogy itt agyalok rajta<#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
Jómagam egy Cobalt/Black büszke tulaja vagyok, imádom, öröm ránézni, hát még játszani vele!
...vágod?
max 30-at szánnék rá.
az új csicsaszínektõl meg leokádom a bokám, marad a fehér vagy a grey.
Formula-1 fan
http://www.electroworld.hu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldHU-Site/hu_HU/-/HUF/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=u.mz6oZKmHJSR0Ej4LVBwx1z0000EoDClpmP;sid=pnknnPaK5HsnnL4QcgzumhdJU7sSyRin1R0=?ProductID=mgfD4QFHXX4AAAEVmRsGw9EZ&CatalogCategoryID=lEvD4QFHr1wAAAEOS9sQ1qg_
Formula-1 fan