Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
már eladtam édes, de nem az 1500 ruppó hiánya frusztrált. inkább az, hogy nem küldtel el magadról még az igért az aktképet. <#love11>

dicehater
Eladó szürke NDS + R4 card + 1gb memcard +stylus + töltõ - 26k

Megválnék a következõ játékakaimtól - átvétel elsõsorban Sülysápon, Bp is megoldható elõzetes egyeztetés után, csere is érdekelhet. Posta van, utánvétel + ajánlva min 800-900ft a postaköltség. Legközelebbi Pesti idõpont szerda belváros környéke [email protected] / 0630-3625769

3000ft: Club, Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Shadowrun, Tomb Raider Legend, The Outfit
4500ft: NFS Pro Street,
5500ft: Mass Effect Fóliás
6000ft: Frontlines - Fuels Of War (fóliás, bontatlan, angol,) Eternal Sonata fóliás
1700ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack
1db wireless joy 5.500/db - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait"
1db wireless bontatlan joy - 8000
Pc-re: Company of Heroes speckó papirdobozban + WH40k + Medieval Total War Gold Editon (alap + viking)- 3k

Ugyanitt eladó szürke NDS + R4 card + 1gb memcard +stylus + töltõ - 26k

Ja hogy emiatt kötöttél belém. Frusztrált vagy mert nem vaszik meg a vackaid? <#hawaii>
Én csak válaszoltam a kérdésre, ne kenyérkedj már ezzel a rohatt enimel krosszingra, mert szíjat hasítok a hátadból! <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

butyokanime
<#nevetes2>

PSP & DS RULEZ!

kisgabo
<#banplz>

persze ezeõccázé nem kellett animal crossing. átok warezosok... <#duhos2>

Venni kell hozzá külön kártyát(R4DS, TTDS, Acekard, stb... ), abba tehetsz micro SD kártyát amin vannak a warez játékok.

János korházban defibrivel.....

fotográfik kolomp edisön :D

csáztok lenne egy olyan kérdésem, h nintendo ds-t kilehet üttetni? h memokártyárol lehessen inditani játékokat? és ha igen hol, és mennyiért stb... mert a faq nem nagyon jön be ty

Mondjuk úgy, hogy élvezhetetlen anélkül.

Annyi angoltudás azért nem kell hozzá...
Nagyon sokat beszélnek benne, de nem fontos elolvasni, viszont átugrani nehezen lehet.

Lehet, õ vette meg a piacról a tiedet... örülsz mi?! <#idiota>

kisgabo
azta... a bal bimbóján az animal crossingom? <#idiota>

Csak linkben merem.
Hardcore konzolfanatikusoknak ;D

ha volt már sry érte.

seftelõs <#idiota>

kisgabo
na, elkelt az animal crossing, pecsában konzolos azonnal pengette 1500.

megcsókolhatjátok a makkpirszingem, warezosok... <#vigyor1><#mf2>

hát nem egy normális agynak való játék , sok kitartás kell hozzá , vagy megszereted vagy megfogod utálni a játékot.

Jelenkori RPG, kellõképpen kihasználja az érintõképernyõt.
Angoltudás nagyon ajánlott hozzá
Minél többet játszol vele annál több mindent ismersz meg belõle, és az elején nagyon-nagyon tetszeni fog, ami jó esetben nem múlik el egyhamar.

Ha elkezded úgyis meglátod mirõl is beszéltem 😊
Csak ajánlani tudom ^^

nem nem , ilyen kis hangfal szerûség 😊

Nem rossz.

"The World Ends With You" -errõl ki tud valamit? Square Enix játék és nagyon jó értékeléseket kapott.
butyokanime
olyan ami a guitar herohoz van?😊 azis grip.

PSP & DS RULEZ!

HeLLosztok!! itt mo.-n szeretnék DSlite-hoz sound gripet amit az aljához lehet csatlakoztatni ha vki tud ilyet szóljon,😊 illetve még egy kérdés az Ezflash 3 in 1-ról lenne szól. Vki nme tudja mikor jelenik meg a Skate it ?

butyokanime
aki jelentkezett a guitar hero-mra PM-ben az írjon már vissza légyszi

PSP & DS RULEZ!

kisgabo

<#idiota>

Ja igen, Budapesten meg lehet nezni es ki is lehet probalni.
Fekete Nintendo DS lite, New York-ban vásárolt, töltõvel, 4Mbites G6 FLASH 4G kártyával, Passcard-dal szép, kifogástalan állapotban, bármilyen játékkal 41 ezer forintért eladó - / Irányár (alkudni lehet ha komolyan érdekel). /

Szinten elado egy SENNHEISER CX-300 fulhallgato, teljesen uj(!), bontatlanul, egy ev garanciaval (!!!) 6500 forintert. alkudni itt is lehet, ha komolyan erdekel. IPOD-hoz, DS Lite-hoz is idealis.

20 823 5118

nem értem tisztán hogy ezzel mit akartál mondani, de 2 ezer körül irreálisan sokféle ds játékot meg lehet kapni...
Tinman
Igen, dobozkával bontatlant 4.5k-bõl lehet megúszni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kisgabo
azért 1500 uram, mert csak a kazi van.... ettõl függetlenül teljesértékû, eredeti játék.

dobozkával nem 1500...

eladóóóó.

nem kell arra fognom vhogy PC-s játékra nem sajnálom a pénzt kiadni (de arra is 2-3K körül), a ds-re igen.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Inkább fogd a politikusokra vagy az idõjárásra mert a drágaság kicsit gagyi hazugság...
Nekem tokkal,papírokkal van 5ért,ha érdekel.
Beast Machine
pm ment.

...vágod?

ti honnan szerzitek be a rom-okat? én a fekete macskáról szedtem, de kb 4 hónapig nem volt gépem és töltöttem le semmit, (de azért bejelentkeztem) és most vmiért nem mûködnek a torrentek (látom, h mennyien seed-elik, és h piros az ikon.) viszont a letöltött cuccokat se tudom berakni seedelni

utorrentet használok, más oldalról jönnek rendesen a torrentek.

flame-et mellõzzük, thx (az vesse rám az elsõ követ, aki nem warezolt még soha) ha egy játék jó, akkor azt általában megveszem eredetiben is (bár ez csak PC-re vonatkozik, DS-re még használtan is drág 😞 )

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Tinman
Figyi... azonnal vinném tokkal, papírokkal... de így nekem sajna értéktelen, mert gyüjtõ vagyok. Nekem amúgy szép számmal van legál NDS és GBA játékom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Meghiúsult csere miatt a dolog még él....minden ajánlatra válaszolok.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

kisgabo
hogy ennyit nem szánnak eredeti cuccra, röhej. <#schmoll2>

Látom az AC egyre olcsóbb lesz,megvárom az 1480as árat😊
Spore-t meg rögtön ki is próbálom.
Ezért meg <#banplz>
kisgabo

kisgabo
ANIMAL CROSSING eredeti játék, csak a kazi, doboz sajna nincs, eladó.

1490 Ft.

Bp, keleti.

egy eredeti játékotok azé lehet.....

Most van vége a nyárnak, mindenki: az.

Tinman
Látens melegek vagytok az van <#vigyor1><#banplz>

shenmuedc
Az asszony most 7 hónapos terhes. Míg véget ér a terhesség cserélhetünk!:-)))
Hah, remélem nem olvas sg-t.
ZseniálisTeknős
Anubys ott a pont nálad 😄

Magamnak (is) vettem, eszméletlen jó gammák vannak rá (és itt most nem a wiiifittt cuccokra gondolok...)

Anubys
Az asszonynak?
Dehogy is, egész nap Mario Jack Off Party-t játszik a wiimote-tal... 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Én most a "The world ends with you"-t fedeztem fel magamnak... minnél többet játszok vele annál jobban tetszik.

Aki játszott vele, tudja milyen geci trükköket rejetettek el benne, hogy függõvé tegyék az eNbert.

Tinman
Áááááá neked van Wii-d?
Egy világ omlott össze bennem <#wow2>
Mondd, hogy az asszonynak vetted... legalább hazudd :-DDD

ZseniálisTeknős
Szinte egyforma cuccaink vannak, csak nem a klónom vagy? Vagy fordítva? PC alkatrészek szinte ugyanaz, WII, DS és PSP, csak az enyém black :-)Asszony hogy néz ki? Cserélünk? Vagy ugyanaz? 😄

shenmuedc
Nagyon köszönöm a választ!