Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bíztató még a "The World ends with you", próbáld ki 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Egy név örök számomra: Pokémon. Igaz hogy az új generáció már nem hozza azt a színvonalt amit megszokhattunk a blue-red-green-yellow vagy g-s-c játékokban, de még pont tûrhetõ. Az internetes játszás ha beindul, azért megérte.
Mondjuk én pokémon játékokon nõttem fel, szóval így még jobban a szívembe van zárva az egész univerzum (:

Megnéztem youtube on. Nem is rossz 😊 Kipróbálom.
Ha valaki tud még jó varázslós játékot az írja meg pls 😊
THX!

From the Abyss. Példul.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Ja és ne nagyon keljen hozzá angol tudás!

Hello!

Mondjatok pls sok olyan játékot ami fantasy vagy varázslós mászkálós<#vigyor0>játék!

A final fantasy jó csak nem akarom eredetibe megvenni.
Elõre is köszi!

kisgabo
<#law>

én egy WII remébnyében adtam volna el, de olyan drágák a játékok.... ettõl független, lehet késõbb, csak úgy, meglepem magam.

Sephi
FFTA2 nekem csalodas volt... 😞 Pedig en imadtam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Egy csapat meg is akarta csinalni full 3D-be a jatekot de amikor mar majdnem keszen voltak vele, szolt a Square hogy acsi...

Ressurection

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Engem meg a sok pc fosáradatban a DS játékok kötnek le igazán. Ez a Locks quest is milyen hangulatos kis cucc lett...Professor Laytont is elõveszem mai napig Metroid pinballt is..Be is fejezem a sort mert végtelen hosszú lenne. Alig várom, hogy sok idõm legyen és nekiugorjak az FFTA2 nek...na az se lesz rövid cucc 😊 Orcs and elves tényleg elég silányra sikerült, de nem a játékmenet miatt hanem mert k**va rövid. Metroid Prime Hunters csak multiban jó szerintem abban viszont nagyon frankó.

Nekem eszembe se jutott soha, hogy eladjam a DS-em(GBA SP nél nem volt ez így) most is alig várom az új Castlevaniát(már csak pár nap).
Ja és mindezeket úgy mondom, hogy kb heti 5-10 óra idõm van játszani max a kiskütyüvel..mégsem adnám el, mert családtag <#awink>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Chrono-ba én csak belenéztem SNESen,majd itt Dsen jobban nekiállok,ha már ennyire istenítik. Ha jól emléxem annak volt emulátoron valami átszinkronizált változata,kicsit durvább szöveggel😊
Aakoss
Én is végigvittem anno, de mivel sosem néztem végigjátszást, ezért nekem Magus kimaradt, mint játszhato karakter. Végén gyanús volt, hogy hiányzik meg jopár kombo... Meg ne felejtsük el a többfajta befejezest. Na de nem lövöm le a poénokat, hat ha valakinek dsen lesz az elsõ...

Sephi
Az a baj, hogy meg anno SNES-en vegig tltam a CT-et... majd 2003-ban emulatorral PC-en is vegig toltam de ott meg azert könnyebb vala mivel lehetet menteni akarhol... igy most nem tuti, hogy turelmem lesz ujra vegig tolni... bar ki tudgya. Jacottam vele fel orat es borzalmasan teccet! Kerdes mennyire tud majd lekotni 😊

Aakoss
Chrono Trigger, nekem ennél bíztatóbb nem kell. Mostanában én sem játszom túl sokat, de nem is igazán volt idõm... Mondjuk kinek mire kell a gép. Nekem megfelel... Meg van bõven mit játszanom és amennyi idõm van, el leszek meg jo ideig.

Tényleg kijött egy valag RPG és nagyon nekem se jöttek be,egyedül a FF3at játszottam végig(nekem jobban tetszik mint 4). De azért mindig van olyan játék amivel el lehet lenni.Max ha megunom a DS játékokat akkor valami GBA játékot keresek.
Sephi
En soha nem gondoltam arra, hogy eladjam. Az egyetlen konzol a DS-em ami mindig megmaradt. Mindig van valami ami lekot 😄

koryne
Loll, tényleg igaz 😄
El fogom adni a DS-em hamarosan :/ Még kb 1-2 hónapot marad, de nem jön rá semmi értelmes, amit érdemes lenne játszani... Párszor okozott nekem csalódásokat (bár ez nem a masina hibája volt, hanem a fejlesztõké, vagy én vártam el túl sokat).
Pl Orcs&Elves. Elsõre jónak tûnt, sõt másodikra is. Végül lett egy igen bugyuta történet meg kb 3 óra játékidõ... Pedig épp azon gondolkoztam, hogy "na, holnap bemegyek a sarki konzolboltba és meg is veszem" aztán egyszer csak vége lett...
A másik, ami szintén csalódás volt valamilyen szinten, az a Metroid Prime Hunters. Elég nagy Metroid fannak tartom magam (sõt, a játékot meg is tartom), de ez nem AZ a Metroid, amibe én 12 éves koromban beleszerettem, míg a többi Prime és a gba-s verziók mind hozták a színvonalat. Az egyetlen általam rég várt game, amiben nem csalódtam, az a Zelda volt. Meg annak is örültem, hogy a Phoenix Wright sorozatot megismertem.
De az én ízlésemnek megfelelõ rpg sem jött rá, egyedül a Digimonokat vittem végig (már ha azt rpg-nek nevezzük), mert nagyon tetszettek a dögök meg a fejlõdési rendszer. Azt a rohadt Wizardry-t sem sikerült évek alatt sem kihozni angolul :/
Mondjatok valami bíztatót, pls! 😞

Xbox Live gamertag: kilencnad

ja, olyanok
😊

fotográfik kolomp edisön :D

Hello!

Azt szeretném kérdezni, hogy a letöltött Final Fantasy nak minden része olyan hogy ha felteszed a nintendora akkor valamit csinál a kártyával? (nekem lekellett formáznom és akkor tehettem rá ujra játékokat)

Risu Führer
tényleg hol vannak a játékok?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Beast Machine
Mennyire igaz...😄DDDD

...vágod?

vbence13
Nintendo DS tok eladó! Anyaga: polimer
2 cipzározható fiók, egyik a gépnek (Lite és a régi is belefér), a másik a játékoknak, stylusoknak stb.
Ár: 2000 forint
Ha megveszed ajándékba kapsz hozzá egy stylust is!
érdeklõdni a [email protected] e-mail címen lehet

Köszönöm ezzel sikerült,bár telepítenem kellett a net keretrendszer 3.0-at (ez nem tudom minek kell hozzá).De jó lett.Azt kérdezném még,hogy mit érdemes még rátenni a gépre.Gondolok itt programokra alkalmazásokra.Egyáltalán mire lehet még használni játékon kívül.

Hello.
svsip el kapcsolatban erdeklodnek h lejelszavazott ruternel megy mindenkinek akinek az van ha beirja wep key t szamokkal e..?
ZseniálisTeknős
Hali!

Próbáld meg az xvid4psp nevû programmal a konvertálást (a format menünél válaszd a "DPG Nintendo DS" menüpontot). Szerintem az egyik legjobb handheld konvertáló szoftver...

Sziasztok.

Kis segítség kéne.Szeretnék filmeket nézni a DS-en.Addig eljutottam,hogy letöltöttem a BatchDPG v1.3beta4 programot mert ezt olvastam valahol hogy ezzel kell konvertálni plussz feltettem az Avisynth programot mert ezt is írták,hogy kell hozzá,de nem tudok egy filmet sem átkonvertálni,mindig hibát jelez.Akár milyen formátumú filmet akarok konvertálni mindig hibaüzenetet ír ki és nem csinál semmit.Mi lehet a baj?Valaki írja már le részletesen hogy hogy,mit és mivel kell csinálnom.Köszönöm.
Köszi ^^

Aakoss
Igazából van nintendo oldalán egy
http://www.nintendo.com/consumer/wfc/en_na/ds/routerInfo.jsp
Itt minden supportált routert megtalálsz.

De õszinte leszek, eddig még bárhol próbáltam, ott megette a routert és sosem kérdeztem, hogy "milyen routered" van? Ha WEP titkosítás van rajta, vagy nyílt a rendszer akkor eddig nekem mindent megevett.
Az igaz, hogy olyasmit nem teszteltem, hogy szakadozik-e vagy ilyesmi, nem igazán játszom neten keresztül...

kisgabo
naon szép.

linksys wrt54gl miért nem jó? igaz nem mimo, de tökkéletes.

Egyik ismerõsöm ilyen wireless routert szeretne venni, csak nem tudjuk eldönteni, hogy ezzel a jövõben mûködne-e a nintendo DS-e.

Tudnátok segíteni abban, hogy megállapítsuk tudna-e vele wireless-szel interneten játszani? Mûködne-e a dolog? Köszi 😊

Sephi
TIM > ALL

Nem tudom hogy a folytatása de timre hasonlít.
Pár pályát megcsináltam. Nagyon tetszik. 😄

Borgi
ez a tim folytatása? vagy ezmiez? 😮
timet nagoyn imádtam (L)

porki fagyok fállalon

Hopp. A lényeg lemaradt 😉:
Crazy Machines

Kis retro!

Használj microSD olvasót és elfelejtheted a pöcköt. 😊
Amúgy ha nem a pöcök okozta a problémát, másold ki a mentéseket és formázd a memóriakártyát.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Risu Führer
de eddig semmilyen gond nem volt vele

Az adapteren, amibe beteszed, azon van egy pöcök, azt told át.
Nekem is mindig hátracsúszott, én egy vékony csík ragasztószalaggal megoldottam a dolgot. Ha letörted, ügyes vagy, ess neki tûvel!

Risu Führer
hát a kimásolást még nem próbáltam de bemásolni játékot nem tudok rá

Sheltem
Gyerekek a Lock's quest iszonyat komoly játék...próbáljátok ki...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Beast Machine
Miért nem tudod lementeni a dolgokat? Ha olvasod az adatokat, nem írsz rá, akkor tökmindegy, hogy írásvédett-e a kártya.

...vágod?

Risu Führer
igen látom az én kártyámon is ki van írva de pöcök az nincs

Kártyaolvasóval, vagy bármilyen eszközzel amit külön meghajtóként tud kezelni a gép.

Risu Führer
nem fényképezõgépbe rakom bele.

SD adapterrel használod? Van azon egy LOCK pöcök...

Risu Führer
:S
annak pedig nem örülnék mert nem tudom lemeteni a játékokból a mentéseket a gépre.különben azt valahogy meg lehet csinálni?

KILLER2
Így kapásból most csak a formázás jutott eszembe.

Töltsük le az internetet!

Risu Führer
szevasztok
van egy kis problémám az sd kártyámmal.mégpedig az hogyha rá akarok tenni valamilyen ds-es játékot akkor azt írja ki hogy írásvédett a kártya és nem lehet semmi rá tenni.hogy lehetne levenni róla az írásvédettséget?

Eladó 2 db NDS LIte.
1. NDS+M3 Real (gba expansion + rumble pak), 1 gb kingston, fehér tartó 30000 ft-ért
2. NDS+M3 Simply, 1 gb kingston, képernyõvédõ fólia(bontatlan) 25000 ft-ért

frnckss

koryne
Azt sajnos nemtom 😞 Ha esetleg valaki elviszi tõlem mindkettõt és lemond az egyik olvasóról, akkor szólok. (bár erre igen kis esélyt látok sajnos...)

Xbox Live gamertag: kilencnad