Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megválnék a következõ játékakaimtól - átvétel elsõsorban Sülysápon, Bp is megoldható elõzetes egyeztetés után, csere is érdekelhet. Posta van, utánvétel + ajánlva min 800-900ft a postaköltség. Legközelebbi Pesti idõpont szerda belváros környéke [email protected] / 0630-3625769
3000ft: Club, Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Shadowrun, Tomb Raider Legend, The Outfit
4500ft: NFS Pro Street,
5500ft: Mass Effect Fóliás
6000ft: Frontlines - Fuels Of War (fóliás, bontatlan, angol,) Eternal Sonata fóliás
1700ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack
1db wireless joy 5.500/db - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait"
1db wireless bontatlan joy - 8000
Pc-re: Company of Heroes speckó papirdobozban + WH40k + Medieval Total War Gold Editon (alap + viking)- 3k
Ugyanitt eladó szürke NDS + R4 card + 1gb memcard +stylus + töltõ - 26k
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
persze ezeõccázé nem kellett animal crossing. átok warezosok... <#duhos2>#duhos2>
fotográfik kolomp edisön :D
Nagyon sokat beszélnek benne, de nem fontos elolvasni, viszont átugrani nehezen lehet.
megcsókolhatjátok a makkpirszingem, warezosok... <#vigyor1>#vigyor1><#mf2>#mf2>
Angoltudás nagyon ajánlott hozzá
Minél többet játszol vele annál több mindent ismersz meg belõle, és az elején nagyon-nagyon tetszeni fog, ami jó esetben nem múlik el egyhamar.
Ha elkezded úgyis meglátod mirõl is beszéltem 😊
Csak ajánlani tudom ^^
Szinten elado egy SENNHEISER CX-300 fulhallgato, teljesen uj(!), bontatlanul, egy ev garanciaval (!!!) 6500 forintert. alkudni itt is lehet, ha komolyan erdekel. IPOD-hoz, DS Lite-hoz is idealis.
20 823 5118
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
dobozkával nem 1500...
eladóóóó.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
utorrentet használok, más oldalról jönnek rendesen a torrentek.
flame-et mellõzzük, thx (az vesse rám az elsõ követ, aki nem warezolt még soha) ha egy játék jó, akkor azt általában megveszem eredetiben is (bár ez csak PC-re vonatkozik, DS-re még használtan is drág 😞 )
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Spore-t meg rögtön ki is próbálom.
Ezért meg <#banplz>#banplz>
1490 Ft.
Bp, keleti.
egy eredeti játékotok azé lehet.....
Hah, remélem nem olvas sg-t.
Magamnak (is) vettem, eszméletlen jó gammák vannak rá (és itt most nem a wiiifittt cuccokra gondolok...)
Dehogy is, egész nap Mario Jack Off Party-t játszik a wiimote-tal... 😉
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Aki játszott vele, tudja milyen geci trükköket rejetettek el benne, hogy függõvé tegyék az eNbert.
Egy világ omlott össze bennem <#wow2>#wow2>
Mondd, hogy az asszonynak vetted... legalább hazudd :-DDD