24434
Nintendo DS/DS Lite
-
PHM #21753 Használható hozzá.
A GBA romokhoz segédprogram, a többihez patch kell. -
#21752 "Meg viráglelkű gengszter."
Ajánlom figyelmedbe a GTA Vice City Storiest. Tipikus példája annak, hogy egy jó ember, hogy keveredik egyre nagyobb zűrökbe.
-
zenbasd #21751 Valaki meg tudná mondani, hogy a G6DS kártya kompatibilis-e az EZflash 3in1 -el? -
Szeszmester #21750 Nem drogdíler, hanem vásárlási tanácsadó; és nem gengszter, hanem őrző-védő ember.
Máris barátságosabban hangzik :) -
#21749 Játsszon vele a hóhér! Majd jó drogdíler leszek benne, nem? Meg viráglelkű gengszter. De egyébként nem lenne vele semmi bajom, ha készülnének az ilyesmi dolgok mellett játékok is.(Nem ds-ről beszélek) Ami nagy költségvetésű, nem gigyigagyi valami. De sajnos a nagy költségvetés csak a véres, és a kinek van nagyobb fasza játékok privilégiuma. De ez nem ds-re jellemző hála isten. -
Dj Siegfried #21748 szerintem az lenne a best, ha minden kategóriából lenne vagy 100 játék! akkor lehetne válogatni. mario kart után jöhet a dementium the ward. utána burnout, starcraft ds el lekísérve majd 1 kis rayman raving rabbid :D:D -
#21747 Ott a pont. -
#21746 Egy GTA akkor szól öncélú gyilkolásról, ha TE úgy játszod!
Úgy játszod? Akkor azt a TE hibád.
Egy Fallout 3-ban is lehet sátánt játszani, meg lehet a félistenné válva osztani a békét. -
gery1113 #21745 Egyáltalán nem „baromság”. Azért mert nem a te stílusod, még nem kell fikázni. Nagyon szép, igényes, ötletes és szórakoztató játék.
Láttam én is sok olyan típusú játékot ami engem nem tudott lekötni, de attól még láttam rajta, hogy egy igényes játék, és valakinek nagyon fog tetszeni. Nem pötyögtem be egyből, hogy baromság!
-
#21744 Baromság. EA megint próbálkozik.. -
gery1113 #21743 Nagyon jó! Szerintem érdemes kipróbálnod. Én már 20%-nál tartok. Aki szereti a Mario-s játékokat, annak kötelező. -
Nuki #21742 Meséljetek róla milyen! -
Csokis #21741 Na, már elméletileg van jó Henry Hatsworth In The Puzzling Adventure ROM! -
gery1113 #21740 thx az infot! -
Csokis #21739 Nem, mivel maga a ROM sz@r. Várni kell egy jó dump-ra. -
gery1113 #21738 Sziasztok!
Eltudta indítani valaki M3real-en a Henry Hatsworth In The Puzzling Adventure-t?
Help me!
thx -
Nuki #21737 Azt még nem, de sajnos nem lakok a közelében hogy így ki tudjam próbálni.. :\ -
Gabbo #21736 Köszi. Ds broweren kívül valami más böngésző? Vagy alkalmazás?
-
Szaboka43 #21735 Huh ,nembirtam kivárni a 20. megjelenést, leszedtem a Chinatown Wars-t.
EZ A JÁTÉK ISZONYAT JÓ, csak ajánlani tudom -
#21734 más flashkártyát próbáltatok a gépben (legalább azt megtudni, h a DS vagy a kártya a ludas)? -
Nuki #21733 Ugyanazzal ezelőtt nem volt gond :(
Formázás után újra föltette, és nem működik. -
PHM #21732 A DSBrowser csak SLOT2-es bővítővel, vagy flashkártyával együtt fut. -
Gabbo #21731 Helló mindenkinek.
NDS litehoz van egy r4 kártyám, minden ok vele, de eddig csak játék rom-okkal használtam. Az alkalmazásokat hogy kell rá felrakni? pl Ds browser.
Segítsetek.
Köszi Gabbo
-
rnd #21730 Valamiből neki is élnie kell... -
#21729 alig hiéna... -
huntofa #21728 15.000ért viszem , privi rám ha érdekel a dolog. -
zenbasd #21727 Köszi! Én is igy gondoltam. Mivel a játék a belső memóriába törlődik és csak a mentéskor használja újra a kártyát nem lehet probléma. -
#21726 nem tudok róla, a képméret ugyanis ugyanakkora, mint a DS/L képernyője (igaz, azt közelebb tudod tartani magadhoz - hajolj közelebb a monitorhoz :DDD)
Nuke, meg bárki más: Nekem oylan megoldás kéne, amivel egyidejűleg tudnám netre csatlakoztatni a Wii-met, a DS-emet, és a laptopomat. Tanács? -
Ronnie17 #21725 Heló all. Azt szeretném megtudakolni, hogy No$gba-n tolom a TFU-t és nem lehet azt a kicsi kémernyőt nagyobbá tenni valahogy???? alig látni valamit...:S -
#21724 másik verziójú firmware-rel próbálkoztatok már? -
rnd #21723 Nem hiszem hogy az eredeti játékokkal gond lenne. A többi meg "no comment". -
Nuki #21722 Formázott micro SD kártyával, újrarakott op rendszerrel is ugyanaz a hiba. -
Nuki #21721 Sziasztok. Egyik jóbarátomnak az Acekard2-jével van probléma.
Játszott rajta egy Disgaea nevü játékkal (előtte is játszott már vele, csak most történt ez), elmentette, aztán amikor újra elővette, kiírta hogy a mentés rossz és törli. Ezután a kártya meghalt. Pontosabban amikor betette a DS-be, akkor nem indult el az indítóképernyő (kifagy az alap betöltő képernyőn, ezt mondta).
Egy másik eredeti játékkal működik a DS (csak a srác menteni nem mer vele, mert fél, hogy a DS-sel van a baj, és elrontaná a sok óra játékot az eredeti kártyán).
Tudtok valami tanácsot adni mi lehet a baj?
-
Tomek83 #21720 Állítólag készül magyarítás FF3ra is. -
Decode #21719 Eladó egy fehér DS Lite,dobozával,töltővel,játékkal. 23000Ft. -
Nuki #21718 Nekem az itthoni hálózat úgy van felállítva hogy:
sima madzagos router osztja szét az internetet, erre rá van kötve egy wifi-s router, ami csak egy egyszerű switch-ként funkcionál, kábelelosztás és WLan szempontjából is, és jól működik.
(igaz még a DS-t nem tudtam csatlakoztatni hozzá, mert a kódolását át kéne állítani, ezzel együtt szülő laptopját is meg minden, amíg nincs ismerősöm akivel így játszanék, addig nem is fogom) -
Csokis #21717 Köszi! Ha lesz még, majd tudósíts! -
gery1113 #21716 My sims kingdom is magyarnyelvű. :) -
Csokis #21715 Beszarás! Eddig nem is tudtam, hogy jött ki magyar nyelvű játék is! Tudsz még ilyen játékot? -
gery1113 #21714 Ismét egy magyar nyelvű játék: Zoo Quest Puzzle Fun :)