24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#21593 nekem erőteljesen magyarnak tűnik... -
kuala #21592 Hát ez nekem mongolul van... :( -
Csokis #21591 Itt, KATT! -
vegytek #21590 hol lehet jó áron használt DS játékokat venni? (ha írtok linket az se baj :P) -
Csokis #21589 Na és a Colour Cross-t is! Nagyon jó Picross klón szinekkel kombinálva! -
Szeszmester #21588 Moon, Chrono Trigger, az új gyűrűk ura játék.
Ha bejött a Picross, próbáld ki a Pic Pic és a Neves nevű játékokat is.
-
kuala #21587 És pontosan hogy kell ezt csinálni? -
#21586 a dslazy meg a max overload programmal át kell dolgozni a játékot
Tutor -
#21585 nincs, az az utolsó -
kuala #21584 Mi volt a megoldás? Nekem se indul el a Monster lab. Ugyanezt a hibaüzenetet irja ki. Csak kéne az uj fw. -
kuala #21583 Üdw. Nem tudjátok,hogy van e frissebb firmware az m3 simply-hez a v1.14töl? -
#21582 tárgytalan, közbe megtaláltam a megoldást! -
#21581 jah meg amit elfelejtettem kérdezni!
az új Age of, a Mythologies nem akar elindulni az M3 Simply-men...
vagyis elindul, csak "Could not access save data. Turn off the power and reinsert the Game Card" hibaüzenet ír!
volt korábban ilyen gondom pl. az új Kirby-vel is, de a legújabb firmware feltétele után az elindult gond nélkül
Most is még az 1.14-es van fenn (nincs újabb) és ezzel nem akar menni a Mythologies...
van erre valami megoldás? -
#21580 thx az ajánlásokat, de ezek nagy részét ismerem és végigtoltam (castlevaniak, dementium) vagy nem jöttek be (mazes of fate)
picrosst meg kösz, nem tudom hogy siklottam el felette -
#21579 Hotel Dusk: Room 215? Picross DS? Ace Attorney-sorozat? Bangai-O Spirits? Ezeket told szépen végig, elleszel velük egy darabig... -
#21578 Mennyire közelmúlt?
Castlevania-sorozat (a 3. elég közeli :), Moon, Dementium, Mazes of Fate, ezeket nem érdemes kihagyni... -
#21577 ajánljatok már légyszi pár érdemleges játékot DS-re a közelmúltból!
az új Metal Slugot meg Prince of-ot végigtoltam, és kb. nincs is mivel játszanom most... :/ -
Rohamkacsa #21576 Köszi szépen a segítséget:) lehet h veszek egyet lehet h nemXD Szóval mégegyszer köszi:) -
Csokis #21575 Használtan már 5eHUF-ért vehetsz, KATT! Ha új kell, akkor az olyan 10-12eHUF körül. -
Rohamkacsa #21574 Hát igen lehet ígyis fogalmazni hogy letöltöttem egy romot,de ezt nemakartam írni:D SZóval ha veszek origiben egy opera böngészőt akkor kapok hozzá mindent? Mennyi lehet egy ilyennek az ára? -
#21573 "A találtam valahol" az azt jelenti, hogy letöltöttél egy romot?
Ha igen, ahhoz 2 dolog kell. Kell egy patch, mert anélkül meg se fog mozdulni. Ha felpatchelted a romot, akkor valóban kell egy slot2 egység, amiben van memória. (GBA extension)
Régen csak így működött. Elképzelhetőnek tartom, hogy azóta létezik olyan patch ami esetleg a memkártyára át tudja irányítani az adatokat, de ennek utána kell nézni. (bár nem hiszem, nincs annyi az egészben)
Őszintén szólva nekem használhatatlan volt a böngésző. A telefonomon könnyebben elböngészem, mint az Opera DS -sel (persze ez szubjektív vélemény) -
Nuki #21572 Kell hozzá valamilyen Slot2-be tehető kazetta, de remélem írnak erről a jobban hozzáértők is. :) -
Csokis #21571 Végre, megjött a cucc, amit a DealExtreme-től rendeltem! Pontosan két hét kellett neki, mert 7.-én rendeltem (szerda), és ma hozta a postás! Tökéletesen működik, minden frankó, elégedett vagyok! -
Rohamkacsa #21570 Hellósztok!
Nagy problémám van: találtam valahol egy Ds opra böngészőt és mikor elindítom azt írja ki h memory expansion required. ezzel mit lehet kezdeni? kell hozzá valami kieg? Esetleg meglehetne oldani valahogy h kiegek nélkül is fusson? Előre is köszönöm a választ -
#21569 .. -
#21568 Igen-igen-igen-igen-igen-igen!!! :) -
Nuki #21567 Ja! Milyen szép is volt, nyár végén 150 forint volt a dollár!
[nosztalgiáz] -
#21566 Rohadt dollár, hogy felment megint az egekbe... -
Csokis #21565 Áhh, akkor az enyémnek is kell érkeznie a jövőhét elején. Én meg az M3 DS Real-hez rendeltem a GBA-s cuccot 3482HUF-ért, ami ugye a Perfect-ben van. Ha rendbe lesz minden, akkor legközelebb is onnan fogok rendelni cuccot, pl. egy ilyen törlőkendőt (KATT!), mert iszonyú jó. Ajánlom mindenkinek! -
#21564 érmel. 03 án rendeltem, 14 én megjött... elég baba. innen, fityingekért beszerezhető a ds kari. -
Csokis #21563 Airmail? Mennyi nap alatt ért oda? -
#21562 megjött a cuccom hong kongból, röhej, 4k, acekard.... -
PHM #21561 Azért majd szólj, mire jutottál vele. -
PHM #21560 Minnyá kűdöm privátban. -
#21559 Hello mindenki!
Nos lenne egy kis gondom. :)
Rendeltem egy EZFlash 3 in 1 kártyát, hogy tudjam használni a böngészőt illetve a rumble pack-ra is kíváncsi vagyok. :)
Azt eddíg nem tudtam, hogy ehhez a kártyához viszont kell egy adapter is amivel lehet kapcsolgatni, hogy éppen milyen funkciót használjon. :S
Nos elkezdtem keresgélni a neten és szerencsére találtam egy nagyon jó oldalt ahol sok minden le volt írva arról, hogy hogyan tudom a kártyát az adapter nélkül is működésre bírni. Illetve, hogyan tudnám mert sajnos nem sikerül.
Ahogy olvasgattam arra jöttem rá, hogy a kártya nem régen frissítve lett gyárilag ezért a progik nem biztos, hogy működnek.
Sajnos bejött és nem nagyon működnek a progik. :S
De gondoltam, hogy még egy progit kipróbálnék amit egy másik fórumon olvastam, hogy működőképes. Csak annyi gond van, hogy egyszerűen nem tudom letölteni mert már nincs fent az eredeti oldalán. :S
Ezért arra gondoltam, hogy bekérdezek ide hátha járt már így valaki aki esetleg fel tudná nekem tölteni valahova vagy tudna adni egy linket, hogy honnan tudnám letölteni. :)
Ez a fájl kéne: EZ5_3in1_GBA_13.zip
Előre is köszönöm mindenkinek!
Bye! -
Nuki #21558 Akkor megkérsz mást ha tudod magadról. De erre már szerintem te is gondoltál... -
Csokis #21557 Ez tény, csak hogy én nem gyakorolni akarok. Egyszerűen mulya vagyok és nem bírom feltenni. Nincs egy kicsi kézügyességem sem. -
Nuki #21556 Lehet gyakorolni a 8 dolláros fóliával csak nem éri meg... :P Ezt meg nem üt annyira szíven ha rosszul rakod fel vagy bármi... -
#21555 Kijött a MOON!!! :) -
Csokis #21554 Csakhogy ez nem az eredeti, hanem a kínai másolat, ami egy kalap kaki. Ilyet is próbáltam feltenni egyébként. Az eredeti itt is ~8$.