Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mondjuk én pokémon játékokon nõttem fel, szóval így még jobban a szívembe van zárva az egész univerzum (:
Ha valaki tud még jó varázslós játékot az írja meg pls 😊
THX!
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Mondjatok pls sok olyan játékot ami fantasy vagy varázslós mászkálós<#vigyor0>#vigyor0>játék!
A final fantasy jó csak nem akarom eredetibe megvenni.
Elõre is köszi!
én egy WII remébnyében adtam volna el, de olyan drágák a játékok.... ettõl független, lehet késõbb, csak úgy, meglepem magam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ressurection
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem eszembe se jutott soha, hogy eladjam a DS-em(GBA SP nél nem volt ez így) most is alig várom az új Castlevaniát(már csak pár nap).
Ja és mindezeket úgy mondom, hogy kb heti 5-10 óra idõm van játszani max a kiskütyüvel..mégsem adnám el, mert családtag <#awink>#awink>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
El fogom adni a DS-em hamarosan :/ Még kb 1-2 hónapot marad, de nem jön rá semmi értelmes, amit érdemes lenne játszani... Párszor okozott nekem csalódásokat (bár ez nem a masina hibája volt, hanem a fejlesztõké, vagy én vártam el túl sokat).
Pl Orcs&Elves. Elsõre jónak tûnt, sõt másodikra is. Végül lett egy igen bugyuta történet meg kb 3 óra játékidõ... Pedig épp azon gondolkoztam, hogy "na, holnap bemegyek a sarki konzolboltba és meg is veszem" aztán egyszer csak vége lett...
A másik, ami szintén csalódás volt valamilyen szinten, az a Metroid Prime Hunters. Elég nagy Metroid fannak tartom magam (sõt, a játékot meg is tartom), de ez nem AZ a Metroid, amibe én 12 éves koromban beleszerettem, míg a többi Prime és a gba-s verziók mind hozták a színvonalat. Az egyetlen általam rég várt game, amiben nem csalódtam, az a Zelda volt. Meg annak is örültem, hogy a Phoenix Wright sorozatot megismertem.
De az én ízlésemnek megfelelõ rpg sem jött rá, egyedül a Digimonokat vittem végig (már ha azt rpg-nek nevezzük), mert nagyon tetszettek a dögök meg a fejlõdési rendszer. Azt a rohadt Wizardry-t sem sikerült évek alatt sem kihozni angolul :/
Mondjatok valami bíztatót, pls! 😞
Xbox Live gamertag: kilencnad
😊
fotográfik kolomp edisön :D
Azt szeretném kérdezni, hogy a letöltött Final Fantasy nak minden része olyan hogy ha felteszed a nintendora akkor valamit csinál a kártyával? (nekem lekellett formáznom és akkor tehettem rá ujra játékokat)
2 cipzározható fiók, egyik a gépnek (Lite és a régi is belefér), a másik a játékoknak, stylusoknak stb.
Ár: 2000 forint
Ha megveszed ajándékba kapsz hozzá egy stylust is!
érdeklõdni a [email protected] e-mail címen lehet
Hello.
Próbáld meg az xvid4psp nevû programmal a konvertálást (a format menünél válaszd a "DPG Nintendo DS" menüpontot). Szerintem az egyik legjobb handheld konvertáló szoftver...
Kis segítség kéne.Szeretnék filmeket nézni a DS-en.Addig eljutottam,hogy letöltöttem a BatchDPG v1.3beta4 programot mert ezt olvastam valahol hogy ezzel kell konvertálni plussz feltettem az Avisynth programot mert ezt is írták,hogy kell hozzá,de nem tudok egy filmet sem átkonvertálni,mindig hibát jelez.Akár milyen formátumú filmet akarok konvertálni mindig hibaüzenetet ír ki és nem csinál semmit.Mi lehet a baj?Valaki írja már le részletesen hogy hogy,mit és mivel kell csinálnom.Köszönöm.
http://www.nintendo.com/consumer/wfc/en_na/ds/routerInfo.jsp
Itt minden supportált routert megtalálsz.
De õszinte leszek, eddig még bárhol próbáltam, ott megette a routert és sosem kérdeztem, hogy "milyen routered" van? Ha WEP titkosítás van rajta, vagy nyílt a rendszer akkor eddig nekem mindent megevett.
Az igaz, hogy olyasmit nem teszteltem, hogy szakadozik-e vagy ilyesmi, nem igazán játszom neten keresztül...
Tudnátok segíteni abban, hogy megállapítsuk tudna-e vele wireless-szel interneten játszani? Mûködne-e a dolog? Köszi 😊
Pár pályát megcsináltam. Nagyon tetszik. 😄
Crazy Machines
Amúgy ha nem a pöcök okozta a problémát, másold ki a mentéseket és formázd a memóriakártyát.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Nekem is mindig hátracsúszott, én egy vékony csík ragasztószalaggal megoldottam a dolgot. Ha letörted, ügyes vagy, ess neki tûvel!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
...vágod?
annak pedig nem örülnék mert nem tudom lemeteni a játékokból a mentéseket a gépre.különben azt valahogy meg lehet csinálni?
van egy kis problémám az sd kártyámmal.mégpedig az hogyha rá akarok tenni valamilyen ds-es játékot akkor azt írja ki hogy írásvédett a kártya és nem lehet semmi rá tenni.hogy lehetne levenni róla az írásvédettséget?
1. NDS+M3 Real (gba expansion + rumble pak), 1 gb kingston, fehér tartó 30000 ft-ért
2. NDS+M3 Simply, 1 gb kingston, képernyõvédõ fólia(bontatlan) 25000 ft-ért
frnckss