24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Nuki #21553 Ha innen rendelsz kicsit olcsóbb, és ingyen szállítják ;) -
Csokis #21552 Megpróbáltam, nem bírtam rátenni. Mindig levegős maradt. Most elcsesztem 3000HUF-ot. Hagyom én ezt a fenébe, mert képtelen vagyok rátenni normálisan. -
Nuki #21551 Csatlakozom: tegyél.
Nem teszi tönkre mert annyival nem kell erősebben nyomogatni.
Inkább cseréld a rossz fóliát mint a rossz érintőképernyőt. -
Nuki #21550 Pedig olyan jó lett volna egy közös Bomberman-ezés négyesben =(
Kár érte, akkor marad minden más amit ilyenkor szoktunk. [gonosz mosoly]:P -
#21549 Tegyél...
Egy apró porszem a stylus és a kijelző között, és olyan mély lövészárkok lesznek a képernyőn, hogy a Brothers in Arms-ban már cheatnek számítanak... :)
Nekem az első DS-em nem volt fóliás, szerencsére el tudtam adni, de azóta már a harmadik DS em van (végre egy fekete Lite), és eszem ágában sem volt még bekapcsolni sem, mielőtt ráapplikáltam a fóliát.
Az erősebben kell nyomni duma meg hülyeség, Jó, arra nem fog reagálni, ha ráfingik egy légy, de nem kell vésned sem. -
#21548 ha nem dzsuvás az aló képernyő és úgy húzkodod rajta a cerkát, nem lesznek rajta "vágányok" -
#21547 Józan paraszti ész: kicsit erősebben kell majd nyomkodni a képernyőt (amit én egyáltalán nem tapasztaltam), vagy annyi karc lesz rajta, hogy a "vágányok" miatt nem lehet normálisan végighúzni a stílust a képernyőn. Válassz. -
Csokis #21546 Nem tudom eldönteni, hogy tegyek-e az alsó kijelzőre fóliát, vagy sem. Valaki azt mondja, hogy attól erősebben kell majd nyomkodni és hamarabb tönkre fogom tenni a kijelzőt. Szerintetek?! -
Csokis #21545 No, ma felmentem pestre és visszavittem a DS-t. Kiderült, hogy a töltő és a gép is sz@r volt! Jól belenyúltam. Remélem ez azúj már sokáig fog minden baj nélkül szolgálni. -
#21544 Nem játszottam már vele hónapok óta. Tartottam egy főpróbát: kölcsön adtam egyik barátnőmnek (tetszett neki a viva pinata). 2 hónapig volt nála és még csak rá sem gondoltam, nemhogy hiányzott volna. Ígyhát eladtam. Ha valamit nagyon játszani akarok rajta, akkor elkunyerálom a férjemét :P -
#21543 Eretnek boszorka! Máglyára vele!!
:D -
#21542 nocsak, miért? -
#21541 Ok, gyúrd ki magad, de én már eladtam a DS-em... :)
-
Nuki #21540 Hehe :D
Mondjuk azokon a napokon amikor összejön a banda, van, hogy mindannyian elég menthetetlennek tűnünk... vagy legalábbis egy külső szemlélődő számára.
De most próbáljunk csak a Nintendo játékokra koncentrálni.
Kicsit röstellem, de azóta egyszer sem nyúltam a Metroidhoz mióta odaadtad... de legközelebbi alkalomig tényleg kigyúrom magam! [fogadkoz] -
#21539 Emiatt ne aggódj, már úgyis menthetetlen vagy :D
Ahogy én is, sok mindenben ;) -
Nuki #21538 Én nem tudok különbséget tenni köztük, mindegyik más miatt áll a szívemhez közel ^^
Még a sokak által gyatrának tartott Diamond és Pearlnek is van jó tulajdonsága ami miatt szeretem.
Remélem elég sokáig nem fogok kinőni belőle:P -
PHM #21537 Hehe. Nálam az Emerald az egyik nagy kedvenc. -
Nuki #21536 Dehogy, az én kedvencemre jobban lehetne negatív szellemi színvonalt mondani: Pokémon. ;D
Ja és hozzáteszem én még csak egyetemista vagyok, de büszkén újságolom a többieknek hogy mivel játszom ha kérdezik -
#21535 hát, az nem publikus..
amúgy animal crossing, wii-n. nomeg, mysism, ilyenek.
nem, nem kell a szellemi szinvonalamra utaló rossz megjegyzés.
-
Nuki #21534 (szállitással, magasabb bérek mellett olcsóbb volt ausztriában, mint itthon bármelyik hippámárketben. ( tv2 ) Gondolom a zárójel azt jelenti hol hallottad.
Kereskedelmi csatornán hallott dolgok nem számítanak érvnek.
Ezzel az erővel én is tehetném azt, hogy kimegyek és keresek pont az ellenkezőjére példát, és azt terjesztem. Igaz hogy csak 1 közért volt amire igaz volt, de hát ez így van!
Tudod hogy a kereskedelmi csatornáknak az a céljuk hogy az embereket hőbörgésre ingereljék.
(mellesleg marha sok minden következménye lehet hogy egy magyar termék olcsóbb külföldön mint itthon, de nem akarom ezzel húzni az időt)
De hogy a témánál maradjunk: persze én sem sajnálom őket.
Sírhatnék én is egész nap, milyen szar már itthon, drágább minden, kevés a fizetés, és elbújhatnék elvághatnám az ereim, de nem teszem. Tudom hogy ez a helyzet és azzal hogy még jobban felhergelem magam NEM lesz jobb a helyzet.
Inkább írd le mivel játszol mostanában sokat :D -
#21533 ok, mindjá megsiratom őket. a magyar téliszalámi (szállitással, magasabb bérek mellett olcsóbb volt ausztriában, mint itthon bármelyik hippámárketben. ( tv2 )
hagyjuk má ezt, nálunk nem a sok kicsi sokra megy elv megy, hanem a kaszáljuk a népet.
1 hónapja nyilatkozott a vizművek szóvivője: " budapesten évek óta csökken a vízfogyasztás, az emberek takarékoskodnak... de a költségeink fedezése érdekében egy árbevételt el kell érnünk, ezért a hivatalos inflációt meghaladó mértékben kell emelni a víz árát. ez hángöri. ha spórolsz azé húznak le, ha nem azé. nics rajtam sapka. -
Nuki #21532 Kiírhatod rendesen hogy "szopnak", nem fog senki leszidni szabadszájúságért.
Igazad van sajnos, kell még jó sok év, hogy mi is ott tartsunk ahol ők.
A media marktról csak annyit: azért mert sok ember nem teheti meg, hogy hűtőért, vagy elektronikus berendezésekért elmegy a gyárba és rendel közvetlenül, ezért jöttek létre az ilyenek.
Mivel csak ők árulnak így, ezért nekik kell külföldről is behozni, a szállítás a raktározás mind pénzbe kerül. Azért hogy pénztáros lenézze neked az árát, az árufeltöltő kirakja a raktárból, hogy ne porban é koszban vásárolj, és hogy lámpa is legyen azért rá kell tenniük hasznot, ezen felül még hogy egy üzlet nyereséges legyen még egy kicsit.
Például te sem szeretsz mindenkit ingyen szállítani a kocsidon, mert hát az neked benzin és idő. Csak egy klasszikus példa.
Aki veszi a fáradtságot és a plusz anyagi ráfordítást az kimehet vagy rendelhet külföldről ha neki jobban megéri, nincs sehol senki sem kötelezve arra, hogy a fukarban vásároljon. -
Csokis #21531 Vagy a gép szar, vagy a töltő. Kimérem a töltőt, mert szerintem az jó. Mehetek fel holnap pestre, hogy kicseréljék. Nincs szerencsém. -
#21530 töltö másik végét dugd be a konektorba ;*-C
[viccel] -
#21529 te keresel? kétlem. de nem erről van szó, nem kell a gyártó farát nyalni. érdekes, nyugatabbra az átlagmelósnak is futja eredeti játékra.
wii nem luxuscikk hülegyerek, nezőpont kérdése, az a viz, amiben áztatod a punnyadt segged, az afrikainak luxus ivóviz. de itt lassan az élet is luxus.
amúgy speciel nekem futja eredeti játékra, ezért rendelem meg, és nem adok 50% felárat ki itthon. -
Csokis #21528 Valaki segítsen! Most merült le az akksi, mert pirosan vílágított a led és egyszercsak kikapcsolt. Rádugtam a töltőt, de nem világít semmilyen led. Most akkor rossz? Nem tölti? Vagy mi van?! -
rnd #21527 Egyébként pedig úgy jön a luxusautó a wii-dhez hogy mindkettő luxuscikk. Ha nincs pénzed kenyérre egyikset se fogod megvenni. Játékkozol tulajdonosának lenni nem létszükséglet. És a rinyálásod nem igazolja hogy lopsz... -
rnd #21526 Igen. Tanútá vóna keresnél 450 nettót... -
#21525 annyit, hogy keresel ebben a ro...att országban 90-100 ropit, és az már baró, mert vidéken minimálért copnak. itáliáben keres az ismerős 1900 eurót, és 50 egy játék ( albérlet olcsóbb, viz villany annyi mint itt, sajt olcsóbb, pizza olcsó, sokminden olcsóbb.. van ami nem ) de a kanadai haver is vehet a havi lóvéjából dupla annyi játékot mint én, és mellette annyi a kaja, pia, ruha, villany mint itt, már ami nem olcsób....
30 fontért vettem animal crossig ( az most 9000 huf ) itthon 12900 a mediaban. azért, mert magyar hüje vagyok? vagy mi a logika rnd?
-
Nuki #21524 Én azt se értem ti ketten mit beszéltek egymás között maradjunk ennyiben. :| -
#21523 mi köze a luxusautónak a wii lemezhet? miért nem 1 kg kenyér árát nézed.
le ne ugassál már, hogy a fizetésekhez képest itt olcsó a cucc, ha megkérhetlek, akármien kötekedő hangulatodban vagy.
a logikát értelmezd ahogy akarod, gondolom annyi eszed van, hogy érzékeld, logika nélkül a különbségeket. -
rumkola #21522 van már, legalábbis úgy hirdetik.... -
rnd #21521 Tehát ha egy luxusautó a kinti átlagfizetés 30-szorosa, ugyancsak adhatnák már nálunk is az itteni átlagbér 30-szorosáért...
Ugye te is érzed mennyire sántít a logikád. -
#21520 ostoba kérdés. de, pl jobban odafigyelnék a piacra, ha egy játék kint a kereset 1% a, akkor a balkánon ne legyen a 15%, talán jobban fogyna.
dehát kis piac... akkor + nyalják a fagyit, mi meg töltjük a kinai gazdaságba / a karik, ugye china / a dodót. -
rnd #21519 Te nem küzdenél ha pár milliárd dollárt így "lopnának" ki a zsebedből? -
#21518 DSi comp karikat kéne lassan lesni. de érdekes, a gbatemp en feszegetik, hogy erősebben küzd a cuccok ellen a nintendosz. -
Csokis #21517 Én is rendeltem most a DealExtreme-ről! Kíváncsi leszek, hogy mikor ér ide a cucc és remélem, hogy egészbe. -
Nuki #21516 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18944 -
rnd #21515 A rákért nem nézed meg? Lustaságod annyira lenyűgöz hogy hagyom hogy más válaszoljon... -
zollli #21514 bocs az eddigi kérdéseim tárgytalanok,a ttds mennyi mindennel együtt házhozszállítva?DealExtreme.comról?