24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#21513 Köszi a választ. :)
Remélem, hogy hamarosan ideér. :) -
zollli #21512 bocs vagyis egy ttds kártya? -
zollli #21511 halli annyit szeretnék kérdezni mennyi lenne a ds lite ha külföldről rendelném.ha lehetne adjatok címeket is.előre is kössz!
-
Nuki #21510 Nekem az a tapasztalatom, hogy a karácsonyi csúcsforgalmat leszámítva 8-13 nap között szokott megérkezni a kattintástól számítva. -
rnd #21509 Ha valóban feladták akkor 4-10 nap, de soxor írják hogy feladva és a valóságban napokkal később kerül postára. -
#21508 Hello mindenki!
DealExtreme-ről kb. mennyi idő míg megjön a csomag?
Az oldalon már az van kiírva, hogy Shipped. :)
Bye! -
Csokis #21507 Egyébként kaptam ajándékba egy tokot (DealExtreme-en is rajta van, )KATT!). Rendkívül prakikus! Alul van egy kis fiók, ahova 3db játékot és a stylus-t tehetem. Tetszik! -
#21506 de ha piros a led,akkor sem kell aggodni mentés miatt,elég sokáig huzza a gép ugy is játék alatt (egy psp-hez képest) -
Csokis #21505 Köszi! -
rumkola #21504 Szerintem még 3 óra sem. -
Csokis #21503 Végre megjött a DS Lite fehér színben. A papírja nem írja, hogy kb. mennyi idő alatt töltődik fel az akkumulátor, csak hogy ha átvált a led. Nézte már meg valaki, hogy mégis kb. mennyi idő múlva vált át? 3-4 óra?! -
#21502 Netezéshez opera böngésző kell.
Filmkonvertáláshoz meg még régebben ajánlotta itt valaki a SUPER-t. -
Rohamkacsa #21501 SZiasztok,
egy pár fontos legalábbis számomra fontos kérdésem lenne:
Hogyan tudok netezni a Ds-emen kell hozzá valami progi? vagy valami más?
A másik kérdésem pedig az hogy, nem tudtok e valami jó kis konvertert ami normálisan is működik, jah igen meg mégvalami Sakura milyen formátumú videót játszik le?
Nagyon szépen megköszönném a segítséget. -
rumkola #21500 SLOT1-es flashkari eladó. Privizz! -
#21499 minyá mún minyá mún -
Nuki #21498 Erről ennyit. Igazán nem szeretek ilyen kifejezéseket használni de ez megérdemli: LOÁL!
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19457 -
Nuki #21497 Akkor meg a gép-feltörők próbálnak majd trükközni. Az idő úgyis nekik dolgozik :P -
rnd #21496 És japán, tehát a dsiware vagy hogy a rákba hívják is japán... -
#21495 nem gép.
próbálja az okos karikat blokkolni. -
Csokis #21494 Már úgy értem, hogy átalakítót 230V-ra. -
Csokis #21493 Hoppá, Vaterán már lehet kapni új DSi-t. Igaz, hálózati töltőt külön kell beszerezni. -
Nuki #21492 Játékgép szerintem nem lesz kapható majd ott, legfeljebb csak alkatrészek.
Hogy érted hogy trükközik a nintendo? -
#21491 ja, jó áraik vannak. majd a DSi re leszek kiv, ha kapható lesz. ott már trükközik a nintendo. -
Nuki #21490 Először én is aggódtam, aztán megjön úgyis...és rájössz hogy milyen jó ez.
[apro]ugyanezt a mondatot értelmezzük újra egy lány szájából: is. -
#21489 rendeltem egy acekard dsi komp karit, meg egy wii gamecube karit.. kiv vagyok. -
Nuki #21488 Csak annyira hogy hogy áll a rendelésed:
-beszerzés
-becsomagolva
-elküldve -
#21487 postacimet nem kért a deal... csak mail. a paypal irta ki. -
#21486 már rég reggeltem a deal-ra, paypal meg évek óta van. le is vonta a manit. :)
air mail követhető? eddig csak a jódrága ems etc volt az... -
Nuki #21485 Ami 0,01 dollárt számol fel.
Amikor beírod a paypal-es címed, akkor arról fizetsz. Érdemes regisztrálni mert akkor minden 10 dollár után kapsz egy pontot, illetve nem kell mindig megadnod a postacímed.
Csinálhatsz kedvenc termékeket, stb...
Nekem például a micro sd kártya ott van a kedvencekben és amikor csökken az ára mindig kiírja az ár mellé hogy "price dropped" :D
Esetleg ha még nem regisztráltál és most teszed, megtennél egy szívességet? :P
Ezen a linken keresztül tedd meg, mert neked mindegy talán, nekem viszont pontot ér ha így jön emberke. köszi^^ -
#21484 megrendeltem.... kiv vagyok. remélem jó nekik a paypalos cim, mert a deal oldalon nem kért.
registered air mail.... ? -
Nuki #21483 Nem lopják el, eddig minden megjött tökéletesen.
Először rendeltem 1db DS kijelző-védő fóliát (kevesebb mint $2-ért) és kihozták ingyen, nem tűnt el. Nem hittem el hogy ingyen hozzák és csak próba volt :P
A legnagyobb méretű csomag amit rendeltem az két DDR táncpad volt(+cuccok de azt belerakták a dobozba), kb. 0,5méter széles négyzet alapú, és 20-25 cm magas volt, hiánytalanul megjött az is.
A legdrágább csomagom 185 dolláros volt.
összesen 10-szer rendeltem (a legutolsó még most érkezik), előfordult már hogy 2 darabban jött meg, de ilyenkor tesznek egy cetlit hogy melyik áru hiányzik.
Érdemes lefotóznod valami digitális géppel a csomagot és a tartalmát mert ha például elromlik egy cucc, akkor így tudod visszaküldeni. -
Dj Siegfried #21482 ez nekem új, nem is tudtam :O
-
#21481 nem lopják el légipostát? kb mennyi idő alatt ér ide? -
#21480 ezaz, köfi -
Nuki #21479 Vámot? Mire gondolsz? Eddig bárhányszor rendeltem, nem kellett fizetnem. -
Csokis #21478 1888-as sku, KATT! -
#21477 nem, csak spórolnék némi vámot... -
Dj Siegfried #21476 csak nem le akarsz húzni valakit? :D -
#21475 nemtudja valaki a dealextreme-n hol van az a pár centes opció, hogy ne irják a csomira hogy DX? -
Nuki #21474 buék :)